2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 január 18, 2016, 13:37:31, Pozzato
Tanulság, ne fogadj olyanra, amihez közöd nincsen.  ;D
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 17, 2016, 18:17:56
19. tipp
Amerikai foci, NFL   2016.01.17
Carolina Panthers - Seattle Seahawks


Tipp: Seahawks győzelem
Odds: 2.25
Erősség: 4/10



Kezdődik végre a kerékpár szezon, így a naplóban is jönnek sorba majd a kerékpáros tippek. Szintén a héten rajtol majd a rali évad is, így a 14 versenyről is olvashattok majd tippeket. Illetve amint megyünk bele egyre jobban a golfszezonba, úgy lesz onnan is egyre több tipp.




20-21. tipp
Kerékpár, Tour Down Under  2016.01. 19-24.



Szóval útjára indul az idei kerékpáros szezon. Ausztrália és Tour Down Under. Összetett szempontjából akad jó pár tippem a versenyre, hiszen ott van Haas Pantano ellen. Haas jól kezdte az évet, és bombaformában van. Végre csapatkapitány a csapatánál. Szinte mindenki érte fog dolgozni. Jól bírja a kisebb emelkedő és gyors, pont mint Pantano. Ilyen oddson nem lehet otthagyni az ausztrált. Ott van még Hansen vs Grmay. Az afrikai Grmay tavaly ugyan jól ment, de most segítenie kell majd Meintjenst, ami nem túl bíztató. Hansen is segítő lesz, hiszen ő Vallsnak a vízhordója, de egy fokkal jobb hegyimenő, mint Grmay, ráadásul hazai verseny számára, ahol általában első 20-ban végez.
Térjünk rá az első szakaszra. 130 kilométer és egy sprintbefutó vár majd a mezőnyre. Első hely kérdésével nem foglalkoznék, hiszen Ewan hatalmas favorit, és ha semmi nem jön össze, akkor elvileg győznie kéne az ausztrál tinisztárnak. Amire én felhívnám a figyelmet az a nagyon meleg (37 fok várható), és ezt sokan nem bírják. Aki bírja az Juan José Lobato. A spanyolok zsenije tavaly is egy szakaszgyőzelemért jött, és idén is hasonlóak az elvárásai. Akkor simán teljesítette és ő hagyományosan jó formában az év elején. Tudja, hogy itt kell halomra nyernie magát, mert év közben már a sztárok is formába lendülnek. Mint említettem jól bírja a meleget, de van egy kiváló felvezetője is Rojas révén, így biztosan a győzelemért harcol majd. A People Choice-on kicsit elvaxolta a hajrát a Movistar és csak 14. és 16. helyen futottak be. Most viszont biztos vagyok benne, hogy odateszik magukat. Lobato ellenfele Henderson a fogadóirodák szerint. Gregory Henderson egy kiégett versenyző. Az ausztrálok nagy öregje már 39 éves, és az elmúlt években inkább már csak a médiában mutatott teljesítményére emlékszünk (mindenkinek beszólogat). Ő már csak egy felvezető ember Greipel előtt, de azt a feladatát se oldja meg mindig jól. Most első számú sprinter a TDU-n, de a gyorsasága és helyezkedési képessége már nincs meg. Ezt bizonyítja a People Choice vasárnapi versenyén mutatott formája. Hajrá előtt nem sokkal még az élmezőnyben volt, majd hirtelen eltűnt. Ilyen oddson én ellene nem tudom otthagyni Lobatót. Másik érdekes párosítás a Hoff - Jones lehet, ahol Hoffra tennék, mert rutinos és jól megy év elején. Jones egy feltörekvő sprinter, de nincs meg az a gyorsasága, ami a WT sprintekhez kell.

Tipp: 1. szakasz: Lobato - Henderson: Lobato végez előrébb
Odds: 1.80
Erősség: 7/10


Tipp: Összetett: Haas - Pantano: Haas végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 3/10

Elmúlt két nap nem sikerült túl fényesre, leszámítva az NBA-s tippeket.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 18, 2016, 13:34:46

20-21. tipp
Kerékpár, Tour Down Under  2016.01. 19-24.


Tipp: 1. szakasz: Lobato - Henderson: Lobato végez előrébb
Odds: 1.80
Erősség: 7/10



Remélem következő napokban tudok javítani.
Eddigi eredmény a hónap majd 2/3-nál és 20 tipp után:
Nyertes/vesztes tipp: 11/9
Találati arány: 55%
Átlagodds: 2,35
Profit/Veszteség: +29,72
ROI: 30,02%



22. tipp
Golf, European Tour:Abu Dhabi   2016.01. 21-24.



