Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Figyu mar, te is kaptal emailt h 2.99 font a masters? Hiaba megyek a linkre, ott csak a havi meg az eves subscriptiont hozza..

Idézetet írta: peshark Dátum január 29, 2021, 14:26:34
Figyu mar, te is kaptal emailt h 2.99 font a masters? Hiaba megyek a linkre, ott csak a havi meg az eves subscriptiont hozza..

Nem mert én havi előfizus vagyok valami 9.99 fontért. Egyszerűen nekem jobban megéri ez a havi 4000 forint angol kommentátorokkal, mint hogy hallgassam a Sport TV idiótáit. Szóval ebből kifolyólag ilyen mailekkel nem bombáz a PDC.

Fuuu mennyire év eleje van! A mai napon egyedül King papa égett eddig üzemi hőfokon. A többiek javarészt még téli álmot alszanak. Még két meccs hátra van, hátha lesz valami komolyabb tűzijáték.

#1593 január 30, 2021, 06:40:18, robmiller
Power-ranking az első nap után:

1. Mervyn King - az Öreg tartja a VB-n mutatott pazar formát, s szó szerint helyben hagyta Glen Durrantet. Kiszállózása valami félelmetes volt, 7 duplára dobott nyila közül 6 talált, ami 85,71%-nak felel meg, mindemellett a tömeg is szépen jött. 101,97-es átlagával verhetetlen volt, Rob Cross alaposan felkötheti a nadrágszíjat!
2. Johnny Clayton - a walesi a nap meccsén mindent eldöntő legben tudta verni a Grand Slam-győztes José de Sousát. A portugálnál 4-4-es állásnál megint bizonytalankodott a kiszálló számolása közben, s gyakorlatilag ez döntőnek minősült. Clayton egy gyönyörű 130-as magas kiszállóval zárta le a meccset, 102,93-as átlagot hozva. Ráadásul a mezőnyben ő dobta legtöbb 180-at, szám szerint 4-et! Kíváncsi vagyok mennyire nehezíti meg Gerwen dolgát!
3. Joe Cullen - a Rockstar ismét félelmetes színvonalat hozott, akárcsak a VB-n MVG ellen. Ezúttal azonban már nyertesen hagyta el a színpadot a decemberi elődöntős Stephen Bunting ellen. Bullet a meccs elején bealudt, s Cullen ezt kihasználva 4:1-es előnnyel vonult szünetre. Ezt követően Bunting valamennyire visszajött a meccsbe, de Cullen végül 6:4-re be tudta húzni. Mindketten 100 feletti átlagot produkáltak, Cullen szám szerint 102,26.ot, ami tényleg bombaformára utal. Pechére Gerwyn Price jön vele szemben, így komoly kis tűzijáték várható!
4. Simon Whitlock - az ausztrál visszavágott Ratajskinak a VB-kiesésért. Akkor látványosan nem mentek a duplák Wizardnak, amit mostanra kijavított, s könnyedén 6:2-re intézte el a lengyelt underdogként. Szépen a jött a tömeg is nála, így ha tartja ezt a formát, akkor nem esélytelenül áll tábla elé Peter Wrighttal szemben.
5. Adrian Lewis - na végre valami darts-ra emlékeztető dolgot láttunk a hosszú ideje formán kívül lévő Lewistól. Michael Smithszel jó kis csörtét vívtak, ám ők tudnak még ennél is komolyabb tűzijátékot összehozni, ha jó napot fognak ki. Mindkettő csalódást keltően szerepelt a VB-n, s bár most sem volt az igazi a performansz, azért Lewis önbizalmának és motivációjának jót tehet a BullyBoy feletti 6:5-ös siker. Gary Anderson már komolyabb falat lesz, meglátjuk melyik arcát mutatja ma Jackpot.
6. Chris Dobey - az angol Dimitri van den Berghet intézte el a vártnál könnyedebben. A belga World Matchplay-győztes látványosan aludt, s nem igazán tudott felpörögni, átlaga még a 90-et sem érte el. Ezzel szemben Dobey motivált volt, sokkal összeszedettebben dobált, így a meccs elejét leszámítva percig nem volt kérdés a továbbjutása. A 16 között James Wadedel találkozik, ami messze nem tűnik lehetetlen küldetésnek.
7. Mensur Suljovic - felejthető meccsen jutott tovább az osztrák a kiszállózni képtelen Ian White ellen. Az angol 26 duplára dobott nyílból 3-at tudott abszolválni, ami bődületesen gyenge, de még ígyis behúzott három leget. Egyikük átlaga sem érte el a 90-et. Látszik, hogy Suljovic formája a korábbi évekhez képest romlott, a dobásai ismét töredezettek, amit látványos időhúzással, és lassú játéktempóval próbál kompenzálni. Nathan Aspinallal találkozik szombaton, aki ellen nem sok jót jósolok neki. Szerintem ezt a korábbi kétszeres VB-elődöntős, UK Open-győztes angolnak hoznia kell!
8. Daryl Gurney - a nap számomra leggyengébb meccsét nyerte az észak-ír Jeffrey de Zwaan ellen. Alaposan megpaszírozták a sz.rt 11 legen keresztül. Itt sem érték el a 90-es átlagot, illetve egyetlen mutató terén sem alkotott maradandót egyik fél sem. Ez édeskevés lehet Gurneynek a Premier League tagságra pályázó Dave Chisnallal szemben. A sárga mezes angol a VB-n elődöntőig menetelt, és a PDC-nél a tavalyi év legjobb televíziós teljesítményéért elismerésben részesült, amikor 5:0-lal gázolta le van Gerwent! Ha hozza ezt a formát, akkor 1.66-ért a nap fogadási értéke rejlik az ő sikerében!

