Spanyol Foci Fogadások 2017/18

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Majd megy a PSG-hez, viszi CR7-t, Bale-t és Benzemát, aztán nyer a Párizsnak is egy-két BL-címet. A Madridhoz jön Neymar, és akkor már di Maria is visszanéz. Lesz brazil, lesz argentin, és akkor már csak uruguayi kell. Ja, hát ott van Neymar jóbarátja, Cavani.  :D

Amúgy kíváncsi vagyok az igazi okokra, mert szerintem ő szeretett volna jövőre is Bale-lel, Asensióval, Benzemával dolgozni, csak valószínű, hogy tényleg jön Neymar (amit itt az org-on is faszán megtippeltetek még anno, amiért utólagos elismerésem), és Zizou meg azt mondta, hogy ha jön Neymar, akkor ő meg megy...

De ez csak feltételezés részemről, mi más is lenne.




Idézetet írta: TiB Dátum május 31, 2018, 13:37:05
Arséne Wengernek nincs munkája. Khm... ;D

Én úgy tudom, a Shane Tusup is szabad  ;D

Fogadási kínálat: Ki lesz Zidane utódja?

Pochettino, Wenger, Conte és Guti az esélyesek között. Az Unibetnél tippelhetünk az utódjára! Tovább


"Úgy érzem, ha itt maradnék, nagyon nehéz lenne versenyben lenni minden trófeáért. Fel kell ismerned, hogy mikor van itt az ideje a távozásnak. Játékosként is ezt tettem, és most edzőként is" - Zidane.

http://www.penamadridista.hu/hirek/2018/05/31/zidane-szivem-egy-resze-orokre-madridban-marad/

Cristiano Ronaldo lelépne Madridból?

Tavaly nyáron már Neymar távozása is az őrület kategóriába tartozott, de valahol megjósolható volt. A zsinórban harmadik Bajnokok Ligája győzelem után azonban a portugál zseni tett egy véletlen elszólást, ami felkavarta az állóvizet. Tovább


Tortenelmet irtak, ennel nem nagyon van feljebb. Aki lepni akar, az most menjen, a csucson kell abbahagyni. Zidane-t sztem hamarosan a francia valogatott kispadjan latjuk, CR-t esetleg a PSG mezeben, de talan jobban jarna Amerikaval. Mindent elert amit el lehet, a ManU-t es a Madridot is BL-gyozelemig vitte, de 33 felett kisse megoldhatatlan feladatnak tunik ezt a PSG-t is csucsra vinni. Odaat triplaannyi golt verne mint a masodik legjobb, mint meg mindig topjatekos, az MLS-nek nagyot dobna az erteken, es elkezdhetne alakitani a kovetkezo karrierjet is.

Olvasgattam Realos oldalakat, hogy kik merültek fel, mint következő edző. Nekem Wenger vagy Pocchetino ilyen vicc kategória. Wengert szerintem már a modern edzők lazán lemeccselnék, Pocchetinonak meg ha nincsen meg a renoméja a Tottenhamnél, és ilyen Dele Allik cselezgetnek meg sarkazgatnak egy BL egyenes kieséses meccsen, mikor koncentrált játék kéne, akkor a rutinos Realosok szétkapják őt.

Contéval lehet meglenne a bajnoki cím, de ő mindig felsül a BL-ben. Itt se lenne másképp szerintem. Löw szerintem nem vállalja, ő majd jövőre (ha nem válik be Kovac) megy a Bayernhez. Sarri nem lenne rossz, itt végre meg is van a kerete, hogy ne 12-13 játékossal keljen letolnia egy szezont, de ő meg inkonzisztens, plusz amire ő kényszerítené a csapatát, arra alkalmatlan a Real. Oké, Kroos vagy épp Modric van olyan képzett, de a jelenlegi keretet nem erre találták ki szerintem, hogy rövid passzos játékkal, meg hatalmas presszinggel játszanak.

Guti viszont nem lenne rossz. Őt értelmes labdarúgónak tartottam, iszonyatosan kreatív volt, olyan meglátásai voltak a pályán, amik nagyon keveseknek. Az viszont kérdés, hogy nulla edzői tapasztalattal (bár Zizounak se volt sok) mire megy, illetve mennyire fogadják el őt az öltözőben. Vele szerintem Kroos még inkább kiteljesedne.

Amúgy egy ötlet, ami lehet kicsit elvetemült, de így, hogy BL-t nyert a Real, Kroos mint aranylabdás? Tudom, nincs olyan marketingje, mint Ronaldónak vagy Messinek, illetve kicsit háttérben van, de az egyik, ha nem legfontosabb játékosa a Realnak. Németekkel akár megint eljuthat a top3-ig, ott is az ő zsenijén múlik majd a támadójáték. 251-es szorzó van rá.


Zidane és Ronaldo után Modric is távozhat. Egyre több olasz sajtóorgánum vette át a hírt, miszerint az Interhez kerülhet. Szombaton eldől a sorsa. Az látszik, hogy Perez egyelőre nem tudja kezelni a helyzetet. Van egy olyan érzésem, hogy nem feltétlenül azért nem igazol sztárt, mert sokat kérnek értük. Oké, tudom egy új irány volt Zidane miatt az elmúlt években, de az igazi Perez nem félt kiadni abban a korszakban sem 100 millát, amikor ez még nem volt divat. Egyszerűen nem akarnak a játékosok Madridba menni. Tudom, sokan mást mondanak, de Coutinho is kiharcolta magának a Barcát, szóval Hazard is megtehetné, ha annyira távozni akarna, de jó eséllyel nem akar. Látja, hogy a csapatához hoztak egy jobb edzőt, míg a Realból mennek el a sikerkovácsok. Hiába nyert zsinórban három BL-t a Real, annyira jól nem cseng a nevük, hogy mindenki ugorjon a hívószavukra, mint a 2000-es években.

Mbappé tavaly visszamondta őket és inkább a PSG-be ment (mint ahogyan idén is inkább maradt a franciáknál), pedig elvileg példaképe volt Ronaldo plusz a kedvenc csapata a Real (gondolom annyit nem nyomott latba a sok pénz), aztán ott volt Neymar, aki már sokadjára kosarazta ki őket. Inkább marad ő is, minthogy ott játsszon. Lewandowski sem akar hozzájuk menni. Érdekes lehet a helyzet, mert ha Perez nem figyel és nem lép időben, akkor hiába a nagy tehetségek (Isco és Asensio), könnyen bajba kerülhetnek. Oké, most újra szó van Courtoisról, talán majd őt el tudják hozni. Persze kezdetben mindenkivel összeboronálták őket, aztán utána mikor senki sem jött, akkor jött az infó, hogy amúgy Lopeteguinek az a célja, hogy Iscora építsen és Bale legyen Ronaldo utódja. Kicsit sántít a dolog, de legalább ez a Vinicius Junior gyerek nem rossz.

Gondolom ott van az is, hogy sokan félnek a Ronaldo örökségtől, hogy valakit a helyére hoznak és nem úgy teljesít, az egy életre eláshatja magát. Lopetegui nem volt rossz a spanyol válogatott élén, de azért a Portóval két év alatt nem tudott semmit sem nyerni, míg Sergio Conceciao már az első évében bajnok lett. Oké, 15-ben negyeddöntős volt a BL-ben, de ennyi. Pedig azzal a kerettel kötelező lett volna legalább egy portugál kupát összehozni (Quaresma, Martins Indi, Jackson Martinez, Casemiro, Danilo, Alex Sandro). Rengeteg feltörekvő fiatal tehetség, plusz egy-két rutinosabb játékos.