Európai Kosár Fogadások 2015/16

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Szurki Dátum június 07, 2016, 11:01:13
Ma rendezik a magyar bajnoki döntő 3. mérkőzését, előző két meccsen:
Szolnok-Alba 86-80, Alba-Szolnok 91-66.
A döntő 3 nyert meccsig tart, a 2. meccsen volt egy elég csúnya összeakaszkodás a fehérvári Myes és a szolnoki Milosevics között és így nem játszhat egyik sem a 3., mai mérkőzésen, a Szolnoknak érzékenyebb a veszteség.
A tippmixnél még 1,6 a H és 2,05 a V, de netes irodáknál már mindenhol az Albára adnak kisebb szorzót. Szerintem erre hamarosan reagál majd a tippmix is :D És ami nekem furcsa volt, hogy a tippmixnél lehet egy az egyben tenni. :O
Az Albának ezt a harmadik meccset kellene nagyon megcsípni ha bajnokok szeretnének lenni, ha 5. meccsre kerül sor akkor az  még nehezebb dió lesz.
Hát erről ennyit... esélyük sem volt. :(

Szerintem volt esélyük a fehérváriaknak. Csak az elején ronthatták el, mikor nagyon elment a Szolnok, és csak felzárkózni tudtak, illetve izgalmasabbá tenni a végjátékot. A Szolnok már a külföldi csapatokat is sokszor megtréfálta, nem véletlen érte el azokat az eredményeket az Eurocup-ban. De legyen is ilyen egy döntő, küzdjenek meg az aranyérmekért, legyen még több ilyen meccs.
Most következhet a Fehérvár megint.

Az utóbbi mérkőzések alkalmával elmaradtak a vendég győzelmek, rendre magabiztos hazai szereplések voltak. Szerintem ez ma megváltozik és a Körmend behúzza a 3. helyet. Az ASE-nél többen is sérüléssel bajlódnak és a körmendi magas emberek a legutóbbi találkozó alkalmával eléggé uralták a palánk alatti területet. Közepesnél nagyobb tétet tettem rá, annak ellenére h "csupán" a bronzéremről van szó Körmenden ennek is nagyon örülnének.


Ha nem láttam volna, el se hiszem. Ahogy azt sem hogy 23 mp-vel a vége előtt 3 pontos előnyben miért nem faultolt a Barca, hanem engedte tisztán triplát dobni Bertanst. Most vagy tényleg ennyire amatőrök, vagy szeretik a pénzt.

Respekt a Laboralnak, nagyot hajtottak!

Alba-Szolnok megy valahol? Olaj eddig nagyon halad, jó lenne látni.

Idézetet írta: alexthebest Dátum június 10, 2016, 17:50:08
Alba-Szolnok megy valahol? Olaj eddig nagyon halad, jó lenne látni.
Beírnám, hogy M4, de már nem sokra mész vele:-)) (nem láttam a hozzászólásodat hamarabb)

Mit gondoltok? Barca-Real párharc sorban 5. alkalommal.

1,8 a Barca sikerre, pályaelőnyük is megvan, ha hozzák a két hazait akkor szerintem 2-0-ról nem fordít a Real. Én őket várom győztesnek.