Bajnokok Ligája Fogadások 2016/17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bajnokok Ligája 2017: Ki lesz a végső győztes?

Real Madrid
12 (42.9%)
Juventus
16 (57.1%)

Összes szavazó: 28

Szavazás lezárva: június 02, 2017, 08:52:36

#300 június 04, 2017, 11:54:39, alexthebest
Idézetet írta: csabax Dátum június 03, 2017, 23:19:03
Már eddig is azon a véleményen voltam, hogy az egykori focizseni Zidane lehet az egyetlen ember, aki előtt még Florentino Perez, a Real Madrid klubelnöke is vigyázzban áll, de mostantól már egészen biztos is vagyok abban, hogy Zidane bámilyen szava SZENT Madridban!
:beerchug:

Ez itt a kulcs, nem a bírózás, meg a mákfaktor. Amíg ez a pali itt van, Florentino kussol (és CR-ig bezárólag mindenki) és azt csinál amit Zizou akar. A Real legnagyobb problémája mindig is az volt hogy össze-vissza vásárolt, ilyen már nincs. Megvan a csapat, mindenkit rotál, mindenki meccsben van, de senki sem fáradt. Cristiano Ronaldo meg nem ember! Négy év alatt háromszor nyertek BL-t, ilyenre a hetvenes évek óta nem volt példa  ???

Buffonért meg megszakad a szívem, és szerintem mindenkié aki szereti a focit. Mert amíg Zlatan az MU-ba igazolással aláírta hogy soha nem is akar BL-t nyerni, Ronaldo pedig csak pár évig tudta hozni a fenomént, ez az isten a valaha volt legnagyobb kapus, lassan húsz éve top 3-as a posztján, és rohadtul megérdemelne egy kupát. Ahogy a Juve is, de ez van, el vannak átkozva. Ahogy a HajdúB is mondta, itt van két nagy múltú csapat, aztán az egyik szinte mindig megnyeri, a másik szinte mindig elveszti a döntőt. Most (is) a tapasztalat hiányzik szerintem, ami egy ilyen meccs megnyeréséhez kell. Pjanic, Dybala, Alex Sandro mind kulcsember, de saccra annyi BL-meccset játszottak eddig mint CR egyedül. 90 milláért cserébe Higuain is libafos, de nem baj, majd az újoncokat megint megtömi ősztől. Fasza. Inkább egy nyugdíjas Eto`o kéne. Meg a középpályát végre befoltozni, mert valljuk be, az Vidal és Pirlo távozása óta csak maszatolás ami azon a poszton megy. Egy tipikus Juve-féle igazolás kell, egy kevésbé sztáralkat akiből pikk-pakk félisten lehetne, Schneiderlin pl. Most nem Khedirán akarom elverni a port, a Real középpályája messze a legjobb a mezőnyben, de tudnék helyette jobb alternatívákat. Ezt a két posztot megerősíteni, a brigádot együtt tartani, több rutinnal Kijevben meg kell hogy legyen. Csak a Realt el kell kerülni a döntőben! (az oda-visszavágós szakaszban mióta az eszemet tudom mindig a Juve nyert) Fino Alla Fine!

Én már tavaly sem értettem, hogy minek ebbe a Juvéba ennyi pénzért Higuain. Ennyiből jóval jobb játékosokat lehetett volna szerezni. Meccs előtt azt gondoltam, hogy majd felrázza őt, hogy bizonyíthat egykori csapata ellen, de az első akcióját leszámítva szerintem nulla volt a meccsen. Mandzukic is csak addig hajtott, amíg meg nem lőtte élete gólját. Dybalának a kedvét elvette a focitól Ramosék aprítós focija, így gyakorlatilag a Juvénak annyi is volt. Daniel Alves próbálta képviselni a rutint, rajta és a védősoron éreztem egyedül, hogy nagyon akarják ezt a kupát. Aztán Sandro meg Alves kedvét is elvették a focitól hamar a rugdosással.

Az tény és való, hogy a Real Madrid megérdemelte a kupát. Jobban játszottak a döntőben. Persze szerencse is kell hozzá és más egyéb tényezők, de úgy gondolom, hogy kevés komplettebb csapat van a világon náluk. Talán a kapus poszt a gyengeségük, de minden másban elitek. Ronaldóból egy kiváló befejező lett, elég lenne csak ő előre, Benzema amúgy is egy nagy nulla (fényévente van egy jobb meccse, tudom megtartja a labdákat stb.). Középpálya is remek, viszont a komplett csapatot nem erre értettem. Ha kell, tudnak kontrázni, vagy ha úgy van, akkor hosszú percekig nyomást helyezni az ellenfél kapuja alá, úgy, hogy abból gól legyen. Kiváló támadószekciójuk van.
A védősorról pedig nem is beszélve. Kevés alpáribb és undorítóbb védősort láttam náluk, alattomos szabálytalanságok tömkelegét követik el, parádés színészkedésekkel (még a Barcások is megirigyelhetnék őket). Ugyanakkor a mai focihoz ez kell. Teljesen elveszik a kedvét az ellenfeleknek a játéktól egy-két Casemiro és Ramos odalépés után (ami akár jóval komolyabb sérüléssel is járhatna). Dybala is csak addig próbált fickándozni, amíg Ramos és Modric oda nem pakolt neki egyet. Utána ő is eltűnt a mezőnyben.
Zidane pedig jól tudja rotálni a keretet, ahogyan előttem is említették, jól keveri a különböző támadójáték stílusokat (nem hiába volt a posztján a világ egyik legjobbja), ugyanakkor jól használja az agresszív védekezést is. Lehet megint felépítettek a Realnál egy legendás csapatot?  ::)

Evra januárban távozott, nevezve volt a Juve keretébe. Kap ilyenkor ő is ezüstöt nem? Ez lenne a 4. BL ezüstje. Sanszos hogy rekorder.  :o

Idézetet írta: butyi Dátum június 03, 2017, 22:47:24
A Real Madrid egyszerűen lefocizta a Juventust(is), itt kár ramosozni...jelenleg nincs ellenfelük

Butyi, ez nem a Schumacher-éra, hogy nincs ellenfél. Megnyerték a döntőt, címvédők, de kb. ennyi. Következő meccsen lehet kikapnak, mert benne van a pakliban. Ez most nekik jött ki jól. De nem verhetetlenek.  :cya: