1,5 over eredényesen !

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szép estét! a mai tippjeim a kovetkezok lennenek :tottenham-west brom ,cork -shamrock ,aik stockholm-elfsborg, mindharom 1,5 over sok sikert !

stockholm mecsen sajnos szokasos forgatokonyv 20 perc utan 1-1 a tipp meg van de erdemi oddson nem lehetett meg fogadni ( ha valakinek 1.20-1.30 is profit akkor kivalo )

idaig a 3 bol 2 merkozes mar jott a tottenham-hez is csak 1 gol kell ( eselyes h lesz ) de a 3 bol 1 mecset sikerult meg jatszani .

Kezded kapizsgálni látom. Itt a balansz a lényeg, amivel szerencsejátékká teszik a sportfogadást

Szép napot ! mai tippjeim :hull city-brentford,osztrak erste liga : wien-klagenfurt ,,liefering-kapfenberg ,neustadt-a salzburg,,, st polten-austria lustenau..nemet regionnaliga nyugat :borussia dortmund 2 vs ahlen ,,,skocia championship :hibernian-dumbarton ,,, sok sikert !

a kivalasztas megint jo volt az osztrak mecsekbol 4per 3 jott ,, a skot is jott mar ,,, a problema h ebbol megint csak 2 ot lehetett meg fogadni de ez is egy arany ,,,

mai napra 3 merkozest  neztem ki :augsburg-koln,sporting-eibar ,,birmingham-middlesborough,, mind 3 1.5 over sok sikert !

Mai 1,5 over tippjeim  :deportivo-getafe,,rapid wien (regionnaliga)-ebreichsdorf,,club brugge-genk , Sok sikert !

mai napra over : amstetten-st polten ,,,,genk-waregem ,.,volendam -mastricht,,st patricks -derry city ,, sok sikert !

mai overek : tottenham-soton ,,city-arsenal ..barca-espanyol..eibar-betis..las palmas-athletic bilbao..real m-valencia..sevilla-granada..villareal-deportivo,,,colhaster-rochdale..gillingham-milwall...oldham-coventry..,peterborough-blackpool..port vale-walsall...mattersburg--rapid wien ,,,admira-ritzing (osztak regionnaliga )anderlecht-ostende..gent-club brugge...1860 munchen-padeborn ,,bielefeld-union berlin,,,dusseldorf-fsv frankfurt...freiburg-heidenheim ,,,celtic -aberdeen ,,lugano-grasshoppers,..vaduz-luzern ,,sion-young boys ,,le mont-wohlen ,,helsingborg-malmo,,,hacken-aik stockholm ,,sved 2 : syrinska-ljungskile...dalkurd-gais,,,varnamo-assyrinskya,, osszes 1,5 over sok sikert !

egy kisebb kihagyás után ma ezekkel a mecsekkel probalkozok :leiknir-kfg,,reynir-vestri ,,grotta-augnablik ,,,fram-kopaguvor ,sok sikert !

tegnapi 4 /4 után mai mecsek :ausztria masodosztaly :austia lustenau-klagenfurt ,,kapfenberg-salzburg,,liefering-linz,,st polten-wien ,,svajc elso osztaly:basel-grasshoppers,,,lugano-stgallen ,,luzern-sion ,,thun-young boys,,,zurich-vaduz ,, sok sikert !

fogadás első része osztrák másod osztály 4/ 4 jött !

fogadas masodik resze svajc elso osztaly 5 /4 jott !

sziasztok aki olvassa a naplót leírná az (értelmes )véleményét arról h a félidő over-ban vagy a második félidő 1,5 -overben lát tobb realitás/valószínűséget ? (ezt azert kerdezem mert a golok , nehany bajnoksagot kivéve 80 %-ban a masodik felidoben jonnek ,) de statisztika alapjan lehet e hosszutavon a felido overre alapozni ?