EB élő fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gyors jelentés - éjjel két MLS meccsre raktam ázsiaival forgatás céljából, egyik lejött, másik fele-tét vissza, a célnak megfelelt.  :D
Mai EB meccseken elég papírforma esélyesek vannak, amivel nehezen tudnék így mérkőzés előtt szembe menni, így semmit se fogadok rájuk. Egyébként a francia meccs under lesz és hazai győzelem, a német meccs over és több gólos árja győzelem, mi meg nyilván meg sem állunk a döntőig.  :D :beerchug: Amúgy nézni fogom mindhármat, és nyerünk!  :ok:

Kezdő bank - 25 000
Jelenlegi - 27 110 (+ 10 000 bónusz "érik" Unibeten)
Forgatás - 30/60 ezer

Kis távol keleti focival melegítettem élőben, easy proft volt  :D Amúgy közben észrevettem, milyen jó oddsa van a német meccs over 1,5-jének, szóval azt is megkínáltam egy téttel unibeten forgatás szándékával, készen állva arra, hogy az első gól után kiszálljak, ha úgy alakul.  :ok:

Üzenjük Brüsszelnek, hogy basszák meg!  :'( Sajnos elég nagyot játszottak, és még az se vigasztal, hogy nyertem rajtuk.  :(
Franciák meg egyenek csigát, hogy nem egyenlítettek félidő előtt, csak az kellett volna a kb. hibátlan napomhoz...  :crazy:

Valami tyúkszaros ecuadori meccsre over 2,0-t raktam unibeten forgatás céljából. Első gól után visszafogadok és megyek aludni.  :redchug:

Tegnap 0-0-ás félidőnél bealudtam az ecuadori meccsen, de a srácok lehozták a szükséges gólokat.  :ok:

Kezdő bank - 25 000
Jelenlegi bank - 31 260


Ma elvileg mindkét EB meccset nézem élőben majd. Így mérkőzések előtt az egyetlen odds, amire bónusz forgatás céljából raktam, az egy spanyol - olasz over 1, 1.5 gól. Értem én, hogy olaszok, meg minden, de lesz itt két gól!  ;D

Hát gyerekek, az EB eddigi legnagyobb ajándék oddsát sikerült megcsípnem. Nagyjából a 15. perc táján raktam élőben egy félidő DNB Olaszországot 2,3x-ért, az milyen már?  ::) Ajándék pénz volt, csak le kellett érte hajolnom.  ;D  :ok:

A mérkőzés előtt, forgatás céljából tett over fogadásomból a gól után azonnal ki is szálltam nullszaldóra, nincs szükségem izgalmakra.  :D

Ja, és a spanyolok nem fognak egyenlíteni, ebben biztosak lehettek. Teljesen megöli az amúgy is szürke támadójátékukat az olasz védelem, ami hatványozottan igaz lesz ahogy halad az idő előre.  ;)

EB-n most kis szünet van, de a forgatás nem állhat meg, be kell zsebelni azt a 10 ezer bónuszt.  :D Ennek jegyében raktam pár megérzés tippet, ld. a képeken. Természetesen senki se fogadjon ezekre, jómagam se értek ezekhez a tyúkszaros ligákhoz, és ha lesz rá lehetőség, azonnal vissza is fogadom őket 0-ra.  ;D

Ja, tegnap kivételesen sikerült egy elég nagy hülyeséget csinálnom, 1-1-nél fogadtam élőben az angolok félidei vezetésére.  :crazy: Ne kérdezzétek miért, a hangok mondták a fejemben.  :redchug:

No problem, kb. 6-7 ezer pluszban vagyunk.  :ok:

Ma este egy kis dél amerikai és északi focit nézek a tervek szerint, meglátjuk akad-e valami ajándék odds.  :ok:

Jól indult a nap, rögtön az első mérkőzésen egy 3,2x-es oddsot találtam, ami szépen fialt is  :ok: Kicsit biztosítottam rá a gól után, de végül így is jött rajta vagy 2k tisztán.  :D

(Az under/over tippet ne nézzétek a képen, teljesen véletlen raktam. Volt egy lesgól, amit visszafújtak, én meg azt hittem benézték a bukik és eltolták annyival felfelé a határokat véletlen. De nyilván nem, úgyhogy egy perc múlva ki is szálltam belőle.  ;D)

Tegnap nem élőztem semmit sem, plusz a forgatás céljából tett fogadások sem alakultak túl jól. Java része elment, vagy a tét felét kaptam vissza, élőben kb. egyiknél sem volt lehetőségem kiszállni 0-ra.  :crazy: Kb. 5 ezres pluszban vagyok ezzel együtt is.  :ok:

Ma én úgy keltem fel, hogy gólgazdag portugál - lengyel meccsről álmodtam, így meg is raktam over 1,25-be, egy másik kiváló dél-amerikai meccsen pedig szegényes játékot várok kevés találattal, de ez nyilván full megérzés csupán.  ;D

A 10 000 Ft-os unibet bónusz forgatása kb. 75%-nál jár, szerintem jövő héten meg is lesz.  :great:

#38 június 30, 2016, 21:21:46, fcbayern
A ma esti meccs előtt még egyszer átgondoltam, mit várok a holnapi meccsről, úgyhogy leírom röviden. Azt öreganyám is meg tudja mondani az oddsokból, hogy Belgium az esélyes, ezért nekünk nyilván annyi csak a dolgunk, hogy eldöntsük, hogy az ő 1,8 körüli oddsuk reális-e, "ennyire" esélyesek-e.

Igen, ennyire, talán még jobban is? Wales a semmit sem mutató angolok, az EB egyik legnagyobb csalódását összehozó oroszok, és a németek ellen zéró elképzeléssel kizuhanó szlovákok csoportjából döcögött tovább, legnagyobb jóindulattal is közepes játékkal. A 16 között se mutattak semmit, egy alacsony színvonalú meccsen verték a náluk talán kicsivel jobban játszó észak-íreket.

Belgákat taknyosra szopatta az olasz csapat, akik csak az águk miatt nem számítanak az EB egyik esélyesének. A másik két meccsen folyamatosan javuló játékot mutattak, ellenünk pedig megmutatták, hogy mire is képes támadásban ez a keret, ha top formában játszanak. A védelmük alapból sem nyűgözött le soha, már közepesen nagy nyomás alatt is gyakran követnek el hibákat, de Wales nem fog tudni még ennyi nyomást sem helyezni rájuk.  :crazy:

De nem nyújtom hosszúra, íme a tipp -

Belgium 2 gólos különbséggel nyer, ennek valahol 3-4x körül van az oddsa gondolom.  :D
Viszont mivel én unibet bónuszt forgatok, ahol csak 1,4x oddsot kell elérnem, ezért maradtam egy Belgium -0.25-ről tippnél.  :ok:

#39 július 01, 2016, 17:59:56, fcbayern
Tegnap portugál meccsen annyira hamar lejött az over 1.25 tippem, hogy visszafogadnom sem kellett.  :ok: Amúgy nem raktam élőben semmit sem, minden nagyon bizonytalannak tűnt egyszerűen. Este belga győzelmet várok, de nézni fogom, hátha lesz egy jó fogadási lehetőség!  :D

Holnapra ázsiából mazsoláztam pár korai meccset forgatás céljából, csak a szokásos óvatos over/under tippek, felkészülve arra, hogy amint van rá lehetőség, kiszálljak belőlük 0-ra.  ;)

A bet365-ön még ki kell találnom mire fogadjak a holnapi német - olasz mérkőzés előtt, hogy "aktiváljam" az élő fogadós bónuszt. Őszintén szólva lehet, hogy nem valami alibi tipp lesz ezúttal, hanem egy "éles", átnézem a kínálatot majd.  :ok:

A Walesiekre rakott tétem úszott, viszont élőben sikerült javítanom és kihozni minimális profitra ezt a meccset is.  :D  :ok: Délelőtt belenézek ezekbe a csuda japán meccsekbe, hátha akad valami lehetőség.  ;)

A német - olaszra én mióta megláttam az oddsokat gólokra akartam fogadni, úgyhogy hallgatok a megérzéseimre.  :ok: over 1.0 gólos fogadás ment 3000-el 1,18-on a bet365 bónusz aktiválásához. Nincs akkora tuti, amire én ennél többet jó szívvel fel tudnék tenni, így ennél maradtam.  ::)

Hát jelentem, vannak gondok, eléggé fosok, hogy nem lesz gól ezen a meccsen  :D  :redchug: Nem vagyok elájulva a németek játékának semelyik elemétől sem, így a kockázatmentes fogadásom keretében 1-0-ás olasz győzelmet raktam 6,5x-ös oddson. Ha lehetne akkor én most kérném is a karácsonyi ajándékomat előre!  ;D

Ahogy sejtettem, Unibeten piszok nehéz a bónuszt a nagy bajnokságok nélkül forgatni, egy jó -10%-os ROI van az ottani erősen random tippekkel.  :crazy: Viszont a maiakat nem számítva kb. még 5000 tét kell náluk, és akkor végre megkapom a 10 000 bónuszomat, ami tuti visszaránt pluszba.  :ok:

Bet365-ön szerencsére ellenfogadásokkal és élőzésekkel bőven sikerült ellensúlyozni a dolgot, ott 11 000 pluszban vagyok.  :ok:

Csatolva a mai Unibet forgatós tippek. A tervek szerint az EB végeztével kb. 40 000 lesz a balance, ahhoz még egy 20-30-at hozzácsapok a nyár folyamán, és augusztusban indul a dolog végre élesben is angol-német-spanyol bajnokságokkal.  :D

Élőket beleszámítva szerintem kb. 10-15 fogadás lesz egy héten, vagyis havi 50. Ez a szokásos tétekkel egy 200 000 körüli forgatást jelent havonta, amiből le kell esnie 20 ezer tiszta profitnak.  ;) Magyarul karácsonykor kiveszek egy 100-ast, és egy reset után újra kezdem az eredeti tétekkel, ennyi.  ;D

Forgatós tippek egy szolid mínusszal mentek le, élőben viszont nyertem ma kb. 4 ezret random élő mérkőzéseken, amivel bőven pluszba hoztam magamat mára.  :ok:

Ránéztem az esti francia - izland oddsokra, bár szinte biztos voltam benne, hogy nem lesz mire fogadni ezen a meccsen.  :( Tévedtem, 1,42x-ért adták az under 3.00 gólt, ami elég jónak tűnik.  :D Akárhogy is próbálom elképzelni ezt magamban, nem igazán látok olyan lehetőséget, ahol ebből legalább a tétemet ne kapnám vissza. Ami tökéletesen meg is felel forgatásnak, szóval ment rá kb. 2k.  ;D

Holnapra végzek is a forgatással, és felmarkolhatom a 10 000 bónuszomat.

A függőben lévő francia - izland under 3.0 gól mellé találtam két tökéletes mérkőzést a ma éjszakai kínálatból, amivel be tudom fejezni a 60 000 Ft-os forgatást Unibeten. ;) Persze senki se fogadjon ezekre, érzésből raktam őket, készen arra, hogy kiszálljak belőlük.  ;D :D