Rió 2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézet
Ahhoz képest a bet365 még jobb szorzóval kínálja a dél-afrikai győzelmét(4.5!).

200 pillangon ad ra 4.5-et, 100-on csak 3 az odds.

Riói olimpia számokban

Rekorder olimpiára kerül sor Rio de Janeiróban! Egyrészt ez lesz az első, amit Dél-Amerikában rendeznek, másrészt eddig még soha nem vett részt ennyi ország az ötkarikás játékokon. Dél-Szudán és Koszovó lesz a két újonc, velük együtt összesen 206 nemzet küzdhet majd az érmekért. Tovább olvashatod ITT




Összesített magyar éremtáblázat

Az MTI összegyűjtötte egy fotóra a magyar sportolók eddigi teljesítményét, olimpiánként felsorolva. Magyarország 168 aranynak, 146 ezüstnek és 165 bronznak örülhetett. Külföldön többnyire 167-nek írják, mert a NOB nem számolja bele Mező Ferenc 1928-as szellemi olimpiai aranyérmét. Tovább olvashatod ITT

Idézetet írta: lunatik Dátum július 29, 2016, 20:00:46
200 pillangon ad ra 4.5-et, 100-on csak 3 az odds.

Jogos.  :beerchug:

Hetedik olimpiájára készül

"Mialatt felnőttem láttam, hogy mindkét szülőm a hazájáért, Indiáért játszik. Apukám az 1972-es olimpián lett bronzérmes a gyeplabda válogatottal, anyukám pedig az indiai kosárcsapat kapitánya volt" – nyilatkozta korábban Leander Paes. Tovább olvashatod ITT




Kis létszámú küldöttségek az olimpián

Az olimpián egyetlen nemzet lesz, ahol nem volt igazán kérdés, hogy ki vigye majd a zászlót a megnyitón. Nem azért mert Etimoni Timuani akkora világsztár lenne, hogy ez ne legyen kérdéses, hanem mert ő az egyetlen, aki Tuvalu képviseletében érkezik Brazíliába. Ráadásul pont 100 méteres síkfutásban indul, tehát Tuvalu másodpercekig lesz csak ott az olimpián :( Tovább olvashatod ITT

,,Igyekszem majd maradandó eredményekért küzdeni"

Hajós Alfréd, a magyar delfin


http://24.hu/kultura/2016/07/31/halalfelelmeben-nyerte-meg-az-olimpiat/

Egy igazi példakép élete.

Nekem azért kicsit durva, hogy volt egy nagyrabecsült, Európa-szerte elismert csapatunk, most meg 8-as oddsot adnak ránk, oszt jónapot  :( Tuti, hogy ennyire esélytelenek vagyunk?

Női Foci

Erősítsetek meg, vagy beszéljetek le róla, de szerintem az USA be fogja húzni az olimpiai tornát. A 2,35-ös odds is csábító, de egyébként is sima lesz szerintem. Szerintetek?


Próbált már valaki az olimpia hivatalos oldalán valamilyen érdemi információhoz jutni?
Én konkrétan most a férfi röplabda csapatoknál néztem volna meg a kereteket, de hát ilyen alap információt sem találni normálisan. Vagy csak én vagyok béna?
https://www.rio2016.com/en


Sziasztok!
Szerintem a Brazil férfi röplabda végső győzelem 2,55ért (tippmix) elég jól hangzik! A franciákon kívül mások szerintem nem nagyon veszélyeztetik a győzelmüket, velük viszont nagy csata lesz, de hazai pályán sztem behúzzák! Talán még Usa és Olaszország lehet ott a kanyarban vagy nagy jóindulattal a lengyelek, de a többi csapat töltelék. Mondjuk talán Irán is képes lehet egy-egy szorosabb mérkőzésre!  Nagy kár, hogy a szerbek nem lehetnek ott, ők is éremesélyesek lennének pedig! A női mezőny már nehezebb dió, ott 3 csapat lóg ki nagyon felfelé a mezőnyből (Usa, Brazilia, Kína) de a hazai pálya miatt szerintem itt is komolyan aranyesélyesek a házigazdák! A férfi végső győzelmet azonban biztosabbnak érzem.
Érdekes lehet még a strandröplabda is! Ez is nagyon népszerű sportág Brazíliában és hazai pályán abszolút jó tipp lehet. Az Allison/Bruno páros alapból is brutál duó, 3,75-ért szerintem komolyan érdemes elgondolkodni rajta! Allison egyébként négy éve a londoni döntőben meglepetésre kikapott, pedig ők voltak a favoritok. Igaz, akkor még más partnere volt, de most az élet megadja a lehetőséget hazai pályán. Erős tippnek érzem őket!A nőknél is a brazilok a favoritok, de én a mostanában óriásit játszó Ludwig/Walkenhorst német duóban is látok fantáziát!
Várom a véleményeteket ha van! ;)



http://olimpia2016.24.hu/olimpiai-hirek/2016/08/04/hosszu-katinka-csodalkozik/

Hogy őszinte legyek, csodálkozom, hogy a többiek nincsenek itt, hiszen éjfélkor is lesznek döntők, de ők tudják. Mi így csináljuk. Már minden rendben, a munkát elvégeztük, csak az utolsó simítások maradtak. Várjuk a versenyt!

2 aranyat már a nyakába akasztották - én is -, pedig még megnyitó sem volt. Remélem nem alaptalan.

Gyerünk Katka ! Tedd oda... :cya: