Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nézve ezt a Masterst is egyszerűen nem tudom megszokni, hogy kriptahangulat van...rögtön eszembe jutnak a legjobb walk on-ok, most valamiért Jan Dekker 2011-es Grand Slam bevonulója villant be...10 éve volt, jóég...érdemes megnézni, hogy még milyen "kevesen" vannak ahhoz képest, hogy major-torna. Fúú de hiányzik a crowd...:( Sokat változott a PDC azóta, de akkor is messze az egyik legjobb walk on...ilyen holland technora csak nyerni lehet!  ;D Na visszatérve a Mastersre, hajrá Wright!!!




Megvan a 10. induló is! Remélem ott is tudja majd hozni a Mastersen mutatott formát!
https://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/darts-claytonnak-pl-szereplest-ert-a-masters-megnyerese-2807559

Rohadtul sajnálom Kinget, mert amit az ősszel, a VB-n és itt is művelt, szerintem messze a legjobb volt. Döntőzött november végén a Championship Finals-ön, a VB-n csak a későbbi nyertes, Price tudta kiütni, és a Mastersen is brutális formát nyújtott. Nálam ő lett volna a 10. De tény, hogy Clayton is kiérdemelte, sokkal jobban tolja, mint pl. Cross. Annyi az angol mákja, hogy 4. a világranglistán, ami még pont automatikus kvalifikációt jelent a PL-be. Amúgy érzésem szerint repült volna idén Voltage. De Sousa helyét is alaposan megkérdőjelezem. Egyszer kijött neki a lépés a Grand Slamen, na bumm..számolni meg nem tud a fószer. Furcsa nekem ez a rangsorolás, bár tény, hogy Sousa beválasztása mögött a PDC-nek és a Skysportsnak a népszerűsítés áll leginkább az érdekében. Próbálják az Ibériai-félszigetre még inkább kiterjeszteni a darts népszerűségét.

Szerintem az egyik leginkabb felhigult Premier Liga szezon lesz ez, semmi helye ott Crossnak, de Sousanak, van den Berghnek... Kerdes mikor latjuk egyaltalan jatszani oket, de az teny, hogy nem egyszeru kivalasztani a megfelelo 10 embert.. :D

Hétvégén indul az UK Open

A darts FA-kupája néven is emlegetett tornán a visszatérő Raymond van Barneveld is látható lesz! Olvasd tovább


Nem is tudom hogy hova írjam! Covid vagy a darts! Tudom hogy vannak darts szerető játékosok meg akik játszák is ezért osztom csak meg. Ma rendezték nálunk wekerlén a soft férfi és női 1. osztályt. Miután vége volt a versenynek 4 azaz 4 db teszt volt a szövetségtől és hát abból 1 db pozitív eset lett. Kérdem én miért is nem előtte teszteltek? Miután maszk nélkül bezárva egy teremben huszon x játékos. A másik ami felháborító az elnök úr hozzáállása... Holnap lesz a 2. osztály elvileg 60 játékos körül. Na erre jött a kérdés hogy mi fog történni. A válasz pedig rövid volt "Ki a faszt érdekel" akinek nem tetszik ne jöjjön hm..
És még hozzáteszi mutass egy olyan sportot ahol tesztelik a játékosokat! Nem volt nehéz mutatni :) Ezt csak abszolút kikívánkozott belőlem és lássuk hol tart a magyar darts és néhány ember hozzáállása...


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: március 23., 10:30CET

Hétfőtől indul a darts Premier League

Az első "maratoni" etapot az előttünk álló héten bonyolítják le. Olvasd tovább


Elég érdekes meccsek elé nézünk, néhány tipp így full vakon..:

Durrant +2.5 1,50
De Sousa DNB 1,53
Price DNB 1,50
MvG 1,72
Wright - Clayton X 4,33

Ma jött a hír, hogy Price-ot kizárták, mert a mai teszten pozitív eredményt produkált...a főoldaliban is említett Wade jön helyette. Őrület ez az egész rémálom már tényleg faszom...

https://www.pdc.tv/news/2021/04/05/price-replaced-wade-2021-unibet-premier-league

Es a teljes premier ligara vonatkozik a helyettesites.. :) Wade jatekaval meg kiszámíthatatlanabb lesz ez a szezon szerintem.

Idézetet írta: peshark Dátum április 05, 2021, 11:38:28
Es a teljes premier ligara vonatkozik a helyettesites.. :) Wade jatekaval meg kiszámíthatatlanabb lesz ez a szezon szerintem.

Még, jó hogy tegnap megírtam az előzetest a főoldalra...

Ezzel jó kis lóvét is bukik, ahogy nézem, a győztese a PL-nek most fele annyit vihet haza, mint a vb-győztes januárban. Elég jól fizet ez a Premier League, Price ezt megszopta.

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 05, 2021, 13:35:57
Ezzel jó kis lóvét is bukik, ahogy nézem, a győztese a PL-nek most fele annyit vihet haza, mint a vb-győztes januárban. Elég jól fizet ez a Premier League, Price ezt megszopta.

Jaja eleg jo penzeket kapnak meccsenkent is.. Ranglistaba nem szamit ugyan, de tavaly ha jol emlekszem 3000-2500-2000 font jart a gyozelem-X-vereseg eseten meccsenkent.. :D

Kirakott amúgy 3 negatív tesztet Price, de gyorsan leszedették vele... ;D