World Endurance Championship

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Minden ami WEC és Le Mans. Most Le Mans-ra eddig a bet365-ön és az Unibeten láttam kínálatot, aki tud még máshol, ne tartsa vissza. :)

Az első edzésen féltávnál Duval volt a leggyorsabb, utána Webberék majd Buemiék a Toyotával. Piros zászló volt, pontos idők később.

1. időmérő után a Jani féle Porsche az 1., Webberék a 2. helyen vannak. Jó kis csata lesz holnap, remélem nem fog esni az időmérő végéig.

Bet365-n a Toyota győzelmére 1,57-s odds van. Az elemzést pedig a totalcar megírta : https://totalcar.hu/magazin/sport/2018/06/15/le_mans_2018_elozetes/


Ugye itt egy autója van a Toyota 1-es csapatának, és csak a pilóták cserélődnek? Gondlom, ha a kocsi törik, vagy valamilyen meghibásodás van, akkor el is szállt a csapat? Jól gondolom?

#5 június 16, 2018, 12:16:58, Ricsy05
Két csapata van a Toyotának! Igen csak egy autó van egy csapatnak.A 8-s az erősebb abba van Alonso, Nakadzsima és Buemi. Ha törik a verda javítják/szerelik. A pilóták úgy tudom 2-3 óránként váltják egymást

Hétvégén Le Mans-i 24 órás, Sébastien Ogier első indulása lesz ez, Robert Kubica visszatér, ahogyan az Oscar-díjra és Golden Globe-ra jelölt Michael Fassbender is.