Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Idézetet írta: Oroxy Dátum február 23, 2018, 16:00:56
Hát ezt muszáj megosztanom! :laugh: Történt már sok furcsaság a nyilaimmal, de eddig ez viszi a pálmát, fogalmam sincs hogy jött össze. :redchug:

Jó kis Eclipse Pro tábla.. :D Bár nekem már kezd kiszőrösödni meg veszteni az anyagából, de jó kis tábla ez. Amúgy fura dobás volt ez, valszeg visszapattant a nyíl és így állt meg.. Ilyen az is mikor úgy dobod, hogy a két benne álló nyíl közt lelóg ;)

#1126 február 24, 2018, 21:25:19, peshark
1,5 év után jött az első olyan 125, amit meg szoktak örökíteni... ;D 125-re kis bullal kezdés és utána a 20-as vonalon befejezés volt már egy regiment, de ilyen még sosem, ideje volt már... :bash:


Már nem kell sok a tökéletességhez  :great:

Idézetet írta: peshark Dátum február 24, 2018, 20:39:32
1,5 év után jött az első olyan 125, amit meg szoktak örökíteni... ;D 125-re kis bullal kezdés és utána a 20-as vonalon befejezés volt már egy regiment, de ilyen még sosem, ideje volt már... :bash:



Idézetet írta: mate_debrecen Dátum február 26, 2018, 18:47:00
Már nem kell sok a tökéletességhez  :great:

Ha a 3 bullra gondolsz, 2x megvolt már  ;D :great:

Premier League: Eljött a javítás ideje

Sorsdöntő hónap elé néznek a Premier Leagueben szereplő játékosok, ugyanis márciusba belépve elérhető közelségbe került az alapszakasz végét jelentő Judgement Night! A mezőny tömörülése végett igazán nagy veszélyben még senki sem érezheti magát, mindenesetre leginkább a Price-Gurney duónak kellene lassan begyújtania a rakétákat. Olvasd tovább ITT!


Garyék a nyitómeccsen szerintem tolnak egy X-et, ezen kívül az összes tippel nagyrészt egyetértek, annyi, hogy szerintem Price veri a Varázslót, de lehet ez bármelyik irányba egy simább 7-2/7-3 is, szerintem itt a 10.5 overben nem nagyon van érték.

Ma eltörölték az Exeter-i fordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Idézetet írta: robmiller Dátum március 01, 2018, 14:06:36
Ma eltörölték az Exeter-i fordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedig Mardle tegnap meg nagyon irta twitteren, hogy semmiben nem befolyasolja az ido a mai dartsot :P :D

Idézetet írta: peshark Dátum március 01, 2018, 14:11:42
Pedig Mardle tegnap meg nagyon irta twitteren, hogy semmiben nem befolyasolja az ido a mai dartsot :P :D

Angliába ritka a havazás, mint a fehér holló, így hát nem csoda, hogy fel van borulva minden. A ma esti Arsenal - Manchester City mérkőzés is több ideig kérdéses volt.

Tegnap a Tottenham-Rochdale is nagyon fasza kis havas meccs volt, úgy látszik, arrafelé is hidegebb van de spanyolban is havazott még, szóval cudar idő van szerte Európában, miközben Szibériában elvileg 35 Celsius fokkal van melegebb, mint ilyenkor lenni szokott  :D

Érdemes elolvasni a 9 nyíl cikkét az eseményekről!

"Elhullott egy csomó sztár, akik aztán egyöntetűen azt vallották, hogy ez így nagyon nem volt így rendben, ezt a versenyt így, ilyen körülmények között nem lett volna szabad megrendezni. Ez csak magánvélemény, de sokan inkább hagyták a fenébe az egészet, mint hogy ilyen körülmények között végigszenvedjék. Aki nem hiszi, nézze meg a játékosok facebook-, vagy twitter-oldalán tett megjegyzéseket, vagy fotókat. Michael Smith és Ian White kimentek a közeli Sparba melegedni, persze szelfiztek mindenkivel, aki csak szembejött, ha már így sikerült így elszórni a PDC-nek ezt a hétvégét, hogy a nézőket is kizárták, legalább aki ott volt, annak legyen jó."

Teljes cikk: http://9nyil.blog.hu/2018/03/03/ez_a_uk_open_biztosan_bevonul_a_darts_tortenetebe

Hát eléggé egy furcsa torna lett ez így, mondjuk akik a main stageről estek ki, mint pl. Gerwen, ott szerintem a tv-k miatti refelektorok csináltak kis meleget, de ez akkor is vicc, hogy volt aki kapucnis pulóverben játszotta le a meccsét... :bash:
Cross - Aspinall elleni meccse azért élmény volt, mindketten nagyon jól dobtak, ahogy az MvG - de Zwaan meccs is jó kis pörgős, színvonalas meccs volt, ma is a közvetített táblán azért 4 komoly meccs lesz, különösképpen várom Rapid Rickyt Gary Anderson ellen :great: Cross is megizzadhat majd Kyle ellen, a végső negyedik körös meccs pedig két jó kis fiatal játékos között zajlik majd, Schindler tegnap 100+os átlagot is kevert, azért az is nagy ütközet lesz, ha mindketten hozzák a szintet.

Azért akkora bundát, mint a King - Barney-meccs, ritkán lát az ember.

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 03, 2018, 11:22:20
Azért akkora bundát, mint a King - Barney-meccs, ritkán lát az ember.

Mondjuk a dartsban is lehet bundázni, de gondolom nézted a meccset, ez minden volt, csak bunda nem :) Nagyon egyszerű manipulálni tényleg, egyszerűen körönként dobsz két szektorhibát és kész. Barneynál messziről sem ez volt a helyzet, dobálta ő a 60-akat, azt meg azért maximum egy robot tudná csinálni, hogy direkt a tripla drótja fölé dobja a nyilat 1mm-rel, és nem bele a triplába. Barneynál szerintem sokkal komolyabb gondok lehetnek, mint az köztudott, biztos vagyok benne, hogy valamilyen betegség (köztudott a cukorbetegsége, meg a betegség szövődményei, de...) nyomja rá a bélyegét a játékára mostanság. Ez viszont nagyon érdekes-furcsa így, mert még egy homelessnek is beállítják egy kórházban a cukrát, igaz, hogy ő nem fogja követni a terápiát, de ha követné, elkerülhetőek lennének a szövődmények. Na már most, Barneynak biztos meg lenne a pénze és az esze arra, hogy betartsa az előírt dolgokat, nem tudom elhinni, hogy ennyire kezelhetetlen lenne a diabetes nála, gyanítom, hogy valami egyéb betegség is lehet a háttérben. Mindig várom twitteren, hogy az ilyen vereségek után (ahol szemmel láthatóan szenved a tábla előtt) kiír valami olyan információt, ami mondjuk megmagyarázhatná a látottakat, de mindig ír egy mondatot, amiben közli, hogy tényleg gyengén játszott, majd utána méltatja az ellenfelet, megköszöni a támogatást blabla.. Imádom Barneyt, miatta kezdtem nézni és játszani a dartsot, ezért is elszomorító amit láthatunk tőle mostanában.  :(

Cadby meg Schindler ugy pusztitja azt a kancso vizet, mintha abban versenyeznenek, nem pedig dartsban...  ;D :bash: