Unibet - 90+ perces biztosítás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


május 26, 2017, 11:36:44, SPF Ajánlatok
Unibet - 90+ perces biztosítás

Az Unibet 90+ perces biztosítása visszatér, ráadásul a Premier League és a Bajnokok Ligája mérkőzésein kívül a La Liga bajnokijaira is érvényes!


Mi az a 90+ perces biztosítás?

Minden pontos végeredmény, félidő/végeredmény, első és utolsó gólszerző típusú vesztes fogadás tétjét visszatérítik 1500Ft és 30 000Ft között, ha az adott mérkőzésen gól születik a 90. perc után!

Hogyan működik?

Egyszerűen csak helyezz el egy olyan mérkőzés előtti fogadást, amelyre érvényes a promóció!


Részvételi feltételek:
-Az ajánlat a Premier League, a La Liga és a Bajnokok Ligája mérkőzésekre érvényes a kijelölt fogadási opciók esetében. Az Unibet által javasolt menüpont alatt található fogadásokra nem érvényes az ajánlat.
-Csak azokat a fogadásokat térítjük vissza, melyek tétje minimum 1500Ft, maximum 30 000Ft. Az ennél kisebb/nagyobb tétek nem jogosultak a visszatérítésre.
-Csak a mérkőzés előtt elhelyezett, pontos végeredmény, félidő/végeredmény, első gólszerző és utolsó gólszerző fogadásokra érvényes az ajánlat.
-Az ajánlat csak akkor érvényes, ha a játékos pontos végeremény, félidő/végeredmény vagy első és utolsó gólszerző fogadással veszített, az adott mérkőzésen pedig gól esett a hosszabbításban (a 90. perc után). A 2x15 perces hosszabbítás és a büntetők nem számítanak.
-A pontos végeredmény típusú fogadásoknál a visszatérítés csak azokra a fogadásokra érvényesek, amelyek a teljes játékidőre vonatkoznak. A félidei pontos végeredmény fogadások nem számítanak bele az ajánlatba.
Az első és utolsó gólszerző típusú fogadásoknál a mérkőzés első vagy utolsó gólszerzőjét kell helyesen megtippelni. Öngól nem számít.
-Az eredményt az UEFA/Premier League/La Liga hivatalos honlapja alapján állapítjuk meg. Az eredménymegállapításnál csak az első közölt eredményt vesszük figyelembe, későbbi módosításokat nem.
-A játékosok a mérkőzések befejezését követő 48 órán belül kapják meg visszatérítéseiket.
-Az ajánlat single és kombinált fogadásra is érvényes. Kombinált fogadás esetén a vesztes pontos végeredmény / félidő/végeredmény / első és utolsó gólszerző része a fogadásnak törölve lesz (1.00-s oddson lesz figyelembe véve); a kombinált fogadás viszont életben marad, anélkül hogy figyelembe venné a pontos végeredményre / félidő/végeredményre / első és utolsó gólszerzőre tett törölt fogadást.
-System fogadásoknál az egységnyi tétet vesszük figyelembe és nem a szelvény teljes értékét. Ez azt jelenti, hogy egy négy választást tartalmazó szelvény Yankee rendszerben feladva €1 egységnyi téttel (11 x €1) nem jogosult a visszatérítésre. A példa esetében ahhoz, hogy jogosult legyen a visszatérítésre a szelvény a minimum egységnyi tét €5, a feladott szelvény teljes ára pedig 11 x €5 = €55.
-A visszatérített tétekre semmilyen megforgatási követelmény nem érvényes.
-Az Unibet fenntartja a jogot hogy bármikor megváltoztassa vagy visszavonhassa a promóciót.
-Az Unibet általános szerződési feltételei érvényesek.
-Az Unibet fenntartja a jogot hogy bármikor korlátozza a téteket és megváltoztassa az oddsokat.

Biztosítsd magad az Unibet 90+ perces fogadás biztosításával!

