Magyar Foci Fogadások 2017/18

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ezzel a meccsel vallatni lehetett volna, minden elismerésem azoknak, akik ezért Orbánfalvára utaztak. Lazovic azt hittem megfejeli Negót, ránézésre nem bírják egymást.

Tyű mi volt a végén, luxiburgiak majdnem megcsinálták, Kovácsik nagyot fogott, Ibra meg ziccert hibázott, plusz egy kapufa.


Azert van ket bolgar kezdo 11 ben , vagyis egy. De a tobbi ... :o

Hatalmasat kellene javulni a Vidinek, ma sem rajtuk múlott, kicsivel több rutinnal meg szerencsével most a Dudelange készülhetne a bolgárok ellen. Semminek nem lehet örülni a továbbjutáson kívül tényleg, de az legalább megvan. ::) :-\

Bevallom őszintén, én jobban örültem volna, ha kiesnek  :-X Mondjuk én vagyok a hülye, hogy irreálisak az elvárásaim  :)


Kettő továbbment, míg kettő továbbmehet. De vajon hány csapatunk lesz ott a következő körben? Már megtörtént a második kör sorsolása is, ahol a kiemelt csapat koefficiensét vették alapul. Eszerint a Ferencváros járt a legjobban, mivel szerb együttest kaphatnak a második körben (Radnicki Nis), illetve a Honvéd se panaszkodhatna a luxemburgi Niederkornra.

Ezzel a Fradi meccsel vallatni lehetett volna. De majd itthon keménykednek a Mezőkövesd ellen. Vicc...

Idézetet írta: robmiller Dátum július 19, 2018, 20:54:08
Ezzel a Fradi meccsel vallatni lehetett volna. De majd itthon keménykednek a Mezőkövesd ellen. Vicc...

Helyzetük nem volt... Csoportkör. pffffff... Dollnak ennyi volt, mehet Hamburgba.  :bash:

Persze Doll is hibás, de Schlosser, Albert, vagy épp Fenyvesi után felhúzni a Fradi-mezt, annak értéke, súlya kellene hogy legyen. Eközben az akarásnak a legkisebb jelét sem látni, mert ki lehet kapni tisztességel is. Értem hogy milliós fizu, meg szponzor autó, de a Fradiban játszani kiváltság. Vagyis ez már csak a múlt, sajnos.

Az Újpest odatette magát, ha nem történik nagy katasztrófa az utolsó 10 percben akkor továbbjut. Azt mondom becsüljük meg a magyar foci jelen helyzetében, hogy négy csapatunkból három továbbment úgy fest. Én még ennyit sem vártam, hogy őszinte legyek.
A Fradi amúgy sokkal rosszabb nem volt ennél az izraeli csapatnál, cserében viszont eléggé peches volt.
Igaz a Videoton borzalmas teljesítménnyel ment tovább és meg sem érdemelte, de van ilyen.
A Ludogorecet megnéztem, az viszont nagy valószínűséggel a végállomás lesz a Vidinek, de ne legyen igazam.

4-ből 3 csapatunk továbbmegy, végre történik valami jó is.  :)

Lesz egy Újpest - Sevilla a kövi EL fordulóban. Azért az nem rossz, ide jön egy komoly csapat, most attól függetlenül hogy nyilván kiesés lesz hacsak csoda nem történik.

Azért az UTE nagyon nagyot focizott tegnap! Én meg még valahol felvetettem, hogy akár ki is zúghatnak az NBI-ből. Hát ha minden meccsen így fognak kaparni, akkor nehezen  :) De tényleg üdítő volt látni végre egy magyar csapattól azt, hogy nincs elveszett labda, küzdöttek a végsőkig, és hát na, volt mákjuk is, de hát tettek is érte.  :ok:

NB1: A több frontos harc hátulütői

Az előttünk álló hétvégén elrajtol az OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonja! A tavalyi, illetve a most kezdődő pontvadászat között csupán bő másfél hónapnyi szünet állt rendelkezésére a csapatoknak, hogy kellően felkészüljenek az új idényre! Olvasd tovább ITT!



2015-16 szezon első forduló:Vidi-DVTK 0-1
2017-17 szezon első forduló:Vidi-DVTK 1-2
2017-18 szezon első forduló:Vidi-Balmaz 1-1

Az elmúlt három szezonban nem tudott nyerni a Vidi a nyitókörben. Azt mondjuk bevallom, nem nagyon látom magam előtt a Kisvárda sikert, de egy X2-őt 3.40-ért be lehet próbálni.

A másik meg a Fradi, igazából Izraelben helyzete sem nagyon volt, más kérdés, hogy itthon meg nem játszott rosszul. Viszont az a két meccs biztos kivett a csapatból, utazás is volt, simán nem lepne meg a DVTK pontszerzés, és itt ugorhatunk vissza a hsz elejére, mert ha megnézzük, a DVTK a Vidi-t is megviccelte első fordulókban.

Lehet csinálok egy olyat, hogy mindkét meccsen kiveszem az ikszet meg a v-t és kettes kötésben behúzom. Hátha alapon még jöhet is   :)