Vízilabda

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

A holnap folytatódó kupa már egyenes kiesésben zajlik?

BERLIN, VILÁGLIGA, NYOLCAS DÖNTŐ. A félidőben hat volt az előny, majd tíz is volt közte, a hajrában három gólt szereztek a vesztesek

Győzelemmel kezdte a Világliga-döntőt Kemény Dénes együttese
A férfi vízilabdázók Berlinben zajló Világliga nyolcas döntőjében először csobbant vízbe a Kemény Dénes szövetségi kapitány által irányított magyar válogatott, amely első ellenfelét, Ausztráliát hét góllal verte. A magyar előny a nagyszünetben hat gól volt, majd később tíz is volt az előny, de a hajrában lőtt, a mieink részéről válasz nélkül maradt három góljukkal valamelyest kozmetikázott a végeredményen a vesztes gárda.
MAGYARORSZÁG – AUSZTRÁLIA 15-8 (3-1, 5-1, 5-2, 2-4)


[a csatolmányt egy admin törölte]

A magyar válogatott utolsó meccsén az ING kupán újra nyert, most Görögország ellen, csak tudnám, hogy mostanában miért csak nyögvenyelősen jönnek hátrányból visszahozva a meccsek? Ez így hosszútávon nem lesz jó!  :nu:

Magyarország - Görögország      12-11


Ez a női válogatott sem olyan rossz.
Talán az olimpián is esélyes lesz a dobogóra.

mától női ifjúsági vízilabda eb Győrben

Magyarország-Németország  25-8
Ma a csehekkel lesz meccs.





Csehprszágot is simán vertük. Ma 16:30 Olaszok.

A döntőbe jutásért:

Magyarország-Hollandia 12-9 (4-1, 2-3, 1-2, 5-3).

A magyar válogatott a vasárnapi döntőben Olaszországgal találkozik, mely büntetőkkel verte Oroszországot. (Olaszország-Oroszország 18-17 – büntetőkkel).

16.30-kor DÖNTŐ!!!!

Magyarország–Olaszország 7–10 (2–2, 0–2, 1–3, 4–3)

A női ifjúsági Európa-bajnokság végeredménye: 1. Olaszország, 2. Magyarország, 3. Oroszország, 4. Hollandia, 5. Spanyolország, 6. Görögország, 7. Németország, 8. Horvátország, 9. Nagy-Britannia, 10. Franciaország, 11. Szlovákia, 12. Csehország.

Ma kezdődik a magyar bajnokság döntője. Van valakinek valami nagy tippje esetleg?

19.30

TEVA Vasas Plaket - ZF-Eger

Az unibet szorzói : 1.40 - 7.50 - 3.80

Mennyire biztos, hogy megnyeri a Vasas az első meccset?

Huu jó régen volt írva ebbe a topikba :)

Az idei Euroligát a Pro Recco nyerte a Kotor ellen.
Recco-Kotor 9-3

A 3. helyért a Partizan Belgrád büntetőkkel verte a Jug Dubrovnikot.

Szomorú, hogy klubszinten már nem tudunk beleszólni a komolyabb dolgokba. Bár nem vagyok nagy vizilabdaszerető, sőt ha rajtam múlna az összes pénzt kivenném belőle és focinkba meg a kézinkbe pumpálnám 8) Gondoljatok bele, ha mi magyarok is több, mint 1 éve nem irunk a vizilabda topikba, akkor a világ más országaiban mennyire ismerik el a vizilabdát... Kár, hogy olyan sportba vagyunk menők, ahol kb. 3 normális riválisunk van.

Horvátország ugye erősebb, mint USA? Férfi csapatban:)

Elvileg erősebb, de azért az USA nem véletlenül játszott olimpiai döntőt ellenünk Pekingben...

Oké, csak most 1,30-as odds-al tettem a horvátokra. Megnéztem, hogy eddig milyen eredmények születtek. Horvátok többel verték Kínát, mit USA és megverték 10-8-ra a Szerbeket.

Idézetet írta: csimav Dátum július 29, 2010, 17:44:27
Oké, csak most 1,30-as odds-al tettem a horvátokra. Megnéztem, hogy eddig milyen eredmények születtek. Horvátok többel verték Kínát, mit USA és megverték 10-8-ra a Szerbeket.
Szerintem nem lesz gond ezzel a meccsel, bár a horvátok egy szoros vereséggel is továbbjutnak. Nincs hiányzójuk, jó formában vannak, szerbeket is verték. Az amcsi csapat meg nagyon is verhető, tegnap a szerbek 17-9-re alázták őket.
Még annyi, hogy szerintem ne az alapján tippelj, hogy A vagy B csapat verte többel X csapatot, mert ez sokszor semmit nem számít...és ez az összes többi sportágra is igaz.