Bingójáték a nagy bingó téma.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: ncis88 Dátum június 05, 2016, 11:05:03
Angol nyelven katt a vegasra és akkor megjelenik a bingo.
Köszönöm szépen,nagy nehezen rájöttem.Ki is próbáltam a mini játékokban a cash bingót,de 8-10ember ellenében esélyem sem volt,hiába vettem max szelvényeket,nem volt szerencsém-5sorsoláson vettem részt.

Gondoltam megcélozom hajnalra az unibetes bingót,11 ember aréna terem max szelvényszám,egyértelműen megyek a 100euros jp-re,azaz csak mennék,ha nem nyerné meg egy ember az összes sort,ennyit erről.......Igen jól irtam mind az 5sort.Elképesztő.Természetesen nem nyertem egy centet sem.

Haverom felhivta a figyelmemet a bingo com oldalra,amit ugye megvásárolt az unibet.Ugyanazok az ingyenes sorsolások mennek és 14napig beginner szoba,ahol szintén van ingyenes sorsolás 3 este 6után.Akinek van idegrendszere hozzá és esetleg szerencsésebb,mint én,nyugodtan kipróbálhatja.Én ingyenesen nyertem 700 ember között 1alkalommal,amiből vettem jegyeket a beginner room terembe max szelvényeket 14-15ember ellenében,természetesen 1sort nem nyertem,ugyanazok a nyertesek minden nap.Kaptam a loyalty pörgetéssel 8euro bingó bónuszt amit szintén a beginner room teremben költöttem el,szintén hasonló sikerrel,egy centet nem hozott,pedig 14ember ellenében 5nyerő sor mellett 3napon át játszva azért illő lett volna valamilyen nyereményt beadni.A beginner 3 ingyenes sorsolásán 50-70ember szokott lenni.Reggel már csak egy pici csik hiányzott a pörgetés eléréséhez,gondoltam akkor miért ne,persze piros-feketét lefedem,pörgetek,és jön a nulla,ennyit erről. ;D

Az Unibeten az Euro Football Overall játékban mennyi játékost díjaznak? Részleteket nem találok sehol, a ranglistán meg csak a legjobb 7 versenyzőt + a saját pozíciómat látom.

Valaki még szokott egyáltalán bingózni?Unibeten szoktam látni,podiumban,lehet más teremben is,hogy 1emberke nyer pl 1000eurot jp 55-és többi emberke is nyer,ilyenkor mennyi az ami szétosztódik a sok ember között,vagy attól függ mennyi szelvényt vesz az ember abban a sorsolásban?Pl.tegnap is Mooge 1020,34+többi emberke Előre is köszönöm a segitséget.Régi bingós vagyok,de ezt nem tudom.Próbáltam 2napig ezt a drop sorsolásos játékot,részt vettem kb.40sorsoláson,de nem nyertem semmit sem.Minden játékban vettem 1szelvényt,és igy jogosult lettem persze a chat játékokra is,ahol nyertem 2x igy jött 4euro bingó bónusz.

Hello.Bet 365 bingon játszottam chat gamet nyertem 5 fontot.Nem adják ide állitólag befizetőnek kell lenni, és több mint 5 fontért játszani kell. Kétszer is fizettem be és játszottam több mint 10 fontért,mégsem adja ide a bónuszt! Csaló banda

In order to be credited for Chat Game or Chat Tournament wins, players must have made a deposit of £5 or more and spent £5 or more on Bingo tickets during the previous seven days.

7napon be kell fizetni és játszani kell. Ezek közül melyik nem teljesül?


Sajnos az a baj. Én is jártam így.

Hali. WH-n már nincs ingyen bingo? Elég rég néztem fel. Át is alakították a dolgokat wh-n és beten is ahogy nézem. :D

Hali!

Betfair - Bingo  ezt adják :

Enter code MYSTERY in bingo lobby! 1 pénz free for bingo!

A Bingo.com-on pedig van húsvéti kalendárium,de azt nem tudom,h van-e benne azonnali ajándék,pörgetés,vagy csak befizetési bónuszok! ;)  :beerchug: