30. Május - Szombat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



9. Tipp (egyenleg +77)
U20-as labdarúgó VB
06:00
USA - Mianmar
Tipp: 1 (-2.5 AH)
Odds: 1.80
Iroda: Bet365

Szombaton kezdetét veszi az U20-as labdarúgó világbajnokság és az leső napon mindjárt egy kiütésgyanús mérkőzést láthatunk.
Mianmar története során elsőnek szerepel a viadalon, a kvalifikációt hazai pályán vívták ki az UAE 1-0-ás legyőzésével. Sokat nem tudok a válogatottjukról, de nem világsztárok játszanak ott annyi szent. Leheteni itt csűrni, csavarni a dolgokat, de akkor sem lehet ódákat zengeni a mianmari u20-as labdarúgó válogatottról, így inkább ezzel nem is próbálkozom, meghagyom az illetékeseknek. Amit tudunk róluk: a felkészülési időszakban két edzőmeccset is játszottak, Magyarország 3-0-ra, Szerbia pedig 6-0-ra verte őket. Annyit érdemes azért róluk írni, hogy pontrúgásoknál verhetőek lesznek a magasságuk miatt.
Az Egyesült Államokban nem a labdarúgás a legnépszerűbb sport, sőt talán a dobogóra sem fér fel, viszont a fociválogatott mostanában egyre jobban szerepel ez pedig egyenesen arányos az utánpótlás fejlődésével. Leghíresebb játékosuk talán az Arsenal csapatában szereplő Zelalem, aki német színekben is szerepelhetne, ám ő mégis az amerikai csapatott választotta (utánpótlesz színekben legalábbis biztosan), de érdemes lesz figyelni Rubio Rubin (Utrecht) és Emerson Hyndman (Fulham) játékára is. A CONCACAF zóna U20-as bajnokságán nem teljesítettek túl jól a jenkik, csak pótselejtező árán jutották ki a tornára (2-0-ás győzelem El Salvador ellen).
A csoport leggyengébb tagja játszik a csoportgyőzelemre is esélyes alakulattal. Mivel mindkét csapat első meccse a tornán, így nem merek kockáztatni, maradok a -2.5 ázsiai hendikepnél, aminek szerintem muszáj lejönnie. Nem várok egy 67 gólos erődemonstrációt Zelaleméktől, de 3-4 gólt gúrítani fognak.

8. tipp (egyenleg: +250)
Futball - Norvég élvonal 18:00
Molde - Sandefjord
tipp: 1. félidő 1.5 gól felett
szorzó: 2,00
iroda: bet365

Indokolás:

A hazai együttes otthon rendre gálázik. 5 hazai meccsen már 16 gólig jutottak. Elyounoussi, a tavalyi gólkirály kis túlzással már a tavalyi gólmennyiségét súrolja. Vele tartja a lépést Kamara, a nemrég triplázó Hoiland és Svendsen triója is. A futó pontvadászatok közül a vendégegyüttes bír az egyik legrosszabb mutatóval. Hetek óta pontot sem szereztek, mitöbb legutóbbi 4 meccsükön egyaránt kiütötték őket /1-3, 0-4, 1-5, 0-3/. Hétfőn a csapatkapitány elveszítette a fejét, kiállításával még tovább tetőzte a problémákat. A jelen egyértelműen a hazaiak mellett szól. Ezzel eljött a visszavágás ideje is, mivel mostanában a Sandefjord előszeretettel rabolt pontokat a bajnoktól. A címvédő erős kezdő, otthon a félidei slágereredmény a 2-1. A látogatók félidei termésével sincs gond, annyi különbséggel, hogy ők elszenvedik e találatokat. A szünetig várt 1.5 gól feletti tippemnek vígan ülnie kell.

9. tipp: (egyenleg: +250 és 1 tipp függőben)
U-20 Labdarúgó Világbajnokság - 2015. V. 30. 06:00
USA- Mianmar
tipp: 1. félidő USA -1.5-ről nyer
szorzó: 2,35
iroda: bet365

Indokolás:

Az USA bemutatkozása alkalmával könnyen gálát rendezhet. Mianmar abszolút újonc. A hazai selejtezőt sikerrel vették, de a végső fázisban már nem volt esélye Katar és társaival szemben. USA keretének meghatározó játékosai Európában és az MLS-ben játszanak. A felkészülés összességében jól sikerült. A keretek közötti minőség, a célkitűzés, a fizikai felépítés mind-mind olyan tényező, mely megfojtja az ázsiaiakat. Ezért a félidőre legalább 2 gólos amerikai előnyt várok. A tipp egyetlen apró bökkenője, hogy ez a torna első játéknapja lesz, kérdéses mennyire tudnak felpörögni a jenkik.

