Chitty Chitty Bang Bang

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 08, 2017, 00:28:05, petercrouch
Sziasztok,

a saját fejlődésem érdekében nyitom a naplómat, tippeket ne innen vegyetek! Megihletett néhány jól vezetett napló, ezért döntöttem a sajátom megnyitása mellett. Bár a kitartásommal vannak problémák. Kérdezzétek csak meg a volt nőimtől. Nem szeretem csak a tippeket látni, szeretem azt is tudni, hogy mi vezette odáig a fogadót, hogy a megosztott tippet megrakja. Épp emiatt ne számítsatok napi 100 bejegyzésre tőlem, lévén az sem zárható ki, hogy hetekig nem lesz új jelentkezés. Nem fogom halmozni a semmiért a hozzászólásaim számát, szeretném inkább azt, hogy a napló átlátható legyen.
Lassan 20 éve foglalkozok sportfogadással és tőzsdével. Voltak nagy nyereségeim is, de pályafutásomat inkább a nagy zakók jellemezték. Most mondhatnám azt, hogy ez a sok rohadt sportoló/spekuláns miatt volt, de ez nem lenne igaz. Pontosabban csak részben lenne az. Vagy annyira sem. Hiába elemeztem rengeteget, a profitnak köszönhető lendület mindig belevitt vmi faszságba.
A naplóm célja nem más, mint hogy a naplóhoz köthető pénzemmel nem kezdek semmi őrültséghez. Minden úgy lesz, ahogyan azt leírom. Nem lesz 1,01-es szorzón all-in, nem lesz plusz 10 pontos take profit szint, mindent kontrollálni fogok. Próbálok.

Mi az ami várható lesz a naplóban?

1. Tenisz. Csak női meccses live betek, amikor a favorit 1 szettes hátrányba kerül. Valamint pre-match underdog győzelmek, under/over fogadások, HC-vel kiegészítve.
2. Foci. Szögik, U/O, AH, lapok, CS.
3. Lovi. Bár ez leginkább a betfaires tradeléseimre fog korlátozódni, de azért egy-két tipp ezen is beesik. Általában veszteségesen. Mondjuk Mary Poppinsra mindig fogadnék. Ahogyan Dettorira is. Nem is tudom, mi lesz velem nélküle.
4. NBA játékosok teljesítményére vonatkozó fogadások. Szigorúan alacsony tétes játék mellett.
5. Tőzsde. Nagyon ritkán. Néha hagyok csak bent hosszútávon pozíciókat, a többségét zárom 10-15 pontos haszon mellett. Utóbbiak nem fognak szerepelni a naplómban, előbbiek pedig meglehetősen ritkák (legutóbb a BREXITkor volt ilyenem).
6. Minden más, amit más kútfőjéből lopok, illetve ihlet meg.

Nyitó egyenleg: 1000 gól

#1 szeptember 02, 2017, 14:07:45, petercrouch
1.

Magyarország - Montenegró
Vucevic 15.5 pont felett dob @ 1.83
Tét: 10 gól

Vucevic a tavalyi NBA szezonban is átlagolt 14.6 pontot, átlag 29 perces játékidő mellett. Tegnap majdnem 27 percet töltött pályán a spanyolok ellen, amit 16 ponttal hálált meg. A horvátok ellen jól levédekeztük a centereket (Planinic 6 pont, Zoric 0), de most egy NBA-s centerrel néznek szembe Kellerék, akinek nem lesz szokatlan az, hogy kb 24 óra leforgása alatt 2 meccset is lenyomjon magas szinten. Keller min 8 pontjában is láttam fantáziát, végül fej vagy írás alapon hoztam ki Vucevicet nyertesnek.



Amiken még ma gondolkodtam, de kihagytam:

Albánia - Lichtenstein CS: 3-0 @ 5 és 3-1 @ 15
Grúzia - Írország 4.5 kártyánál több @ 2.1
Oldham - Charlton AH: Charlton 0.0, -0,5 @ 1.875
Cheltenham - Stevenage mindkettő gólt szerez @ 1.61

#2 szeptember 20, 2017, 03:00:23, petercrouch
Az első tipp (ahogyan a többi is szokott) elment. Vucevic 13 ponton zárt. Most jöhet a második. Új egyenleg: 990 gól (-10 gól).

2.

MLB
Mindegyik csapat szerez pontot @ 3.25
Tét: 10 gól

Szeretem a WH hülye fogadási lehetőségeit, valahogy most az alvás sem megy, de legalább lesz/van 15 MLB meccs. Kb ennyi is az indokom. Kifejezetten nem hiszek abban, hogy ez ülni fog, a 30 csapatból minimum 2-3 ponttalan gané is lesz, de épp emiatt válhat totál talált pénzzé a dolog, mert a tétről már lemondtam, a nyereményben meg nem hiszek. Legalább nyugodtan folytathatom a Peaky Blinderst.



EDIT: A lúd kövéren jó:

3.

Orioles (7th 0-0), Dodgers (5th 2-0), Pirates (6th 0-1) hármas nyeretésre. Ebben tulajdonképpen több fantáziát is látok, az 5-ös odds meg nem tudott hidegen hagyni. Tét a szokásos 10 gól. Ha így folytatom, az irodák kapott gól nélkül ússzák meg a mérkőzésünket.




#3 szeptember 22, 2017, 15:42:22, petercrouch
A következő két tipp is befürdött. Eddig 0-3 az állás, 30 gól elment a fenébe.

4.

Röpi, EB, csajok
Magyaroszág - Azerbajdzsán
Azeriek nyernek -14.5 HC @ 1.85
Tét: 20 gól

Miután ilyen sikeresen tippelek, hazafiságból meg kell ezt a tippet raknom. Tegnap már néztem a HC határt, akkor -13.5-re dobta ki a bet365 @ 1.8, amit később felvittek 1.83-ra. Ezután mégis még egy pontot "levontak" az azeriektől, majd nemrég még egyet, ráadásul 1.83-ról még csökkentették is 1.8-ra az oddsot. A WH még nem reagált, ott maradt a -14.5 @ 1.85, így nem hezitáltam, és dupla téttel belementem. A röplabdás fórumban olvastam (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,1737.msg685676.html#new), hogy sok hiányzónk lesz, az azeriekhez visszatért egy komolyabb játékos, ráadásul a házigazdák az utóbbi időben eredményesen is játszanak. Remélem ez a tipp is pirosodoni fog, és odaverünk egy 3-0-át, én ezzel a tippemmel támogatom a csajokat :D


#4 szeptember 24, 2017, 20:47:41, petercrouch
A negyedik tipp sajnos bejött, megszakadt a jó sorozatom  ;D Eddig 1-3 az állás, -13 gól mellett.

5.

Sociedad - Valencia
Mindkét csapat gólt szerez @ 1,56
Tét: 15 gól

A Valencia védelme idén nagyon kemény... -nek tűnik. 5 meccsen csak 3 gólt kaptak, de ebből a Las Palmas - Malaga kettős sem tekinthető komolyabb csapatnak, a Matracosok elleni 0-0 meg inkább a fővárosiaknak köszönhető. A baszkok eddig 11 gólt szereztek, hazai pályán ebből 4-et, kettő mérkőzés alatt. A Soci az előző fordulóban egy kellemtlen 0-3-mal távozott a kisebbik valenciai csapat otthonából, hazai publikum előtt illene valamit törleszteni a másikkal szemben. A hazaiak góljában szinte biztos vagyok, míg a vendégektől Zaza bármikor a kapu előtt teremhet. Egymás ellen egyébként is jó szokásuk a gólszerzés, reményeim szerint ez ma is megvalósul.


#5 szeptember 27, 2017, 20:44:25, petercrouch
Az ötödik tipp is bezöldült, ezzel 2-3-ra módosítva az eredményt, -5.5 gólos profit mellett.

6.

Sporting - Barca
Mindkét csapat betalál @ 1,75
Tét: 10 gól

Kifejezetten magasnak érzem ezt a szorzót. A katalánok a Real ellen csúfosan elvesztett sörkupa óta (ahol vélhetően a csapat morálja egyébként se lehetett a fellegekben Neymar eligazolása miatt) megállíthatatlanok. A gólok rugdosása is megy a csapatnak és a védelem is meglehetősen jól zár. 6 ligameccsen 4-szer húzták le a rolót, míg egy BL meccsen egyszer. Több, mint tökéletes mutató.
Mégis, kicsit a szívem is húz az esélytelenebb irányába. A portugál csapatok hagyományosan nem az erős védelemre koncentrálva próbálnak eredményesek lenni (a Mourinho-féle Porto-t most inkább nem említem). A vendégek gólja borítékolható, három olyan védő is a kezdőben lesz, akik már a La Liga-ban is szerepeltek a Barca ellen, és akik jól ismerik azt az érzést, hogy milyen közelről látni a gólt ünneplő katalánokat. A megszokás meg képes uralkodó faktorként is működni. A Sporting támadásai viszont kifejezetten veszélyesek is tudnak lenni, Doumbia még mindig gyors, Dost esetleges beállítása légiveszélyt jelentene, hátrányban meg szinte borítékolható, hogy fel fogják küldeni a pályára.
Nem világverő ez a szorzó - ráadásul jó eséllyel élőben még emelkedni is fog -, de én túlzónak tartom, mert simán kijöhet egy adok-kapok.


#6 október 03, 2017, 12:33:28, petercrouch
Hatodik tipp kuka lett, 2-4 az állás, -15,5 gól mellett.

7.

ATP, China Open
Berdych - Donaldson
Donaldson nyer legalább egy szettet @ 1.66
Tét: 10 gól

Az amerikai srácot még soha nem láttam játszani (nem vagyok egy nagy tenisz fan), de Berdych talán az életben nem volt képes még arra, hogy egy meccset a tudása 100%-ával játszon végig. Fejben mindig is problémái voltak. Most kipihent lesz a bordasérülése után, lehozhatja szerintem a meccset 2-0-ra, de ez az 1.66 nekem elég szimpatikus. Elnézegetve Donaldson eredményeit, Wimbledon óta 17 meccset játszott kemény borításon, ebből csak kettőt veszített el nullára (Isner és Sock ellen), pedig játszott többet között Pouille (kétszer is), Bautista, Paire, Schwartzman és Edmund ellen is. Isner ellen el lehet veszteni egy meccset 0-2-re, Sock ellen pedig volt két SP-ja is. Ilyen körülmények között azért csak nem hagyom ezt ott.



Edit üzeni, hogy jó szokásomhoz híven a reggeli kávé nélkül balfasz vagyok. Az exchange-en erősebb a szorzó Donaldson szettjére, így feltoltam oda is 5 gólt, valamint a hetedik tippnek egy élő fogadást szántam Nadal győzelmével 1.69-en, 10 góllal.
Ennyit az átláthatóságról  :bash:
Szóval a 8. tipp Nadal győzelme, a 7. tipp meg 15 gólos tétre értékelődött fel. Pakolhatjátok a Berdych 2-0-át, az ilyen baklövéseim mindig viszik a pénzt.




#7 október 03, 2017, 14:43:26, petercrouch
B+, a csúcson kell abbahagyni. 4-4-es állás mellett +1,5 gólban vagyok már, amihez elég volt "csak" 100 gólt megforgatni :D.


#8 október 05, 2017, 08:59:37, petercrouch
9.

Montenegró - Dánia
Sisto gólt szerez @ 4.2
Tét: 5 gól

A montik bal széle a házigazdák védelemnék legsebezhetőbb pontja, Sisto pedig a spanyoloknál is egész jól tolja, önbizalomban sem szenved hiányt, ráadásul a válogatottban még nincs gólja, ez is motiválhatja ma. Delaney is a jobb oldalon szerepel majd, aki ugye az utóbbi időben a dánok gólfelelőse volt, de szerintem inkább Sisto gyorsasága lesz az, amivel Stojkovic nem tud majd mit kezdeni. Gyengíti a tippet, hogy a szorzók alapján ma Jorgensen nem fog játszani, így a Bendtner, Dolberg, Poulsen hármasból kerül majd ki a kezdő csatár. Dolberg 5 percet tolta legutóbb az Ajax-ban, idén 7 meccsen 0 góllal áll, legutóbb júniusban köszönt be az ellenfélnek. Miután a dánok nem engedhetik meg itt a zakót, az Ő kezdetésére nem látok esélyt. Szóval marad Bendtner és Poulsen. Niklas mutatói jobbak idén (23/14), de Yussuf mellett szólhat az, hogy gyorsabb, és szeret az ellenfél bal oldalán rohamozni. Ha Ő kezd, akkor Sisto gólszerzési esélyei szerintem jelentősen lecsökkenek, ebben az esetben inkább a gólpassz mellett lennék, de ilyen fogadási lehetőséget nem találtam (mármint hogy szerez-e kananadai pontot). Gondolkodtam azon, hogy Poulsen gólját is megrakom, de az az érzésem, hogy Hareide inkább Bendtner mellett fogja letenni a voksát, így meg hiába 3.6 a Poulsi gól, kihagyom.

Ha lesz időm, és nem felejtem el, ránézek majd a mérkőzés megkezdése előtt a bet365-re a szögik miatt is. Szerintem a dánok nyomni fognak, ha jó szorzót dobnak a race to 5, 7, 10 corners-re, akkor azokra is rááldozok majd összességében 10 gólocskát. Meg persze ha mégis Poulsen kezdene, akkor oda is megy majd tétként 5 gól.




A 9. tippem se feküdt, ismét hiányt mutat az egyenlegem. 4-5 az állás, -3,5 gól mellett.

10.

