Bajnokok Ligája Fogadások 2016/17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bajnokok Ligája 2017: Ki lesz a végső győztes?

Real Madrid
12 (42.9%)
Juventus
16 (57.1%)

Összes szavazó: 28

Szavazás lezárva: június 02, 2017, 08:52:36

Valaki fizetett már be hozzájuk Visa bankkártyával, és ki is tudott utalni rá?:)

Idézetet írta: peshark Dátum március 19, 2017, 09:35:54
Sziasztok!

Csináltam egy kérdőívet a 4 BL párosítás továbbjutóiról, ha van egy 2 percetek, dobjatok egy szavazatot arra a csapatra, aki továbbmegy!  :)

https://goo.gl/g0lD10

Nálam 3 párosítás is teljesen 50-50 lehet, egyedül a Monacoban érzem azt, hogy elég nagy lehetőséghez jutottak, hogy nem egy Bayern-Real-Barca triót kaptak, szerintem ők meghajtják már az idegenbeli meccset is, rúgnak vagy 2 gólt, aztán otthon meg folytatják amit abbahagytak a City ellen, csak most remélhetőleg rájönnek, hogy ha éppen kicentizve megvan a továbbjutás, akkor nem kell ráülni az eredményre, mert baj lehet.. Addigra Falcao felépül Monaco oldalon, míg Reus várhatóan rendbejön a másik oldalon. Izgalmas két meccs lesz, szerintem Monaco tj-vel.
töltve  :great:

Sziasztok!  :D

Sajnos csak 25 választ engedélyezett ez a kérdőíves oldal, de így is "megkaptam" amit akartam. Leginkább arra voltam kíváncsi, hogy ilyen tj oddsok mellett (pl. Monaco 2.50) ki hogy vélekedik az esélyekről.
Az eredmény az első 25 ember alapján:

Real M 32% - Bayern M 68%

Monaco 72% - Dortmund 28%

Barca 60% - Juve 40%

Atletico M 76% - Leicester 24%

Na most pedig leírom én a gondolataimat ezekről a meccsekről:

Real Madrid - Bayern  tj: Real Madrid

A Realnak nagyon húzós meccsei lesznek a negyeddöntő környékén a ligában, gyakorlatilag a két legerősebb ATM és Barca ellen játszanak. Igaz, hogy megvan egy 2 pontos előny 1 meccs hátrányban is, de azért az az 5pont sem tűnik olyan soknak ha úgy vesszük, hogy nyerik az elmaradt meccset. Barca ellen semmiképp nem tartalékolhatnak majd, az pedig pont a visszavágó után következik. Emellett nem hiszem, hogy egy ilyen csapat nem bírná a terhelést. Ez a dolguk, hogy nyerjék a nagy meccseket, persze ettől még nem lesz leányálom. A Bayern számomra megfejthetetlen, sokszor alig bírnak megverni egy Ingolstadtot, máskor meg rúgnak 6-7 gólt. Szerintem a Leicester mellett ez a párharc lesz a legkevésbé érdekes, kevés gól lehet és szinte biztos vagyok benne, hogy csak a második találkozó végén dől el a párharc.

Monaco - Dortmund tj: Monaco

Ez az a meccs, ahol nekem nagyon tetszik az "underdog". Többször láttam játszani a Monacot idén, annyira egyben vannak, fiatal, gyors, technikás játékosokkal. Természetesen ez utóbbi igaz a Dortmundra is, de ott nálam a csapategység kissé hiányzik, Aubameyang-ról szól a csapat, kb. nálam olyan, mint Westbrook az OKC-ben.. :D Addigra felépül Reus és Falcao, így mindkét csapat kap még egy plusz lökést. A hercegségi továbbjutás oddsa számomra nagyon kecsegtető, ezt játszom is.

Barca - Juve tj: Barca

A múltkori csoda után jöhet az újabb dráma, bár itt azért egy visszafogottabb, kevesebb gólos párharcot várok majd. A Barcanal egyértelműen nagyobb játékosok vannak, a Juveról meg gyakorlatilag nem sokat tudunk szerintem. Olaszoknál szokásos módon nyerik a bajnokságot, első fordulóban verték a Portot, oké. De hogy nem tudtuk meg hogy tudnak játszani az is biztos. Erre nem mernék nagy összeggel fogadni azért, egy meccsen lehet tudna (és fog is) nyerni a Juve, de a továbbjutás már nem lesz egyszerű. Ahogy a Realnal, itt is bejátszik az a Barcanak, hogy a visszavágó hetén El Classico..