8.tipp ( eddigi egyenleg + 387)

Labdarúgás, NB1
Haladás-Puskás Akadémia
19:00
tipp: Haladás nyer
odds: 1.65
iroda:Pinnacle Sports

A bajnokság utolsó fordulójának szombathelyi összecsapása már csak egyik csapat számára bír téttel.Ez nem más mint a hazai csapat. Saját kezükben van a sorsuk, ugyanis egy bármely gólkülönbségű sikerrel biztosítják élvonalbeli tagságukat. A vendégeknek tök mindegy ez a mai összecsapás, és nem is fognak erőlködni.Eddig háromszor találkoztak bajnokin történelmük folyamán és ebből kétszer a "Hali" nyert. Ma meglesz a harmadik is.


Lőjem el az utolsót, lássuk veretlen marad-e Limato. Fő az optimizmus, természetesen az marad.  ::) ;D :redchug:

10. Tipp (eddigi egyenleg 501+)
Brit lóverseny
Haydock Park
Kezdési időpont: 16:45
Tipp: Limato - win
Odds: 2,10
Iroda: Bet365

Az indokok ismertek, kint van a főoldalas elemzésemben is, ide is csak azt tudom bemásolni:

Limato tavaly a Timeform legmagasabbra értékelt lova volt a kettő éveseknél, 5-ből 5 győzelem az eddig mérlege, mind ugyanezen a távon. Most valamivel soft-osabb talajon kell futnia, mint eddig, Redcar-ban tavaly indult hasonló körülmények között és ott lazán megverte Mattmu-t a 200 ezer fontos Listed kategóriás Two-Year-Old Trophy-n, szóval úgy tűnik ezen a talajon csak még jobb lehet. A legfőbb kihívója Mattmu és Adaay, de mindkettőt megverte már és ha a felkészítése úgy sikerült, mint a téli szezonban, akkor itt sem lehet gondja újból maga mögé utasítania őket, ami valószínűleg azzal járna, hogy jöhetnének az igazi erőpróbák, a Group 1-esek. Drukkolok neki, egyrészt mert mindig jó látni, ha egy lóból veretlen szupersztár lesz, másrészt pedig a zsokéja Graham Lee is megérdemelne már egy ilyen lovat maga alá.

6.tipp  (-100)

OLASZORSZÁG: Serie A - 38. forduló
Atalanta - AC Milan
30.05.2015 20:45
Tipp: Gól az első 10 percben
Odds: 4
Bet365

Nagyon gyenge szezont zárt mindkét csapat. A házigazdák majdnem kiestek, a Milant pedig inkább várnánk legalább a top6-ba mint hogy a 10.helyen szerénykedjenek.. Az utolsó fordulóban már semmi tétje nincs ennek a meccsnek, egyszerűen élvezni kell a játékot, lesz itt adok-kapok szerintem bőségesen. Sok gólt várok, közte egy korait. A két csapat amúgy sem szokott egymással remizni az utolsó nyolc egymás elleni meccsükön nyert valamelyik fél.


7.tipp  (-100  +1függő)

FRANCIAORSZÁG: Francia Kupa - Döntő
Auxerre - PSG
30.05.2015 21:00
Tipp: Félidő eredménye 0-2
Odds: 4
Bet365

A két csapat között eszméletlen különbségek vannak ami a pályán is látszani fog elég valószínű. Ibra és Cavani szétfogják cincálni a Ligue 2 középcsapatának védelmét már a félidőre. Ez a csúfos BL kiesés után valamelyest gyógyír lehet, amellett persze hogy a bajnokságot is behúzták. Egynél szerintem biztos többet rúgnak a kapu előtt tömörülő Auxerrenek akik labdával csak elvétve fognak találkozni, OP a félidőre a 0:2 ilyen oddson.