William Hill Kaszinó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Számlán az öt font.A játékon meg 0!

azt azért megnézném erre a játékra hogy jön ki 95%-os visszafizetés...
2 accon is lepörgettem az 5 fontot,több mint 100 pörgetésből egyszer nem jött ki 0.6 eurónál nagyobb win

Szerezz naponta 10 ingyenes pörgetést a Wild Beats nyerőgépen!

Egyszerűen csak befizetned kell a William Hill egyenlegedbe legalább 10€-t és máris 10-szer pörgethetsz ingyen a Wild Beats nyerőgépen.
Vegyél részt az augusztus 2-ig tartó ajánlaton, mert naponta maximum 3 X 10 ingyenes pörgetést szerezhetsz. Tehát, egy nap leforgása alatt akár 30-szor is pörgethetsz ingyen. Olvasd tovább!



Játssz 5€-s bónusszal a William Hill kalandokkal teli nyerőgépein!

Fizess be William Hill egyenlegedbe legalább 20€-t és máris 5€-s bónusszal játszhatsz a kiválasztott, izgalmas kalandokat megelevenítő nyerőgépeken és emellett még egy extra 5€-s bónuszban is részesülsz, amit a "Wild Wild West" letölthető alkalmazásban használhatsz fel.
Legyél te is kalandok része a kijelölt nyerőgépeken augusztus 3-a és 9-e között, mert naponta 3-szor szerezhetsz 10€-s bónuszt, így maximum 30€-ra növekedhet egy napi bónuszod. Olvasd tovább!



Hali!
Nektek betölti a mai promós játékot? savage wild...
Sehogy sem sikerül betölteni,mindig vmi hibaüzenet van.

Idézetet írta: Zsoca Dátum augusztus 09, 2017, 11:46:54
Hali!
Nektek betölti a mai promós játékot? savage wild...
Sehogy sem sikerül betölteni,mindig vmi hibaüzenet van.

Igen

Idézetet írta: bayerngsk Dátum augusztus 09, 2017, 13:10:49
Igen

mindig a "games" résznél ahol pörögnek a promok ott nyisd meg, majd ha látsz egy zöld "get yours" fület arra katt... a többi szerintem már ismerős :)

Pörgess 10-szer ingyen a Tiki Paradise-on!

Fizess be William Hill egyenlegedbe legalább 10€-t és máris 10-szer pörgethetsz ingyen a szelidítetlen és idillikusan színes világot megfestő Tiki Paradise nyerőgépen.
Merülj el te is a játék által megelevenített világban, mert naponta 3X10 ingyenes pörgetést osztanak, így minden nap akár 30-ra is növekedhet ingyenes pörgetéseid száma. Olvasd tovább!



Pörgess 10-szer ingyen a Fairground Fortunes nyerőgépen!

Fizess be William Hill egyenlegedbe legalább 10€-t és máris 10-szer pörgethetsz a kisérteties de csábító környezetű Fairground Fortunes nyerőgépen.
Kalandozz te is a szellemvonattal az ijesztő de szórakoztató szellemvilágban, mert naponta 3X10 ingyenes pörgetést osztanak, így minden nap akár 30-ra is növekedhet ingyenes pörgetéseid száma. Olvasd tovább!



Vedd ki részed a William Hill 200.000€-s nyereménysorsolásán!

Játssz a William Hill Kaszinó három fordulóban zajló ajánlat kiválasztott nyerőgépein, és gyűjtsd a sorsjegyeket a fordulóvégi nyereménysorsolásokra. Olvasd tovább!




Szerezz 20 ingyenes pörgetést az Age of the Gods: God of Storms nyerőgépen!

Forgass meg a William Hill Kaszinó Age of the Gods: God of Storms nyerőgépén legalább 10€-t és automatikusan 20-szor pörgethetsz ingyen a legendás nyerőgépen.
Kerekedj fel naponta az izgalmas kalandokra a viharos és habzó tengervízen, hogy minden nap megkaphasd a bónuszt. Összesen hétszer szerezheted meg az ingyenes pörgetéseket. Olvasd tovább!



#132 szeptember 01, 2017, 09:53:18, Kaszinó Ajánlatok
Pörgess ingyen 10-szer a Jackpot Giant nyerőgépen!

Pörgess a William Hill Kaszinó Jackpot Giant nyerőgépén minimum 10€ értékben és máris 10 ingyenes pörgetésben részesülsz.
Engedd, hogy az aranyláz és a drágakövek utáni vágy naponta erőt vegyen rajtad ezen a nyerőgépen, hogy minden nap megkaphasd a bónuszt. Összesen hétszer szerezheted meg az ingyenes pörgetéseket. Olvasd tovább!



20 ingyenes pörgetés naponta az Ice Cave nyerőgépen

Játssz a William Hill Kaszinó Ice Cave nyerőgépén legalább 10€ értékben és automatikusan 20 ingyenes pörgetést szerzel.
Éld át a játéknak harcos és állat szereplőivel a jeges világ izgalmait, mivel naponta 3X20 ingyenes pörgetést osztanak, így minden nap akár 60-ra is növekedhet ingyenes pörgetéseid száma. Olvasd tovább!



5€-s vízes bónusz a William Hillnél!

Fizess be a William Hill egyenlegedbe legalább 20€-t és máris 5€ bónusszal játszhatsz az óceánok világát megelevenítő nyerőgépeken, sőt még 5€-s extra bónuszban is részesülsz, amit az "Under The Sea" letőlthető számítógépes alkalmazáson használhatsz fel.
Hullámzóan izgalmas és habos kalandok várnak rád, és tudnod kell, hogy az ajánlat időtartama alatt minden nap bezsebelheted a bónuszt. Olvasd tovább!