Betstars by pokerstars

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok
Lehetne nyitni a betstars-nak is topikot, már ha van aki fogad itt?
Jómagam itt játszom és szerintem megérne egy misét, főleg, hogy időről időre lesz véleményem szerint használhatóbb és jobb.

Valaki regisztralt mar itt? Es ha igen van rola velemenye? Van most egy olyan promocio hogy 10euroval elso fogadasod megteszed minimum 2es oddsal akkor kapsz 2 darab 10euros ingyenes fogadast. Ha valaki ezt kihasznalta esetleg akkor legyen szives irjon,  hogy az ingyenes fogadasra milyen feltetelek vannak van azokra is minimum szorzo,  meg kell forgatni,  illetve csak a profitot kapja meg az ember vagy peldaul ha 10euroval fogadoj 15 a nyeremeny akkor mind a 15 euro az enyem lesz vajon ???

A kérdéseid egy részére itt választ kaphatsz:https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,13729.0.html
Amúgy jók az oddsaik,rendszeresen fogadok náluk.

"Ha valaki ezt kihasznalta esetleg akkor legyen szives irjon,  hogy az ingyenes fogadasra milyen feltetelek vannak van azokra is minimum szorzo,  meg kell forgatni,  illetve csak a profitot kapja meg az ember vagy peldaul ha 10euroval fogadoj 15 a nyeremeny akkor mind a 15 euro az enyem lesz vajon ???"
Már nem emlékszem pontosan,de ha jól tudom akkor nincs további forgatási feltétel.Csak a nettó nyereményt kapod meg ha tehát 1,5-ös szorzóra fogadsz 10 euróval akkor csak az 5 euro nyereményt kapod meg-gondolom érdemesebb nagyobb oddson fogadni,de te tudod.
Most néztem,azt írja hogy ha Skrillel vagy Netellerrel fizettél be akkor nem érvényes a promó!