NBA Fogadások 2016/17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tényleg lehetne folytatni a végtelenségig, de legyen ez a végszó.  ;)


Én viszont nem értek hozzá, de megköszönöm ezt a tippet, anno mikor megláttam megtettem mert megtetszett, de vakon mert gőzöm nem volt kb. az esélyekről.
Komolyan nem emlékszem, hogy te írtad be oakland anno vagy valaki más, de akárki volt az 5.00-ért ez a Westbrook MVP cím nagy tipp volt  :great: ;)

Harden megkapta maga mellé Chris Pault, már csak egy ember kell a big3-hez (Paul George?) a Houstonban.
Érdekesen alakul tehát nyugat is. A Clippers jó eséllyel szét fog hullani, a Spurs és Utah duóval nem tudom mi lesz, pláne ha utóbbiból elmegy Hayward.


Az eddig is siralmas keletről átkerült George és Butler nyugatra, gyakorlatilag értelme nem lesz a keleti rájátszásnak ;D

#244 július 02, 2017, 18:10:46, oakland23
Idézetet írta: stdavid Dátum július 02, 2017, 16:12:31
Az eddig is siralmas keletről átkerült George és Butler nyugatra, gyakorlatilag értelme nem lesz a keleti rájátszásnak ;D
és akkor mit mondjuk az alapszakaszról, bár olyan nincs külön, hogy keleti alapszakasz  ;D

Egyébként azt hittem, hogy George majd a Cavshez kerül, de hát nem. Pedig Duranten megnéztem volna egy esetleges Cavs- GSW döntőben

Valahol titkon reménykedtem, hogy ez az offseason kicsit másképp alakul és nem lesz ennyire egypólusú a liga. Elnézve a csapatok nem sikerült senkit úgy megerősíteni, hogy a GSW megfelelő ellenfele legyen, bár még van idő. Az is előfordulhat, hogy Swaggy P-nek bajnoki címe lesz jövőre.  :o

Houstonnál érdekes volt ez a Chris Paul szerződés, mert ott is össze akartak hozni egy big3-t, de eddig Carmelo Anthony cseréje nem jött össze. Gondolom a Knicks új gm-je közbeszólt. Melo nem is örült, szóval érdekes lesz ott is a helyzet. George-ot nem igazán értem, szinte minden héten/napon mást mondott, hogy hol akar játszani. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ebből jövőre Lakers.

Minnesotánál volt ugye még Butleren kívül a Rubio csere, örülök is neki, meg nem is. Butler és Wiggins is labdaigényes, így lehet Rubio nem lett volna jó opció melléjük, bár a védekezése hiányozni fog, azt meg Teague cserében nem tud védekezni, de legalább Európában fejlődik a nyáron, valahol azt olvastam. Gibson egy energiabomba, de valami más stílusú játékos kellett volna ide, a pad szerintem iszonyat karcsú lesz. Mondjuk Thibs Butlerrel úgyis szinte 48 percet játszat  :'( ;D, szóval lehet cserék se kellenek majd.  ;D  Aztán jön majd az első körös kiesés a playoffban.

Nekem ez a Boston se túl meggyőző, még gyengébb lesz a kelet, mint eddig. Hayward szerintem nem ad majd akkora lökést, hogy megverjék a Clevelandet. Max egy 5-6 meccsre kényszeríthetik.

Ugye Kyrie Irving cserét kért a Clevelandből, mert megromlott a kapcsolata Lebron Jamesszel, így azért érdekes szezon elé nézünk. Szó esett róla, hogy Irving Batman akar lenni és magányos harcosként akar valamelyik csapat élére állni. Spurs, New York és még jó pár csapat szóba jött vele kapcsolatban. Ahogyan a Minnesota is.

Imádom Kyrie játékát, de most nem lett volna jó ebbe a csapatba. Ha itt lett volna Rubio, akkor tudtunk volna érte úgy cserélni, hogy azt ne szenvedje meg teljesen a csapat, most jó eséllyel Wigginst kéne feladni, ami szerintem sok lenne.

Nem tudom, hogy kire fogja cserélni Irvinget a Cavs, de az biztos, hogy nem marad. Vezér ilyen csapatban, mint a Spurs nem is lehetne (nem is értem hogyan gondolta), nekem van egy sanda gyanúm, hogy ebből valami kisebb keleti gárda lesz. Remélem minket messziről elkerül, mert azért egy Irving-Teague-Butler-Towns négyes elsőre jól hangzik, de azért annyira mégsem tetszik (legalább sok lenne a clutch playerünk, így a tavalyi szezon után nem adnánk le minden megnyert meccset  az utolsó 8-10 percben  ;D).

Egyelőre csak a nem túl acélos sunbets irodában láttam MVP oddsokat, de ha kijön pár mérvadó oldalon is hasonló ajánlat, akkor megfogadom Giannis Antetokounmpo győzelmét 9-10-es szorzóját. Tavaly ugye Westbrook megkapta, amivel felülírta az eddigi szabályokat, így ha Giannis megint szörny módba kapcsol, akkor jó esélye lesz a címre. Durant mellett ugye ott van Curry, így szerintem a GSW-ből senki se fogja megkapni. Spursből talán Leonardnak lenne esélye, de szerintem nem kapja meg. Harden mellett ott lesz Paul és olvastam is valahol, hogy idén már nagyobb célokért küzdenek Houstonban, nem az MVP-címért. Kelen Lebron lehetne, de szerintem ő megint nem nyomja meg az alapszakaszt.

Giannisban viszont érzem az erőt. Tavaly a playoffban már egészen jó volt a Bucks, ha nyárra még jobban összeállnak ez egy nagyon fain csapat lesz. Kőkemény védekezés és egy Antetokounmpóra épülő támadójáték. Ő képes jobbá tenni a csapattársait, ráadásul 22 évesen már top25-ben volt az öt fontos mutatóban. Ha ezen tud még javítani, akkor az isten sem menti meg az MVP-címtől (ha nem jövőre, akkor pár éven belül), de ez csak akkor él, ha megint olyan szabályok élnek, mint Westbrook győzelmekor, hogy csak az egyéni teljesítmény számít. Westy mellett ott lesz George, aki szintén eléggé labdaigényes, szóval Westbrook számaitól is visszaesést várok.

Húzták már jó ideje, de végül csak megszületett a döntés Irving sorsáról:
Kyrie Irving has been traded to the Celtics in exchange for Isaiah Thomas, Jae Crowder, Ante Zizic and Brooklyn's 2018 first-round pick.

Most légy okos domonkos  ;D

Hayward kapott maga mellé egy vezért, meg a Celtics is, ami jól jött nekik. Irving végre királykodhat (az már másik kérdés, hogy sikerül-e neki).
Kíváncsi leszek Lebronra. Ebből a cseréből szerintem kihozta a lehető legtöbbet a Cavs.
Thomas ugyan védekezésben mínusz, de bőven át tudja venni Jamestől a stafétát támadásban, ha nehéz a szitu, sőt az alapszakaszban is odateszi magát. Crowder pedig óriási ajándék lesz (végre 3+D játékos), meg a draft cetli is.