Dro pókeres kibeszélője és dühöngője

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Persze, írtam hogy kevés, úgy tűnik agresszívabb vagyok az optimálisnál a statok alapján, de eddig kifizetődő volt. Viszont a 14-20-as VPIP túl feszes lenne 6max-hoz!

Szerintem is túl feszes a 20, inkább 22-27 ami ideális.

Tényleg nem nagy minta még szóval nem lehet kiindulni belőle, de a sb vpip pfr között túl nagy a gap, nekem legalábbis szinte nincs is onnan call rangem, bb-n ugyanez a helyzet, ennyi call hosszú távon -EV lesz, laza bu, co lopások ellen mehet a 3bet sokkal gyakrabban szerintem.  :)


Milyen limiten vagy? Ezt amúgy iPoker NL2-n műveltem, szóval a mezőny sem mindegy. Lehetséges, hogy sok limpelő fish hatása, akiket nem izolálok suited connectorokkal K2-Kjs, A2-ATs, QTs+, 22-77 kezekkel, de limp-back-re jók... azért 3betelek is rendesen, ill. posztflop is simán be lehet húzni a potokat a lazán lopóktól.

Fishe válogatja, sok tényleg hozzá nő a lapjához és nem fogja dobálgatni 3bet-re sem, ellenük tényleg nem érdemes nagy kasszákat építeni pre, ha betalálsz akkor úgyis kifiztenek általában, de regek ellen már akik lazán lopnak mehet, őket nehéz lesz postflop oop lejátszani.  :)