EB élő fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Végére értem az unibet bónusz kiforgatásának, úgyhogy ideje kicsi mérleget vonni a dologból.  ::)
60 000 Ft tétet raktam fel ez idő alatt, miközben a balance 10-ről 3 ezerre csökkent. Ebből természetesen volt kb. 2-3 ezer ami "keresztbe fogadás" miatt átvándorolt a bet365 számlámra, tehát a valóság valahol -5000 tájékán van.  :crazy: Ami -10% alatti ROI, ami egészen dícséretes ahhoz képest, hogy ismeretlen bajnokságok ismeretlen csapataira voltam kénytelen fogadni MÉRKŐZÉSEK ELŐTT.  ;D A hiba természetesen ott volt, hogy nem vettem észre a bónusz feltételekben, hogy ÉLŐ fogadások kizárva a forgatásból, ez elég drága hiba volt.  :D

Az EB lassan véget ér, így leírom a jelenlegi állást, ami már csak egy pár kósza élő fogadással fog változni az európai top bajnokságok rajtjáig. Ja, mivel innen regisztráltam unibetre, így egy 5 000 Ft-os kockázatmentes élő fogadásom is van oda még, amivel természetesen élni fogok, ha akad egy jó lehetőség.  :ok:

Kezdő bank - 25 000
Jelenlegi bank - 42 000
(ebből 10k bónusz volt)

#46 július 06, 2016, 09:30:33, fcbayern
Kis szünet után ma este újra EB, Wales - Portugália elődöntő, holnap pedig francia - német.  :D Utóbbi napokban abszolút nem fogadtam, még élőben sem, annyira béna meccsek voltak. A két elődöntőt élőben fogom nézni, és mivel nem vagyok óriási szakértője a válogatott futballnak, így mérkőzés előtt csak egy apró tétes "jackpot" szelvényt raktam. Németország és Portugália 1-1 gólos különbséggel nyernek, 16x körüli odds (kivételesen kötésben).

Nem akarok hosszas elemzésekbe belemenni, szóval csak pár szóban. A németek szerintem még egy hiányos kezdővel is jobbak lesznek 1 góllal a franciáknál, akik "ajándék" ágon jutottak el idáig. Walesnek már az is csoda, hogy eddig eljutottak, ez a csoda pedig ma este fog véget érni.  ;D Minél többet gondolkoztam ezen a meccsen, annál inkább afelé húzok, hogy a portugáloknak ennél jobb esélyük sosem lesz döntőbe kerülni nagy tornán, szóval összekapják magukat, és végre valami értékelhető futballt mutatva behúznak egy győzelmet 90 perc alatt is.  :ok:

Ja, és lehet ellövöm ma-holnap az 5000 Ft-os kockázatmentes élő fogadásomat Unibeten, ha adódik valami lehetőség.  ;)

Egyébként ha nem ódzkodnék a kis oddsoktól akkor valamilyen formában fogadnék arra, hogy mindkét mérkőzésen over 1,5 lesz a gólok száma, ilyen oddsokon feltétlen.  :D  :ok:

Este EB döntő, és unibeten van egy aprócska kis promóció, amivel nyilván élni is fogok.  :D Meccs előtt/közben kell fogadni 1500 Ft értékben, és akkor kapunk egy ugyanekkora kockázatmentes fogadást, amit az NB1 első fordulójára lehet elsütni majd (élőben is).  :ok:

Kutya legyek, ha én a mai döntőre a kezdő sípszó előtt akarnék fogadni. Francia győzelem oddsa nagyon karcsú, a többit pedig nem érzem. Ha feltétlen fogadni akarnék, akkor 1 gólos francia győzelmet raknék 3,5x oddson, abban már van talán egy kis érték is.  ;D

Tegnap a döntő egész jó iramú játékkal indult, lendületes francia támadásokkal és instabil portugál védelemmel. Ezen felbuzdulva 4,1x oddson arra fogadtam, hogy a franciák 1-0-ra vezetnek félidőben. Arra sajnos nem számítottam, hogy a hátra lévő időben ennyire töredezett lesz a játék, kiegészítve a Ronaldo sérülése miatti 0 kockázatot vállaló portugálokkal, és a látványosan visszább kapcsoló csigazabálókkal.  :noway:

Rossz tippnek nem nevezném, így nem bántam meg, hiába ment el.  ;) Ma este két perui bajnokit néztem ki magamnak, szerintem bármelyiken jobb focit láthatunk majd, mint az EB döntőn, és talán még valami fogadási lehetőség is akad élőben.  :D

Hétvégén meg indul az NB1 ahol elsüthetek egy kockázatmentes fogadást, plusz kicsit ráhangolódhatok az új futball szezonra.  :D

Az elmúlt 1 hónap még a +10 000 bónuszt leszámítva is enyhe pluszban áll, amivel teljesen elégedett vagyok, mivel nem sok nyereséget vártam ettől az EB-től.  :ok:

A héten kicsit elhanyagoltam a naplómat, de igazából összesen talán 2-3 élő fogadásom volt, azok sem nyertek.  :crazy: Előbb aztán ezen a csodáa Mezőkövesd - Gyirmót meccsen elsütöttem az 1500 Ft-os kockázatmentes fogadásom a Mezőkövesd félidei 1-0-ás vezetésére. A 10. perc tájékán 4,4x-es oddson ez ajándék volt, még kis biztosítással is kb. 4500-at hozott.  :ok:

Nyolctól jön a másik mennyei mérkőzés, belenézek, hátha sikerül még behúzni valamit azon is.  :D

A bank picivel 40 ezer fölött jár, 25-ről indultunk 1 hónapja, ha valaki lemaradt volna.  ;D