Wu Yibing - Simon
Wu nyer (remélem) @ 4.2
Tét: 5 gól

A kínai tinédzser a US Open junior versenyének megnyerése után gyorsan behúzott Shanghai-ban egy felnőtt versenyt is. Bár az akkori mezőny lényegesen gyengébb volt, mint a mostani shanghai, de kis túlzással a kínai idén több meccset nyert, mint amennyit Simon játszott. A franciának idén lényegében egy jó tornája volt, rögtön az év elején az AO-n. Nincs formában, de a pénz meg gondolom kell. Miért ne feküdhetne le Kínában a kínaiak legnagyobb ígéretének? Egyébként is jól tolja Wu, szerintem hamarosan Ázsia legjobbjaként fogják emlegetni, szóval még csak feltűnő se lenne az, ha a francia zakózna.


#10 október 16, 2017, 10:50:21, petercrouch
A 10. tipp is befürdött, 4-6 az állás, -8.5gól mellett.

Nagyon nincs idő a sportfogadásra egyelőre, de követem egy ideje egy tipster tenisz tippjeit és arra az elhatározásra jutottam, hogy minden egyes nap megjátszom azokat, összesen 100 gólt szétosztva azokon egyenlő arányban. Bet365.

A mai tippek:

Ramanathan - Ofner 1 @1.72, ATP Antwerp kvali
Zdenek Kolar - Marco Trungelitti 1 @2.37, ATP Stockholm kvali
Alisa Kleybanova - Bernarda Pera 2 @2.00, WTA Moscow kvali
Quentin Halys - Kenny De Schepper 1 @2.10, ATP Antwerp kvali
Tim Puetz - Lorenzo Sonego 1 @1.83 Challenger Ortisei
Horacio Zeballos - Nicolas Kicker 1 @1.61 Challenger Buenos Aires


Kombi @2.26
Magdalena Rybarikova - Barbora Strycova 2 @1.61 WTA Linz
Illya Marchenko - Stefano Napolitano 1 @1.40 ATP Stockholm kvali


7 szelvény, szelvényenként 14 gólos téttel. Összbefektetés: 98 gól.

-33,18

A sportfogadást ismételten sikerült megutálnom, ráadásul az idei lóverseny szezon is a végéhez közelít, így vmi elfoglaltság után kell néznem. Idén januártól elkezdtem kidolgozni egy stratégiát egyéb sportok kereskedésére, hamarosan jön a darts WC, nem elképzelhetetlen, hogy arra beizzítom a naplót, és reaktiválom vmelyik betfaires számlámat. A Geeks Toy training mode-ja alapján a napi 1% átlag könnyedén kiverhető ebből, de ezt egyelőre nem akarom elhinni, így a pudding próbája az evés alapon kipróbálom valós pénzzel is, s ennek eredményeit itt közölném.
Emellett tervezem azt is, hogy visszaszokok a pókerre. Van jelenleg 6 betfair-es számlám, szóval ha úgy alakul, akkor tudok "személyiséget" is váltani. Az elmúlt két napban keményen toltam a pókert, érdekelt az, hogy mire lehetnék képes. Leginkább 2 EUR SNG-ket (leginkább HU, mert abban vagyok erős), és 1-5 EUR MTT-ket toltam, 4 NLH cash-sel kiegészítve. Az eredmények eddig nem rosszak, de két nap alapján nem akarok erős konzekvenciákat levonni.
Miután az "egyéb" kereskedéseimet psc-nel akarom/akarnám itt tolni, ezért elvetném inkább a "gólos" téteket, s átállnék a valósra.

Szóval az adatok és az elvárások:
1. valamelyik betfair-es számlámat felöltöm 3000 euróval, ahol min január végéig kereskednék. Ha úgy ítélem, hogy az elvárásokhoz mérten alulteljesít a szisztémám, úgy sztornó lesz a dolog.
2. pókerre feltöltöttem már az egyik számlámra 200 eurót. Az utóbbi diőben azt forgattam, a küldetéseknek megfelelően. Emellett lesz egy Unibet-es póker misszióm is, ahol jelenleg 0,12 euróm van, és egy 10 EUR-os Cosmic Ray jegyem. Télre teljesen megfelelőek lesznek az Unibetes bounty-s freerollok, a twitch-es nyereményjátékok, és a betfair-es tétes játékok. Egyébiránt ma meg is ugrott a betfair-es póker egyenlegem, köszönhetően leginkább ennek:



Leginkább a deep tourney-kat szeretem, de nem vetem meg a double up SNG-ket sem, mint ahogyan a bounty-s MTT-ket sem. Annak a lehetőségét sem zárom ki, h beizzítok egy WillHill-es SNG Ladder challenge-et, de ez még a jövő zenéje.