Bátran fogadhatsz az Unibetnél, mert minden pontos végeredmény, félidő/végeredmény, első és utolsó gólszerző típusú vesztes fogadás tétjét visszatérítik 1.500Ft és 15.000Ft között, ha az adott mérkőzésen gól születik a 90. perc után!
Az megemlítésre méltó, hogy a 2016/2017-es szezonban az Unibet több mint 120 mérkőzésen térített vissza fogadásokat, ahol a hosszabbításban született gól! Az ajánlat újból érvényes a Premier League, a La Liga és a Bajnokok Ligája mérkőzéseire!


Hogyan működik?
   1. Regisztrálj az Unibetre!
   2. Helyezz el egy olyan mérkőzés előtti fogadást, amelyre érvényes a promóció.


Részvételi feltételek
- Az ajánlat a Premier League, a La Liga és a Bajnokok Ligája mérkőzésekre érvényes a kijelölt fogadási opciók esetében. Az Unibet által javasolt menüpont alatt található fogadásokra nem érvényes az ajánlat.
- Csak azokat a fogadásokat térítjük vissza, melyek tétje minimum 1500Ft, maximum 15 000Ft. Az ennél kisebb/nagyobb tétek nem jogosultak a visszatérítésre.
- Csak a mérkőzés előtt elhelyezett, pontos végeredmény, félidő/végeredmény, első gólszerző és utolsó gólszerző fogadásokra érvényes az ajánlat.
- Az ajánlat csak akkor érvényes, ha a játékos pontos végeremény, félidő/végeredmény vagy első és utolsó gólszerző fogadással veszített, az adott mérkőzésen pedig gól esett a hosszabbításban (a 90. perc után). A 2x15 perces hosszabbítás és a büntetők nem számítanak.
- A pontos végeredmény típusú fogadásoknál a visszatérítés csak azokra a fogadásokra érvényesek, amelyek a teljes játékidőre vonatkoznak. A félidei pontos végeredmény fogadások nem számítanak bele az ajánlatba.
- Az első és utolsó gólszerző típusú fogadásoknál a mérkőzés első vagy utolsó gólszerzőjét kell helyesen megtippelni. Öngól nem számít.
- Az eredményt az UEFA/Premier League/La Liga hivatalos honlapja alapján állapítjuk meg. Az eredménymegállapításnál csak az első közölt eredményt vesszük figyelembe, későbbi módosításokat nem.
- A játékosok a mérkőzések befejezését követő 48 órán belül kapják meg visszatérítéseiket.
- Az ajánlat a single és a kombinált fogadásra is érvényes. Kombinált fogadás esetén a vesztes pontos végeredmény / félidő/végeredmény / első és utolsó gólszerző része a fogadásnak törölve lesz (1.00-s oddson lesz figyelembe véve); a kombinált fogadás viszont életben marad, anélkül hogy figyelembe venné a pontos végeredményre / félidő/végeredményre / első és utolsó gólszerzőre tett törölt fogadást.
- System fogadásoknál az egységnyi tétet vesszük figyelembe és nem a szelvény teljes értékét. Ez azt jelenti, hogy egy négy választást tartalmazó szelvény Yankee rendszerben feladva €1 egységnyi téttel (11 x €1) nem jogosult a visszatérítésre. A példa esetében ahhoz, hogy jogosult legyen a visszatérítésre a szelvény a minimum egységnyi tét €5, a feladott szelvény teljes ára pedig 11 x €5 = €55.
- A visszatérített tétekre semmilyen megforgatási követelmény nem érvényes.
- A "Cash Out"-ra váltott fogadások nem számítanak
- Az Unibet fenntartja a jogot hogy bármikor megváltoztassa vagy visszavonja a promóciót.
- Az Unibet általános szerződési feltételei érvényesek.
- Az Unibet fenntartja a jogot hogy bármikor korlátozza a téteket vagy megváltoztassa az oddsokat.