Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Legmagasabb kiszállás opcióban nem tudom miért underdog Klaasen?
Chisnall azért inkább tömeggel operál mint 170 kiszállók tömkelegével. Klaasen talán jobban rá lesz kényszerítve a "bravúr kiszállóra" ezért. Amúgy meg egy "mákosbejgli". Inkább fordítva adtam volna a szorzókat... @2.10 Klaasenre

Nagy talány ez a Huybi meccs. Azért ha van Gerwen jól kezd egy tornát nem nagyon szokott hullámvölgybe kerülni mostanság. Le lehet győzni, de csak extrával. Hát ezt most nem láttam a belgában... Így igazából a különbség a kérdés. :crazy:
Mivel Miketól láttam idén több meccs végjátékát is elszórakozni (a guta majd meg ütött), így azt mondom valószínűleg szettet veszt. Viszont a legmagasabb kiszálló @2.50 oddsa a belgára itt is magas nekem. Azért Huybrechts nagy mágus ám... Ritkán végez meccsel 100-as kiszálló alatt, ellenben ellenfelével, aki annál többször!

Idézetet írta: szumos Dátum október 06, 2015, 20:15:17
Ne idegesítsetek már! Sehol semmi? Kicsit lelépek és már senkinek semmi véleménye, linkelni valója!?  ;D
World Grand Prix van emberek! Hajrá!  :ok:  :beerchug:

Mondjuk én is jókor jövök... Pont ilyen "hülye meccsekre".  :D

Rögtön elsőre itt van ez Jamie Lewis gyerek. Szerintem mondjuk kikap, na de annyira nem kutyaütő azért. 1 szettet adjunk neki! @1.50

A darts-os naplómban folyamat nyomatom többnyire a live-os fogadásokat! Ha gondolod kukkants be!  ;)

Remélem Chizzy meccsen lejön a papírforma! Egyébként Smith meccseire nem szabad tenni kimenetelt. Legutóbb is Innsbruckban 4-0-ás előnyről képes volt kikapni 6-5-re Alan Norristól...mocskosul sokat változik a teljesítménye már egy meccsen belül is!

Idézetet írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 20:51:50
A darts-os naplómban folyamat nyomatom többnyire a live-os fogadásokat! Ha gondolod kukkants be!  ;)

Benézek, persze.  :ok:

Na tegnap csak összejött a magas kiszálló a hollandnak. Kihagyhatta volna... Sima Kimi win lett volna. Szakítottam volna egy kis kombival, de így se volt rossz.

Ma este Thornton több 180-asa alap. Nincs rossz formában az öreg skót, jobb a dinamikája is a játékának (ki ne tudná  ;D ) @1.57-ért teljesen megéri. Persze Pipenak is kijöhet a lépés, de alapvetően ha megszorítja Thorntont, több lesz a leg. Ha több a leg, még jobban kijön a statisztikai különbség... Szóval egy eredményt tudok csak elképzelni! Illetve ha atom szar lenne a skót... akkor... esetleg. No de akkor meg  Pipe hagy neki időt összeszedni magát!  ;D Két nyíl között... :D

Idézetet írta: szumos Dátum október 07, 2015, 19:55:04
No de akkor meg  Pipe hagy neki időt összeszedni magát!  ;D Két nyíl között... :D

:D  ;D

Ez a Whitlock meccs kemény dió.
Az ausztrál sokáig az egyik kedvencem volt, de lássuk be: nem egy nyertes típus. Én nem tudom, talán nem tud felpörögni, vagy magánéleti gondjai vannak, de szépen kicsúszott a szűkebb elitből. Lehet, hogy volt, de én az utóbbi 1-2 évben egy darab kiemelkedően jó játékot sem láttam tőle.
Szóval ha jön valaki, aki megüti a szintet, ő nem fog tudni "lécet emelni".
Kérdés, hogy Suljovic megüti-e? Hát ő olyan van Gerwen típus. Üti a vasat és előnyére tudja fordítani a drukkot. De azt azért tudni kell, hogy Wade elleni teljesítménye "űrdarts" volt. Van Gerwenen, Tayloron és Andersonon kívül jelenleg ilyet senkitől sem látni egymás után kétszer... Nincs illúzióm, hogy romlik ma a teljesítménye! A kérdés, hogy mennyit? Szerintem be fogja húzni ezt a meccset is. Már csak a mentalitása miatt is. Egyébként is "régen dörömböl a kapun".
Összességében egy szoros meccset vizionálok, döntő szettel. Így minden teljesítményfogadás overezhet (magas kiszálló 125.5 @1.83, 180-asok 5.5 @1.80, szettek 4.5 @2.62).

