Bajnokok Ligája Fogadások 2015/16

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bajnokok Ligája 2015/16: Melyik csapat nyeri a döntőt?

Real Madrid
7 (58.3%)
Atletico Madrid
5 (41.7%)

Összes szavazó: 12

Szavazás lezárva: május 28, 2016, 06:26:20

Ilyen párharcokról és meccsekről kellene szólnia a BL-nek, mint amilyen ez volt. :beerchug:

Idézetet írta: ncis88 Dátum március 16, 2016, 22:39:50
De attól még(bár ezen a 2meccsen talán nem is látszik) de messze a Bayern a világ 2. legjobb csapata.

Na erre nem vennék mérget talán papíron. De láthatjuk mennyit számít a csapat egység PL-ben.
Védelem azt meg nem ma csinálták először amit ma. Juventus se volt jobb, de ha nyomást gyakoroltak volna  1. félidőben akkor sima, elnézve mit művelt hátul a bayern.

Zseniális meccs volt, de rohadtul fáj hogy megint szemen lett köpve a Juve, náluk nincs balszerencsésebb csapat a világon. Rohadtul nem érdemelték meg hogy kiessenek. Legjobb védőjük, legjobb középpályásuk, leggólerősebb csatáruk, és legjobb centerük nem kezdett, mégis lefocizták hetven percen keresztül a Bayernt, méghozzá az Allianzban. A spori itt is benézett egy lest, ebből is gól lett, de Torinóban megadták a bajoroknak, itt elvették a Juvétól. Pedig 0-3 -nál kampó lett volna. Nem fogom a bíróra, biztosan nem direkt történtek ezek, ahogy az sem hogy Pogbát lerántják, megy végig az akció, majd beveri a negyediket a Bayern (deja vu BL-döntő...). Egyszerűen így jött ki. És most mondhatjátok hogy azért mert Juvés szemüvegen keresztül nézem, de Hajdú B. is ezt mondta. Na meg mert egyértelmű volt mindkét mai eset. Semmi gond nem lenne ha kapott volna Buffon egy négyest tíz perc alatt, ez így szinte B csapattal reális lett volna, én nagyjából azt vártam, beletörődtem. De így nem csak hogy kellemetlen, igazságtalan is. Gusztustalanul igazságtalan tud lenni a foci. (azt halkan hozzátenném hogy Alleri megint elcseszte ezzel a mély védekezéssel, de attól még megvolt a meccs)

Örülhetnek a bajor szurkolók, de ez a Bayern még mindig egy nagy lufi. Alig várom a holnapi szalagcímeket. Pep zseniális cseréi. Hja bazmeg, random kiválasztasz 5 nőt, 5 német szurkolót meg 5 gyereket, mind beküldi Thiagot és Comant. Ötlet nélkül nyomtak, gyakorlatlag komoly helyzet nélkül vertek kettőt. Kívánom hogy ahogy tavaly és tavalyelőtt, úgy idén is derüljön ki mihamarabb milyen gyenge ez a csapat, mert addig sokakat téveszt meg az általuk lerabolt Bundesliga gyalázása.

Jó lenne kitalálnának valami modernebb rendszert is ennek az egésznek. Az hagyján hogy a Tico nézhetetlen, de miközben ilyen vak csapatok mint a Benfica (Zeniten keresztül), City (Kijeven keresztül), Wolfsburg (Genten keresztül) vannak a nyolcban (!!!, nyolcban érted?), addig a mai két csapat közül ki kellett esnie egynek. A szezon mérkőzése volt kb. De mondhatnánk az Arsenalt is, igaz ők a Fraditól is kettővel cumiznának otthon ha nyolcaddöntőben futnának össze. 

Vidalnak meg nyúljon meg a nyaka, ott hergeli a közönséget, aztán Juve címer (vagy felirat?) ott vírit rajta tetkóként. Büdös chilei chicska chigány.

Megérdemelték volna a győzelmet meg börgatyóknak mindig szerencséje van .Azért a juvét nem nevezném a legbalszerencsésebb csapatnak.Rengeteg meccset nyertek meg az elmúlt években a 85-90 percben.amihez kell némi szerencse.

Azért zsinórban 4 BL-döntőt, meg ilyen továbbjutást elbukni nem is szerencsés.  :) Arról nem is beszélve hogy minden csapatnak van stiklije, adót csal, kamuigazolások, börtönben a vezető stb stb, Olaszországban meg azóta ki is derült ki a főgeci, erre egyedül a Juve bűnhődött, nem is keveset. Nem balszerencsés  ;D

Amikor igazán égett a ház, akkor a Bayernt sem a Pep-féle szipi-szopi húzta ki a bajból  ;D

Na a sors csak megbünteti a ticot az undorító játékáért  :great: :great:
Bajnokok ligája  :cya:

Fogadni mertem volna hogy a Bayern a Benficát kapja. Ezek után már nem is vagyok benne biztos hogy a bírói tévedések véletlenek voltak. Kell a négybe a Bayern, ez van.

Sztem egyedül a Tico tudja megverni a Barcát, nekik sincs sok esélyük. City megint nem jut messzire, PL meghalt.

Idézetet írta: alexthebest Dátum március 18, 2016, 12:20:06
Ezek után már nem is vagyok benne biztos hogy a bírói tévedések véletlenek voltak. Kell a négybe a Bayern, ez van.

Két meccsen rúgott négy gólt a Bayern, abból három kamu volt. Két elismert spori, orbitális hibák, ez van, játszani kell, eggyel több gólt kell rúgni, mint az ellenfél. Persze. 

Guardiola ismerhet valakit, akit Allegri nem, mert ahogy ezeket írjátok, egyből beugrott Övebro neve.

Idézetet írta: TiB Dátum március 18, 2016, 12:53:04
Guardiola ismerhet valakit, akit Allegri nem, mert ahogy ezeket írjátok, egyből beugrott Övebro neve.

Nem ismer az senkit, az ahhoz is hülye. Egy valamit tud, hogy kell jó helyre, bársonyszékbe ülni. Ha tényleg nem véletlenek voltak a nyilvánvaló tévedések akkor felülről jött a parancs, Guardiolának köze nincs hozzá. Én hiszek benne hogy ez csak így alakult, balszerencse.

– A Wolfsburg először jutott negyeddöntőbe európai kupaporondon, a Wolfsburg 42-edszer.

Forrás: NSO

;D ;D ;D

#207 április 03, 2016, 20:29:37, SPF Infó
Bajnokok Ligája Fogadások 2015/16 - negyeddöntők




Április 05., kedd:

2016.04.05 20:45   Bayern München - Benfica Lisabon   1.17   6.70   15.80

2016.04.05 20:45   FC Barcelona - Atletico Madrid   1.47   4.04   7.15

Április 06., szerda:

2016.04.06 20:45   Wolfsburg - Real Madrid   5.00   3.83   1.66

2016.04.06 20:45   Paris SG - Manchester City   1.65   3.77   5.26


Tippek, vélemények?

Olasz streamen király a Barca-Atletico meccs.  Barcsseelóóóónaaaa   ;D

A sárga lapokat eltörlik az elődöntők előtt?