Guruba irtam is gyorsan ket elemzest, szerintem mindkettoben van ertek. :ok:

Idézetet írta: peshark Dátum január 30, 2021, 09:54:27
Guruba irtam is gyorsan ket elemzest, szerintem mindkettoben van ertek. :ok:

Ja szépen lenyúltad őket előlem.... ;D Viccelek, nem akartam mára Guruzni dartsot... ;) én egyelőre továbbra is passziv vagyok, amíg nem látok mindenkit játszani a mezőnyben, viszont a kora reggeli értékelésem is megegyezik a tiéddel, amit én érzek mára:

Chisnall - Gurney 1 @1.66
Cross - King 2 +1.5 hendikep @1.44
Aspinall - Suljovic 1 @1.60

Igazából még amolyan rizikózásként érdemes lenne hendivel megcsapni Cullent és Claytont, mert mindkettő nagyot ment az este, de egyelőre tényleg visszafogom a kezem a tételhelyezéstől. Mondjuk tegnap is pozitívban jött volna ki a buli a feltüntetett négy meccs kapcsán...hal vagyok, fosok!  ;D ;D ;D

Pffejj, Aspet Kinggel úgy elveretem, mint a sz.......  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 30, 2021, 16:48:34
Pffejj, Aspet Kinggel úgy elveretem, mint a sz.......  ;D

Eleg jo otlet :D

Nem tudom elhinni, hogy meg mindig kepes vagyok Chizzyre rakni... 9 nyilat elbaszni duplara 8:6-nal nem lehet..

#1599 január 31, 2021, 09:42:15, robmiller
Nálam a mai meglátások:

King - Aspinall 1 @1.80 (unibet) - King a Durrant-Cross pároson ment át könnyedén, s noha egyik topjátékos sem volt formában, ez nem csökkent a rendre 100 feletti átlagon dobáló King érdemein! Egyébiránt azért látszik, hogy rutinja ellenére ő is képes olykor idő előtt kiengedni, hiszen Cross ellen 8:2-re is vezetett, amikor Voltage elkezdett kapaszkodni, de még időben eszmélt az öreg, ráadásul a korábbi világbajnok tényleg komoly gödörben van az utóbbi időben. Aspinall meg az óriási máknak köszönheti, hogy Suljovic ellen bejutott a 8 közé. Nem játszott kiemelkedően már a VB-n sem, 92,45-ös átlaga nem tűnik elégnek, ha King tartja a formát.

G. Price - A. Lewis 1 -2.5 hendikep @1.71 (unibet) - tartja világbajnoki formáját a kihagyás ellenére is Price. Azt a Joe Cullent iskolázta le, aki pénteken a VB-elődöntős Buntingot ütötte ki látványos játékkal. Viszont ahogy rá jellemző sokszor, 24 óra alatt képes majd 10 pontot visszaesni a játéka, s gyakorlatilag semmit nem érzékeltünk a pénteki Rockstarból! Ezzel szemben a walesi menetelt, 100 feletti átlaggal, 5 db 180-nal és 132-es magas kiszállóval. Most az éledező (?) Adrian Lewis lesz az ellenfele. Jackpot ugyan kiütötte a Smith-Anderson kombót, s tudta péntekhez képest fokozni a játékát, amit mutatói is érzékeltetnek, ám úgy vélem, hogy a bombaformában lévő világbajnok ellen még fejben nincs meg a régi klasszis. Viszont a VB-hez képest jó úton jár az angol. Meglepne, ha 8 leget elcsenne ma Pricetól!

P. Wright - D. Chisnall - 180-ak száma 10.5 over @1.62 (unibet). Abszolút fekete ló nekem jelenleg ez a meccs. A tegnap látottak alapján egyelőre Wright van meggyőzőbb formában, de Chisnallnál franc se tudja, mikor milyen lábbal kel fel az angol. A legnagyobb kvalitású játékosok egyike, ám walk on zenéje, a Dizzy című dal tökéletesen lefesti a jellemét. Sajnos megbízhatatlan fogadási szempontból kimenetelek terén. Ez pedig Wrightra is némiképpen igaz, hiszen a Masters-címvédő is tud habókos lenni olykor. Úgy vélem a meccsben a 180-ak terén van a legnagyobb érték. Jópár leggel számolok itt, nem hinném, hogy valamelyik könnyedén lemossa a másikat, maximális értékek terén pedig szépen tudják aprítani a T20-at mindketten. Tegnap Whitlock ellen 7-et dobott 18 legben a skót, míg Chizzy 19 legben 5-öt vállalt Gurney ellen. Amondó vagyok, hogy ahogy közeledünk a végjáték felé növelik ezen a téren majd kapacitást a srácok, s az egész meccsen 11 180-an beeshet legalább.

J. Clayton - J. Wade 1 @2.20 (bet365) - ez amolyan szívem vágya tipp. Egyrészről, mert Clayton nagyon szépen muzsikál mostanság. A VB-n is jól szerepelt, némiképp a pechnek volt köszönhető csak, hogy Cullen ellen végül elvérzett, most pedig pénteken a nagy meccsén búcsúztatta José de Sousát (6:5), majd egy végletekig kiélezett meccsen már nem először tör borsot Michael van Gerwen orra alá (10:9). Remélem ez a 19 menetes adok-kapok, pattanásig feszült meccs nem vett ki belőle annyit, hogy lefeküdjön Wadenek! Az angol jól rajtolt a Mastersen, könnyedén verte Chris Dobeyt (10:4), viszont 97,82-es átlaga nem biztos, hogy elég lesz. Tömeg terén mostanában Clayton nagyon tud menni, 180 nála jön a legtöbb eddig a tornán, és ha kiszállókban is hozza a 40% feletti átlagát, akkor bizony ez elég lehet az unott képpel dobáló Machine ellen! Meglepett, hogy a bukik ennyire underdognak tartják a walesit, szerintem inkább lenne reálisabb egy 1.90-1.90-es szorzópár, vagy 1.80-2.00 Clayton felé! A nap fogadási értékét én a walesiben érzem, s bízom benne, hogy hozza azt a tudást, amire képes az utóbbi időben.


Idézetet írta: robmiller Dátum január 31, 2021, 09:38:04
Nálam a mai meglátások:

King - Aspinall 1 @1.80 (unibet) - King a Durrant-Cross pároson ment át könnyedén, s noha egyik topjátékos sem volt formában, ez nem csökkent a rendre 100 feletti átlagon dobáló King érdemein! Egyébiránt azért látszik, hogy rutinja ellenére ő is képes olykor idő előtt kiengedni, hiszen Cross ellen 8:2-re is vezetett, amikor Voltage elkezdett kapaszkodni, de még időben eszmélt az öreg, ráadásul a korábbi világbajnok tényleg komoly gödörben van az utóbbi időben. Aspinall meg az óriási máknak köszönheti, hogy Suljovic ellen bejutott a 8 közé. Nem játszott kiemelkedően már a VB-n sem, 92,45-ös átlaga nem tűnik elégnek, ha King tartja a formát.

