U-20 Világbajnokság 2015

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


U-20 VB: Továbbjut Magyarország a csoportból?

Igen
4 (33.3%)
Nem
8 (66.7%)

Összes szavazó: 12

Szavazás lezárva: június 01, 2015, 09:42:15

Érvénytelenítették is, hogy rohadjanak meg. Bezzeg ha én nézek félre valami szorzót/fogadást, azt a pénzt örömmel húzzák be. :redchug:


Idézetet írta: TiB Dátum június 04, 2015, 14:22:29
Nekem nagyon tetszett a csapat játéka. Akármilyen korosztályban partiban lenni a brazilokkal, az nagy dolog. Knézy-vel nagyon nem értettem egyet, mikor folyton jött a húzzátok az időt dumájával. Király volt látni, hogy a srácok emberhátrányban is azért próbálkoztak kontrákkal, amik között voltak veszélyesek is. Eleve olyat csinált ez a csapat, amit magyar klub vagy válogatott nem szokott: támadott és egész jól.
Már az észak-korea elleni meccsen is látszott hogy valamit másképpen fognak csinálni a srácok mint amit elvárunk tőlük(konkrétan egy ilyen csoportban jókora leégést várt mindenki.. még a bukik is egálnak nézték a két csapatot).
A németek meccse fuji ellen is meggyőzött hogy nem véletlen volt az a felkészülési 7-0, most a hondurasiak 3 gólos veresége pedig még jobban felértékeli ezeket az eredményeket. A németektől nem meglepő ha a fél világot nagyon elverik, de a magyaroktól hasonló gólarány több mint elvárás feletti!
Drukkolok nekik hogy maradjon meg a lendület a nigériai csapat ellen. Az is nehéz dió lesz, de ilyen hozzáállással lehozható!

#18 június 05, 2015, 11:12:58, laudrup
Idézetet írta: rensenbrink Dátum június 05, 2015, 10:56:20
Jó nagy butaság lenne lehozni azt a meccset a jelen állás szerint.
Ikszre játszani is az, de ezt úgy sem mi fogjuk eldönteni..
Bocsi lehet te már nézed a lehetséges ellenfeleket a többi csoport állása alapján. Én arra még nem figyeltem!
szerk.: igazad van! Ha csoportmásodikak leszünk biztos hogy a németeket kapjuk a következő fordulóban..
Patthelyzet lesz akkor a meccs, gondolom a nigériaiak sem fognak vitézkedni..


U-20 Világbajnokság
Nyolcaddöntők I. nap





U-20-as vb: Afrika és Európa is jelen lesz a legjobb 8 között

A világbajnokság könnyebb felén már túl vannak a nemzeti csapatok. A csoportkör Argentína búcsúját leszámítva nem szolgált meglepetéssel. A nyolcaddöntők első játéknapjáig Ghána és Ukrajna veretlen maradt, míg Magyarország az egyetlen, melynek 3 pont is elég volt a legjobb 16 közé kerüléshez.

A folytatás ITT olvasható!

Nem lesz könnyű meccs a szerbek elleni nyolcaddöntő.Ők az esélyesek, a minimum elvárást már teljesítettük, a csoportból harmadikként továbbléptünk.Innentől fogva minden meccs ajándék és a magyar labdarúgásnak remek teljesítmény.

U-20 Világbajnokság
Nyolcaddöntők II. nap





U-20-as VB: Európai söprés mesterfokon

A csoportkör megugrása ujjgyakorlat volt az itt lévők számára. A nyolcaddöntők második játéknapján egy biztos dél-amerikai továbbjutás mellett európai tarolásra lehet számítani. A felnőtt világbajnoksághoz hasonlóan itt is lefelé kilóg Ázsia és Óceánia, nekik e körben végleg lefő a kávé. Németország telis-teli van Bundesliga játékosokkal, továbbjutásukat kár is ecsetelni. 

A folytatás ITT olvasható!

Tippek:
Ausztria - Üzbegisztán: Ausztria minimum 2-vel nyer @ 2.35 4/10
Portugália - Új-Zéland: Portugália 2.5 gól felett @ 1.89 7/10

Az ukrán győzelem 2.15-ért eléggé ajándéknak tűnik nekem, de nem igazán írnak erről a meccsről sehol. Draw no betben tuti megrakom őket.