A European Tour keretein belül Abu Dhabiba látogat a mezőny. Afrika után tehát megkezdi ázsiai túráját a torna. Az első állomáson rengeteg sztárt láthatunk majd: Spieth, McIlroy, Kaymer, Westwood, Sullivan, de én nem rájuk hívnám fel elsősorban a figyelmet, hanem egy fiatal britre. Tyrrell Hatton Angliában született és mindössze 24 éves. Már több mint 5 éve profi, és eddig elkerülték az igazán nagy győzelmek, de tehetsége egyértelműen látszik. Az elmúlt két évben 10x ért oda top10-es helyekre European Tour versenyeken, és számtalanszor végzett top20-ban. Egyik kedvenc pályája a mostani Abu Dhabi Golf Club, ahol kétszer indult és mindkétszer első 20-ban végzett. Sokszor nüanszokon múlott a győzelme. Ugyan vannak megingásai a brit fiúnak és előfordul, hogy elég hamar kiesik egy versenyen, de összességében lehet rá számítani, hogy jó eredményt ér el. Most is látok benne fantáziát, annak ellenére, hogy sok sztár lesz a versenyen, de ők maximum 5-6 helyet foglalnak majd el a top20-ból. Év első versenyén bemelegített a Joburg Openen, kevés sikerrel, de ő így szokta kezdeni általában az évet. Kifejezetten szereti a Közel-Keleti versenyeket, és jól is bírja a meleget, így jó szereplést várok tőle.
Tipp: Hatton top20-ban végez
Odds: 4.00
Erősség: 3/10

Jöhet a mai nagyüzem. Kezdtem egy golf tippel, most pedig még három sportágból jönnek tippek (este meg majd egy bringás tipp). Túl sok a jó esemény... :noway:

23-24. tipp
Kosárlabda, NBA   2016.01.20
Miami Heat - Milwaukee Bucks
New Orleans Pelicans - Minnesota Timberwolves




Gödörben a Miami Heat. Elmúlt 7 meccsből 5 vereség, legutóbb pedig 25 ponttal égtek az OKC ellen. Igazsághoz hozzátartozik, hogy 6 meccset játszottak zsinórban, és köztük három nyugati élcsapat ellen. Azonban nem csak a sok vereség miatt vannak gödörben, hanem sok a sérültjük is. Dragic kihagyta legutóbbi három meccsüket és most sem játszhat, Andersen hol van hol nincs, csereirányító Udrih pályára lépése is erősen kérdéses, és Dwayne Wade is sérüléssel is bajlódik. Ehhez jön még Gerald Green sérülése, és a periméteren alig maradt játékosa a Miaminak. Irányító poszton tehát nagyon karcsú lett a csapat, és Wade kiesésével pedig a periméter is még jobban legyengülne. A Milwaukeenál ellenben minden rendben. Vasquez sérülése csak kicsit törte meg a lendületüket, Mayo pedig nem nagyon hiányzik a csapatnak. Nélküle két győzelemnél tartanak zsinórban. Monroe jól játszott legutóbb a palánk alatt, ahogyan Jabari Parker is. Rájuk most is szükség van a Miami ellen, ugyanis ha meg tudják fogni Boshékat, akkor bőven nyerhető a Bucks számára a meccs. Szorosabb meccset várok, és reményeim szerint a Bucks lehozza a hendit, sőt akár a győzelmet is.
A Pelicans tegnap eléggé meghajtotta a Memphis elleni meccsét. Sokáig partiban voltak Anthony Davisék, végül nagyon kicsin múlott a siker számukra. Szinte back-to-back lesznek a Minnesota ellen, akiknél megtört a jég az elmúlt meccsen a Phoenix ellen, és kilenc vereség után végre nyertek. 30-al alázták a Phoenixet, és kicsit helyrerakták a csapatmorált. Érdekes csata lesz a palánk alatt a jelen/jövő magasembereinek küzdelme: Davis-Towns csata. Periméteren egy kicsivel erősebbnek érzem a vendégeket, míg a palánk alatt a Pelicans dominálhat. Én személy szerint szoros meccset várok, mivel a Minny képes megszorongatni az ellenfeleket idegenben (Houston, Spurs), és lehet egy back-to-backből érkező Pelicans nem lesz végig annyira éles, hogy tetemes előnnyel leszakítsa a Farkasokat.

Tipp: Milwaukee +4,5 pont
Odds: 2.00
Erősség: 6/10

Tipp: Minnesota +4,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10



25. tipp
Rali világbajnokság, Monte-Carlo: 2016.01.21-24.

! No longer available

Megkezdődik a héten a rali-vb szezon is. Nézegettem a kínálatot, és pár dolgon megakadt a szemem, de előtte utánanéztem az idei változásoknak pontosan. Szóval a Citroen kiszállt a szezonra a WRC-ből, és nem indítanak gyári csapatot. Östberg ezek után el is szerződött a Fordhoz, míg Meeke maradt egy évre tesztelni a 2017-től újra teljes erőbedobással induló citronyokat. Meeke tehát idén nem lesz érdekelt a rali-vb pontversenyében, sőt inkább az autók tesztelésével fog foglalkozni. A Hyundai az év első versenyén Monte-Carloban próbálja majd ki az új i20-kat. Sordo és Neuville már megkapja az új kocsikat, Paddon még nem. Mikkelsennek új a navigátora, és a VW-k pedig készülnek megvédeni a csapat és egyéni vb címüket idén. Fogadásokról pedig annyit, hogy megtetszett Kris Meeke top6-ja, de elgondolkozva ezen, hogy idén nem érdekelt a vb pontversenyben, így erősen kérdéses a motivációja. Pláne régi tavalyi autóval száll harcba (mivel a tesztidőszak számára csak tavasszal kezdődik meg). Tavaly 10. lett itt, szóval erősen kérdéses, hogyan fog menni majd a szezonnyitón. Östberggel rakták párba az irodák. A norvég szereti és ismeri a tájat, és jól is megy rajta, hiszen elmúlt két évben két 4. helyet szerzett meg. Előrébb várom őt, mint a britet. Másik kérdés, hogyan megy majd Mikkelsen szezon elején. Hatalmas tehetség ezt már bizonyította, most viszont navigátort cserélt, és kérdés lesz az elején az összhang. Top4-re 1.62-et adnak az irodák, míg arra, hogy ennél lejjebb végez 2.10-et. Utóbbi eléggé csábító ajánlat....

Tipp: Meeke - Östberg: Östberg végez előrébb
Odds: 1.95
Erősség: 4/10



26-29. tipp
Tenisz, Australian Open  2016.01.20.
Marin Cilic - Albert Ramos-Vinolas
Agnieszka Radwanska - Eugenie Bouchard
Federico Delbonis - Renzo Olivo
Xin-Yun Han - Yulia Putinsteva




Függetlenül a teniszpályás tippektől jöttek ki ezek a meccsek, aztán az a "stratégia" még inkább megerősített benne, hogy lehet egy-kettő leesik a négyből. Szóval Ramos meccsén egyrészt azért fogadok a spanyolra, mert kedvenceim között van, másrészt szerintem sebezhető a horvát (de ezt nálam sokkal jobban leírták a főoldalon). Bőven látok benne rációt, hogy megszorongatja Cilicet.
Radwanska - Bouchard meccs nekem instant három szettes így első látásra, de ne kérdezzétek miért.
Olivóban pedig szimplán csak bízok, hogy nyer a házi rangadón. Minden tornán van pár meglepetés ember, akik mennek 2-3 kört, és olyan meccseket nyernek sorban, amiket még ők maguk is meglepődnek. Jól ment a selejtezőben Olivo és benne van, hogy most is nyer. Delbonis egy fokkal könnyebb ellenfél, mint Vesely.
Nem tudom ki ez a Han, de szerintem nyerni fog.  ;D Na ez ám az indoklás! Főoldalon faszán leírták, hogy Putinsteva élete győzelmét aratta, ilyenkor azért az ember kicsit ünnepel, meg el is száll fejben, és nehezebben neki a következő meccsre koncentrálni. Na ezt az ázsiai simán kihasználhatja.
Reggelre még néztem egy Tsonga meccset, hátha Jasika meglepetést okoz megint, de ezt már csak holnapi fogadásban derül ki, hogy rakok-e rá.
Tipp: Cilic - Ramos: Ramos +2,5 szett
Odds: 1.90
Erősség: 4/10


Tipp: Radwanska - Bouchard: 2,5 szett felett
Odds: 3.00
Erősség: 3/10

Tipp: Delbonis - Olivo: Olivo nyer
Odds: 3.35
Erősség: 3/10


Tipp: Han - Putinsteva: Han nyer
Odds: 4.63
Erősség: 2/10

Ígértem estére egy kerékpár tippet, és be is tartom a szavam, igaz ez nem kisebb szorzó lesz, hanem hatalmas...

30. tipp
Kerékpár, Tour Down Under   2016.01.20.



Szóval 2. etap. Első csúnyán befürödtem Lobatóval, most őt próbálom veretni. Lehet kevés sikerrel, mert nagyon fekszik neki ez az etap, viszont ilyen oddson Ewant nem tudom otthagyni. Bombaformában van a kis ausztrál. Méterekkel nyerte az első szakaszt, és látszik rajta, hogy verhetetlen. Most egy emelkedős befutó jön, de lehet a fogadóirodák elfelejtették, hogy Ewan, ebben még jobb, mint a sík sprinteken. Tavaly a Vueltán ilyen etapon szerezte élete első GT győzelmét, ráadásul annak a szakasznak a vége meredekebb volt, és ott Sagant illetve Degenkolbot kellett vernie, akik azért jóval erősebbek, mint Lobatóék. Nagyon robbanékony Ewan, és elnézve Lobato formáját jó eséllyel megverheti őt az ausztrál. Mi az ami közbeszólhat? Az Orica és a csapattaktika...Gerrans is ott van a gárdában és lehet rá építik a befutót. Ezért megy csak alacsonyabb téttel ez a nagy szorzó, pedig nagy potenciált látok benne. Nyert már ennél jóval nehezebb emelkedősebb befutókat az ausztrál, így most bízok benne, hogy megint bizonyít. Egyértelműen ő van a legjobb formában a mezőnyben.
Tipp: Ewan nyeri a 2. szakaszt
Odds: 41.00
Erősség: 1/10

Nem sikerült a tegnap hajnal túl fényesre, utána meg nem volt időm fogadni, lehet jobb is. Ma délre egy tipp az AO-ra. Indoklás most nincs, majd este lesz összegzés, meg új tippek.

31. tipp
Tenisz, Australian Open  2016.01.21.
Julia Georges - Karolina Pliskova


Tipp: 2,5 szett felett
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Elmúlt napokban nagyon megindultam a lejtőn, kíváncsi vagyok, hogy mikor állok meg....Íme:
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 17:18:45
23-24. tipp
Kosárlabda, NBA   2016.01.20
Miami Heat - Milwaukee Bucks
New Orleans Pelicans - Minnesota Timberwolves


Tipp: Milwaukee +4,5 pont
Odds: 2.00
Erősség: 6/10


Tipp: Minnesota +4,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10

26-29. tipp
Tenisz, Australian Open  2016.01.20.
Marin Cilic - Albert Ramos-Vinolas
Agnieszka Radwanska - Eugenie Bouchard
Federico Delbonis - Renzo Olivo
Xin-Yun Han - Yulia Putinsteva


Tipp: Cilic - Ramos: Ramos +2,5 szett
Odds: 1.90
Erősség: 4/10


Tipp: Radwanska - Bouchard: 2,5 szett felett
Odds: 3.00
Erősség: 3/10

Tipp: Delbonis - Olivo: Olivo nyer
Odds: 3.35
Erősség: 3/10


Tipp: Han - Putinsteva: Han nyer
Odds: 4.63
Erősség: 2/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 19:55:21
Ígértem estére egy kerékpár tippet, és be is tartom a szavam, igaz ez nem kisebb szorzó lesz, hanem hatalmas...

30. tipp
Kerékpár, Tour Down Under   2016.01.20.


Tipp: Ewan nyeri a 2. szakaszt
Odds: 41.00
Erősség: 1/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 21, 2016, 11:43:52
Nem sikerült a tegnap hajnal túl fényesre, utána meg nem volt időm fogadni, lehet jobb is. Ma délre egy tipp az AO-ra. Indoklás most nincs, majd este lesz összegzés, meg új tippek.

31. tipp
Tenisz, Australian Open  2016.01.21.
Julia Georges - Karolina Pliskova


Tipp: 2,5 szett felett
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Szerencsére nem volt annyi időm fogadni, de jobb is mert amiket ránézésre mondtam volna, azok mind elmentek.
Most egy tipikusan olyan tipp jön, amitől félek, mert utálom veretni a Houstont, de ebbe most látok értéket.
32. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.23.
Houston Rockets - Milwaukee Bucks




Nehéz időszakon megy keresztül idén a Rockets. Legutóbb volt egy feltámadásuk, ami nem tartott túl sokáig, mivel megint elindultak a lejtőn lefelé. A csapatnak nincs normális edzője (leginkább semmilyen sincs..), sérülések gyengítik az így sem egységes gárdát, szóval van baj bőven. A padról érkező Motiejunas január elején vesztette el a csapat, majd most jött a gárda centere Dwight Howard akinek a bokája sérült meg a legutóbbi meccsen, így a Bucks elleni derbit biztosan kihagyja. Nélküle eléggé nagy űr lesz a palánk alatt a Rockets védelmében. Ehhez érdemes még hozzátenni, hogy Patrick Beverley is sérüléssel bajlódik, így az ő játéka is erősen kérdéses. Jason Terry eddig a padról segítette a Houstont, de most ő is megsérült. A Rocketsnek ugyan vannak kiváló meccsei, de az idei teljesítményüket jelzi, hogy nagyon sokszor előfordul, hogy nem érdekli őket a találkozó és teljesen vállalhatatlan játékkal állnak elő. Egyáltalán nincsen motiváció a gárdánál, nagyon sok a megosztó személyiség (Harden, Howard, Lawson stb.), akikkel képtelenség hosszútávon együtt dolgozni. Harden teljesítménye is nagyon ingadozó, míg Lawsonról ne is beszéljünk. Most egy olyan Milwaukeet fogadnak, akik kijöttek a gödörből és a playoff helyekért harcolnak Keleten. Vasquez kiesését jól pótolták, így a csapat megindult felfelé a táblázaton. Jason Kidd egy jó edző, aki nagyon tudja motiválni a játékosait. Ez az eredményeken is látszik, ugyanis megverték a Miamit, Atlantát, Chicagót, illetve a Charlotte-ot. Idegenben sem vallanak szégyent, szóval érdemes rájuk figyelni. Monroe és Parker elkapták a fonalat a palánk alatt, így a Houston dolgát nagyon megnehezíthetik. Elképzelhetőnek tartok egy vendég győzelmet is, de én egy óvatosabb 2-3 pontos hendivel próbálkoznék ezen a meccsen, hátha szoros meccsre kerülne sor.

Tipp: Milwaukee +2,5 pont
Odds: 1.98
Erősség: 6/10

33. tipp
Kerékpár, Tour Down Under   2016.01.23.



Egy BMC-s csatára hívnám fel a figyelmet. A csapaton belüli hierarchia alapján is izgalmas csatára van kilátás a szombati etapon. Rohan Dennis a címvédő és kiváló formában van, míg Richie Porte az újonnan érkező és szintén versenyt akar nyerni, az elmúlt két évben elért két második hely után. Mit tenne ilyenkor egy csapatvezető? Kinek adná a vezér szerepet? Vagy kétfejű tenné a csapatot. Dennis láthatóan jobb formában van, mint Porte. Robbanékonyabb, és tavaly is megnyerte ezt a hegyet. Épp most kapott új szerződést Dennis, a csapat elégedett vele és hosszútávon gondolkodnak benne. Dennisnek ez az egyik kulcsversenye idén, Portenak is fontos, de ez csak egy felkészülési állomás a szezonjában. Ő a Tourra készül  illetve a tavaszi többnaposokra. Lehet nagyon mellélövök ezzel a tippel, de ez lenne a logikus a BMC-től, hogy Dennist támogassák egy ilyen kisebb versenyen.
Tipp: Porte - Dennis: Dennis végez előrébb
Odds: 2.37
Erősség: 7/10

Ez a hét egy rakás fossal ért fel eddig. Ilyenkor, ha ennyire nem megy, akkor elmegyek 1-2 hét pihenőre (az se használ), de most stratégiát váltok és még többet tippelek. Lehet még többet bukok, de ki kell ezt is próbálni. Tavaly januárban sem éreztem a kerékpáros tippeket, úgy látszik ez a hagyomány idén januárban sem szakad meg. Tekintsünk inkább előre..
Többsége foci lesz a tippeknek. Meglátjuk, hogy ezek is olyan simán mennek-e el.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 22, 2016, 21:19:04
33. tipp
Kerékpár, Tour Down Under   2016.01.23.

Tipp: Porte - Dennis: Dennis végez előrébb
Odds: 2.37
Erősség: 7/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 22, 2016, 12:34:18
32. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.23.
Houston Rockets - Milwaukee Bucks


Tipp: Milwaukee +2,5 pont
Odds: 1.98
Erősség: 6/10

34. tipp
Kosárlabda, NBA:  2016.01.24.
Charlotte Hornets - New York Knicks


Épp eszű ember nem fogadnak egy 18 pontos vereséget szenvedő csapatra, egy olyan ellen, aki hosszabbításban nyert hatalmas mérkőzést, de mindketten back-to-back lesznek, és tartogat még sok érdekességet számunka ez a meccs. A Knicks tulajdonképpen leadta a Clippers elleni szombat hajnali meccsét. 30 percnél többet senki sem töltött a pályán, és tulajdonképpen leadták a meccset a Pauléknak Anthonyék. A Hornets ellenben egy hatalmas meccset nyert meg a Magic ellen. Hosszabbításban múlták felül az Orlandót idegenben, és a 4. negyedben jöttek vissza a meccsbe. Mindezt Batum és Zeller nélkül, játékuk eléggé kérdéses a Knicks ellen is. A csapat legjobbja Kemba Walker 46 percet töltött a pályán és ez a fáradtság komolyan visszaüthet a Knicks ellen. Idén, ha Walker sok időt töltött a pályán, akkor a rákövetkező meccsen gyengébb teljesítményt nyújtott, pláne ha back-to-back meccsről van szó. Márpedig ő elengedhetetlen a Hornets sikeréhez. Bőven látok értéket a kipihentebb Knicks győzelmében.
Tipp: Knicks győzelem
Odds:
Erősség: 7/10


35-36. tipp
Labdarúgás, Bundesliga: 2016.01.23.
Hertha - Augsburg
Hannover - Darmstadt


Kezdjük a Hannover meccsel. Csak a biztos tipp: Szalai gólt lő. Nagy nevetés tudom, de Ádi legutoljára 2014 decemberében rúgott gólt. Új csapat, első meccs, edzésen is gólt lőtt. Kell ennél több ennek a zseninek?  ;D
Hertha meccsen pedig a főoldali cikkben is megemlítik, hogy a vendég Augsburg egyre jobb formában van, míg Dárdaiék alapból jók, szóval szerintem egy küzdelmes döntetlen lesz a vége. Téli szezon után szerintem még nem lesznek olyan élesek a csapatok. Amúgy is bajnokságban szeptemberben x-elt utoljára a Hertha...

Tipp: Szalai Ádám gólt szerez
Odds: 3.30
Erősség: 2/10

Tipp: Hertha - Augsburg: Döntetlen
Odds: 3.40
Erősség: 4/10


37. tipp
Labdarúgás, Spanyol bajnokság: 2016.01.23.
Granada - Getafe


Faszán leírják a főoldali cikkben, hogy támadószellemű csapatok meccse lesz ez, és ahogyan elnézem, mindkét gárda védelmében akadnak sérültek, szóval miért ne jöhetne egy 3-4 gólos mérkőzés. Granada meccsen átlagban születik három gól, és a Getafe sem panaszkodhat. Ketten együtt biztosra veszem, hogy összehoznak egy 2,5 overt.
Tipp: 2,5 over
Odds: 2,35
Errőség: 6/10


38. tipp

Labdarúgás, Ciprus: 2016.01.23.
Ethnikos Achnas - Paphos


Egyre több helyen láttam ezt a tippet, gondoltam beszállok én is. Szóval a hazaiak hétközi kupameccsen vannak túl, plusz van négy fontosabb sérültjük. Elmúlt bajnokikat ugyan hozták, de néha eléggé megizzadtak. Középcsapatnak számítanak. A vendégek kiesőjelöltek, viszont nincsen sérültjük, hétközben pihenhettek erre a meccsre, és mostanság rendre leikszelnek a velük egy szinten lévő, vagy náluk erősebb csapatok ellen. Van fantázia itt is egy döntetlen, még akkor is ha nem igazán értek hozzá.
Tipp: Döntetlen vagy vendég
Odds: 2.20
Erősség: 4/10


39-40.
Labdarúgás, Angol bajnokság  2016.01.23-24.
Leicester - Stoke
Arsenal - Chelsea


A Stokenál úgy néz ki, hogy nem lesz Arnautovic (remélem igaz a hír..), ami nagy érvágás a gárdának. A Leicester küzd a bajnoki címért (de fura ezt leírni..), és ez egy remek alkalom számukra, hogy az Arsenaltól kicsit meglépjenek (igaz a Cityre is figyelniük kell). Tudom hétközi FA-kupa meccset játszottak a hazaiak, de bízok benne, hogy Vardyék újra formába lendülnek.
A vasárnapi rangadón valamiért Chelsea győzelmet érzek. Emlékszem, mikor 6 éve ugyanígy Hiddink vette át ilyenkor a csapatot és kétszer is elkenték idegenben az Arsenalt. Tudom ez már másik Arsenal, nagyon jók bajnokok lesznek stb.(  ;D ;D), de attól még itt kikapnak.  ;D
Tipp: Leicester győzelem
Odds: 1.95
Erősség: 5/10


Tipp: DNB: Chelsea
Odds: 2.63
Erősség: 5/10


Jöjjön a hét kiértékelése. Szombat-vasárnap eléggé jóra sikeredett, így megmentettem a hetet/hónapot. Nem gondoltam volna, hogy sikerül.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 12:19:54

22. tipp
Golf, European Tour:Abu Dhabi   2016.01. 21-24.

Tipp: Hatton top20-ban végez
Odds: 4.00
Erősség: 3/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 18, 2016, 13:34:46

20-21. tipp
Kerékpár, Tour Down Under  2016.01. 19-24.

Tipp: Összetett: Haas - Pantano: Haas végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 3/10
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 17:18:45
25. tipp
Rali világbajnokság, Monte-Carlo: 2016.01.21-24.

Tipp: Meeke - Östberg: Östberg végez előrébb
Odds: 1.95
Erősség: 4/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 23, 2016, 14:36:54

34. tipp
Kosárlabda, NBA:  2016.01.24.
Charlotte Hornets - New York Knicks


Tipp: Knicks győzelem
Odds:
Erősség: 7/10


35-36. tipp
Labdarúgás, Bundesliga: 2016.01.23.
Hertha - Augsburg
Hannover - Darmstadt


Tipp: Szalai Ádám gólt szerez
Odds: 3.30
Erősség: 2/10


Tipp: Hertha - Augsburg: Döntetlen
Odds: 3.40
Erősség: 4/10


37. tipp
Labdarúgás, Spanyol bajnokság: 2016.01.23.
Granada - Getafe


Tipp: 2,5 over
Odds: 2,35
Errőség: 6/10


38. tipp

Labdarúgás, Ciprus: 2016.01.23.
Ethnikos Achnas - Paphos


Tipp: Döntetlen vagy vendég
Odds: 2.20
Erősség: 4/10


39-40.
Labdarúgás, Angol bajnokság  2016.01.23-24.
Leicester - Stoke
Arsenal - Chelsea


Tipp: Leicester győzelem
Odds: 1.95
Erősség: 5/10


Tipp: DNB: Chelsea
Odds: 2.63
Erősség: 5/10


Nyertes/vesztes tipp: 18/22
Találati arány: 45%
Átlagodds: 3,34
Profit/Veszteség: +21,92
ROI: 11,78%

Nem vesztettem annyira sokat szerencsére, remélem a hónap utolsó hete jobban sikerül.  :ok:

#24 január 25, 2016, 12:21:35, Pozzato
41. tipp
Kosárlabda, Görög bajnokság  2016.01.25.
Olympiakos - Panathinaikos




A rangadó az rangadó, még akkor is, ha mindkét csapat pocsék formában van, már ami az európai teljesítményüket illeti. Kezdjük a gyengébb formában lévő Pireusszal. Érthetetlen vereségek mostanság az Euroligában. Kikapni otthon a Brosetól? Utána meg idegenben a gyengécske Zalgiristől? Ráadásul 20-al? Megmagyarázhatatlan. A Bamberg ellen otthon volt, hogy 20 ponttal égtek, majd nagy nehezen talpra álltak, de így is kikaptak. Zalgiris ellen a védekezésük teljesen szétesett, támadásban is borzalmasak voltak (volt, hogy percekig nem dobtak pontot). Valami jót is találjunk az elmúlt hetek teljesítménye mögött, visszahozták az NBA-ből Kostas Papanikolaut, igaz a görögök sztárja még nem lép pályára a Pana elleni meccsen. Gödörben vannak a hazaiak ez látszik, kérdés, hogy ki tudnak-e ebből mászni. A Pireusznak nem ízlett  a Zalgiris jó védekezése és fizikális játéka. A Panától is majd hasonlóra számíthatnak. Apropó vendégek... Hát ők sem remekelnek mostanság Európában. A Zvezda ellen hazai környezetben nagyon gyengék voltak, viszont a Kuban ellen a játékukban voltak pozitív dolgok. Megszorongatták idegenben a Kubant, de a végén a támadójátékuk akadozott, így kikaptak. Legalább a védekezésük úgy ahogy rendben van, Calathaes ugyan megsérült edzésen, de játékra alkalmas a hétfői derbin. Nálam ez egy egál meccs, sőt talán még hajlok a vendég győzelem felé. Sebezhető most a Pireusz, és szerintem mélyebb gödörben vannak, mint a vendégek. A vendégeknek ráadásul egy nappal több idejük volt pihenni. Ezek miatt is gondolom, hogy egy hendi jó lehet a Panára.
Tipp: Panathinaikos +6,5 pont
Odds: 1.79
Erősség: 5/10

Nem is értem, hogy miért szívatom magam mindig a bundás európai kosárral. A kurvaszar formában lévő Pireusz egy rangadón első két negyed alatt 25-30 ponttal alázza a Panát..aha  ;)
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 25, 2016, 12:07:26
41. tipp
Kosárlabda, Görög bajnokság  2016.01.25.
Olympiakos - Panathinaikos


Tipp: Panathinaikos +6,5 pont
Odds: 1.79
Erősség: 5/10

Van, mikor az ember nem tanul a hibájából és csak erőlteti a dolgokat. Na ma pont ezt fogom csinálni.  ;D Tegnap buktam európai kosárral, de ma újra megpróbál. ;D Tipikusan olyan meccsekre fogadok majd, amikre nem szeretnék.  :great:

42. tipp
Kosárlabda, Eurocup   2016.01.26.
Limoges - Valencia




Első ránézésre sima Valencia, persze ezt gondolta mindenki az odavágón is, amikor 20 ponttal égett hazai pályán a spanyol csapat. Készültek a hétvégi meccsre a Barca ellen (amit meg is nyertek hosszabbításban), és fejben már nem koncentráltak a franciák ellen. Most két napjuk volt kipihenni magukat. Nem túl sok, pláne azok alapján amilyen őrült őszi-téli szezont mutatott be eddig a Valencia. Szinte verhetetlenek voltak. Most próbálnának majd bosszút állni a franciákon, de nem lesz egyszerű dolguk. Vujosevic személyében új edzője van a csapatnak és ez meg is látszik a játékukon. Szilárdabb a védekezés és a csapat is rengeteg javult ez idő alatt. Hazai környezetben biztos vagyok benne, hogy odateszik magukat a Limoges játékosai, ráadásul eggyel több napjuk volt pihenni, mint a Valenciának. Ők egy könnyű kupameccset játszottak a másodosztályú Bourg gárdájával. Hazai hendiben látok fantáziát, de a tegnapi után már csak óvatosan, mert itt is előfordulhat, hogy laza 30 pontos előnnyel kezdenek a spanyolok (ekkor jön a 3. negyedes fogadás a hazaiakra).
Tipp: Limoges +5,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 4/10




43. tipp
Tenisz, Maui   2016.01.26.
Blaz Rola - Ernesto Escobedo




Továbbra sem értek a teniszhez, de szeretek rá fogadni. Szóval az elképzelés a következő.: a szlovén Rolánál tavaly is előfordult nemegyszer, hogy elment egy Challengerre és leadta az első vagy második körös meccsét. Gondolom ő sem veti meg a bundát és ilyenkor jól profitál az ellenfél oddsából. Most egy hazai versenyzővel játszik, aki ráadásul nincs is annyira rossz formában. Végigverekedte magát a selejtezőn, és most az első körben is nyerhet. Tavaly is okozott már meglepetést és hozott nagy oddsokat. Most sem tartom elképzelhetetlennek. Nem olyan eget rengetően nagy tipp, mindössze egy megérzés.

Tipp: Escobedo nyer
Odds: 2.75
Erősség: 3/10




44-45. tipp
Kosárlabda, NBA   2016.01.27.
Indiana Pacers - Los Angeles Clippers
Philadelphia 76ers - Phoenix Suns




Nem a szívem csücske sem a Pacers, sem a Clippers, de látok fantáziát ebben a meccsben. Griffin újra megsérült, egyelőre tisztázatlan körülmények között (lehet házon belüli bunyó...), ráadásul a csapata sem remekelt legutóbb a Raptors ellen. Ideje javítani. Volt két napjuk rendbe szedni a dolgokat. A hazaiaknak nincs igazán embere Chris Paulra és DeAndre Jordanre, márpedig a meccs kulcsa ez lehet. Rájuk épül elsősorban a vendégek játéka, így nehéz dolga lesz a hazaiaknak. Hazaiaknál sérüléssel bajlódik Mahinmi. Ez meg is látszik a palánk alatti védekezésen, mivel Cousins 48 pontot szórt ellenük. Jordanre sincs megfelelő emberük. Paul George is sérüléssel bajlódik, de ő lehet pályára lép majd. Nem igazán fekszik tehát a hazaiaknak a Clippers stílusa, plusz rosszabb formában vannak, mint a vendégek.
A másik meccs egy igazi roncsderbi lesz. A liga legrosszabb csapatai játszanak. A Philly alapból szar, míg a Susnak így alakult a szezonja. Kiesett Bledsoe, utána teljesen összeomlottak, majd kiesett Knight is. Mi történt? Megverték a Hawkst. Jót tett nekik a shaqtinek sztárjának kiesése, mert Goodwin lett a kezdőirányító. Energikus volt és eldöntötte egy clutch triplával a Hawks elleni derbit. Chandler a palánk alatt feltámadt és így nehéz napja lesz a 76ers magasembereinek. A Suns ezzel kicsit felszabadult, ugyanakkor a Philly önmagához képest jó formát mutatott mostanság. Ennek ellenére én egy meglepő vendég sikert várok.

Tipp: Clippers győzelem
Odds: 1.99
Erősség: 5/10


Tipp: Suns győzelem
Odds: 2.35
Erősség: 4/10



Ahogy elnéztem, ha semmi se jön be, akkor nullába leszek.

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 26, 2016, 11:15:50
42. tipp
Kosárlabda, Eurocup   2016.01.26.
Limoges - Valencia


Tipp: Limoges +5,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 4/10




43. tipp
Tenisz, Maui   2016.01.26.
Blaz Rola - Ernesto Escobedo


Tipp: Escobedo nyer
Odds: 2.75
Erősség: 3/10




44-45. tipp
Kosárlabda, NBA   2016.01.27.
Indiana Pacers - Los Angeles Clippers
Philadelphia 76ers - Phoenix Suns


Tipp: Clippers győzelem
Odds: 1.99
Erősség: 5/10


Tipp: Suns győzelem
Odds: 2.35
Erősség: 4/10

46. tipp
Tenisz, Australian Open, 2016.01.29.
Andy Murray - Milos Raonic


Én a meccs előtt más oddspárokra számítottam (1.50-2.50), de lehet azért, mert nem nézek annyi teniszt. Végigolvastam egy csomó elemzést erről a meccsről, és inkább nem irnék regényt. A főoldali elemzés kiváló és nekem az adta meg az utolsó lökést a tipphez. Raonic talán élete formájában van. 2016-ben csomó gátat átszakít (gs-en és atp döntőn elit játékost győz le), és láthatóan mentálisan is nagyon erős. Jót tett a Moyával való edzés, és szerintem legyőzi Murrayt az elődöntőben.
Tipp: Raonic nyer
Odds: 3.25
Erősség: 4/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 28, 2016, 20:39:03
46. tipp
Tenisz, Australian Open, 2016.01.29.
Andy Murray - Milos Raonic



Tipp: Raonic nyer
Odds: 3.25
Erősség: 4/10
Raora inkabb nem mondok semmit. Hibaztam, hogy biztam abban, hogy nyerhet egy komoly meccsen.

47-48. tipp
Kosàrlabda, Euroliga + NBA
Panathinaikos - Darussafaka
New York Knicks - Phoenix Suns
 

Panaról megvan a vélemémyem a heti pireuszi meccsük után. Törökök nem olyan rosszak, hiába a vereségek zsinórban. Minden nagyobb csapatot megszorongatnak, miért ne tehetnék meg a panaval?
Knicksnel Melo és Porzingis játéka kérdéses, betegség és sérülés miatt. Nélkülük halott a hazaiak játéka. Suns egy ritka gyenge csapat Bledsoék nélkül, de a sérüléseket sajna nehéz elkerülni. Most viszont bízok Goodwinekban, illetve a rutinos Chandlerben, hogy bizonyìt egykori csapatànak. Azért óvatos leszek mindkét meccsen a téttel...
Tipp: Daruksaffaka +9,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 5/10

Tipp: Suns +8,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 5/10