Sima Suljovic siker mellett döntöttem. Nem kell ezt túlbonyolítani. @2.10

Nagy okosan kitaláltam, hogy a Jenkins meccsen biztosan sok 180-as lesz, erre leadnak egy 7.5-es határt...  :crazy: Ők is rájöttek...  :redchug:
Az egy kicsit sok. Lehet kellene várni a meccs elején kicsit, míg belövik magukat, hátha addigra lemegy 6.5-re, esetleg kisebbre... Amúgy a holland se egy kiegyensúlyozott játékos. Félre kell tenni az előző forduló Taylor verését. Jenkinsnek viszont fekszik ez a torna. Azt hiszem jó vétel a győzelme is. (@1.72)

White pedig egy hihetetlenül jó játékos, de félelmetes hullámvölgyei vannak időnként. Persze van, hogy belefér, de Anderson ellen is vajon? Csak akkor fogadok rá amikor underdog, ha max. 6 legig játszák a meccset... Szóval nem túl szoros meccset várok... Anderson -1.5 @1.66

Remélem szoros lesz a van der Voort meccs, ment rá egy 4,5 over 2,62-es oddson...  ;D Néztem Jenkins legutóbbi meccseit, imád overezni az emberünk, Vincent remélem fogja tartani vele a lépést! Egyébként egyetértek, hogy a 180-ak valószínűleg potyogni fognak.

Azon vagyok meglepődve, hogy a Thornton meccsen most csak 1 volt eddig. Én kimenetelre tettem, 2-0-ás szettelőnyt csak nem ad már le, mint tegnap Smith..

Idézetet írta: robmiller Dátum október 07, 2015, 20:48:57
Remélem szoros lesz a van der Voort meccs, ment rá egy 4,5 over 2,62-es oddson...  ;D Néztem Jenkins legutóbbi meccseit, imád overezni az emberünk, Vincent remélem fogja tartani vele a lépést! Egyébként egyetértek, hogy a 180-ak valószínűleg potyogni fognak.

Azon vagyok meglepődve, hogy a Thornton meccsen most csak 1 volt eddig. Én kimenetelre tettem, 2-0-ás szettelőnyt csak nem ad már le, mint tegnap Smith..

Sokszor látjuk ugye, hogy lehúzzák, vagy felturbózzák egymás teljesítményét a játékosok. A magas összegeket gyakran visszadobják egymásnak például. Na most erre negatív példa Thornton meccse. Hagyta a skót leülni a meccset. Megint sokat foglalkozott kifelé a dobásokkal. Jöttek a grimaszok és a tenyérbe temetett arc. Talán ezért is lett kevés a 180. A lényeg, hogy az elvárt minimumot hozta.  :ok:
Szerintem ennek ellenkezője lesz Jenkins meccse. Így jó az esély az 5 szettre. Remélem egyik sem betlizik majd...  :ok:

Na tegnap megint elvették a fogadói jókedvem nap végére... :)
Míg White az hagyján. Ő csak annyit tett, hogy nem iktatta be a szokásos fogalmatlan 3 percét. Hozta amit tud. És igazából Andersonnak kezében volt a sorsa, volt nyila a 2-2-höz.
De ez a Jenkins... Azért nagyobb ellenállást kellett volna ennél tanúsítani.

Mára Van Gerwen több 180-asa alap. Köbö @1.53. Jó kis szorzó az. Jamie Lewis jelentősen túlteljesített eddig is. Szerintem. Egyszer csak elfogynak majd a 140-es és nagyobb dobások...
Azt hiszem White is belefér egy közepes tétbe. Thorntonnak ugyanúgy vannak üresjáratai, mint neki. Még ha be is következik a szokásos, akkor is elég lehet néhány elkedvetlenítő sziporka a skót ellen. @1.61

A másik két meccset kihagyom. Legalábbis meccs előtt. Azt viszont megjegyzem, hogy ezek fifti-fifti meccsek. Fogalmam sincs hogy lehet Webster szorzója 2.37?! Már csak az érték miatt is érdemes lenne rá tenni.
Amott hangyányit Suljovic a favorit. Nálam is. Egyrészt mert láttam tőle ET versenyt hasonlóan végig tolni a végjátékig 3 nap alatt, másrészt pedig halkan jegyezném meg, hogy  jóval szebbek ám az eddigi mutatói, mint van der Voorté... Ha minden teljesítmény marad, ahogy eddig, sima osztrák siker lesz. @1.80
(@5.50   3-0)

OFF...ha a moderátorok úgy ítélik nyugodtan töröljék, de talán egy hsz. erejéig megengedik :) Előre is köszönöm, ha most az egyszer engeditek!

Egy kis reklám, ha már az a Klub rendezi, melynek én is tagja vagyok ;) Aki a közelben él, és szereti a sportágat jöjjön, mert pénzdíjak, serlegek, oklevelek és egyéb díjak is gazdára várnak! ;) Várunk Mindenkit szeretettel kortól és nemtől függetlenül!



Thornton helyét nem igazán értem, VB n első körbe 3-0 ra kikapott Norristól, régebben amikor Premier Leage tag volt se sziporkázott ha jol emlékszem,(biztos jól helyezkedik a PDCnél..)
helyette igazán maradhatott volna Bunting, esetleg Klaasent berakhatták volna... ::)

#523 január 07, 2016, 16:50:23, robmiller
Idézetet írta: Dopamin Dátum január 07, 2016, 15:44:33
Thornton helyét nem igazán értem, VB n első körbe 3-0 ra kikapott Norristól, régebben amikor Premier Leage tag volt se sziporkázott ha jol emlékszem,(biztos jól helyezkedik a PDCnél..)
helyette igazán maradhatott volna Bunting, esetleg Klaasent berakhatták volna... ::)

Ne haragudj, de ez azoknak a "darts-követőknek" a tipikus véleménye, akik a VB-n és a Premier League-n kívül nem hiszem, hogy a rengeteg évközbeni versenyből egyet is láttak volna. Thornton olyannyira "jól helyezkedik a PDC-nél" - hogy téged idézzelek -, hogy júliusban megnyerte az "European Darts Open" nevű tornát, októberben pedig behúzta a PDC-szezon 3. legnagyobb tornáját a World Grand Prix-et. Ettől csak a VB és a World Matchplay jelentősebb, de az utóbbival szinte kb. ugyanakkora presztízzsel bírnak. Ja és ő volt az egyetlen, aki tavaly nagytorna döntőjében meg tudta verni irdatlan jó játékkal Michael van Gerwent 5-4-re. Szóval Thorntonnak simán helye van ebben a mezőnyben, annak ellenére, hogy a VB-re pont rossz formát hozott ki. Ezzel szemben Klaasen sehol nem volt év során, és most jól kapta el a VB-t...de 3 hét alapján ne hozzunk már döntést egy egész évre vonatkozóan :)

Buntingot én is sajnálom, de köze nincs idén a PL-hez, mivel gyakorlatilag május óta nincs sehol az angol. A VB-n Barney elleni meccse talán a tavalyi PL vége óta legjobb teljesítménye volt. De egy PL-induláshoz nem elég fél évente egy ilyen meccset lerakni az asztalra. Ha nagyon Klaasen-t vagy Bunting-ot akarták volna betenni, akkor talán Wade helyére lett volna esélyük. Thornton tavaly után kihagyhatatlan volt a Premier League-ből. :)

Ja és a végére alátámasztásul a válaszomnak linkelem az ominózus Grand Prix döntő teljes egészét. Ezért is van ott többek között a skót!



#524 január 07, 2016, 17:03:27, Dopamin

Igazad van, nem követem az összes darts tornát, de a legnagyobbakat ha lehetőségem van igen,(Grand Slam of Darts, Matchplayből, UK Open ből láttam meccseket a VB n és a Premier Leage n kívül) mindenesetre köszönöm a helyreigazítást így egy teljesebb képet látok, ez a Grand Prix nálam kimaradt.
A szubjektív benyomásom továbbra is az hogy Thor nincs olyan szinten mint a többiek, 2 vagy 3 éve amikor minden héten követtem a premier ligát akkor is kilógtak W. Newtonnal a mezőnyből.
Tud jól játszani, láttam jól játszani, de nem tudom elképzelni hogy egyenletesen hozzon egy top szintet...
Aztán lehet rám fog cáfolni.


Elnézést a "helyezkedős" konspiratív, buta megjegyzésemért a Thor szurkolóktól.

Idézetet írta: robmiller Dátum január 07, 2016, 16:34:48
Ne haragudj, de ez azoknak a "darts-követőknek" a tipikus véleménye, akik a VB-n és a Premier League-n kívül nem hiszem, hogy a rengeteg évközbeni versenyből egyet is láttak volna. Thornton olyannyira "jól helyezkedik a PDC-nél" - hogy téged idézzelek -, hogy júliusban megnyerte az "European Darts Open" nevű tornát, októberben pedig behúzta a PDC-szezon 3. legnagyobb tornáját a World Grand Prix-et. Ettől csak a VB és a World Matchplay jelentősebb, de az utóbbival szinte kb. ugyanakkora presztízzsel bírnak. Ja és ő volt az egyetlen, aki tavaly nagytorna döntőjében meg tudta verni irdatlan jó játékkal Michael van Gerwent 5-4-re. Szóval Thorntonnak simán helye van ebben a mezőnyben, annak ellenére, hogy a VB-re pont rossz formát hozott ki. Ezzel szemben Klaasen sehol nem volt év során, és most jól kapta el a VB-t...de 3 hét alapján ne hozzunk már döntést egy egész évre vonatkozóan :)

Buntingot én is sajnálom, de köze nincs idén a PL-hez, mivel gyakorlatilag május óta nincs sehol az angol. A VB-n Barney elleni meccse talán a tavalyi PL vége óta legjobb teljesítménye volt. De egy PL-induláshoz nem elég fél évente egy ilyen meccset lerakni az asztalra. Ha nagyon Klaasen-t vagy Bunting-ot akarták volna betenni, akkor talán Wade helyére lett volna esélyük. Thornton tavaly után kihagyhatatlan volt a Premier League-ből. :)

Ja és a végére alátámasztásul a válaszomnak linkelem az ominózus Grand Prix döntő teljes egészét. Ezért is van ott többek között a skót!

! No longer available