Szeptember 20, 2017, 11:19:44 am CEST

Szerző Téma: Phirga Unchained  (Megtekintve 472 alkalommal)

firgabácsi és 1 vendég van a témában

Elérhető firgabácsi

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 391
Phirga Unchained
« Dátum: Szeptember 13, 2017, 18:01:44 pm CEST »
Idézem egyik kedvenc filmemet amit persze senki sem ismer, mi szerint:
-Mostanában nagyon energikus!
-Igen, mert Maga megihletett!

Na, így vagyok én Baxee-val, megihletett. Ezért Phirga Unchained néven elszabadulok.
A napló indításában szerepe van Ghazsy-nak és Druzsinlacinak is, akik szintén megihletnek nap mint nap.

Elérhető firgabácsi

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 391
Re:Phirga Unchained
« Válasz #1 Dátum: Szeptember 13, 2017, 18:02:11 pm CEST »
NBI Balmazújváros - DVSC over 2.5 1.95 unibet 0-1

Ez jó lesz nyitótippnek, kockázatos, de megtetszett. A Loki magára talált, bár kellettek hozzá a megfefelő ellenfelek is. Utóbbi időben elég gólképes is a csapat, a védelem meg a fiatalokkal, Bényeivel, Kinyikkel, Szacsával, Ferenczi Janikával ( borzalmas helyezkedés ) olyan, hogy a Diósgyőr ellen is kaphatott volna bőven 2-3 gólt, nem rajtuk múlt.
Horvátferkót ismerve, nem fog beállni 10 emberrel a Balmaz szerintem és baráti hangulat sem lesz hiába ismeri egymást jól a két csapat és a játékosok mert nagyon kell a Balmaznak a pont, de inkább a pontok. A Loki meg beindult és Varga Kevinnel, Bódival elég lendületes lett a támadójáték a korábbihoz képest.
A Loki biztos, hogy győzelemre fog játszani és nem hinném, hogy megússza kapott gól nélkül, Arabuli ( akivel a Loki rettenetesen jól járt volna mert felér 3 Takáccsal, de nem ide jött ) vagy Andric beköszön nekik is azt gondolom.
Én valami olyasmit várok, hogy a Loki támadólag lép fel, vezetést szerez és utána adok-kapok, gól itt is, ott is.
Remélem nem valami unalmas, vagdalkózós 0-0-át látunk majd.

-10.0, ROI -100%
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 18, 2017, 12:24:39 pm CEST írta firgabácsi »

Elérhető firgabácsi

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 391
Re:Phirga Unchained
« Válasz #2 Dátum: Szeptember 14, 2017, 20:31:58 pm CEST »
kézilabda női NBI

DVSC - Siófok 2 2.00 tippmix 22-28

Erről előzetesen azt gondoltam, hogy ha egál oddsszal jön ki akkor megteszem, így most megteszem :)
A DVSC szerintem nagyjából stagnálni fog a tavalyi szerepléshez képest, jöttek is mentek is el játékosok. A legfontosabb talán nekik, hogy Jezsikava maradt. Elment Siska Pálma és Garbuz, utóbbi azért veszteség. Jött egy brazil átlövő aki nem tudom mennyire jó, Braziliában elvileg gólkirály volt, de Kecskeméten nem mutatott sokat. A legjobb igazolás szerintem a román Zamfirescu.
A Siófok durván erősített, jött Damjanovic aki nemzetközi szinten is klasszis, főleg ha jó napot fog ki, védekezésben is stabilitást adhat. Két francia akik közül egyik válogatott + ott maradt tavalyról a szintén válogatott Nze Minko. Jött a román válogatott egyik kapusa Dedu, fiatal de elég tehetséges, az MTK ellen állítólag rögtön nagyon jól védett. Rajtuk kívül is érkeztek még jó játékosok, átlövőbe a román Perianu pl. aki meghatározó a román válogatottban, nem sorolom tovább. Aki nagy veszteség és távozott az Triscsuk.
A legjobb igazolásuk pedig lehet Rasmussen volt a kispadra. Eléggé úgy néz ki, hogy már a szezon elején egyben van ez a Siófok, a Győrrel felkészülési meccsen ikszeltek ami azért nem szokása a Győrnek NBI-es csapatok ellen még edzőmeccsen sem ( hacsak nem a Fradi ellen ), az első fordulóban meg kiütötték az MTK-t, persze az MTK elég gyenge, de akkor is. És ott még sem Damjanovic, sem Nze Minko nem játszottak, de most mindkettő lesz már.
A Loki nagyon megszenvedettaz újonc Kecskemét ellen idegenben, volt 5 gólos hátrányban is, végül eggyel nyert.
ami miatt bukhat az egyértelműena Loki hazai pálya ahol néha erős csapatok is megremegneka hangulat miatt és ilyenkor jön a DVSC bravúr. Ezzel együtt meg lehet tenni a jelenlegi formák és a keretek erőssége miatt.

0, ROI 0%
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 18, 2017, 12:24:48 pm CEST írta firgabácsi »

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető firgabácsi

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 391
Re:Phirga Unchained
« Válasz #3 Dátum: Szeptember 15, 2017, 09:23:01 am CEST »
Erste Liga jégkorong

Vienna Capitals II - Ferencváros 2 1.45 tippmix 4-6

Itt elég egyszerű a képlet véleményem szerint. A Fradi több góllal nyer, ha nem nyer akkor kb. leadta a meccset. Nem túlzás, mert nagy a különbség. Ez a Vienna U20-as csapata lényegében amit azért indítottak el ebben a ligában, hogy rutint szerezzenek a fiatalok, játszanak erősebb ellenfelekkel is.
Pár napja fordított leosztásban a Fradi félgőzzel nyert 6-0-ra itthon, nagy a különbség köztük korcsolyázó-, és játéktudásban is.
Még annyi lehet hogy a Vienna nagycsapatából ami az EBEL-ben játszik bármikor lehetnek visszajátszók, az persze bekavarna a képbe, de tegnap este játszottak meccset Salzburgban így annyira nem esélyes ez, bár ki tudja :-)

+4.5, ROI 15.0%
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 18, 2017, 12:27:30 pm CEST írta firgabácsi »

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető firgabácsi

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 391
Re:Phirga Unchained
« Válasz #4 Dátum: Szeptember 16, 2017, 15:57:06 pm CEST »
kézilabda BL

Celje -  Veszprém over 55.5 1.85 william hill 31-39

Gondolkoztam ezen, igen vagy nem mert logikusan over lehet, viszont semmi megérzésem nincs vagyis inkább rossz megérzésem van:-) De mégiscsak indokolt tipp jelen helyzetben.
A Veszprém eléggé átalakult, nem csak a keret hanem a játékstílus is. Szóval röviden, Vranjes jött és nagyjából azt a sítlust akarja játszatni mint amit a Flensburggal is, vagyis gyors labdajáratás, lerohanások, futós meccsek.           
Kérdés a Celje mit akar, elvileg elég futós csapat volt tavaly, az edzőjük maradt,  csoportmeccseiken tavaly over lett volna majdnem mindig ilyen határra. Csak nehogy úgy döntsenek egyetlen esélyük ha ma lassítják a játékot és kőkeményen védekeznek.
A Veszprém felkészülési meccseinek többsége over volt, pl. volt egy majdnem 70 gólos a Füred ellen, sok gólokat dobáltak, kakukktojás a Csurgó elleni NBI-es meccsük ami óriási under, de egyből utána a kövi fordulóban pl. 40 gólt dobtak Orosházán, az 61 gólos meccs volt.
Nagy Laci azt nyiltakozta gólzáporos meccsre számít. Remélem meg is tette vastagon  :D

+13.0, ROI 32.5%
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 18, 2017, 12:44:47 pm CEST írta firgabácsi »

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető firgabácsi

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 391
Re:Phirga Unchained
« Válasz #5 Dátum: Szeptember 17, 2017, 11:49:39 am CEST »
Budafoki MTE - Győri ETO FC DNB2 1.85 1xbet 1-2

Eredetileg nem is akartam tenni ezen a hétvégén NB2-re, de ezt megpróbálom. A Budafok most jutott fel, szerintem valahol a középmezőnyben fognak megállni a végén, eddig még nem nyertek otthon meccset, ne ma szakadjon meg ez:-)
A Győr eddig csalódás, hol nincs szerencséjük mert végigtámadják a meccset de kapufán, kihagyott 11-esen túl többre nem jutnak, hol szimplán eltaktikázza a meccset Bekő.
Jó lenne nem akarnának edzőt buktatni ma, ha nem akkor azért reális hogy x2-ben legyen ez a meccs játékosállományok alapán. A Győrt előzetesen mindenki az élmezőnybe várta, ennyi balsiker után jöhetne egy győzelem. Legutóbb a Szolnok ellen otthon felborult a pálya, de gólt nem bírtak lőni. Nagyon kell nekik a 3 pont  most már, igaz a Budafoknak is.

+21.5, ROI 43%
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 18, 2017, 12:48:40 pm CEST írta firgabácsi »

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető firgabácsi

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 391
Re:Phirga Unchained
« Válasz #6 Dátum: Szeptember 18, 2017, 12:18:08 pm CEST »
Utólag, mivel most még ez megoldható ennyi tipp után, de később már nagyon nehéz lenne, úgy gondoltam feltüntetem a mérleget és a ROI-t. Minden tipp 10 egységgel megy.

Elérhető firgabácsi

 • Haladó
 • ***
 • Hozzászólások: 391
Re:Phirga Unchained
« Válasz #7 Dátum: Szeptember 18, 2017, 21:27:49 pm CEST »
NFL

Buffalo Bills - Denver Broncos 2 1.68 pinnacle

NFL tipp tőlem, ez morbid az biztos. Komolyan sajnos az előzőektől eltérően ezt a tippet nem fogom tudni elemezni mert igazából nem értek az NFL-hez, de szeretem. Ezzel együtt ez a tipp nekem tetszik.
Arra tudok hagytakozni amit tegnap láttam, meg ami eddig történt a ligában. Én egy nagyon összeszedett, nagyon jól védekező ( ez nem újdonság ) Denvert láttam tegnap, igaz hogy a Cowboys kapitális hibákat követett el, labdaeladás és egyéb anomáliák, de még így is figyelemre méltó milyen biztosan nyert a Broncos. És a támadójátékuk is helyén volt, nem csak a védekezés.
A Bills a Broncos-al ellentétben nem úgy tűnik, hogy jó formában lenne. Első fordulóban nem voltak nagyon meggyőzőek a liga egyik gyengébb csapata a Jets ellen, tegnap pedig 3 pontra voltak képesek a Carolina ellen és kikaptak 9-3-ra. A Broncos védelem sem sokkal egyszerűbb eset szerintem mint a Panthersé.
Ne sérüljön meg senki vasárnapig a Broncosból, főleg ne a QB  :)

Sportfogadas.org

Foci BL:
« Válasz #7 Dátum: Szeptember 18, 2017, 21:27:49 pm CEST »