31. Május - Vasárnap

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hajrááááááááááááá!

10. Tipp (egyenleg +77 + egy tipp függőben)
U20-as labdarúgó VB
03:00
Katar - Kolumbia
Tipp: 2 (-1.5 AH)
Odds: 2.15
Iroda: Bet365

A "C" csoport nyitómeccsén Katar és Kolumbia csap össze. A csoportban tuti továbbjutónak tűnik Portugália válogatottja, így ennek a mérkőzésnek komoly tétje van ugyanis aki nyer, az komoly lélektani előnybe kerül riválisaival szemben a második kiadó továbbjutó helyért.
Katar csapatában a neveket böngészve nem találunk ismertebb játékosokat, van néhány játékosuk, akik európai klubokban edződnek, de ők is még csak az utánpótlás csapatokig jutottak el. A felkészülés nem sikerült számukra túl jól, februárban kaptak Olaszországtól egy hatost, míg áprilisban 3-2-es vereség Hondurastól, majd egy 2-2-es döntetlen USA ellen.
Kolumbia magját az otthon játszók adják, de ők már elsőosztályú felnőttcsapatokban bontogatják szárnyaikat (pl. Quinonez, Otero, Lucumi és Rafael Santos Borre). Mindösszesen négy idegenlégiós került be a nevezettek közé, közülük talán Zapata lehet ismerős név, aki az Udineseben játszik, esetleg még Andres Tello aki a Juventus fiókcsapatában játszik. Dél-Amerikában veretlenek voltak a selejtezőn, erejüket mutatja, hogy a brazilokn hármat gurítottak idegenben.
Katart nem tartom riválisnak a kolumbiaiak számára, őket kevésnek érzem még ehhez a szinthez, ráadásul Kolumbiának jobb és edzettebb játékosai kvannak. Tippem: 0-3.

9.tipp ( eddigi egyenleg 452 +)

Tenisz, Roland Garros férfi egyéni
Tsonga-Berdych
12:30
tipp: játékok száma 38.5 felett
odds: 1.83
iroda: bet365

Jó kis meccsre van kilátás ezen az összecsapáson. Nem mondhatni, higy ez lenne mindkét srác kedvenc borítása, ennek ellenére már mindketten voltak elődöntősök a Garroson. Tsonga nem igazán játszott sok meccset az éven, és nem is túl meggyőző a teljesítménye.Berdych jóval jobban teljesített az éven tőle.A hazai pálya viszont mindenképpen Tsonga mellett szól, éppen ezért egy nagy csata várható. Nem gondolnám, hogy 3 szettben nyerne valaki. Ha úgy lesz,ahogy várom ennyi gémnek mindenképpen lennie kell ezen a meccsen. Tsonga amúgy még szettet sem vesztett a tornán, Berdych pedig már kétszer is.

9. Tipp (eddigi egyenleg +447)
Labdarúgás - NORVÉG Tippeligaen
Strömsgodset - Lilleström
Kezdési időpont: 15:30
Tipp: Over 2.5 gól
Odds: 1,57
Iroda: Unibet

Indoklás: A norvég bajnokság 11. fordulójában járunk, ahol két középmezőnyben elhelyezkedő csapat mérkőzik meg egymással. A Strömsgodset csapata látja ma vendégül a Lilleström gárdáját.

A Strömsgodset tavaly a 4. helyen végzett, így elindulhatott az Európa Ligában. Idén viszont eléggé rosszul kezdték a szezont, váratlan vereségeket szenvedve. A védelemmel komoly gondjaik vannak, 10 meccsen már 21 gólt szedtek össze, még az impotens Haugesung is 4-et lőtt nekik. Itt az ideje tehát felzárkózniuk a tabellán, hiszen a Kovács Péterrel felálló csatársor nem rossz nevekből áll. Fossum, Storflor és Sorum neve is jól cseng arrafelé.

A Lilleström is elmarad a tavalyi jó szerepléstől egyelőre, hiszen a 8. helyen tanyáznak jelenleg. Az éllovas Rosenborg elleni 3:0-ás vereség óta viszont már 3 meccset nyertek meg zsinórban, formába lendültek végre tehát. Knudtzon már 5 gólnál jár, mellette Fofana, Friday és Kolstad is kiveszi a részét a jó szereplésből.

Két feltörekvő csapat találkozik egymással, ahol elől nagyszerű támadó játékosok lépnek ma pályára. Mindkettőnek nagyon kell a 3 pont, így egy nyílt, támadójellegű focira számíthatunk tőlük ma is. 3 gólt könnyűszerrel összehoznak ma.

10. tipp (egyenleg: +250)
Foci - Toulon - kezdés 19:00
Hollandia -- : -- Katar
tipp: 10 szöglet felett
odds: 2,62
iroda: bet365

Indokolás:

A két csapat között nagy különbség van. Hollandia már harmadik meccsére készül, eddig felemás a mérleg 1 győzelem és 1 vereséget tudnak felmutatni. Katar 2 gólos vereséggel kezdett a gallok ellen. A mai mérkőzésen a szögletekre tippelek, ugyanis a hollandok fölényét várom e meccstől és az eddigi támadásaik javarészt pontrúgások után adódtak. Az eddigi két meccsükön egyaránt 10 feletti szögletmennyiség volt. A szélen erősek, de a beadások egyelőre pontatlanok voltak, illetve a rivális sem volt szögletre tisztázni. Ezt várom most is. Bár tény, hogy Katar a franciák ellen labdába sem tudott rúgni, nem meglepő, hogy ők csupán 1 szögletet tudnak felmutatni.

10. Tipp (eddigi egyenleg +347)
Labdarúgás - NORVÉG Tippeligaen
Rosenborg - Tromsö
Kezdési időpont: 20:00
Tipp: Mindkét csapat gólt lő
Odds: 1,90
Iroda: BetSafe

Indoklás: A norvég bajnokság 11. fordulójának zárásaként a listavezető Rosenborg és a kiesőhelyen található Tromsö csap össze egymással.

A tavalyi csalódást keltő második hely eléggé felpaprikázta a Rosenborgot, hiszen nagyon bekezdtek ebben a szezonban. Eddigi 10 meccsükből 8-at megnyertek, 34 gólt rúgtak. Ma sem lesz ezzel problémájuk, hiszen bevethető a góllövő listát 12 góllal vezető Soderlund. De mellette még a Helland és Mikkelsen duó is ott lesz várhatóan a kezdőben, akik 5-5 gólt vállaltak eddig a csapat gólterméséből. A védelmük ugyanakkor sebezhető az utóbbi időben, hiszen utolsó 8 bajnoki meccsükön 7-szer is gólt kaptak.

A Tromsö most jutott vissza a legjobbak közé. Ez meg is látszik, hiszen jelenleg az utolsó előtti helyen tanyáznak. 22 gólt kaptad eddig, nem sok reménnyel mehetnek tehát a Rosenborghoz vendégeskedni. Viszont a kapott gólok mellett általában rúgnak is az ellenfélnek. Elől a cseh légiós Ondrasek már 5 gólos, de Andersen és Asen is 3-3 gólt vállaltak már.

A Rosenborg gól úgy gondolom nem lehet kérdéses, 2-3 gólig is eljuthatnak ma este. Ám a Tromsöben is benne lesz a gól, a pontrúgásokra épülő játékuk könnyen góllá érhet a listavezető otthonában. Tippem: 3-1

10.tipp  (eddigi egyenleg 452+1 függőben )
Labdarúgás ,Serie A
Napoli-Lazio
20:45
tipp:büntetőlapok száma 7.5 felett
odds:2.1
iroda:bet365

Utolsó forduló következik az olaszoknál, és ennek a meccsnek van egyedül igazi tétje.Ha nyer a hazai csapat, akkor megszerzi a harmadik helyet, és vele együtt a Bajnokok Ligája indulás. Ezzel a vendégek egy hét alatt mindent elbuknának, ugyanis az olasz kupadöntőben is alulmaradtak múlt héten a Juve ellen.Parázs meccs, sok lappal, akár pirossal is (utóbbi kettőnek számít ).Simán meglesz a tippelt "mennyiség".