ATM - Leicester tj: Atletico

Nálam ez a párharc néz ki a legkevésbé várt párosításnak. Ki tudja, melyik arcát fogja hozni az egyik vagy a másik csapat, mindkettő tud(ott) remekül védekezni, de a támadás sem a gyengéjük. Bár a mostani teljesítmények alapján inkább támadóbb felfogású foci lesz szerintem, ami még akár izgalmat is hozhat ide. Nem érzem annyira jónak a Leicestert, hogy az Atleticot két meccsen legyűrje..

Amit játszok ezek közül, az a Monaco továbbjutás.

Szívesen fogadom a pro és kontra véleményeket is.  :beerchug:

Most mondom azt, hogy ha ezt akadályt a Real ellen sikeresen veszi a Bayern, (amit remélek), akkor minden esély megvan a bajor BL-győzelemre. Persze ha a Barca azért megbotlik a Juve ellen, na azt nem fogom, bánni.

Bajnokok Ligája Fogadások 2016/17 - negyeddöntők



Április 11., kedd:

2017.04.11 20:45   Juventus - FC Barcelona   2.54   3.28   2.72

2017.04.11 20:45   Dortmund - Monaco   1.65   4.09   4.66

Április 12., szerda:

2017.04.12 20:45   Bayern München - Real Madrid   1.78   3.75   4.23

2017.04.12 20:45   Atletico Madrid - Leicester   1.30   5.08   10.70



Tippek, vélemények?

Na végre (?) BL :)

Juve otthon akar gol nelkul lehozhatja a mai meccset, egy ilyen 1-0 2-0 nalam benne lehet, Barca sokszor nem olyan acelos idegenben, ez Torinoban kulonosen hatrany lehet.

Masik meccsre mindenki varja a feltucat golt, nem tudom, remelem Monaco bekever vagy 2-t, az X2-t nagyon jo oddson adjak, nalam (es anno a szavazas alapjan masoknal sem) nem olyan eselytelen a francia csapat, foleg egy visszatero Falcaoval az elejen :D

József Attila feat TiB - MAMAgyar költészet napjára

Már egy hete csak a BL-re
gondolok mindig, meg-megállva.
Remegő tollal kezemben,
megyek a postára, megyek serényen.

Én még őszinte ember voltam,
ordítottam, toporzékoltam.
Hétfőn miért nem fogadtam másra,
Kár volt tennem az Arsenalra.

Simán elment, én csak néztem némán,
nem szidtam senkit, mindig ez vár énrám.
S a szelvények fényesen, suhogva,
keringtek, szálltak a sarokba.

Nem nyafognék, most már úgyis késő,
Különben is, majd a BL-ből pénz jő -
Ingyen fogadás lebben az égen,
Elfogytak a rímek az ég vizében.


Nem tudom, hogy félrefordítás, vagy épp kattintásvadászat céljából, de pillanatok alatt elterjedt, hogy a busz alján lévő bomba robbant. Fogalmam nincs mi történt valójában, de szerencsére ez biztosan nem, mert akkor nem egy kézsérüléssel végződik a történet.

A Barca ma is arra törekszik, mint Párizsban? Azaz, hogy olyan elönybe kerüljön az ellenfél, aminek a megfordítasa már kihívást jelent a számukra? ::)


lehet hogy egy bohóc psg ellen visszajönnek akár 4 gólról is,juve ellen nem fognak 3-ról se,még 3-1 is esélytelen kategória lenne,remélem kapnak még 2-t

kétszer nem fog "visszajönni" a Barca

Ez a bíró nem akar barcelonai nyaralót? Vagy miért nincs még büntető?

Idézetet írta: TiB Dátum április 11, 2017, 22:13:30
Ez a bíró nem akar barcelonai nyaralót? Vagy miért nincs még büntető?

Egyszerű. Több jött az olasz maffiától.  ;D

Egyébként meg le a kalappal a Juve előtt. Megérdemelten nyertek.  :beerchug: