Június 26, 2019, 10:39:09 am CEST

Szerző Téma: Mennyei Kettő Fogadások 2017/18  (Megtekintve 7875 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Elérhető oakland23

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #120 Dátum: Május 22, 2018, 13:15:20 pm CEST »
Azt a zalaegerszegi harmadosztályt nehéz lehet megemészetni, részvétem ezúton is minden érintettnek.

Ha jól látom, 1968 óta nem jártak ilyen mélységekben: https://www.magyarfutball.hu/hu/csapat/2/bajnoki-mult

Még nem estek ki, vagy én maradtam le valamiről?

Elérhető csabax

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #121 Dátum: Május 22, 2018, 13:36:41 pm CEST »
Szégyen,hogy nem Nyíregyháza jut az nb 1-be,de az is,hogy a Kisvárda meg igen!:D:D
Nem baj,lesz egy szezonjuk az nb 1ben.
Egyébként,ilyen politikai hátszéllel nem is volt ezt olyan nehéz megcsinálni.
Szerintem egyáltalán nem szégyen, hogy a Nyíregyháza nem jut az NB I-be, míg a Kisvárda meg igen!
Mindössze annyi van, hogy érdemes elfogadni, hogy jelenleg ilyen világ van Magyarországon. Figyelem: nem MEGSZOKNI érdemes, hanem ELFOGADNI!
Most persze lehetne írni olyasmit, hogy a magyar emberek egy része így választott és ezt akarja, de hát szerintem jelenleg teljesen felesleges dolog választásról hablatyolni, hiszen az idei évtől kezdve NEM ÉRDEMES FOGLALKOZNI a magyarországi látszatválasztásokkal.
Régebben megéltem én már Ceausescu romániai diktatúrájában több ilyen látszatválasztást, ahol csak azért rendeztek választásokat, hogy a hiszékeny embereknek további mankót adjanak a hitükhöz, de amúgy azok a romániai látszatválasztások egyáltan nem arról szóltak, hogy Ceausescu elvtársat esetleg le lehetne váltani, hanem kizárólag csak arról szóltak, hogy Ceausescu elvtárs hány százalékkal lesz újra megválasztva!
Ehhez hasonlóan az idei évtől már NEM arról szólnak a magyarországi látszatválasztások, hogy Orbán Viktor elvtársat esetleg le lehetne váltani, hanem kizárólag csak arról szólnak majd, hogy Orbán Viktor elvtárs hány százalékkal lesz újra megválasztva!
De visszatérve a focira:
Az akkori Romániában jobbára arról szólt a labdarúgó NB I., hogy a különböző minisztériumok "fejesei" a kártyapartikon majd zrikálás jelleggel jól odamondhassanak valamelyik kártyázó haverjuknak, hogy "az ÉN focicsapatom lealázta a TE focicsapatodat"! Jelenleg az van Magyarországon, hogy - mintegy igazodva a jelenkor követelményeihez - immár nem minisztériumok "fejesei", hanem oligarchák zrikálhatják kártyapartnerüket azzal, hogy "az ÉN focicsapatom lealázta a TE focicsapatodat"! Ennyi!
Most az van, hogy Orbán Viktor felcsúti focicsapata játszik Tállai András mezőkövesdi focicsapata ellen, Seszták Miklós kisvárdai focicsapata játszik Garancsi István (Orbán Viktor) székesfehérvári focicsapata ellen, satöbbi!
És közben pedig a magyarfoci hiszékenyei pedig különböző portálokon és fórumokon vitathatkoznak vehemensen, hogy ezt nem így kellett volna, hanem úgy kellett volna, netán amúgy kellett volna, plusz focielőzetesekben próbálják - feleslegesen - kitalálni, hogy mi várható a magyarországi NB1 következő fordulójában, miközben pedig általában nem a focimeccsen a zöld gyepen, hanem a fehér asztalnál játszott kártyapartikon (vagy különböző VIP-páholyokban) dől el, hogy mikor éppen melyik focicsapatnak kell nyernie vagy muszáj döntetlent játszia!
  :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:

Elérhető oakland23

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #122 Dátum: Május 22, 2018, 14:29:02 pm CEST »
Szégyen,hogy nem Nyíregyháza jut az nb 1-be,de az is,hogy a Kisvárda meg igen!:D:D

A szégyen az, hogy a Nyíregyháza ezzel a semmilyen játékkal, száz bundával, elkúrt meccsel majdnem dobogós  ;D


Nem elérhető TiB

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #123 Dátum: Május 22, 2018, 14:49:25 pm CEST »
Még nem estek ki, vagy én maradtam le valamiről?

Igazad van, én néztem el. :ok:

Nem elérhető mate_debrecen

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #124 Dátum: Május 22, 2018, 20:41:42 pm CEST »
Egyet remélek, hogy Kondás Elemér marad az edző Kisvárdán, pikáns lenne úgy egy Loki-Várda meccs  ;D

Nem elérhető MarkoPolo

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #125 Dátum: Május 22, 2018, 22:35:58 pm CEST »
Jelenleg az van Magyarországon, hogy - mintegy igazodva a jelenkor követelményeihez - immár nem minisztériumok "fejesei", hanem oligarchák zrikálhatják kártyapartnerüket azzal, hogy "az ÉN focicsapatom lealázta a TE focicsapatodat"! Ennyi!
Most az van, hogy Orbán Viktor felcsúti focicsapata játszik Tállai András mezőkövesdi focicsapata ellen, Seszták Miklós kisvárdai focicsapata játszik Garancsi István (Orbán Viktor) székesfehérvári focicsapata ellen, satöbbi!
Sajnos nem az első eset a történelemben, hogy a politika a legnépszerűbb sportba is szeretne belefolyni és így közvetlen/közvetve hatást gyakorolni a társadalomra. Én azonban kicsit máshonnan közelíteném meg a kialakult helyzetet.
Kezdeném a 90-es évek közepétől, amikor már nyugaton piaci alapokon működött a futball, ellenben mi még nagyon messze voltunk ettől. Jó lépda, hogy a Fradi BL szereplése után hogyan is fektették be az akkor iszonyatosan nagynak számító pénzeket..
Később több MLSZ elnök is próbálkozott azzal, hogy itthon is tulajdonosi, támogatói kört alakítson ki, emlékezhetünk a szárnyait bontogató Professzionális Nemzeti Bajnokságra :) de a társadalom és a csapatok nem voltak készek erre az új felállásra.
Még nem jutottunk el oda teljesen, hogy csapatok ne szünjenek meg, de oda már igen, hogy hogy az állami csapatok mellett már vannak tulajdonosok. Az általad is vázolt felállás mellett ezért is volt nagy fegyvertény, hogy tavaly a Honvéd meg tudta nyerni a bajnokságot.

Nem elérhető mikisun

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #126 Dátum: Május 23, 2018, 00:03:02 am CEST »
A szégyen az, hogy a Nyíregyháza ezzel a semmilyen játékkal, száz bundával, elkúrt meccsel majdnem dobogós  ;D


Némi bizonyítékot felrakhatnál azért azokról a bundákról!
Nem elégszem meg egy csincsillával.:D
Ok,tudjuk,hogy a magyar foci fényesebb korában,sokat bundáztak némely csapatok,a Nyíregyháza is,de...ez ne jelentse már azt,hogy most már mindig csak bundáznak!
Lehet,hogy a baszo.. kisvárda meg vette a pontjait!:D
Van bizi?!
Nincs!
Feltételezések vannak csupán!
Ennyi!

Sportfogadas.org

Ajánlat
« Válasz #126 Dátum: Május 23, 2018, 00:03:02 am CEST »
Szeretnél online fogadni?

Amennyiben megbízható helyen szeretnél játszani, akkor ajánljuk, hogy nézd át az általunk javasolt online fogadóirodákat tartalmazó listát.


Elérhető Várda64

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #127 Dátum: Május 23, 2018, 09:54:51 am CEST »
 ;D ;D ;D

Olvasván a hozzászólásokat (főleg Eisbär elvtársét, aki közel 1 év után ismét "építő" jellegű hozzászólással lepte meg fórumunkat), Eszterházy Péter mondása jutott eszembe, mely szerint egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá;D ;D ;D Neki ez nem sikerült, de ne kövezzétek meg érte.

Egyébként semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy Kisvárda az idén a 2. helyen zár.
Tavaly harmadikok voltunk, tavalyelőtt negyedikek, miért ne lehettünk volna az idén másodikok?
Összevásárolták a csapatot? Az átigazolási szezonnak ez a lényege. Ha jól tudom mindenki vásárolt játékost nem csak a Kisvárda. Hogy hozzánk jobb képességű (de olcsóbb!) játékosok kerültek? A játékospiac mindenki számára nyitott, más is leigazolhatta volna ezeket a fiúkat. ( Csak zárójelben jegyzem meg: a bajnokság kezdetekor a szakma a Kisvárda keretének jelentős gyengüléséről beszélt. Én is így gondoltam, erre a "Dream Team" tagjai a tanúim. Ebből is látszik, hogy én sem értek a focihoz csak szeretem. )

A koromnál fogva sok minden előfordulhat, de ha jól emlékszem a bajnokság elején mindenki 0 ponttal indult. Hogy mi itt az elmúlt 36 meccsen többet szereztünk mint a többiek az inkább az Ő hibájuk, mint a miénk. Arra pedig határozottan emlékszem (mivel nem tartozom a fotelszurkolók táborába), hogy Seszták Miki egyetlen egy gólt sem lőtt, sőt még csak 11-est sem védett.

1 szezonunk lesz az NB I-ben? Semmi baj, annak minden pillanatát élvezni fogjuk! Még akkor is ha éppen "agyonverik" a kedvenceket. Viszont egy dologról biztosíthatok mindenkit: a Várkerti Vitézek drapija az összes stadionban ott fog feszíteni! Nem úgy fog festeni a vendégszektor, mint egyes "nagy múltú megyeszékhelyek" vendégszektorai az idén, vagy mondjuk tavaly, vagy éppen tavalyelőtt. Sokan nem leszünk, mert alapból kis létszámú tábor vagyunk, de mindenütt ott leszünk ahol a csapatunk játszik!

Mindig veletek! Hajrá Kisvárda!
  :beerchug:

Nem elérhető MarkoPolo

Re:Mennyei Kettő Fogadások 2017/18
« Válasz #128 Dátum: Július 28, 2018, 21:15:11 pm CEST »
NB2: Bajnokesélyesek gólos rajtja
Egy héttel az első osztály után a Merkantil Bank Ligában is útjára indul a labda. Az NB1-ből kieső Vasas és Balmazújváros kerete is gyengült, az harmadik osztályból feljutó Kaposvár, Tiszakécske és Monor trió kerete pedig megfelelően erős ahhoz, hogy a tavalyi év ne ismétlődjön meg. Arra gondolok, hogy ne legyen csapat aki nagy fölénnyel bajnok lesz, illetve ne legyen csapat aki pontszámban messze lemaradva kiesik. Az első fordulóban a végső bajnoki szorzókat tekintve a két legesélyesebb csapat mérkőzésével foglalkozunk. Tartsatok velünk!

Sportfogadas.org

Fogadj az Unibeten:
« Válasz #128 Dátum: Július 28, 2018, 21:15:11 pm CEST »