Winmasters Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: tevagyaz19 Dátum november 08, 2017, 17:45:08
Szóval 145ezret fizettel be? :o
Nem, 9000-et, arra kaptam 9000 bónuszt, meg valamennyi volt bent (töredéke a 145-nek).
Bocs, módosítom a hozzászólást 18000 -et fizettem be, mert 50%-os bónusz volt.

Idézetet írta: foglalt Dátum november 08, 2017, 17:36:21
Sziasztok!

Összegzem a történetet.
2 nappal ezelőtti egyenleg 145.000 Ft.
Kifizetési kérelem 130.000 Ft.
Nem jött kifizetés, csak a levél, és az új egyenleg 96.000
Ezt kikértem, és ma kifizették.
Tiszta profit -50.000 Ft. (még fogadni sem kellett hozzá)

SPF Adminnak átküldtem a felhasználónevem, és köszönöm, hogy utánaérdeklődnek

Kedves "foglalt"!
Rendszeresen olvassuk a hozzászólásokat, de most a SPF Admin is jelezte panaszodat, így nem csak a fenti, de a teljes megosztásodra reagálnék.

Ahogy azt pontosítva írtad, befizetésed után 50%-os bónuszt írtunk jóvá, melyhez a befizetés és a bónusz összegére vonatkozóan 7x-es megforgatási követelményt határoztunk meg.
Mint az remélhetőleg ismeretes előtted, a fogadásaid során először a valódi pénzt tartalmazó számlád terhére kötsz fogadást, majd ennek kiürülése (elvesztett fogadás vagy még nem elszámolt fogadás miatti forráshiány) után kerül felhasználásra a bónusz számládon lévő összeg, így a bónuszpénzből származó nyeremény kizárólag a bónusz terhére megkötött fogadásokok után jár. A valódi pénzből megtett fogadások - amennyiben teljesítik a megforgatás egyéb körülményeit - természetesen beleszámítanak a megforgatásba, így november 5-én teljesítetted a bonusz megforgatását, így a bónusz számlán összegyűlt bónusz+nyeremény jóváírásra került a valódi pénzes számládon.
A rendszer ezt teljesen automatikusan, mindenféle manuális közbeavatkozás nélkül kezeli. Vannak azonban olyan szabályaink, melyeket nem a rendszer felügyel, hanem bizonyos időközönként megfelelő személyek néznek át, így például az ÁSZF 13.25-ös pontja, mely kimondja, hogy:
"Az Ügyfél nem jogosult a befizetés összegénél magasabb tét megtételére a bónusz megforgatási követelmények teljesítéséig. Példa: Amennyiben az Ügyfél 10.000 Ft értékben fizetett be, mellyel 10.000 Ft értékű bónuszban részesült 10.000 Ft-nál nagyobb összegű tét megtételére nem jogosult. Ezen szabály megsértése esetén a winmasters fenntartja a jogot, hogy töröljön minden fogadást, és/vagy zárolja a számlát és/vagy visszatérítse Önnek a legutóbbi befizetését miután levonta a kezelési költséget egyenlegéből és/vagy levonja a bónuszt és azzal kapcsolatos nyereményeit."
Kifizetési kérelem esetén egy egyenleg ellenőrzés történik, melyben átnézésre kerül, hogy az adott játékos minden szabályt betartva fogadott e vagy sem.
A Te esetedben október 27-én, október 29-én és november 4-én is a befizetés összegénél nagyobb téttel történt fogadás, melynek következtében a bónuszod és az abból származó nyereményed törlésre került a 13.25-ös szabály megsértése okán. Hangsúlyozom, kizárólag a bónuszból szerzett nyeremény került törlésre, a valódi pénzzel történt fogadások nyereménye változatlan maradt, így kérésedre az a nyeremény kifizetésre is került.
A csalódottságodat értem, de erősen túlzónak, mi több félrevezetőnek tartom, hogy azt írod "Kész, ennyi volt... Anyagilag, meg mindenhogy tönkrementem a winmastersnél". Ezt a mondatodat, pedig kénytelen vagyok visszautasítani, mert egyszerűen nem igaz: "Tiszta profit -50.000 Ft."

Én úgy látom, hogy  a winmastersnél tudásodnak köszönhetően pénzt csináltál, a befizetésednél magasabb összegű kifizetést igényeltél és kaptál meg (nekem nem áll jogomban pontos összegeket kiírni egy nyilvános fórumra) és kizárólag olyan nyereményt nem kaptál meg, melyet olyan pénzből nyertél meg, amit nem fizettél be. A bónusz pénz meg- és elnyeréséhez ismerni és betartani kell a szabályokat. Ez nem winmasters specifikus elvárás, hanem a piac minden szereplőjére igaz.

Sajnálom, hogy csalódtál a winmastersben és remélem, hogy a mostani aktív bónuszoddal szerencsésebben jársz és pótolni tudod az elszenvedettnek vélt veszteségedet. Megkérlek azonban, hogy még ha érzelmileg töltés okán érthetően is tartom, a jövőben valótlan állításokkal ne keltsd a winmasters rossz hírnevét.

Sziasztok!

Ez szerintem korrekt válasz a winmasterstől. Pénzeket mozgatunk fogadóirodáknál, vagy véletlen akár még az is megeshet, hogy irodák között (ezt csak feltételezem) Engem az érintett fájdalmasan, hogy két hónapos "pénzmozgatás" eredménye egy kifizetés közben realizálódott. Jobb lett volna, ha már a szabályok megsértésekor kiugrik, hogy megsértettem a szabályokat, és akkor másodjára már vagy figyelek rá, vagy nincs is mire figyelni, és így a veszteségem is bírtam volna csökkenteni, de ez nem kívánságműsor. Valahogy ez más volt, mint mikor megteszed a MU-et és az Everton győz. Látod az egyenleged, örülsz neki, aztán egyszer csak máshogy van, mint gondolod. Ez bármelyik fogadóirodánál megtörténhetett volna, hát velem itt történt meg. Nálam a banánhéjat ÁSZF1325 -nek hívják, én meg elcsúsztam rajta. Augusztus végén kezdtem el fogadni, és bónuszokból, freebetekből összehoztam 50000 Ft. profitot. Van egy füzetem, abba írkálom a kiadásokat-bevételeket, de már csak a biztos pénz érdekel. Most november 7.-e alatt húztam egy vonalat, meg az egészre írtam egy jó nagy nullát. Karácsonyra 100.000-et terveztem, így most 50 az új terv. Volt egy régi hitelem (semmi köze a sportfogadáshoz) nyáron megszabadultam tőle, kijöttem nullára, most meg visszakerültem ugyanoda. Ebben az 50 ezerben volt SBR ponttól meg dartsvb-től kezdve minden.

Nem mondanám hogy csalódtam, a vb. pótselejtezős freebet miatt pl. már be is fizettem. A fájdalom nem múlik el egyhamar az biztos, de majd biztosan enyhül idővel.  A megmaradt összeg kifizetésénél tényleg aggódtam, de korrektül kifizették. A freebetes ajánlatok még határozottan tetszenek is, olyanokra most lesz is szükségem. A winmasters szerepel a listámon, amit említettem, remélem adnak majd lehetőséget a tervem megvalósításához.

A levelet amiben válaszoltak személyes volt, nem bemásolni, hanem körülírni kellett volna, de mindegy.

Az ÁSZF-et mindig szem előtt kell tartani!!! Ki kell nyomtatni, és kitűzni valahová.

Sziasztok!
Ma éjfélig HAPPY HOUR sportfogadás freebet van a Winmastersen (1500 Ft.)

Sziasztok!  :)
Kinek mi a véleménye az irodáról? Megbízhatóak, rendesen kifizetnek?
Továbbá mennyi a kifizetés skrillre és netellerre ( tényleg 3-5 nap  :crazy: ) ?

Tegnap este kértem kifizetést skrillre, és ma délelőtt megérkezett.

Sziasztok!

Nem akarok a cég reklámarca lenni, de 6000 Ft. BL freebet van.

Idézetet írta: foglalt Dátum november 21, 2017, 09:12:09
Sziasztok!

Nem akarok a cég reklámarca lenni, de 6000 Ft. BL freebet van.

Pedig már azt gondoltuk, hogy "felvásároltak".  ;D

Idézetet írta: foglalt Dátum november 21, 2017, 09:12:09
Sziasztok!

Nem akarok a cég reklámarca lenni, de 6000 Ft. BL freebet van.

Olvasd el a freebet feltételeit és máris nem hangzik olyan jól  ;D

Idézetet írta: pestigabo Dátum november 21, 2017, 11:58:06
Olvasd el a freebet feltételeit és máris nem hangzik olyan jól  ;D

Nincs nagy gond a feltételekkel, összesen 15,000 ft-ért kell fogadni érte.

Idézetet írta: Knapp Dátum november 21, 2017, 12:21:13
Nincs nagy gond a feltételekkel, összesen 15,000 ft-ért kell fogadni érte.
"Helyezzen el legalább 10 mérkőzés előtti, vagy élő fogadást (minimum tét: 1.500 Ft, min. szorzó: 1,75) a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportmérkőzéseinek minden szakaszára és nyerjen egy 6.000 Ft-os freebetet (mérkőzés előtti egyszerű fogadásra, minimum 1,75-ös szorzóval) amit bármely jövőbeli Futball mérkőzésre helyezhet el."
Hat nemtudom szerintem ez, hogy meg ekkora oddshoz is van kotve, pont, hogy nem kedvezo ::)

Idézetet írta: pestigabo Dátum november 21, 2017, 12:53:59
"Helyezzen el legalább 10 mérkőzés előtti, vagy élő fogadást (minimum tét: 1.500 Ft, min. szorzó: 1,75) a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportmérkőzéseinek minden szakaszára és nyerjen egy 6.000 Ft-os freebetet (mérkőzés előtti egyszerű fogadásra, minimum 1,75-ös szorzóval) amit bármely jövőbeli Futball mérkőzésre helyezhet el."
Hat nemtudom szerintem ez, hogy meg ekkora oddshoz is van kotve, pont, hogy nem kedvezo ::)

Ha nem lenne kedvező, nem zártak volna ki ebből a promóból!    ;D

Most a winmasters teljesen ingyen, befizetés nélkül ad 5 db ingyenes pörgetést, összesen 1 (azaz egy) ft értékben!
Nekem 10 fillér jött belőle.

Mejik játékon nyerted e mérhetetlen összeget?????

Éjfélig Happy Hour 1500 Ft. sport freebet van. (1500 Ft.)