Winmasters - Készpénz hetente, egész nyáron! 1.800.000 HUF nyeremény!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



A winmasters lehetőséget ad ügyfeleinek, hogy 300.000 forint készpénzt nyerjenek hetente - 6 héten át! Ragadd meg a lehetőséget és helyezz el legalább három multi fogadást hetente bármilyen labdarúgó mérkőzésre az akció ideje alatt és ezzel részt veszel a heti sorsoláson...

Hogyan vehetsz részt a sorsoláson, ahol hetente 300.000 Ft talál gazdára?

Meglévő ügyfelek:
Lépj be winmasters számládba és a mérkőzés kezdete előtt köss legalább 3.000 Ft értékben három multi fogadást bármilyen labdarúgó eseményre legalább 1.45-ös összesített szorzóval egy adott héten (bármely hétfő 0 órától  - ugyanazon vasárnap éjfélig).

Minden a fenti feltételeket teljesítő multi fogadással a játékos 1 sorsjegyet szerez, mellyel részt vesz a heti sorsoláson. Például: Ha egy játékos egy adott héten 5 multi fogadást köt (legalább 5*3.000 Ft érékben) az öt sorjeggyel vesz részt a sorsoláson.

Új ügyfelek:
Regisztrálj most a Winmasters weboldalán, fizess be legalább 3.000 Ft-ot, majd teljesítsd a fenti a multi fogadás feltételeit és részt vehetsz a 300.000 forintos sorsoláson minden héten. Sőt, az első befizetőknek járó bónusz is a Tiéd, használd a következő bónuszkódot: BONUS20KHU.


Részvételi feltételek:
- Minden 18. életévét betöltött új és meglévő ügyfél jogosult részt venni a akcióban.
- Minimum multi fogadás hetente: 3
- Minimum multi fogadás értéke: 3.000 Ft
- Minimum szorzó: legalább 1.45
- Minimum kötések száma: 3
- A fogadásokat a mérközések kezdete előtt kell elhelyezni
- Minden játékos akár 3-nál tönn multi fogadást is elhelyezhet. Minden multi fogadás 1 sorsjegyet jelent a sorsolásnál. (Például, ha egy játékos 5 multi fogadást köt, akkor megötszörözi nyerési esélyeit a sorsoláson)
- Minden játékos bármely héten részt vehet a sorsoláson
- A játék fődíja: 300.000 Ft hetente (összesen 1.800.000)
- A sorsolásokra a lezért hetet követőe első napon (hétfő) kerül sor.
- A sosolást számítógépes szoftver végzi el.
- A játékost e-mailen vagy telefonon értesítjük a sorsolást követően 24 órán belül
- A nyeremény nem átruházható és nem átváltható.
- A winmasters fenntartja a jogot, hogy hirdetési céllal megjelentesse és közzétegye a nyerjtes nevét, annak keresztneve és a vezetékneve első karakterének használatával (pl. K.Péter), valamint fényképét a sajtóban (nyomtatott és elektronikus).
J- elen promóciós Szerződési Feltételek elválaszthatatlan részét képezik a winmasters Általános Szerződési Feltételeinek.
- Az új játékosokra a hatályos bónusz szerződés feltételei vonatkoznak
- Az ajánlat 2015.06.22-től 0 órától 2015.08.02 éjfélig érvényes.