Sportfogadás az életünk > Haladó Fogadók Naplói

TiB offline fogadási naplója

(1/80) > >>

TiB:
Az előző naplóm a világégés áldozata lett, szóval belevágok egy újba.

Videoton - Haladás
Sárga és piros lapok (nemjönbeazUnibet)

Állandósulni látszik, hogy 18 órakor Fehérváron még nagyon meleg van. Tegnap egy köztéri hőmérőn 43 fokot láttam. De elméletileg jön egy vihar és a meccsre akár ide is ér. Az is tökre jó lenne a fogadásnak, meg a hőség is. Ezek mindig balhés meccsek, mert bár nem olyan ellentét, mint a Fradi-UTE, de nagyon utálják egymást. Piros lap nagy gyakorisággal villan, például a legutóbbi három egymás elleni meccsen mindig előkerült.

Solymosi fújja a sípot: http://www.worldfootball.net/referee_summary/peter-solymosi/1/1/

TiB:
Ott voltam a stadionnál és már majdnem bementem, de aztán inkább elmentem kocsmába. Azért párszor beordítottuk, hogy rúgjátok le egymást mert pirosra fogadtunk. Nem jött be. A BL-ben továbbjutott csapatok így szerepelnek eddig a hétvégén:

Nyert: Partizan, Helsinki, Midtjylland, Astana, Dinamo Zagreb, Lech Poznan (félidőben)
Vesztett: Videoton, Steaua Bukarest (félidőben)
Nem indult még el a bajnokság: Milsami, Maccabi, Apoel, Skenderbeu, Qarabag, Celtic, BATE (szünetelnek)

Casoni vajon ellőtte a kettős terhelés témát a mai meccs után? Nanááááá! "Háromnaponta játszunk tétmeccseket, és az a szabály sem könnyíti meg a helyzetünket, hogy egyszerre csak 5 külföldi lehet a pályán".

TiB:
FK Liepaja - Skonto Riga
1,5 gólnál több (1.35)

A lett nyelvet nagyon furcsán fordítja a Google, mindenesetre úgy tűnik, hogy a hazaiak szeretnék elkapni a Rigát. Vendég oldalon vannak hiányzók továbbra is a védelemben, viszont a liga legjobb támadói a pályán a lesznek. Ha tényleg a támadó foci érvényesül mindkét oldalon, amiben mindketten erősek, akkor jöhet a fogadás.

TiB:

--- Idézetet írta: TiB - Július 27, 2015, 15:50:07 pm CEST ---FK Liepaja - Skonto Riga
1,5 gólnál több (1.35) :ok:

--- Idézet vége ---

Marseille - Livorno
AH 2 gól felett (1.45)

A Livorno sem bekkelgeti a barátságos meccseit, de az OM sem. A franciák meccseit félig-meddig láttam. A bekkelő ellenfelet fel tudták törni (akár egy jó cserével), ha arról volt szó, illetve amikor vezettek, akkor nem tudtak beállni védekezni. Vagyis megpróbálták, de nem jött össze. Az ilyesmi jót tesz az overnek.

TiB:

--- Idézetet írta: TiB - Július 28, 2015, 12:56:52 pm CEST ---Marseille - Livorno
AH 2 gól felett (1.45) :ok:

--- Idézet vége ---

Magyarország - Dél-Afrika

Egyelőre még nem tudom, hogy bevállaljam-e a 11.5-es határt. Azért tetszik, mert az afrikaiak centerjátéka támadásban, és védekezésben sem túl félelmetes. Szóval nem lesz olyan küzdős meccs, mint például egy horvátok ellen (akik az első körben 6-ot is rámoltak centerből a kanadaiaknak), és az nekünk jó, mert a képzettség dominálhat. Illetve ha nem tudják olyan jól kivédekezni, az sem túl jó hír nekik, hiszen Hárai nagyon élt az első meccsen. De emellett a távoli lövések is jöttek és Nagy Viktor is fogott nagyokat. Ha úgy mennek a magyarok vízbe, mint a kazahok elleni első három harmadban, simán közé tesznek 12-öt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése