Várda64 pókeres naplója 2016-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Boldog új évet Sporttársak!

Az utóbbi időben nem voltam túlzottan aktiv, ezért pár sor bemutatkozásnak magamról:

Várda64 vagyok. Hozzávetőlegesen 7-8 éve pókerezem rendszeresen kisebb-nagyobb megszakitásokkal. Ha módom és lehetőségem van rá, akkor élőben is játszom, de főleg online tolom a zsugát. Ezen időszak alatt sikerült kivivnom a "lelkes amatőr" titulust, mely úgy hellyel-közzel meg is állja a helyét. Három teremben, az Expekten, a bet365-ön és a 888pokeren játszom kizárólag MTT-t és SnG-t. (néha pontszerzéshez előveszem a készpénzes PL Omaha-t, de ez nem jellemző) A beülőim a versenyekre 1 és 10 egység között mozognak, ez még nem fáj ha bukfenc a vége. Természetesen ha magasabb értékű tokent nyerek attól sem riadok vissza, de saját zsebbe e felé nem nyúlok, akkor sem ha adott pillanatban éppen elbirná a BR.

Az év végi hajrát magam mögött hagyva (egy vállalkozónak árultam fenyőt), próbáltam egy kis időt a pókerre is szakitani. Szerencsére nem töltöttem haszontalanul az időt és sikerült egy számomra történelmi sikert begyűjtenem. 888pokeren ezt megelőzően még nem volt tour győzelmem, szerencsére a tegnapi nappal már ez is múlt idő:



Jó kis verseny volt, de nem egyszerű. A késői nevezés lejárta előtt 4 perccel neveztem, mert közben más ajándék versenytokeneket használtam fel, igy jókora hátrányból indultam. Szerencsémre jöttek a fish játékosok és hamar versenyképessé tettek, ezért a verseny közepe tájékán már nyilvánvaló volt számomra, ha valami nagy baklövést nem csinálok pénzbe érek. Ahogy közeledtünk a verseny vége felé, a kapott prémium lapjaim már az FT lehetőségét is előrevetitették. Igy is történt. Hetedikként fordultam a FT-ra, utolsóként a top 3-ba. HU-t háromszoros hátrányból kezdtem... Szóval mondom hogy nem volt egyszerű, de megvan!!  ;)

A klasszikust idézve:

Sose legyen rosszabb!  ;D ;D :beerchug:


Üdvözlet Sporttársak!

A hónap átlagosan telt. Se hideg, se meleg a póker terén. Talán két pénzbe érésem volt, de ez szóra sem érdemes. Kevés játék----> kevés siker.
Amit most mégis megosztok veletek azt is inkább az érdekességek közé sorolom + lehet belőle tanulni.

Az Expekten ha rendelkezem Reward pontokkal azokat általában felhasználom az éppen aktuális versenyeken. Minden este van két free ahol 5 pontos beülővel versenyjegyeket lehet nyerni. Nem könnyű verseny, mert mégiscsak freerollról beszélünk, de vak tyúk is talál szemet alapon néha-néha lehet nyerni rajta. Szombaton (nem először) átvettem a vak tyúk szerepét és kapirgáltam magamnak egy lehetőséget:



Emlékszem az első ilyen alkalomnál (tudatlanként) beültem az első szembejövő €20-s versenyre. Hát éppen hogy sikerült akkor pénzbe érnem €33-t nyerve. Később rájöttem, hogy legkönnyebben ebből úgy tudok valós pénzt csinálni, ha duplázós Sit & Go-ra nevezek vele. Azóta ezt csinálom mind a 10 mind a 20 eurós jegyekkel. Nem akarok hazudni, de max. 1 vagy 2 alkalommal nem sikerült pénzzé váltanom a jegyet. (Az már másik történet, hogy utána tudtam e ebből BR-t épiteni vagy sem.  :) )
Pisi-->kávé-->cigi-->nevezés. Mindjárt az elején jól kezdek már-már nyeregben érzem magam, erre mit ad Isten megszakad a kapcsolat.... Na fasza! Hiába próbálkozom (gép újrainditás stb.), hiába van netem nem és nem sikerül kapcsolatot teremtenem a teremmel. Közben megnézem a bet365-nél mi a szitu, ott is hasonló a gondom. Gyorsan készitek pár képet bizonyitéknak, mert ebből már reklamáció lesz az egyszer szent, ha a hátam mögött lejátszották a játékot és nem értem pénzbe. Bő 25-30 perc múlva tudtam csak belépni és ahogy erre számitani lehetett addigra a vakok kinyirtak.
Levél az ügyfélszolgálatnak pár képpel dúsitva és várakozás. Válaszoltak azok elég hamar, de csak a sablon szöveg jött, hogy sajnálattal hallják a történteket, máskor ezt csináljam meg azt csináljam bla-bla-bla. Ezt azért nem hagyom annyiban, nem azért küzdöttem a sok idiótával a verseny során, hogy csak úgy hagyjak veszni egy 20 eurós jegyet. Újabb levél továbbra is udvarias stilusban(!!), de azért már határozottabb hangnemben. Ragaszkodom a kompenzációhoz, mert szerintem az ipokernél volt kisebb üzemzavar, ezért önhibámon kivül kerültem ilyen helyzetbe, hogy a lehetőséget sem kaptam meg a játékra. Erre válasz nélkül jóvá irtak egy €20-s jegyet, amit sikeresen pénzzé váltottam a már fentebb emlitett módon.
Egy gyors kiutalás Skrillre (ebben még mindig verhetetlenek, 28 perc alatt jött meg a pénz  :ok:), majd deposit, mert igy újabb VIP jegyekre leszek jogosult.

GL!   :beerchug:

Üdvözletem Sporttársaim!

A legutóbbi jelentkezésem óta eltelt időszakot próbáltam a VIP szintem emelésére forditani. Nem szégyen, de nem túl sok sikerrel, menet közben a cél előtt "elfogytam".... Baráti segitséggel végül sikerült áthidalni ezt a problémát és sikerült egy szintet ugranom a ranglétrán. Még pontosan én sem tudom milyen előnyökkel jár a plussz csillag, de a határőrségnél szolgáltam anno sorkatonaként, ott sem ártott hogy volt.  ;D 1-2-5 eurós téteken forgattam a pénzem és a Twister-t és a duplázós S&G-t váltogattam, hogy ne fásuljak bele a játékba és kellően koncentráljak. Összességében most "jól adta a kliens", na meg én is kellőképpen odafigyeltem a dolgaimra, ezért bónuszként még összeszedtem magamnak annyi pontot, hogy nevezhessek a mai 2000€-s VIP freerollra is.
A játékok során leesett 2016 első Royal flush-e is:



Most nem mondom ha ellenem csinálnak hasonlót repesek a boldogságtól, de kénytelen-kelletlen egy "nice"-t oda szoktam böffenteni (az már más lapra tartozik valójában mit gondolok  ;D), itt ez sem volt, de azért tudtam neki örülni.

Amikor végeztem a kitűzött célommal kicsit pihentem, majd rápróbáltam a tornákra. Itt azért már vegyesebb volt a kép. Hihetetlennek tűnő all in-eket sikerült buknom, hihetetlen ellenfelek ellen. Ha nem "kávézok be" kellően, akkor szerintem már 22:00 óra körül abbahagytam volna a játékot, de "bekávéztam", s mivel a párom is éjszakás műszakban volt igy jobb elfoglaltságot úgysem találtam volna, hát próbálkoztam tovább.
Ennek ez lett az eredménye:



Összegileg nem egy nagy durranás, de önbizalom növelésre mindenféleképpen jó volt ez a verseny is. Főleg annak tükrében, hogy a fizetős helyekre és a döntő asztalra is (6 fős asztalokról beszélünk) utolsóként érkeztem.

A szokásos kiutalás-befizetés ezúttal elmaradt, mert az Expektnél ha túl gyakran hivogat le pénzt az ember, akkor 1000 Forintot automatikusan levonnak. Talán 7 napnak kell eltelni két lehivás között, hogy ne igy legyen. Ha a tizszeresét nyertem volna, akkor azt mondom belefér, de igy azért nem érte meg mozgatni a pénzt. Sok kicsi sokra megy alapon inkább nem mozgattam. Hányszor, de hányszor van olyan, hogy pont egy ezres hiányzik egy nevezéshez.

Új hónap, új remények, de januárról csak annyit, hogy

                         
"Sose legyen rosszabb"! :beerchug:


GL! :cya:

Erő, izom, "C"-vitamin Sporttársak!

Nem egészen úgy mennek a dolgaim ahogyan szeretném, de online pókernél ez van. Vagy tudomásul veszi az ember, vagy abba kell hagyni, mivel nem kötelező ezt csinálni.
Én azért csinálgatom a magam módján, oszt' "vagy húz a szürke, vagy megdöglik".

A hónap eleje jobbára pontgyűjtéssel telt, ha már elértem a mostani VIP szintemet, akkor legalább próbáljam megtartani céllal. A módszer a szokásos DoN és Twister. Twisteren 2€-s tétet kattant egy ilyen:



Maradjunk annyiban, többet ér mint egy bukott fogadás.  ;)

Közben pár tornát is bevállaltam, már amikor időm engedte. Összességében akár elégedett is lehetnék az ezeken elért eredményeimmel, de nekem azért itt savanyú a szőlő.
Az eredmények: egy 4. , egy 5. , és egy 7. , helyezés plussz két pénzbe érés kb. 10-12 nevezésből.
Valaki erre ránéz, azt mondja, Te ez nem is olyan rossz. Viszont a hátterét a dolgoknak én tudom, én éltem át. Akik nem ismernek azoknak elárulom, a versenyek ezen szakaszában már nem nagyon szoktam bohóckodni, egyébként sem, de itt a végjátéknál már főképp nem. Na ezt csak azért mondom, hogyha én all in megyek bármikor bárki ellen, itt akkor már erős zsuga van a kézben. Most is igy volt, erős lapokat "szorongattam a kezemben" minden alkalommal és mégis ki tudtam velük kapni. Vagy olyan szinten meggyengültem, hogy onnan már nem volt vissza út.
A legfájóbb, amikor nagyvakra kapok egy KK-t és az egyébként is kurva gyenge játékos osztó pozicióból rámtolja pre-flop az all int egy kétszinű 10 2-vel, ráadásul kevesebb zsetonja van mint nekem. Ezt csak azért jegyeztem meg, mert a "tudósok" szerint ilyenkor már a több zsetont favorizálja a generátor. Floppon egy kettes, riveren a másik oszt' favorizáltan mehetek a picsába....
Na mindegy, én már túl vagyok rajta. Ezt csak azért irtam le, hogy aki az ilyen vagy ehhez hasonló szituációkat nem tudja benyelni, az ne is üljön asztalhoz, mert árt az egészségének. Persze én sem vagyok szent, én is mondtam utána a magamét és ha minden teljesült amit mondtam, akkor a fickó még aznap este közelebbi kapcsolatba került az anyja nemi szervével, de ez csak azért volt, hogy nehogy infarktust kapjak.  ;D ;D

Ezen a versenyen végül igy zártam:



Nem vagyok telhetetlen, mert nem vagyok, de egy bő 100€ ebben a versenyben benne maradt. Na nem baj, legközelebb talán elég lesz a KK a 10 2 ellen.  :P

GL!

Na végre!! Ennek a naplónak a címe legalább nem veszítette el az aktualitását.  :)

Sok mindent nem írtam bele tavaly és ünnepélyesen fogadom, hogy az idén sem lesz napi szinten vezetve. :D
Azért néha-néha ha időm engedi fogok játszani és ha van mit akkor azt megosztom veletek.
Mint köztudott az Expektet egy életre eltemettük kb. 1 hónapja, így mit volt mit tennem, felújítottam a bet365-tel a kapcsolatomat. (ipokeres terem kellet nekem)
Annyira nincs időm a pókerre, hogy hosszú hetekre visszamenőleg ez az első versenyem amin elindultam.
Most mondhatnám, hogy kurva jól játszottam, de az akkor nem lenne igaz. Inkább maradjunk annyiban, hogy a hosszú kihagyás ellenére sem felejtettem el mindent erről a játékról, ennek az eredménye a második helyezés. :)
Késői nevezéssel kapcsolódtam a versenyhez, majd egy duplázás után szégyen nem szégyen beleszunyáltam ebbe a "nagyon izgalmas" versenybe. :D (kényelmes fotel van a gép előtt  ;D ;D) Bő 35-40 perc így kimaradt nekem, de mikor felriadtam láttam, hogy a megmaradó 35K zsetonommal még itt bármit elérhetek. Ennek szellemében éjnek idején főztem gyorsan egy "józanító" kávét és belecsaptam a lecsóba. Kis szerencsém azért volt, mert a prémiumlapok az ébredésem után jöttek, így azokat maximálisan kihasználva mondhatom, hogy különösebb erőlködés nélkül kerültem a döntő asztalra. Itt azért már volt egy érzékenyen érintő bukott all in-em, de türelmes játékkal szépen visszahoztam magam versenyképessé. A HU nagyon egyoldalú volt az 1/4 zsetonom a 3/4 ellen kevésnek bizonyult.  :)

Évkezdésnek azért, "Sose legyen rosszabb!"!  :beerchug: :beerchug: