27. Május - Szerda

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



8. Tipp (egyenleg +115 és egy tipp függőben)
2015. 05. 27. 20:45
Labdarúgás, EL döntő
Dnipro - Sevilla
Tipp: 2
Odds: 1,62
Iroda: Sportingbet

Az egész éves csaták után szerdán este végre elérkezett az Európa Liga döntője, amelyen a trónkövetelő Dnipro és a címvédő Sevilla csatája fog zajlani.
A Dnipro leginkább védelmének köszönheti, hogy itt van. Olyan csapatokon jutott túl az ukrán alakulat, mint az Olympiakosz, a Brugge, az Ajax és legutóbb ugye a Nápoly. A csapat sikereinek részéből a védőhármás vette ki a legnagyobb részt (Fedetskiy, Douglas és Cheberyachko), de dicséretet érdemel Konopljanka, Zozulya és Seleznyov, illetve Boyko kapus. Formájuk kiváló, nemzetközi meccsen utoljára márciusban kaptak ki még az Ajax ellen, hétvégén pedig a bajnokságban tartalékosan is diadalmaskodtak a Sahtar Donyeck ellen. Egyedüli hiányzójuk Zozulya.
A címvédő Sevilla Emeryvel óriási szezont fut. Ugyan a bajnokságban nem fér be a TOP4-be, így nem tudta kivívni a BL-indulást, de az El-döntőjében ott vannak, amit ha megynernek akkor indulhatnak a BL csoportkörében. Erre pedig minden esélyük megvan, mert a Dnipro azért gyengébb náluk. Emery szinte bárkit tesz be a csapatba jól jár vele, hiszen mindenki jó teljesítményt nyújt. Vidal, Bacca és Gamiro, akik a leghasznosabbak a támadásokban, de ott van még Banega, Vitolo és Tremoulinas akiket még erdemes megemlíteni. Legutóbbi öt tétmeccsükön veretlenek (4W-1D-0L) és a hétvégi főpróbájuk is jól sikerült (3-2-re nyertek a Málaga otthonában). Pareja és Cristoforo játékára nem számíthat Emery, de annyira mély a spanyolok kerete, hogy szerintem elbírják ezt a két hiányzót.
Jobb játékosokból áll a Sevilla kerete és remélhetőleg óriási nyomás alá helyezik a Dnipro kapuját és megszállják az ellenfél térfelét, amit az ukránok nem fognak bírni és előbb vagy utóbb betalál a spanyol gárda.

9. Tipp (egyenleg +52)
2015. 05. 27. 14:00
Labdarúgás, AFC Champions League
Guangzhou Evergrande (Chn) - Seongnam (Kor)
Tipp: alternative corners - 3way - Over 11
Odds: 2.62
Iroda: bet365

Tovább folytatódnak az ázsiai bajnokok ligája mérkőzések visszavágói. A mai négy összecsapásból a kínai kuangcsou és a dél-koreai seongnam összecsapásra esett a választásom. Az első forduló meglepetésre dél-koreai sikert hozott egy 95. percben szerzett büntetővel beállítva a 2-1-es végeredményt. A 2013-as kínai ACL bajnok az elmúlt három évben mindig elérte a negyeddöntőt ebben a sorozatban, viszont most nehézségekkel küzd a csapat. Egyik legjobb gólszerzőjük a brazil Elkeson sérülés miatt kihagyja a mai találkozót, mellette Kim Young-gwon és a múlt héten piros lapot összeszedő Li Xuepeng is. A dél-koreaiknál a gólvágó Hwang és Kim Tae-youn rendelkezik kisebb sérüléssel, játékuk kérdéses. Fabio Cannavaro alakulata nehéz meccs előtt áll, formájuk nem a legmegfelelőbb. Merész tipp, de a kínai csapatnak menni kell és helyzeteket kialakítani és remélhetőleg sok szöglet is jár vele. Ha minden jól alakul félidőre a szükséges mennyiség 60%-át összebrusztolják a csapatok.

7. tipp (-380)
2015. 05. 27. 20:45
Labdarúgás, EL döntő
Dnipro - Sevilla
tipp: X
odds: 3,82
iroda: Pinaccle sports

Indoklás:
EL döntő!
Hiába gondolja majdnem mindenki, hogy 1esélyes a meccs, egy döntő sosem előre lefutott... 1 meccsen bármi lehet...
Én hosszabbításra számítok. Lehet megnyeri a kupát a Sevilla, de kutya kemény csatára számíthat! Ilyen nehéz meccse még nem volt ebben a sorozatban.
Ha valamihez ért az ukrán csapat, akkor az a védekezés. Az egyenes kieséses szakaszban BL-ben edződött csapatokat is kiejtett. Otthon mindenkit megvert, idegenben mindenhol elérte a kívánt eredményt. Az elődöntőben a Sevillához hasonlóan erős támadókkal felálló Napoli se talált fogást, pedig nekik 2 meccsük volt rá, a Sevillának csak egy lesz.
Lehetne írni hiányzókról, de akik ott lesznek, egy döntőben mindent megtesznek csapatukért.
Lehet nevekben jobb a Sevilla, de ez csapatjáték és véleményem szerint nem fog ízleni a spanyoloknak a kőkemény ukrán stílus.
Neten majdnem mindenhol viszik FEL a Sevilla oddsát és LE a X-et...
1:1-es végeredményre számítok és hosszabbításra, ott meg már bármi lehet, főleg, ha 11-ek is lesznek...  ;)

9. Tipp (eddigi egyenleg 288+)
Brit lóverseny
Hamilton Park
Kezdési időpont: 17:15
Tipp: Lil Sophella - insure bet 3 places
Odds: 3,13
Iroda: William Hill

"Class 5"-ös, alacsonyabb kategóriás handicap-es futam, 1 mérföldnél kicsivel hosszabb távon. Lil Sophella nemcsak ennek a futamnak, hanem az egész napnak a legjobb értéke, kétség nem férhet hozzá. Beverley-ben kezdte az idei évet, egy elég jó 5. hellyel. Haydock-ban 1 font könnyítéssel már a 4. volt, utána pedig, múlt hét pénteken Musselburgh-ban további 1 font csökkenést követően csak célfotóval maradt le a győzelemről, több, mint 2 hosszt verve a 3.-ra. Nem kapott büntetést, amit muszáj kihasználni. Úgy tűnik ez már egy olyan értékelés, aminél újra képes a győzelemre is és most egy olyan pályán fog futni, ahol már nyert ugyanezen a távon, vagyis C&D (Course & Distance) győztes. Kihagyhatatlan ajánlat érte a majdnem 5-ös odds győzelemre, itt a játékban pedig az insure bet-re adott több, mint 3-as odds.