21-22-23 Szezon (sunik29)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sikerül-e elérni az 1.000.000 Ft ?

Szerintem igen .
13 (92.9%)
Nem , csak sajnálni tudom aki szögletre fogad .
1 (7.1%)

Összes szavazó: 14

Szavazás lezárva: október 31, 2022, 13:04:48






''Figyelmeztetés: ebbe a téma nem érkezett új hozzászólás legalább 120 napja.
Hacsak nem vagy biztos benne, hogy válaszolni akarsz, kérjük fontold meg egy új téma indítását.''


Oké megfontoltam , szögletekre keresek értékes fogadást ,  es erre jó a régi naplom is  ;)


Esetleg akit érdekel ezek a meccsek lesznek szerintem jók hazai szögletekre, vagyis ha jó lesz a határ , megéri lesni mikor kijönnek az odds-ok.

Paranaense meccset behúztam -1.5 ah voltak lapok miatti eltiltások (3 játékos )a vendég csapatnál, kettő  a védelemből . A Bet 1.90 szorzót adott rá , sajnos en csak 1.83 de meg megérte   
Palmeiras    meccset jegeltem , 2 védő is a válogatottba kapott behívót , a helyettesítőkben pedig nem bíztam , meccs elott -2.5 ah  line is magas volt, utólag jól is tettem  a vendegek nyertek a szogleteket .
Wycombe    meccsen is tele volt a gatya meccs elött a -1 ah jónak mutatkozott , a vendégek nagyon jól játszottak a kupa meccseken es a statom pedig a liga meccsekből számol , egy kicsit összezavarodtam , es ilyenkor jobb nem kockáztatni ,nem volt 100% ban megalapozott tipp . A tipp jött volna, több szögletet rúgott a Wycombe.




Ennek az en naplomban a helye :D  (mielőtt össze zsivanyozodna :D  )

A sportfogadásban nem lehet csak úgy mindig nyerni. Vannak kudarcok, és néha tovább tartanak. Ha hosszabb időn keresztül, a bankroll jelentősen csökken, annak több oka is lehet. A balszerencse természetesen nem az egyetlen. Minden rosszban van valami jó koncepció mentén, előnyt is lehetne belőle kovácsolni, és optimalizálni a fogadási viselkedést.
Ilyenkor, a következő kérdésekre keresem a választ:
Nem fogadok olyan fegyelmezetten, mint korábban?
Nem kutattam elég alaposan a tipp kiválasztásnál?
Túl hanyag voltam az értékek kiszámításakor?
Túl sokat fogadok, és talán olyan versenyekre is, amelyekről túl keveset tudok.
Túl sok pénzt fogadok bizonyos fogadásokra?
Valóban ellenőrzés alatt tartom a bankrollt, és mindig odafigyelek arra, hogy mennyit használok fel a bankrollomból?

Elengedhetetlen a fogadási viselkedés elemzése, őszinte vagyok magamhoz és beismerem, ha eltértem a tervtől ilyenkor a szünet nem árt. Akárcsak a sportolóknak, sportfogadóként szükség van a szünetekre. Fontos, nyeréskor is a hidegvér, soha nem szabad abbahagyni a munkát és a fogadási koncepciók elemzését, összpontosítva kell maradni, és időt kell rá szánni a fogadására, és végezetül nem szabad a tippeket, közömbösen venni, hogy nyer vagy veszít.