Tenisz tippek (Augusztus 13. - augusztus 20.)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tenisz tippek (Augusztus 13. - augusztus 20.)




Augusztus 13. - augusztus 20. között a női és férfi teniszezők a Cincinnatiban zajló versenyen teszik próbára tudásukat.


Ide várjuk tippjeiteket, véleményeiteket.  :topbet_125:

Na kivancsi leszek Federer indul-e. Velemenyem szerint teljesen felesleges lenne, azt mondta hogy Montreal is fajdalmas volt neki, most erre ratenni meg egy hetet US Open elott nem lenne okos dolog tole. Pedig mar mindenhol kiszamoltak minden letezo outcome eseten ki lenne a vilagelso jovo hetfon :) Amugy en Nadalra tippeltem a nyar elejen, de nagyon gyenge salakon kivul. Meterekkel az alapvonal mogott fogad masodik szervakat - mit akarsz ember?  :o

Zverevre kb ket hete irtam hogy megcsinalhatja a top 4 -et ev vegeig, erre behuzott egy 500-ast es egy Masterst  ;D Alulertekeltem  ;D Ha sokat kohog a ket oreg mogotti komplett elmezony (marpedig mindenki serult es hatalmas kerdojelek vannak az ev hatralevo reszere, ilyet se lattam meg) akkor a top 3 mar novemberre ott lehet. Ahh, ez a gyerek a valaha volt legjobb lesz. 20 eves, de jovore mar akar vilagelso is lehet, ehhez csak egy kis izom kene a labara, mert a GS-meccseket nem birja labon. Az elodontoben olyan volt mint egy rutinos ven roka, a dontoben meg teljesen mas arcat mutatta, jeghideg fejjel eselyt sem hagyott Federernek. Tenyleg nagyon jo "csomag".

Hát Zverev tegnap nem volt semmi. Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet most egy újabb Masters, lehet akkor a US Openre vége is lesz, mint a botnak. Federer sem tudom, hogy minek indul. Lehet ez majd a GS-en fog visszaütni.

Gilles Muller meg élete során először végre top20-as lenne, erre a legjobb 16-ban már Nadal jöhet neki.  :D

Federer is out, igy a top 6 -bol 5 nincs ott egy Mastersen  :noway: :crazy: Ha Nadal is se nyeri meg akkor feldughatja maganak a vilagelsoseget.

Feldughatja.  ;D

Szerintem eléggé karcsú lesz így a US Open. Nem láttam még a Kyrgios elleni meccset, de azért ez nem sok jót vetít előre a spanyolnak. Ha Federer csak egy kicsit odateszi magát, akkor sokáig nem lesz első Nadal. Ferrer Masters elődöntő  :o  Érdekes lesz ez a US Open.

Kyrgiosnak azért a játéka mindig is megvolt hogy üssön bárkit, csak nyaktól felfelé hibás az ember, ha kb. tudna 2 hétre összpontosítani, meg komolyan játszani, simán elvihetne egy keménypályás/füves GS-t.. >:(

Furcsa egy US Open lesz ez így, szinte megjósolhatatlan nem csak hogy ki nyeri, a legjobb 4-et is lehetetlen megmondani előre.

Ferrer meg feltámadt itt a kemény szezonra, pedig ez soha nem az ő borítása volt.. Hátha engedi a sorsolás, és látunk majd egy Ferrer - DelPo - Karlovic - Isner izgalmas legjobb 4-et..  :redchug: ;D

Kivetelesen Kyrgios komolyabbra vette a figurat, akkor meg tudjuk hogy az egyik legjobb. Kar hogy nala ez nem sokaig tart. Egyebkent a Nadal elleni szettje 1.6 -ert ajandek volt, Rafa nagyon gyenge. Mar Ramos ellen is rezgett a lec, de a jo oreg Albert ledobta a lancot amikor lett volna eselye. Pedig fura, elvileg Nadalnak csurig kene lennie onbizalommal, de nem latszik. Annyira hatul fogad hogy ilyen gyors boritason ilyen utok kozott eselytelen, nem is ertem. Az elso stabilabban uto szervagep kiejti NY-ban.

Ferrer feltamadasa is teljesen irrealis. Masfel eve hulladek, erre Wimbledonban mutat eletjeleket, a rovid salakszezonban hosszu ido utan nyer egy tornat, kemeny palyan meg tobbnyire parade. De ugy tunik akit mar leirtak, mindig visszater, legyen az Nadal, Federer, Ferrer vagy epp Balazs Attila  :D

Fura lesz a US Open, de talan jobb szo a szar. Foleg ugy hogy elvileg Federernek is faj a hata, mondjuk ha meg egeszseges, az se jo, mert unalomba fullad a ferfi torna. A top 10-bol eleve nincs Djoko, Stan, Nishikori, aztan Murray, Cilic es Raonic van de minek, mind serulessel kuzd. Thiem es Nadal salak hianyaban erthetetlenul gyenge, Zverevnek meg GS-re nincs se kondija, se rutinja. Szoval minden idok leggyengebb US Openje varhat rank (foleg a vegjatekban), de ne legyen igazam. Mondjuk ez az ezres is ilyen, a legjobb negybol egyedul Ferrer nyert mar, szoval ez amolyan vigaszdij a sracoknak ha mar akkor nem fernek oda amikor mindenki jelen van. A noi ag izgalmas lesz, az legalabb biztos, legalabbis a felvezeto tornak jol sikerultek.

Innen en Dimitrov Masters gyozelmenek szoritok, ellenfeltol fuggetlenul. Most is "rettegtem" nehogy meccslabdakrol kikapjon, mert akkor -ahogy megszoktuk tole- Dimitrovot egy evig nem latjuk, johet a bohoc, utotordelo dublor.  ;D De jol jatszott, nagyon egyben volt a srac. Nyernie kell, legyen meg a hite, en ezt a Dimit akarom latni, meg amelyik Nadalt kinozta Melbourne-ben.

Muguruza is ott van, jot tett neki a masodik GS. Igazi bajnok lett vagy mi a picsa.  ;D

Nem mellekesen Valkusz Mate is dontobe jutott egy nemet futures tornan!  :beerchug:

Nem nagyon nézek női teniszt, de ahogyan látom még mindig nem akar világelső lenni.  ;D  "Parádés teljesítmény"