G. Price - A. Lewis 1 -2.5 hendikep @1.71 (unibet) - tartja világbajnoki formáját a kihagyás ellenére is Price. Azt a Joe Cullent iskolázta le, aki pénteken a VB-elődöntős Buntingot ütötte ki látványos játékkal. Viszont ahogy rá jellemző sokszor, 24 óra alatt képes majd 10 pontot visszaesni a játéka, s gyakorlatilag semmit nem érzékeltünk a pénteki Rockstarból! Ezzel szemben a walesi menetelt, 100 feletti átlaggal, 5 db 180-nal és 132-es magas kiszállóval. Most az éledező (?) Adrian Lewis lesz az ellenfele. Jackpot ugyan kiütötte a Smith-Anderson kombót, s tudta péntekhez képest fokozni a játékát, amit mutatói is érzékeltetnek, ám úgy vélem, hogy a bombaformában lévő világbajnok ellen még fejben nincs meg a régi klasszis. Viszont a VB-hez képest jó úton jár az angol. Meglepne, ha 8 leget elcsenne ma Pricetól!

P. Wright - D. Chisnall - 180-ak száma 10.5 over @1.62 (unibet). Abszolút fekete ló nekem jelenleg ez a meccs. A tegnap látottak alapján egyelőre Wright van meggyőzőbb formában, de Chisnallnál franc se tudja, mikor milyen lábbal kel fel az angol. A legnagyobb kvalitású játékosok egyike, ám walk on zenéje, a Dizzy című dal tökéletesen lefesti a jellemét. Sajnos megbízhatatlan fogadási szempontból kimenetelek terén. Ez pedig Wrightra is némiképpen igaz, hiszen a Masters-címvédő is tud habókos lenni olykor. Úgy vélem a meccsben a 180-ak terén van a legnagyobb érték. Jópár leggel számolok itt, nem hinném, hogy valamelyik könnyedén lemossa a másikat, maximális értékek terén pedig szépen tudják aprítani a T20-at mindketten. Tegnap Whitlock ellen 7-et dobott 18 legben a skót, míg Chizzy 19 legben 5-öt vállalt Gurney ellen. Amondó vagyok, hogy ahogy közeledünk a végjáték felé növelik ezen a téren majd kapacitást a srácok, s az egész meccsen 11 180-an beeshet legalább.

J. Clayton - J. Wade 1 @2.20 (bet365) - ez amolyan szívem vágya tipp. Egyrészről, mert Clayton nagyon szépen muzsikál mostanság. A VB-n is jól szerepelt, némiképp a pechnek volt köszönhető csak, hogy Cullen ellen végül elvérzett, most pedig pénteken a nagy meccsén búcsúztatta José de Sousát (6:5), majd egy végletekig kiélezett meccsen már nem először tör borsot Michael van Gerwen orra alá (10:9). Remélem ez a 19 menetes adok-kapok, pattanásig feszült meccs nem vett ki belőle annyit, hogy lefeküdjön Wadenek! Az angol jól rajtolt a Mastersen, könnyedén verte Chris Dobeyt (10:4), viszont 97,82-es átlaga nem biztos, hogy elég lesz. Tömeg terén mostanában Clayton nagyon tud menni, 180 nála jön a legtöbb eddig a tornán, és ha kiszállókban is hozza a 40% feletti átlagát, akkor bizony ez elég lehet az unott képpel dobáló Machine ellen! Meglepett, hogy a bukik ennyire underdognak tartják a walesit, szerintem inkább lenne reálisabb egy 1.90-1.90-es szorzópár, vagy 1.80-2.00 Clayton felé! A nap fogadási értékét én a walesiben érzem, s bízom benne, hogy hozza azt a tudást, amire képes az utóbbi időben.

Hát ez csúnyán lejött  ;D

Mit művelt Clayton!!!! 6-9 ről megfordította Wade ellen. A 105 fölötti átlag is nagyon szép, de a 10/11-es kiszállózás (90.91%) szinte hihetetlen.



Merv papa mekkora meccsnyilat dobott be, de jo meccs volt ez :D