Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Az tenyleg jo irany lehet, Nicholson ha teheti megy a d16-d8 iranyaba.

Hubbard vs Portela

D16 Hubbard
D16 Portela
D16 Portela
D8 Portela(dobott a D16-ra)
D8 nagy kiszálló, így jött ki
D20 nagy kiszálló, így jött ki

Hubbard is 32-re kerekítene, csak béna:-)

esti meccsek:

Askew, Koltsov és Nijman elég jól kenik a 180-ast.

Koltsovot 1,5-lel szokták adni, simán tudja a 2-t, utolsó 5 meccse: 2,2,6,3,3
Askew utolsó 5 meccs: 3,5,0,5,2
Nijman: 6,1,3,5,5

Askew-t és Nijmant 2,5-lel adják általában.

Mitchell és Adams átlag 1-t tud

Mitchell: 0,1,3,1,2
Adams: 1,3,1,1,1

Koltsov vs Askew előző meccs 5-1-re nyert Koltsov, 4-3 volt a 180 6 leg alatt.
Koltsov vs Askew előző előtti meccs, 5-1-re nyert Koltsov, 2-2 volt a 180 6 leg alatt.
Ma este 19:20-ra van kiírva a meccsük.

Ami jó lehet: Koltsov Over 1,5 szinte bárki ellen
Koltsov vs Askew vs Nijman egymás ellen szumma over 3,5, ha beesik 3,5-re, mert nagy odds 4,5-en indítják.
Koltsov, Nijman, Askew  vs Adams, Mitchell több 180, ha jó odds van rá, és úgy áll...
Koltsov vs Nijman két 5-4-es Koltsov győzelem volt mostanában, egyiknél 6-5 (!), másiknál 2-5 volt a 180...
Mai meccsük 20:35

Taylor papa is ebben a brancsban lesz, őt én mindenképpen kihagyom, mert veretni badarság lenne, nyeretni meg bizonytalan.

Sok szerencsét mindenkinek.

Taylor papa csak show-elem, az o meccse csak Best of 7.

Nem volt rossz az Oreg.

Idézetet írta: zbking Dátum április 23, 2020, 20:01:33
Taylor papa csak show-elem, az o meccse csak Best of 7.

Nem volt rossz az Oreg.

Reg lattam ilyen szep oddsokat Phil bacsira... :)

Koltsov vs Nijman

4. Legben 2-3 a 180. 8)

Szép kis port kavart Klaasen Clemens elleni 70-es kiszállója, de a lassított videóban tisztán látszik, hogy befért a csücsökbe az a dupla nyíl, csak a fekete hegy nagyon megtévesztő tud lenni még élőben is, nem hogy ilyen kamerákon keresztül.. :)

Nem tudom, követitek-e a cseh Tipsport PL-t, de amit Rosi tegnap művelt, az már mindennek a legalja  ;D

Érdemes megnézni az 5. leg alakulását, meg mondjuk Rosi statját kiszállóra  ;D

https://www.eredmenyek.com/merkozes/OYwLLAN9/#jatek-menete;1

Askew vs Nijmann 4-5

Minden legben volt 180
A 180 5-5 lett

Dobromyslova ma az utolsó két meccsén nem érte el az 50-es átlagot  ;D Az első meccsén még korrekt játékot tolt, a másodikon már rezgett a léc, aztán 49-es és 46-os átlag  ;D Arra nincsenek szavak, az annyira gyenge színvonal, simán lehet, hogy bundázott egy picit, végül is így is lehet keresni a darts-szal  ::)

Nem tudom, hogy mi volt vele, lehet van valami magyarázat, én csak a számokat néztem, de az katasztrófa  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 27, 2020, 22:44:41
Dobromyslova ma az utolsó két meccsén nem érte el az 50-es átlagot  ;D Az első meccsén még korrekt játékot tolt, a másodikon már rezgett a léc, aztán 49-es és 46-os átlag  ;D Arra nincsenek szavak, az annyira gyenge színvonal, simán lehet, hogy bundázott egy picit, végül is így is lehet keresni a darts-szal  ::)

Nem tudom, hogy mi volt vele, lehet van valami magyarázat, én csak a számokat néztem, de az katasztrófa  ;D

6 napja kapta meg az uj nyilait, szerintem meg nem csiszolodtak ossze, annyira leestek a nyilai folyamatosan a 20as szektor aljaba, majd utana tulkorrigalaskent felhuzta oket a dupla kornyekere, rossz volt nezni amugy a szenvedeset. Bundarol nem beszelnek szerintem, mert alapbol nem voltak nagy oddsok az ellenfelek gyozelmeire sem, es a hendikre sem :D

#1556 április 28, 2020, 12:55:25, oakland23
Azért egy jó 0-5 15.00 körül mozgott  ;D De azért őszintén, egy 46-os átlagra nincs magyarázat, ráadásul ő ezt úgy hozta össze, hogy csak a tömegre dobott, hisz kiszállóra nem, tehát a kiszállóra dobott nyilak sem rontottak az átlagán. Az új nyíl erre nem magyarázat. Én csak hobbiból dobálgatok, de bármilyen nyilat adsz nekem, egyből, próba nélkül verek tömegre 55 körül. Meg ugye előtte is játszott, és azokon a meccseken egész korrekt átlagokat tolt, az, hogy csak tömegre dobva tudsz 46-ot, az nem létezik, olyan nincs. Ha csak a 11-14-9-12 részre célzol bárhová, és mondjuk véletlenül jön egy-két tripla, már az majdnem 46-os átlag :D Erre csak az új nyíl nem magyarázat, max az új nyíl + fél liter vodka, vagy valami betegség, vagy nem tudom, de 46-os átlagot nem lehet dobni. Én ha egy legben dobok 46-ot, már megesz az igen, minden, ami 50 alatt van, az brutálisan gyenge még itt hobbi szinten is. Néha bejön ilyen 40 eleje, de akkor már körök mennek el kiszállóra nálam és a társamnál is.

(Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy én meg nem tudom 5 leges meccsen a 80-as átlagot, ő meg azért simán hozza, ha épp nincs offon  ;D )

Simán magyarázhat egy nyílcsere és egy kis elbizonytalanodás egy ilyen teljesítményt. Első két meccsén női mezőnyben tűrhető átlagon volt, mégsem ért vele semmit, valószínűleg jobban a lelkére vette mint kellett volna és azután simán tudsz így játszani. Tapasztalatból mondom, mert járok tornákra mint játékos, járunk csapatbajnokikra, országos fordulókra és bőven látsz ilyen összeomlásokat ott is még a jó játékosoktól is, pedig ott nincs fogadási lehetőség. A 11-14-9-12-es hasonlat meg azért hülyeség, mert már debreceni szinten is csak néhány kattant kezd el oda dobálni egy idő után, nem hogy egy 3x világbajnok. Egyértelmű, hogy a 20-19-18 vonalat bombázza, amellett meg nyilván olyan számok vannak amik bőven segíthetnek a 48-as átlagban. És ha egy-két legben nem jön a tripla, minden körbe becsúszik egy szektorhiba, az olyan mentális gátat építhet fel, hogy egy 5 leges meccsen simán lenulláznak.

Ettől függetlenül tűnhetett bundának a meccs, lehet az is volt, csak szerintem nem ildomos egy rosszabb teljesítményre egyből azt mondani hogy bunda, anélkül, hogy tudnánk miken megy keresztül egy játékos egy-egy ilyen meccs közben (és előtt). :)

Holnap rajtol a 27. World Matchplay! A tornának külön fórumtopikot nyitottunk, ahol meglátásaitokat, tippjeiteket stb. megoszthatjátok!  :beerchug:

A szeptember első hétvégéjére tervezett érdi European Tour fordulót is törölte a PDC a naptárból...