Winmasters Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Wonder68 Dátum szeptember 20, 2017, 17:44:35
Lehet, hogy tévedek, de  adamv.qwertz is szeretne profitábilis lenni,
Tudom, hogy mo. on már 300kiló az átlagbér, és nincs elég munkaerő mert már mindenki dolgozik...
De valahogy nekem, nem adtak 8éve egyetlen egy állásajánlatot sem a munkaügyi központból.. pedig jó szakmám van.

Nem tudom hogy jon ez ide.  ???
Amugy kell a profit, de attol nem lesz neki tobb hogy megveszi a fel Media Marktot teljesen feleslegesen (fogadas szempontjabol multizast leszamitva), mert ha az egyiken hosszu ido utan sem fogadja el a tetet az a retkes unibet/winmasters/barmelyik, akkor a masikon sem fogja. 
Sokkal jobb tanacsnak tunik az hogy egy terjedelmes panaszlevelet kovetoen hagyd ott az ilyen irodat.

Szerintem a pc/laptop+mobil kombó+több számla mindenkinek kell, aki egy kicsit is komolyan gondolja. Bármikor lehet olyan, hogy az egyik felület szar valamiért, karbantartás amire nem készültél, stb. Ha a bet365-nél mondjuk nem tudok bejelentkezni laptopon, akkor egy hangom nincs, mert ott az idő 99,9%-ában tökéletesen megy minden, gyors, problémamentes, stb. Nem is értem, hogy miért nem majmolják a többiek, pár miskát ráköltenének az oldalra, szerintem ha ilyesmit összehoznának akkor 2 nap alatt megtérülne. De tényleg, hatalmas a kínálat, élőben rengeteg opció, könnyű megtalálni mindent, nem kell gondolkodnod, ha 300 élő meccs van akkor sem robban fel az eszköz amin használod... ezek apró, de mégis baromi nagy dolgok, nekem most ezen a winmasterses hülyeségen elment 1 egységem úgy, hogy havi +8-9-cel már tökéletesen megelégszem

A Winmasterst nem használom minden nap, ha úgy van akkor beloggolok, és megteszek egy fogadást (próbálok nem 1 helyen fogadni, hanem szétosztani), ha engedi, mert ugye néha alacsony a limit, és még ennél az egynél sem tudtam normálisan kivitelezni amit akartam, ez idegesített fel. Legutóbb is ilyesmi volt a gondom, beloggoltam, majd az élő eseményeknél csak fekete kép... és akkor nyiss egy böngészőt, mondjuk betfair-rel mobilon, jelentkezz be, keresd ki a meccset (ha ismeritek az irodát, és fogadtok élőben focira, akkor tudhatjátok, hogy ott mire letekersz a nem egészben töltődő listán, az több 10mp-ben mérhető), és örülj ha addig nem esett a szorzó, vagy lőttek gólt, vagy mittudomén...

#407 szeptember 20, 2017, 19:39:29, Knapp
Mondjuk több irodát egy gépen is lehet egyszerre követni, ha meg egyébként is van mobilod, akkor az egy plusz eszköz végszükség esetére.
Előfordul, hogy leáll az oldal, de a mobil felületen mégis eléred őket. Ráadásul van, hogy a mobilfelület nem csak gyorsabb, hanem alapból áttekinthetőbb is.

Egyébként sportfogadáshoz 20-30eft-ért elérhető használt gépek is elegendőek, második, harmadik gépnek meg aztán végképp (spéci videokártyára illetve nagy merevlemezre nem kell ilyenkor költeni, 4 GB RAM és egy "átlagos" processzor elég), plusz monitorként pedig lehet akár tv-t is használni, de monitorból is vettem már használtat. (garanciával, megbízható boltból)

A munkát is könnyíti, de a hobbi sportfogadó élményt is növeli, ha 2-3 kijelzőt tudsz használni egyszerre. Számomra egy bivalyerős gépnél komfortosabb és áttekinthetőbb, ha több "átlagosat" használok, amelyek egyébként ugyanannyiból kijönnek.

Elvileg adnak most 3000 Ft freebetet, ha raktunk legalább 5 mérkőzés előtti fogadást (minimum tét: 1.500 Ft, min. szorzó: 1,75) az európai VB kvalifikációkra 10.05. és 10.10. között.

Nektek működik az oldal rendesen? Én akárhányszor kattintok a feliratkozásra, mindig kiírja, hogy "You've successfully opted in to this promotion", de hiába várok akár fél órát is, az aktív bónuszaim alatt nem jelenik meg az ajánlat...

100% bónusz van most 15000 Ft-ig (emailben érkezett), de nem ez a lényeg. Sosem tudtam, hogyha ilyenkor azonnal elbukom az 1. fogadást -- mondjuk most 15000-et --, akkor   a bónusz marad ott a számlán, vagy a befizetett összeg? Épp emiatt nem is nagyon foglalkoztam még ilyesmikkel, mert nem mertem. :D

Idézetet írta: Linzer Dátum november 03, 2017, 18:47:39
100% bónusz van most 15000 Ft-ig (emailben érkezett), de nem ez a lényeg. Sosem tudtam, hogyha ilyenkor azonnal elbukom az 1. fogadást -- mondjuk most 15000-et --, akkor   a bónusz marad ott a számlán, vagy a befizetett összeg? Épp emiatt nem is nagyon foglalkoztam még ilyesmikkel, mert nem mertem. :D

Szerintem lényegében semelyik, legalábbis ami kivehető lenne pl. Mert olyan a követelmény, hogy a bónuszt + befizetett összeget 8-szor meg kell forgatni.

Kész, ennyi volt...

Anyagilag, meg mindenhogy tönkrementem a winmastersnél, mert ki akartam venni a pénzem egy részét. Megérte egy hónapig szrk.dni vele.
A levélváltás:

WINMASTERS
Tájékoztatjuk, hogy bónuszát és azzal kapcsolatos nyereményét töröltük, mivel Ön megszegte a bónuszra vonatkozó szerződéses feltételeket azzal, hogy a befizetésénél nagyobb összegű tétet helyezett el.
Kérjük, a jövőben ügyeljen rá, hogy ne szegje meg a szerződéses feltételeket.
Előre is köszönjük szíves közreműködését.
Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel:
Az Ön winmasters csapata


ÉN:
Tisztelt Ügyfélszolgálat!

A bónuszok menüpontban azt írták a bónusz státuszához, hogy:  "megforgatás teljesítve"  Abból következtetve, hogy a pénz átkerült a visszavonható egyenlegemre szerintem ezt -Önöket is beleértve- mindannyian úgy értelmeztük, hogy minden rendben, a bónusz meg van forgatva. Ezután kezdeményeztem a pénzem egy részének visszavonását, és akkor hirtelen nem lett rendben a teljesített megforgatás. Először közölnek egy hamis információt, amit én komolyan veszek, majd elveszik a pénzt a számlámról.

Ez az egész 50.000 Ft elvétele így a "megforgatás teljesítve" információ közlése után nem volt korrekt eljárás a Winmasters részéről, nem is értem miért kell így becsapni a hűséges ügyfeleket. Ráadásul továbbra is szerettem volna az irodánál fogadni, ezért nem vettem le az összes pénzem, de ezt újra kell gondolnom. Itt Magyarországon azért pár ezer embert kivéve nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy ötvenezer forintokkal dobálózzanak, én sem.

Az irodánál lehet a befizetésnél nagyobb összegű tétet elhelyezni, e felől semmilyen ellenrendelkezés nincs, a bónusz megforgatását pedig ahogy azt Önök is írják teljesítettem. Mivel az egész eseménysorozat az Önök tévedésével és hamis információközlésükkel indult kérem a levont pénzösszeg visszahelyezését a számlámra, akár bónuszként, akár visszavonható egyenlegként, hogy tovább fogadhassak az irodánál.

Majd megírom mivel röhögnek ki

Annak idején nekem is egy ilyen levelet küldtek - gondolom ez valami sablon lehet.
Engem kb 500€-val húztak le. Reklamáltam, de néhány "ctrlV"-vel elintézték. A pénzemnek ezt a részét soha nem láttam többet.
Szerintem kár velük szarakodni, ratyi az egész társaság.

Ahogy ígértem megírom mivel röhögtek ki:

Köszönjük e-mailjét.

Az, hogy a bónusza megforgatási követelményeit teljesítette, vagy sem, független attól, hogy Ön a bónuszra vonatkozó szerződéses feltételeket megszegte azzal, hogy nagyobb összegű tétet helyezett el a befizetésénél (tehát egyszerre fogadott a teljes befizetett összeggel plusz bónusz összeggel).
A kifizetési kérelmével csak annyira van összefüggésben, hogy azt követően került törlésre a bónusza, hogy a kifizetési kérelme feldolgozásánál ellenőrizték játékosszámláját, valamint a bónuszra és fogadásokra vonatkozó tranzakciótörténetét. Ekkor találták azt, hogy Ön a bónusz megforgatási követelményének teljesítését megelőzően magasabb összeggel fogadott, mint befizetése. Ez a szerződéses fletételek megszegését jelenti, ami a bónusz és az azzal kapcsolatos nyeremények törlését vonja maga után.

Kérjük, a jövőben szíveskedjen körültekintőbben betartani a szerződéses feltételeket a hasonló problémák elkerülése érdekében.
Előre is köszönjük szíves megértését.
Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

-----
Ennyi...
Képzelem milyen lett volna, mikor 2020-ban venném lefelé a milliókat, aztán írnának, hogy hogy is volt az barátocskám 2017-ben?
Nem egy csúcsbónusz volt, alig vártam, hogy kiforogjon. Maga a kiforgatás amúgy veszteséges volt, mindig rosszkor voltam rossz helyen:)
Megyek bocsánatot kérni, utána megnézem a tvmacit hogy megnyugodjak, majd munkába lendülök.


Idézetet írta: foglalt Dátum november 07, 2017, 14:34:26
Kész, ennyi volt...

Anyagilag, meg mindenhogy tönkrementem a winmastersnél, mert ki akartam venni a pénzem egy részét. Megérte egy hónapig szrk.dni vele.

Ez a max. a befizetés összegéig fogadás egyébként hol szerepel, melyik bónusz feltételeinél?
Valahol olvastam régebben én is ilyesmit, de most nem találom...
Ilyesmi más, komolyabb irodáknál is előfordul, a tétmaximalizálással védekeznek az ellen, hogy egyből "átbukd" máshova a bónuszt.

Igazából nekik szerintem kevés ügyfelük van, így sok idejük marad egy-egy ügyfél számláját vizsgálgatni, miközben a rendszerük enyhén szólva sem tökéletes.
Pl. nem lehet egyszerre több bónuszod a leírtak szerint, mégis simán aktiválhatsz és forgathatsz egyszerre többet is. (ehhez nem kell csalónak lenned, csak egyszerűen részt veszel azokban az akciókban, amelyeket ajánlanak)
Ha meg visszanézik, akkor majd erre hivatkozva "jogosan" törölhetik a nyereményeidet és a bónuszaidat.

Ez valamilyen 9000 Ft.-os reload bónusz volt kb. 2 hónapja. A maradék pénzem kifizetését is elindítottam, csak nehogy a kezdeti 150-ből 15 legyen a végén valamilyen ürüggyel fűszerezve.
Mától meg 6000 Ft. VB freebet van náluk, 2x3000 Ft.-ot kell befizetni, azon kezdem a visszaszerzést. A BL és EL freebetek működtek egyébként a bónusz forgatása idején is.
Ez most így olyan volt, hogy a fogadóiroda kiforgatott a bónuszomból magától, kár volt rajta pedálozni egy hónapot. 
Azt láttam, hogy nem jól alakulnak a dolgok, de azért nem ilyen befejezésre számítottam. "megforgatás teljesítve" helyett írhatták volna pl. hogy "megforgatás sikertelenül teljesítve" vagy részben teljesítve, és akkor más irányba terelem a dolgokat, de így most kezdhetek mindent elölről. Már írom a listámat, mint mikor a medve összeállítja a listáját az erdőben, hogy ki az aki élhet.....

Válaszolok már egyet magamnak:)
Ahhoz képest, hogy este még poénkodni is volt kedvem most azon agyalok, hogy töröljem-e a maradék pénz visszavonását, mert ha itt így semmivé válnak a kifizethető egyenlegek az nem lesz egy vidám dolog. Nem gondoltam, hogy ilyen mélyre süllyedek, hogy aggódok egy winmasters kifizetésen.
Lehetőségek:
A: nem törlöm a kifizetést és megyek a templomba imádkozni
B: más megoldást választok

Javaslatok?

Mivel korábban a Winmasters partnerünk volt, így kérhetünk egy álláspontot tőlük is, hogy lássuk az ők véleményüket is.

A gyors ügyintézésért viszont megkérlek küld át privátban a Winmastersos felhasználóneved.

Köszi.  :cya:

Sziasztok!

Összegzem a történetet.
2 nappal ezelőtti egyenleg 145.000 Ft.
Kifizetési kérelem 130.000 Ft.
Nem jött kifizetés, csak a levél, és az új egyenleg 96.000
Ezt kikértem, és ma kifizették.
Tiszta profit -50.000 Ft. (még fogadni sem kellett hozzá)

SPF Adminnak átküldtem a felhasználónevem, és köszönöm, hogy utánaérdeklődnek

Szóval 145ezret fizettel be? :o