1,5 over eredényesen !

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Akkor próbaképp egy kis stratégia változtatás , statisztika alapján a félidő overre !

Akkor a mai napra félidő overre :charleorio-genk ,,hafnarfjordur-fjallabyggd,,,kria-breidablik ,,.strarjan-olafsvik ,,, ( helyes írásért elnézést) min 1,5 oddson sok sikert!

+ még aalborg-midtyland,,sonderskye-randers, sok sikert !


Idézetet írta: sasuke55 Dátum május 26, 2016, 15:50:26
sziasztok aki olvassa a naplót leírná az (értelmes )véleményét arról h a félidő over-ban vagy a második félidő 1,5 -overben lát tobb realitás/valószínűséget ? (ezt azert kerdezem mert a golok , nehany bajnoksagot kivéve 80 %-ban a masodik felidoben jonnek ,) de statisztika alapjan lehet e hosszutavon a felido overre alapozni ?

Szia!

Az első hozzászólásaidban arról írtál, hogy alapjaiban a más gólvadászok naplóját is olvasgatod. Ha ezt megnézed, akkor láthatod, hogy ez mindig függ a csapattól, bajnokság állásától stb.
Persze Angolok szeretik a második félidőt, de olyan 60%-ban betalálnak az első félidőben is.
http://www.btfstats.com/soccer/league-statistics/league,England%3APremier+League

Ezzel szemben a németek? Toronymagasan vezetnek. A leggyengébb százalékos érték is 82 % félidő overre.
http://www.btfstats.com/soccer/league-statistics/league,Germany%3ABundesliga

Szóval ez bajnokság és motiváció függő.  És persze némi szerencse, sőt... :)
Ha nézed a statisztikákat, oldalakat, akkor szépen lehet félidőre és 1.5 overre is építeni. Vannak szerintem hasznos leírásaim, olvasgasd őket. :)

Tomka

Tomka , a te naplodat szoktam foleg olvasni es ugymond tanulmanyozni koszonom a segitseget ,

még tomka ha tudnál segíteni multkor olvastam a naplodba azt az excel tablazatos rendszert,,, mennyire megbizhato ? es te melyiket ajanlod a felido overt vagy a 1,5 overt ??

Idézetet írta: sasuke55 Dátum május 26, 2016, 22:01:43
még tomka ha tudnál segíteni multkor olvastam a naplodba azt az excel tablazatos rendszert,,, mennyire megbizhato ? es te melyiket ajanlod a felido overt vagy a 1,5 overt ??

A rendszer 75-85 % között képes teljesíteni. Sőt, ha csak nagyon a preferált bajnokságokat veszem, akkor akár 88 % is lehet. De megjátszott tippek tekintetében ez 70 % alá is esik, hiszen sokszor hamarabb jönnek a gólok, mint kellene. Sőt, amikor első 20 percben van 3 gól, akkor elszállnak a odds-k és nem érdemes fogadni. Ekkor a rendszer tudta a 2.5 overt is, de megjátszani nem lehetett.
De láthatod a naplómat, hosszútávon nyereséges tud vele lenni az ember. Ha ragaszkodunk az elvjeinkhez, önkontrollunk van, akkor ez nyereséges biznisz a fogadóiroda ellen. Csak nem kell elb...ni, mint én pl. az utolsó kettő kupa mérkőzéssel, mert mindig elmondom, hogy nem kéne kupa meccsre fogadni, ahhoz képest bűnbe esek. Én mindekettőt szeretem, de amikor hajtanak a csapatok és esélyes a gól, meg kell húzni a félidő overt. Amit betettem táblázatot a májusi fogadásaimat tartalmazza is, nézd meg.
De érdemes lehet egyébként csak egy gólra is fogadni mondjuk a második félidő 60-70 perce között. Ott is lehet már 1.5-2.0-s szorzó, amire remek statisztikai van az én táblázatom csak megerősít, ha hezitál az ember 1 gólos eredménynél, hogy várható-e vagy inkább hagyni kell.

De egyébként tényleg olvasd el az itt található leírásaimat és szerintem menni fog. :)
http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,12013.msg608993.html#msg608993

Persze most ebben a kis pangó időszakban vigyázni kell, de szerencsére a skandináv és egyéb egzotikus bajnokságok vannak. :)

Tomka

mai mérkőzések félidő overre :olafsvik-flykir ,,valur-stjarnan,,akranes-throttur ,,breidablik-hafnarfjordur ,,,, katowice-plock ,,svéd divisio észak :team tg f-enskede ,,, sok sikert !


norveg obos liga :asane-levanger,,k oslo-ull, kisa,,,,ranheim-mjondalen.. félidő overre sok sikert !

norvegbol 3bol 1 et lehetett megfogadni az jott is ,

tegnapi merlegelesbol 7 / 5 jott ,, nem tul jo oddsokon ,,,

mára svéd-moldova női .osztrák -izrael női ...svéd superratten assyrinskya-gais ,,, sok sikert !