TiB fogadási naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum október 23, 2020, 09:22:53
Aston Villa - Leeds
Lesek száma 3.5 felett (2.20)
Lapok száma 3.5 felett (1.75)


Az alábbi videón egy sok passz utáni Leeds gól látható, amiből a tippem szempontjából egy dolog fontos, a végső passz. Húzták magukra az ellenfelet, majd a 28. passz egy hosszú indítás, ami egy les közeli helyzetet teremtett. Nem vagyok elemző, szakértő, de én úgy látom, hogy Bielsa taktikájában fontos szerepe van az olyan ritmusváltásnak, ahol az ellenfél hátrányba kerül és helyzetet teremt. Ez mindig egy lesközeli helyzet, amolyan robbantásra váró támadóval, aki az ellenféllel vonalban várja a labdát. Ebben az idényben 5 meccsen 12-szer voltak lesen, az Aston Villa pedig 4 találkozón 9-szer. Ezzel élmezőnyben van ilyen téren mindkét klub.

A másik tippem a két csapat legutóbbi meccsére vonatkozik, aki látta, az tudja, hogy dúltak az indulatok. A csatolt képen látható is, hogy ez lapokban is realizálódott. Nyilván kicsinyesség és a legkevésbé sem profi hozzáállás, de én biztos nem felejteném el, szóval arra meccsre alapozva, egyfajta utóéletként, lapokra is fogadok.

https://www.youtube.com/watch?v=up0SxchS5zo
Jol elemezted a leseket, volt is errol szo a digis musorban meg a Liverpool elleni meccs utan.

Szerintem nagyon a jo tipp. ( a les over 3,5)

Nagyon tettszik a lesek száma (3.5) felett (2.20) odds ért de a bet365 nem találok ilyen opciót. Igaz változó a csapatoknál a lesek száma viszont mikor egymással mérkőznek van olyan mikor csak egy de van mikor hét les is van a mérkőzésen. Nem tudom hol lehet megtenni a tippet igaz én a bet365 szoktam tippet  tétet tenni. Szerintem jönni fog a tipp.

Idézetet írta: TiB Dátum október 23, 2020, 09:22:53
Aston Villa - Leeds
Lesek száma 3.5 felett (2.20)
Lapok száma 3.5 felett (1.75)

0 les és 4 sárga lap volt.

Nem igazán volt esélye a lesre vonatkozó tippemnek, mert meglehetősen nyílt volt a meccs, nem az eredmény gondolok, hanem hogy egy támadás az egyik kapunál, aztán irány a másik kapu, ez a hőtérképen is meglátszik. Bielsa csapatát időnként élmény nézni, teljesen megfojtja az ellenfeleket a labda nélküli letámadással. Kíváncsi lennék Bamfordnak mit mondhatott a szünetben, mert mintha egy másik ember jött volna ki a pályára, rúgott is hármat. Ráadásul olyan helyzetekből, amikre Martínez kapus nem is számított.

Shakhtar Donetsk - Vorskla
Vorskla gólt szerez (1.83)

A Vorskla góljára tippelek, egyrészt mert a Shakhtar két fronton is szerepel, a BL-ben a Real legyőzésével helyzetbe kerültek, érdemes arra a sorozatra tartalékolni. Ráadásul úgy, hogy a koronavírus megtizedelte a csapatukat. A honlapjukon azt írják, hogy a vírusos játékosok már a csapattal edzenek, mesterük örül is, mert így több az opció. Másrészt a Vorskla miatt is tetszik a tipp, nem sokat tudok az ukrán fociról, de a Vorskla jó formában van, 6 meccsen 12 gólt szerezve, megelőzi a tabellán a Shakhtart.

Idézetet írta: TiB Dátum október 24, 2020, 09:31:49
Shakhtar Donetsk - Vorskla
Vorskla gólt szerez (1.83)

Turris - Paganese
Dupla esély 1X (1.25)

Idézetet írta: TiB Dátum október 25, 2020, 16:52:28
Turris - Paganese
Dupla esély 1X (1.25)

Nincs igazán jó tippem hétfőre, a Tottenham meccsre lennének meglátásaim, de inkább elengedem a témát. Szeretek időnként oldalakat ajánlani, remélem ezt már mindenki ismerte: magyarfutball.hu

Nézőszámok, eredmények, nagyon sok adat a magyar labdarúgás történelméből. Szoktam csak úgy böngészni, érdekes sztorikra bukkani egy-egy adat által, például az első magyar olimpiai bajnok, Hajós Alfréd az úszás után focista lett, magyar bajnoki címet nyert, majd 26 évesen visszavonult. Úgy döntött, hogy játékvezető lesz, és még nemzetközi találkozókon is fújta a sípot, majd a válogatott szövetségi kapitánya három meccs erejéig. Ennyi minden több ember életművéhez is elég, de Hajós Alfréd ezután sem tétlenkedett, építészmérnökként maradt a sport területén. Stadionokat tervezett, az akkori idők legmodernebb stadionja az ő nevéhez fűződik, merész ötletei voltak a szerkezet felépítése terén. Fogalmam sincs, hogyan fért az idejébe, de segédkezett a Sport Világ újság szerkesztésében is, meghonosítva az akkori profi sportújságírást Magyarországon.

"Az ember nekimegy a meredeknek, s nem néz máshová, csak oda, ahova lépni szándékozik" - Hajós Alfréd ezen idézete nagyon tetszik, az igazán sikeres emberek számára nem kérdés, hogy ha a céluk eléréséhez meredek pályán kell menni, akkor belevágnak, és nem adják fel. Az is nagyon tanulságos, akár a mai politikai helyzetre nézve, hogy mindössze ismertsége gátolta meg abban, hogy egy zsidó fogolytáborban haljon meg, pedig a sztereotípiákkal ellentétben, nem volt aranyfogú édesapja, meg nem állt hegyekben a pénz a családi padláson, sőt, szegények voltak. Csak az ő életéből rengeteg tanulhatna a mai kor embere, minden téren, akaraterő, társadalmi elfogadás és a pozitív hozzáállás terén. Például az olimpiára nem is vittek magyar zászlót, nem hitték hogy lesz egyáltalán magyar érem, nem hogy arany.

Blackburn - Reading
Reading gólt szerez (1.43)

Idézetet írta: TiB Dátum október 26, 2020, 23:14:51
Blackburn - Reading
Reading gólt szerez (1.43)

Első percben jött a vendég gól, aztán a harmadik percben már 1:1. Szerencsére jól alakult :)

#413 november 01, 2020, 09:02:09, TiB
Tottenham - Brighton
Kane gólt szerez fejjel (8.00)

Betis - Elche
Vendég csapat szerez gólt (1.72)

Idézetet írta: TiB Dátum november 01, 2020, 08:59:28
Tottenham - Brighton
Kane gólt szerez fejjel (8.00)

Betis - Elche
Vendég csapat szerez gólt (1.72)

A fejes gól részét eltaláltam, csak sajnos nem Kane hozta össze, hanem Bale bólintott a Brighton hálójába.

Leeds - Leicester
Lesek száma 3.5 felett (2.00)

Újra megpróbálom a lesekre történő fogadást a Leeds meccsén, ezúttal egy másik leskirály csapattal találkoznak. Lehet hogy pont ezért nem lesznek lesek, mindegy, feladva, megjátszva, jöhet a szurkolás :)

Idézetet írta: TiB Dátum november 02, 2020, 09:27:07
Leeds - Leicester
Lesek száma 3.5 felett (2.00)

Lesek száma: 3

Feladom a lapokra történő fogadást, pedig kifejezett érdekes terület. Az elmúlt napokban több időt is videózással töltöttem, és például Vardy nem az utolsó védővonalon várja a labdát többnyire, hanem futva érkezik meg oda, emiatt is lesz méteres előnye a labda kapura történő vezetése során. A védőkről nem is beszéltem, szárnyszerűen a szélsők feljebb vannak, a középsők hátrébb, szóval összetett dolog a lesre fogadás. Ez a legfőbb bajom vele, és ezért is hagyom abba, mert sokkal több a kiszámíthatatlan változó tényező számomra, mint akár az egyik csapat gólja, mérkőzés overes, vagy egyik csapat nyer fogadásoknál. Fontos, hogy nekem, lehet másoknál máshogy van :)

Atalanta - Liverpool
AH 3 gól felett (1.55)

Baromira várom a meccset, nem sokszor látom az Atalantát, de számok alapján totál leszarják, hogy hány gólt kapnak, csak rúgjanak eggyel többet. A mai defenzív foci világában ez annyira szívmelengető, hogy ha sokáig folytatják még ezt a hozzáállást, akkor simán Atalanta-szurkoló leszek.

Idézetet írta: TiB Dátum november 03, 2020, 14:04:21
Atalanta - Liverpool
AH 3 gól felett (1.55)

Shamrock Rovers - St. Patricks
Vendég csapat gólt szerez (1.72)

A hazaiak már bajnokok, és a nyilatkozataikat olvasva, nem írják le teljesen a vendégeket. Vagy nem is jól mondom, úgy értem, hogy mintha előre magyaráznák a St. Patricks jó teljesítményét, amit lehet csak én akarok a dologba látni. Nem könnyű tipp, alapvetően a Shamrock Rovers két góljáról indultam :D szóval van kavarodás keményen. Meglátjuk mi lesz.

Idézetet írta: TiB Dátum november 04, 2020, 14:45:12
Shamrock Rovers - St. Patricks
Vendég csapat gólt szerez (1.72)

Pedig emberelőnyös helyzetbe is került a vendég csapat.

Teplice - Slovan Liberec
Hazai győzelem (1.80)

Ahogy a csatolt képen látható is, a Liberecnél egy sor játékos vírusos beteg, ráadásul a tartalékok hétközben méretes verést kaptak az EL-ben. Ezt a helyzetet azért illene kihasználnia a Teplice csapatának.

Idézetet írta: TiB Dátum november 08, 2020, 09:47:12
Teplice - Slovan Liberec
Hazai győzelem (1.80)

Vendég győzelem a vége. A hazaiak részéről volt kihagyott büntető, emberelőny amivel nem éltek. Egy fontosnak tűnő infó vitt tévútra, mert amúgy nem is terveztem fogadni a mérkőzésre. Érdekes ez a koronás helyzet a sportfogadásban is.