Ha már unod a sportfogadást > Kaszinó

Sportingbet Kaszinó

(1/7) > >>

SPF Admin:
Sportingbet Kaszinó
Ha bármilyen kérdésetek van a Sportingbet Kaszinóval kapcsolatban azt feltehetitek ebben a témában.

Ugyanitt fogjuk közölni a kaszinó által felajánlott aktuális bónuszokat, hűségprogramokat stb.

Még nem rendelkezel számlával? Regisztrálj MOST!

prigioni1:
Kaszinó őrülteknek egy kis finomság!!!

Próbálja ki az Aloha Roulette-t és legyen Ön a szerencsés nyertes, aki megnyeri a kétszemélyes VIP utat Hawaii-ba. A fődíj mellett 20 ingyenes pörgetést is nyerhet az Aloha Cluster Pays játékon, amikor a 22-es szám jön fel, miközben az Aloha Roulette asztalon játszik a promóciós időszakban.
1. rész – Szerencseszám 22
Kampány időszak

2016. március 22. kedd 10:00 órától március 27. éjfélig.
Szerencseszám 22

Bármely játékos, akinek aktív tétjük van, amikor a 22-es szám jön ki Aloha! Roulette asztalon, 20 ingyenes pörgetést kap az Aloha! Cluster Pays™ játékon másnap.
2. rész - Hawaii utazás sorsolás
Kampány időszak

2016. március 28. hétfő 00:01 órától április 4. éjfélig.
A díj

Egy különleges VIP utazás két fő részére Hawaii-ba €6,750 értékben (az utazás magában foglalja a szörfleckéket és a költőpénzt).
Hogyan nyerhet

Ha 10 játékmenet játszik az Aloha! Roulette asztalon a promóciós időszakon belül, az egy sorsjegyet biztosít Önnek a sorsolásba (egy jegy/játékos/nap; maximum 8 sorsjegy a promóciós időszakban).
Részvételi feltélek
Promóciós időszak:

    Az Aloha! Roulette - Szerencseszám 22 promóció hat napig fut 2016. március 22. kedd 10:00 órától március 27. éjfélig.
    Az Aloha! Roulette - Hawaii utazás sorsolás promóció 8 napig fut 2016. március 28. hétfő 00:01 órától április 4. éjfélig.

Működés:

    A 20 ingyenes pörgetés az Aloha! Cluster Pays™ játékon (asztali vagy mobil) azoknak a játékosoknak jár, akiknek aktív tétjük van az asztalon, amikor a 22-es szám jön ki.
    Egy játékos többször is megnyerheti a 20 ingyenes pörgetést a promóciós időszakban.
    Az ingyenes pörgetéseket a következő nap írjuk jóvá és 48 óráig érhetőek el.
    Az ingyenes pörgetések kizárólag a ‘Aloha! Cluster Pays’ játékon érhetőek el. Minden más játék a promócióból ki van zárva és a megforgatási követelményekbe sem számít bele.
    Az ingyenes pörgetésekkel szerzett nyeremény bónusznak számít, amit kivétel előtt meg kell forgatni 10x, beleértve a további nyereményeket is. A megforgatási követelmények csak az ‘Aloha! Cluster Pays’ játékon teljesíthetőek.

Aloha! Roulette - Hawaii utazás sorsolás:
A díj: VIP utazás két fő részére Hawaii-ba

    10 játékmenet az Aloha! Roulette asztalon a promóciós időszakon belül egy sorsjegyet biztosít Önnek a sorsolásba (egy jegy/játékos/nap; maximum 8 sorsjegy a promóciós időszakban).
    A sorsolás időpontja 2016. április 5. kedd.
    A győztessel legkésőbb április 6. szerdán felvesszük a kapcsolatot.
    Az 1:1 tétek nem vesznek részt a promócióban és az ingyenes pörgetések megszerzésében.
    A Sportingbet fenntartja a jogot a promóció bármikori módosítására, felfüggesztésére, törlésére.
    A Sportingbet általános szabályai érvényesek

wolf75:
Sziasztok! Egy tanulságos esetet szeretnék megosztani Veletek.
A Sportingbet Kaszinóban van egy olyan húsvéti promóció, miszerint Húsvét alkalmából naponta 5 ingyen pörgetést adnak a Wonky Wabbits játékban. Persze kipróbáltam, mindenféle nagyobb remény nélkül, Ti is tudjátok általában mennyit ad és hányszor kell megforgatni. Tegnap (vasárnap) az ingyenes pörgetések kb. 200 Ft-ot hoztak, ami gyorsan el is ment, maradt 40 Ft, ami semmire sem jó, mivel 60 Ft a pörgetés legkisebb téten és a pénz más játékban nem használható fel.
Ma ismét megpróbálkoztam, lementek az ingyen körök kicsit nagyobb sikerrel, kb 480 Ft állt a felhasználható összeg oldalon. Továbbpörgettem és másodjára beadott egy nagyobb nyereményt 2050 Ft értékben. Gondoltam ezzel eljátszom egy darabig. Nem így történt. A nyereményem nem írták jóvá, maradt a négyszáz-valahány Ft. Írtam az ügyfélszolgálatnak, ahol azt a választ kaptam, hogy a tegnapi 40 Ft került levonásra, de továbbítják az illetékeseknek az esetem.
Nem igazán értettem mi is van, belemélyedtem a részvételi feltételekbe, ahol ezt találtam:
"A promócióban megszerzett bónuszok csak az adott nap éjfélig (23:59 CET) érvényesek. Ha a megforgatás nem teljesült eddig az időpontig, akkor az összes ebből származó nyeremény törlésre kerül."
Tehát a maradék 40 Ft miatt töröltek minden nyereményt. Tudom nem világrengető összegek ezek, csak azért szerettem volna elmondani Nektek, hogy itt is a lényeg az "apró betűben" van, ennyi erővel nagyobb téten nagyobb összeg nyerése esetén is csak nézne az ember, hogy adtak is meg nem is. Meglepődnék ha jóváírnák, de ha megteszik beszámolok róla.
Köszi, hogy elolvastatok és hogy itt lehetek Köztetek.
További szép napot!  :cya:

ncis88:
Ez nem új. Pár éve jártam ugyanígy.

Knapp:

--- Idézetet írta: wolf75 - Március 28, 2016, 14:41:19 pm CEST ---
Nem igazán értettem mi is van, belemélyedtem a részvételi feltételekbe, ahol ezt találtam:
"A promócióban megszerzett bónuszok csak az adott nap éjfélig (23:59 CET) érvényesek. Ha a megforgatás nem teljesült eddig az időpontig, akkor az összes ebből származó nyeremény törlésre kerül."
Tehát a maradék 40 Ft miatt töröltek minden nyereményt.

--- Idézet vége ---

Arra hivatkozhatsz, hogy a ma szerzett bónuszodnak ma éjfélig kéne érvényesnek lennie a saját szabályzatuk szerint is...

A tegnapról maradt 40 ft-ot már éjfélkor törölniük kellett volna.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése