Trading for life

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Udv Mindenkinek!

Lassan egy ev kihagyas utan vegre eljott a pillanat, amit mar nagyon vartam, es visszaterek a sportfogadas vilagaba. Korabban, mint paran tudjatok, arbitrazs fogadasokkal es bonuszokkal foglalkoztam, most viszont - tobb honap gyakorlast kovetoen - belekezdek a loverseny kereskedesem naplozasaba.

Mint ahogy a cim is sugallja, komoly terveim vannak ezzel kapcsolatosan, de mindenek elott egy tobb honapig (varhatoan oszig) tarto "vizsga" ele allitom magam. Ezen idoszak alatt szeretnem legkevesebb negyhetente megduplazni a bankomat. Jelenleg 10 fontos alaptettel nyomom, s tobbsegeben sikerul hozni az 1 font/futam nyereseget. Bar a duplazas esetleges sikeressege az elsoszamu cel, a legfontosabb mutatoszamok a nyereseg/futam, illetve a nyereseg/alaptet. Mivel az alaptet/bank aranya idonkent modosulni fog, ezert a megkulonboztetes.

Es akkor nehany szot a Hol es hogyan megvalaszolasara: Kizarolag UK futamok, pre, es azon belul a rajt elotti 10 perc. Favorit, illetve favorit kornyeki lovakra tradelek, rendszerint magas back nyitassal. Alaptet ugyebar 10 font (stabilabb pontokon dupla tet), illetve ha szukseges, es a piac visszaigazol, egy-egy ravasarlas elkepzelheto. Zarni gyakran reszenkent fogok a profit maximalizalas, avagy kockazat csokkentes miatt.

Mivel dolgozom, igy sajnos nem tudom minden nap nyomni, de heti 100 futamon azert jo volna benn lenni.

Jelenlegi bank 195,71 font. Alaptet ujragondolas 300-nal.

Holnap start!

Az ACT-el fogsz harcolni, vagy találtál (még)jobbat?
Egyébként Hajrá!



Igen, azt hasznalom. A kisebb kenyelmi problemakat leszamitva eleg jol mukodik. Peldaul laddernel tobb lo eseten hianyolom a grafikonokat, s emiatt nem is hasznalom osszevontan. Persze ket loig be lehet tenni mellejuk, de szerkesztgetni igazabol se idom, se kedvem. Meg a BetTrader-en gondolkoldom, ami megoldana az elobb leirtakat, de meg a free trial is varat magara. Majd talan a kozeljovoben!

Koszonom szepen! :ok:

Mai napot azt hiszem, hogy zarom is. 18 futamon vettem reszt, a minimum elvarast sikerult hozni, ami tobb, mint 5%-os banknovekedes. Bar lattam mar szebb napot is, azert osszessegeben nem vagyok elegedetlen. Lassuk akkor szamokban:

Futamok szama: 18
Nyereseg: 11,48 font
Nyereseg/futam: 0,638 font
Banknovekedes: 5,86 %

Egyedul, amivel nem vagyok elegedett, az a nyereseg/futam, de erre igazabol szamitottam is, mivel delelott eldontottem, hogy kevesbe fogom szelektalni a futamokat, igy elhagytam a 3-as es 5-os odds kozotti komfortzonamat. Osszessegeben jo dontes volt, mert ha minimalisan is, de hoztak azert, es a legfontosabb mutato, a nyereseg/bank javult ezaltal.

Holnap folyt. kov!

Sok sikert, követni fogom a naplód! Én kb fél éve próbálkoztam a pre-race tradinggel de sokáig csak egy helyben jártam, amit két nap alatt kerestem annak nagy részét a harmadikon el is buktam, így feladtam és visszatértem a foci under-overhez. De most pár napja újra elkezdtem a lovacskázást, igaz csak a Cymatic training módjában. Ugyan mindenhol azt olvasom, hogy az inplay trading tényleg csak azoknak való, akik látják a futamot és értenek is a lovakhoz, én a 2 mérföldnél hosszabb futamokon próbálok inplay oddsmozgásokon profitálni a futamok első felében, utána már tényleg olyan drasztikus mozgások vannak ahol nagyot lehet bukni. Egyelőre jól megy, persze vannak komoly bukók, kétszer is belefutottam olyanba hogy backeltem egy lovat, mire pár másodperc múlva valószínűleg lesérült vagy bukott és ott már le sem tudtam zárni a pozíciót.
Na de sok zöldet neked :ok:

Hat igen, en is sokat veszodtem anno a stop loss-sal, s mivel sokaig keptelen voltam minuszban zarni, bent maradtam eloben, amibol aztan tobbnyire csak a baj volt. Aztan egyre inkabb kezdett idegesiteni, mar csak azert is, mert tudtam, hogyha zarom, akkor is siman plusszos lehettem volna aznapra. Igy most ott tartok, hogy ovatosabbra vettem a dolgot, SL-re alig van szukseg, am ha megis, a napi varhato nyeresegem 2-3 ilyet elbir.

Az elonek is megvannak a maga szepsegei/lehetosegei, legalabb ugyannyi, mint a futam elottinek, de ahhoz szerintem mindennel komolyabb szabalyrendszer es tapasztalat szuksegeltetik. A hosszutavu futamoknal is megfigyelheto mindig egy sav, amin adott idoszakon belul mozognak a lovak, ezek szeleinel azert lehet keresnivaloja az embernek. Persze mindezt megtamogatva egy jo kis stop loss-sal.


#7 augusztus 30, 2015, 21:03:29, Alk
Idézetet írta: dynand Dátum június 19, 2015, 23:52:56
Feladtad?  :)

Udv!

Nem, nem adtam fel, csak szokas szerint kozbeszolt az elet. Eloszor melo, utana pedig szabadsag miatt nem voltam, mostanra viszont ugy nez ki, hogy helyreallt a rend, es ma mar nyomom is. Este jovok a mai nappal.

#8 június 29, 2015, 20:43:40, Alk
Ma visszarazodaskent 9 futamon vettem reszt, es szerencsere egesz jol alakult a mai nap. Annyi ujdonsag van, hogy letoltottem a bettradert, s mostantol valoszinuleg azt fogom hasznalni. Van benne beepitett SL, sokkal gordulekenyebben hasznalhato a ladder, tetvaltas is gyorsabban lezajlik  stb. Egyebkent egyhetes free trial van naluk, ha valaki ki szeretne probalni. Trial utan pedig 10 font/ho, avagy 70/ev. Meg annyi, hogy a havi duplazast, mint elvarast elvetetettem (termeszetesen ettol fuggetlenul szeretnem osszehozni), az altalanos idohiany miatt a tovabbiakban az egyetlen, szamomra fontos mutato a nyereseg/futam lesz. Ha tobbet nem is, de - ha minden jol megy - 2 orat holnap is lesz idom kereskedni.

Osszegzes:

Futamok szama: 9
Nyereseg: 17,09 font
Nyereseg/futam: 1.899 font


Udv ujra Mindenkinek!

Sikerult osszehozni megint egy hosszabb kihagyast, de most ugy nez ki, ismet minden adott lesz a folytatashoz. Sajnos a kituzott cel nem jott ossze, miszerint mostanra loverseny tradelesbol tudjak megelni, de maga a cel tovabbra is valtozatlan. Tavaly augusztusban hazakoltoztem MO-ra, de mar nem ereztem annyira azt a meggyozodest, hogy nekem mindenkepp ott kell elnem, igy lassan ket honapja ujra kint vagyok Angliaban. Mostanra minden elrendezodott, es mar el is tudtam kezdeni a bonuszokat, illetve heteken belul folytatom az arbot is. Ezek ugymond csak kiegesziteskent mennek, nem szandekom mar ebbol elni, a rengeteg szamla, email cim, penztarca, korlatozasok, lepapirozasok.. egy ido utan belefarad az ember. Persze amit ki lehet, azt ki kell hozni belole, de ezt most inkabb csak egy tokeepito megoldasnak szanom a loversenyhez. Talan ezzel a tempoval es az angol szemelyazonossaggal birni is fogjak egy jodarabig. Ezenkivul meg loverseny arbbal is fogok foglalkozni egy eleg erdekes megkozelitesbol, amit bar nem en talaltam ki eloszor, de nincs a koztudatban (2 angol forumon olvastam mindossze rola, s ott is mas volt maga a vegrehajtasi modszer). Illetve meg Titti tippjeire fizettem volna elo (eletemben eloszor valaki tippjeiert), de o 3 hete valami okbol inaktiv sajnos. A lenyeg, hogy ezek vannak most, szabadnapjaimon pedig szeretnek ujra loversenyeket tradelni. Ott nincs macera, nincs korlatozas, nem kellenek papirok, es nem is kell hajnal otkor kelni, majd 6 km-t biciklizni a melohelyre. ;D Szoval lassacskan start, bar ez meg tenyleg csak lassacskan, de nem is kell szerencsere rohanni vele. Jovo tavaszra/tavaszig szeretnem osszehozni, ami ugy-ahogy egy ev, de ennyi kelleni is fog szerintem.

#11 április 27, 2016, 21:12:07, Alk
Egy-ket bonusz mostanra kiforgatva (Bet365, 188Bet, 12Bet es a UK free betek), irodak gyulnek szepen lassan, es bar rengeteg bonusz van, javareszevel nem fogok foglalkozni a feltetelek miatt, legalabbis jelenleg. Holnaptol arbitrazs, irodak letszamanak tovabbi novelese es tokeepites a cel. Hogy nemi hasznos infot is tartalmazzon a bejegyzes, nehany erdekesseg angol ugyfelkent: Bet365 nem kert iratokat (level sem jott), es verified statuszban vagyok (szamla menupont, KYC). Ez tobb, mint erdekes szamomra, mint az is, hogy a Betvictor emailben ertesitett mindenfele irat elkuldese nelkul ugyancsak errol. Az egy dolog, ha egy iroda nem ker iratokat, de ok konkretan tajekoztattak arrol, hogy hitelesitve van a szamlam. Nem tudom, erre milyen lehetosegeik vannak, vagy hogy vannak-e egyaltalan, de szemely szerint korabban ilyennel meg nem talalkoztam. Hosszu ido utan ujra van Marathonom, kivancsi leszek, meddig birja. ;D Kevesbe jo hir, hogy Pinnacle-nel es SBobet-nel angol lakcimmel es IP-vel nem lehet regisztralni. Elobbi szamlaval nem lesz gond, de az azsiaiak kozul lehet nem lesz az egyik kedvencem. Yoganohoz szerettem volna meg beregisztralni az elso korokben, de nem talalom Angliat a listaban (majd irok nekik). Loverseny: Hamarosan kezdem/folytatom azt is, de a trade elott meg lesz ra egy kis arb, varhatoan jovoheti starttal. Most ez egy jo ossze-vissza bejegyzes, faradt is vagyok, de holnaptol 3 off, aztan lehet szepen haladni lepesrol-lepesre. Ha valakinek esetleg lenne kerdese angol lakcimes bonuszokkal kapcsolatban, szivesen segitek, amennyiben van tapasztalatom. Es akkor a vegere egy majdnem happy finish end sztori: Masfel napig azon gondolkodtam, hogy fel kene tenni a Bet365 elo kockazatmentes fogadast az under 0,5-re a City meccsen. Nos, mivel jo faradtan ertem haza, ugy dontottem lejatszom inkabb biztosra, es amugy sem volt kedvem izgulni, igy lett 25 font nyereseg a netto 400 helyett. Sebaj, kell az ilyen is, de mar reg voltam ennyire kozel ilyen szep osszeghez. Talan majd legkozelebb.

Tobb honap kihagyas utan ma megvolt az elso gyakorlas, 100-as bank mellett 15-os tettel. Sok ujdonsagot nem arulok el vele, hogy a tetrakasi rendszer es a fegyelmezettseg a ket leginkabb nelkulozhetetlen tenyezo ehhez a tevekenysegekhez, ezeket igyekszem fejleszteni, elobbit gyakorlassal, utobbit pedig tudatositassal, mar ami a celokat illeti. Egy nap nem nap, mint tudjuk, de egy jo nap azert jobb, mint egy rossz, es a mai igy elsore nem is sikerult olyan rosszra. Folyt. kov. valoszinuleg csak jovo szombaton, mert melo utan nem biztos, hogy kellokepp tudnek koncentralni.