Ha már unod a sportfogadást > Kaszinó

Csak a rulett!

(1/4) > >>

Mefisto:
Nah vagy beindul vagy nem.....
Sok próbálkozás, kudarcok, hibák után úgy érzem (sokakkal ellentétben) a rulett a számomra üdvözítő online játék. Jelenleg is saját stratégiámon dolgozok miközben mikrotétes játékkal a sportingbetet szomorítom..... Most ott tartok, hogy egy hónapja nem volt vesztes napom (kb meg 12x-tem a kezdőtőkémet) és éppen a második játszótér (kaszinó) indítását egyengetem. Jelenleg nagy szórásokkal napi 1000-1500 ft a tiszta nyereségem, ezt a két kaszinóval sem szeretném egyenlőre napi 2000 fölé vinni sokkal. Sokan a kezdetek után túl hamar lesznek mohók és ez okozza a vesztüket......
Dolgozok egy "rulett alapelvek" féle íráson is, ott pontokba szedve írnám le a játék nyereséges műveléséhez szükséges alapvetéseket.

Mefisto:
A játékom alapja a megfontolt mankroll menedzsmnet. Nem emelek alaptétet semmiképp (néhány kivétel előfordulhat de nagyon körültekintően) míg a kaszinóban lévő pénzem el nem éri az alaptétem 500x-át! Elkülönítem a játékra igénybe vehető teljes összeget (ez SKRILL számlán van) és a kaszinóban lévő pénzt. Ha elérek egy megfelelő bankrollt a kaszinóban akkor egységesen növelem az ott és a skrill számlán lévő pénzem. pl. a sportingbeten 2500 ft a minimum kivehető összeg, tehát minden megnyert 5000 forintból a fele marad növelni a bankrollom a másik fele megy ki a számlámra.

folyt köv......

Mefisto:
 Na meg van a második számlám, amit a berclicen kezdtem. Valahogy rossz érzésem volt ma és tegnap de nagyon egyszerű és rövid játékkal az 1600 ft megvolt ma is. Holnaptól azért ennél több (minimum 2000ft-ot tervezek)
és ez még nagyon a kezdet!

Makitojás:
Leírod a stratégiád? Megpróbálnám én is egy kisebb rollal. Élő rulettet használsz vagy szoftvert?

Mefisto:

--- Idézetet írta: Makitojás - Január 31, 2017, 22:53:55 pm CET ---Leírod a stratégiád? Megpróbálnám én is egy kisebb rollal. Élő rulettet használsz vagy szoftvert?

--- Idézet vége ---

Kizárólag online (de nem live) asztalokon játszok, ahol van free spin is.
A stratégiámmal kapcsolatban, nem tudok egy biztos módszert leírni neked! Hülyén hangzik de nem hiszek a csalhatatlan rulett stratégiában, abban az értelemben biztosan nem, hogy ha ez jön ki rakj erre ha meg ez az ismétlődés akkor erre. Ilyen nem létezik. Amit én a "stratégiámnak" nevezek az sok ismert stratégia egy-egy eleme, egybegyúrva a tapasztalataimmal és a megérzésemmel. Akár tétenként is más szisztémát használok. Ha tényleg érdekel a dolog akkor privátban írok pár példát.
Egyébként sokat ruletteztél már?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése