Phirga Unchained

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 október 22, 2017, 20:59:30, firgabácsi
13. tipp

magyar foci NB2

Győri ETO FC - Kazincbarcika DNB1 1.72 betclic 4-3

A Győr szerintem valamelyest magához tért Szentessel, mióta ott van stabilabbak hátul és nem is kaptak ki, amolyan tipikus Szentes-féle játékot tolnak, stabil védekezés és középpálya és elől kevés lőtt gól, de kapni sem nagyon kapnak, vagy nyernek eggyel vagy iksz.
A Barcikát Vitelki rettenetesen összerakta, nagyon egységesek, de továbbra is azt gondolom, hogy jobban szerepelnek azért a valós tudásuknál. Múltkor kikaptak simán a nem túl acélos Soprontól, utána hazai pályán nem bírtak az egyik leggyengébbel, az egyik kiesőjelölttel a Mosonmagyaróvárral.
Ez egy más meccs lesz, itt azt kell játszaniuk ami nekik fekszik vagyis védekezni, tördelni a játékot és lecsapni egy kontrából.
Így is a Győrt tartom esélyesebbnek, egész héten a támadást gyakorolták ahogy olvastam, 1x-ben lesz úgy gondolom győri győzelmi esélyekkel, a DNB-t meg lehet tenni. A Barcikának van egy komoly hiányzója, egyik legjobb játékosuk Takács Péter a középpályáról kiesett, az ő hiányát megérezték eléggé a M.óvár ellen is.

+21.7, ROI 16.7%

#16 október 29, 2017, 23:04:46, firgabácsi
14. tipp

magyar foci NB2

MTK - Mosonmagyaróvár over 2.5 1.89 bet365 6-1

Lényegében a trend ellen megy a tipp mert ez a Mosonmagyaróvár iszonyat underes, meccseik 80-85%-a under, általában vagy kapnak egyet és marad 1-0  vagy kihúzzák 0-0-val.
Most lehet egy kivétel, az MTK NBI-es kerettel rendelkezik és ki is emelkedik innen, van egy olyan támadó potenciálja Torghellével, Lencsével elől, Kantával a középpályán, hogy ha hamar gólt szereznek az elején akkor lehet több gólos meccs ez most.
Az MTK egyébként legutóbbi öt hazai meccséből négyszer három vagy több gólt lőtt, remélem most is.
Igazából közönségszórakoztató meccsre készülnek, "Mindenképp szeretnénk ott folytatni, ahol Sopronban abbahagytuk. Jó lenne – és ez a célunk is – a mérkőzés elejétől dominálni, és közönségszórakoztató összecsapáson begyűjteni a három pontot."
A Moson egy fiatal, elég szerény képességű csapat, gyenge támadójátékkal. Céljuk a bennmaradás, kitámadni nem fognak amíg 0-0, de lehet utána sem nagyon, bár állításuk szerint szimplán egy jó meccset akarnak játszani, szerintem szokás szerint tíz emberrel betömörülnek hátul, megpróbálják majd elrontani az MTK játékát és megúszni egy tisztes vereséggel.

+30.6, ROI 21.8%

#17 október 31, 2017, 19:52:18, firgabácsi
15. tipp

női kézilabda NBI

Ferencváros - Győri ETO under 55.5 1.80 bet365 27-25

Kemény, feszült hangulatú meccsre számítok. A Győr nyilván az esélyes, de nem hiszem hogy lelőné a pályáról most a Fradit idegenben. Valószínű, hogy mint általában a komolyabb ellenfelekkel szemben, a Győr most is a nagyon szigorú, kemény védekezésből fog kiindulni, az ilyen típusú meccseit általában ezzel hozza le és többnyire 25 gól alatt tartja az ellenfelet. 
Én valami olyat várok hogy szoros meccs, és a Győr nyer 2-4 góllal, de nem dob 30-nál többet és nem is kap 25-nél többet. Akkor bukik ha hamar ellép a Győr és gyorsan kialakul egy olyan különbség, hogy utána már formalitás a meccs, mert onnantól lehet egy rohanás és laza védekezés.
Több fontosabb embere is sérült a Győrnek, Tomori, Hansen, Kendlikova, Groot, ezért is gondolom hogy most ez lehet egy szorosabb, kemény meccs és kevesebb gól. Általában utóbbi években erre a határra undert játszott eza két csapat, kivéve egy márciusi 28-28-at.
Nincs már play-off az idei bajnokságban, így nagyon fontos meccs mindkét csapatnak, játszadozni nem lehet itt.

+38.6, ROI 25.7%

#18 november 01, 2017, 22:25:44, firgabácsi
16. tipp

kosárlabda FIBA Európa Kupa

Basic-FIT Brussels - Balkan Botevgrad      Brussels team under 78.5 1.86 pari match 81-78

Nagy valószínűséggel ők ketten esnek majd ki és a Körmend, valamint a ciprusi Keravnos jut tovább a csoportból, legalábbis eddig ez látszik körvonalazódni. Azért aki nyeri ezt a meccset annak, legalábbis matematikailag, még bőven marad esélye továbbjutni.
Ha komolyan veszik és nem bohóckodnak védekezés nélkül akkor szerintem underes meccs lehet, ezen belül is hazai csapat under. A Brussels nagyon rosszul dob eddig, még a Körmend edzője is megjegyezte ezt mielőtt találkoztak velük, ott aztán a Körmend nagyon lazára véve a meccset nyert 74-61-re és a Brussels valami 34%-al dobott csak mezőnyből, a másik meccsükön is 60 pont körül ragadtak, a Keravnos 68-58-ra verte őket Brüsszelben. 
A Balkan viszont elég overes meccseket játszik, 80 körül dob, de kap is annyit rendre, abban reménykedem hogy nem lazázzák el hanem megpróbálnak nyerni mert ma azért lenne rá esélyük és akkor nyilván védekeznek is. Ha a Brussels dobóteljesítménye nem javul fel akkor azért van rá esély hogy ma sem dob 80 körül, még ha nyilván ez a bolgár csapat könnyebb ellenfél is mint a Körmend vagy a ciprusi csapat.

+28.6, ROI 17.9%

#19 november 01, 2017, 22:30:28, firgabácsi
17. tipp

női kosárlabda Európa Kupa

Ragusa - Szekszárd -3.5 HC pari match 1.86 72-59

Elég jó erőkből áll ez az olasz csapat, pár minőségi légióssal. A hazai meccset nagyon elrontotta a Szekszárd, de azért idegenben ha még most jobban is áll bele a meccsbe, én olasz győzelmet gondolok. Hazai pályán vannak és sérültjük sincs tudtommal. Itthon 18-al kapott ki tőlük a Szekszárd, nem gondolom hogy most is ennyi lesz, de legalább 5-6 pont azért lehet.

+37.2, ROI 21.9%

#20 november 06, 2017, 13:19:31, firgabácsi
18. tipp

magyar foci NBI

Ferencváros - DVSC 1 1.70 william hill 2-1

Sajnos azt gondolom, most megszakad a Loki jó sorozata. Herczeg Bandi nagyon jól összerakta a fiatalokat, de védekezésben azért rendre mutatkoznak hiányosságok, rutintalanság, csak eddig senki nem használta ezt ki.
Doll a gyenge pontja a Fradinak mert vele játékuk sem nagyon van, nemhogy hosszú távú koncepció és csapatépítés, de még ezzel együtt is azt gondolom hogy egyéni képességek miatt Varga, Paintsil vagy éppen Böde most sok lesz ennek a fiatal Loki védelemnek és egy-egy villanással eldönthetik a meccset. Bényei vagy Kinyik bele-, bele hibázhatnak holnap hátul.
A Fradiból eltiltás miatt hiányzik hátul Leandro és Otigba, de pótolhatóak. Utóbbi meccseken kissé jobb formát mutat már a Fradi, nekik ez egy kötelező győzelem most ha bajnoki címre vágynak.
Lokinál nincs igazi csatár, ehhez képest elég sok gólt lőnek utóbbi időben, de holnap nem hinném.

+44.2, ROI 24.5%

#21 november 11, 2017, 21:24:27, firgabácsi
19. tipp

kézilabda Bundesliga

Leipzig - Rhein-Neckar Löwen +4 HC 1.72 pinnacle 23-29

A Löwen nagy formában van, nagyon jól is megy nekik eddig az idényben, amiért mégis bepróbálom a pluszt az a spec helyzet amiben a Löwen van.
Hiába kérték az EHF-et és a Bundesliga vezetését, mindkettő hajthatatlan maradt, így 24 órán belül két meccset kell lejátszaniuk ami azért megterhelő lesz.
A Leipzig ellen holnap idegenben 18:10-kor, vasárnap pedig Barcelonában BL meccsen 19:00-kor lépnek pályára. Nincs sérültjük és nincs hír arról egyelőre hogy bármelyik meccset is beáldoznák a másik terhére, de szerintem inkább a BL-t fogják, a Bundes fontos a német csapatoknak, viszont a Barca csak 1.25 körül van ellenük, nem egy nagy odds.
Ezzel együtt is azt gondolom, hogy ha megvan a biztos vezetés pihentetni fognak a Bundesliga-meccsen is szinte 100% a Barca meccsre és akkor a végére szoros lehet.
Ha ugyan meglesz a biztos vezetés mert ez a Leipzig nem egy egyszerű ellenfél. Nagyrészt német játékosaik vannak és eddig igen jól szerepeltek.
Idegenben nem olyan jók, de otthon igen, eddig hazai pályán csak a listavezető Füchse Berlintől kaptak ki egy góllal, verték a nagyon erős BL résztvevő Flensburgot hárommal és a szintén jó Hannovert és Melsungent is.
Összességében én el tudom képzelni, hogy ha nyer is a Löwen az szoros meccsen történik majd, vagy ha elhúznak közben akkor bejönnek a cserék és a végére szoros lesz.

+34.2, ROI 18%

#22 december 05, 2017, 17:32:47, firgabácsi
20. tipp

I'm back némi szünet után ( lustaság miatt ) egy kissé fura tippel.

női kézilabda vb

Hollandia  - Kamerun félidő -7.5 HC 1.57 bwin 14-8

Inkább talán kombiba jó, bátrabbaknak a 8.5 vagy 9.5 single-ben. Kamerunt a németek ellen láttam, egy fizikálisan nem rossz ( értsd erős, robosztus játékosokból álló ), de amúgy nagyon képzetlen, darabos, néha durva csapat. Én azt gondolom a hollandok gyorsak lesznek nekik és technikailag is nagy a szakadék, tegnap a kínaiakat is eléggé megszórták a hollandok, ott 11-el vezettek félidőben.
Azért a félidőt próbálom inkább mert arra gondolok az elejét nyomják meg aztán ha sokkal vezetnek visszavesznek a második félidőben, remélem nem fordítva lesz:-)
A szerbek így csinálták tegnap, félidőben ők 11-el mentek, egész pontosan már a 13. percben 9-0-ra vezettek ami azért sokat sejtet Kamerun erejéről, igaz utána visszavettek a szerbek, második félidőben meg teljesen leálltak.
Csak a hollandokon múlik azt gondolom.

+24.2  ROI 12%

#23 december 07, 2017, 19:00:36, firgabácsi
21. tipp

CEV Kupa röplabda
Mate Asher - Ceske Budejovice -3.5 pont HC  1.80 tpro 2-3

Nem nagyon van időm indoklást írni. A csehek rendszeres BL résztvevők, BL selejtezőből estek ki ide, kérdés tovább akarnak-e jutni mert ez a CEV kupa olyan mint fociban ez EL, vannak furcsaságok:-) Amúgy jobb csapat a Budejovice az biztos.

+32.2  ROI 15.3%

#24 december 10, 2017, 19:14:40, firgabácsi
22. tipp

NBII
Budaörs - Nyíregyháza over 2.5 2.25 bet365 2-2

A bukik egyértelműen undert várnak, én bekockáztatom az overt itt.
A Szpari NB2-es szinten elég kreatívan és jól játszik előre, igaz ez inkább a hazai meccseikre érvényes. Az utóbbi időben elkapták a fonalat, egy vagon helyzetet dolgoztak utóbbi meccseiken amiket láttam, csak töredékét rúgták be, de az így is minimum két lőtt gólt jelentett. A védelmükre viszont jellemző a meccsenkénti 2-3 hajmeresztő hiba, aztán vagy az ellenfelek nem használják ki vagy Jova mutat be hatalmas bravúrokat így többnyire megússzák.
A Budaörs is igen jó passzban van most, megvannak a játékosai akik képesek kihasználni az ellenfél hibáit.
Inkább látványos, sok helyzetes meccset várok itt mint birkózást a csapatok és a két edző stílusa, filozófiája miatt.
Elvileg az időjárás nem fog annyira beleszólni most, tudtommal csak estére várható eső, hó.

+44.7  ROI 20.3%

#25 december 14, 2017, 19:08:39, firgabácsi
23. tipp

röplabda klub vb

Kozle - Sada Cruzeiro +10.5 pont HC tpro 0-3

Erősebb csapat a Cruzeiro, brazil válogatottak is játszanak benne amihez nem kell kommentár, de annyira nem meggyőzőek azért eddig. Szinte beestek a tornára és nem nagyon álltak még össze úgy tűnik, első meccsükön csúnyán kikaptak a Lube Civitanovától 3-0-ra, ma az iráni csapatot 3-0-ra verték ugyan, de szoros szettekben és úgy, hogy az irániak legjobbja meg is sérült melegítés közben.
A Kozle a Lubétól kikapott 3-2-re, az irániakat verte ugyanilyen arányban.
Erős ez a Cruzeiro, csak én azt gondolom, hogy a Kozle azért szettet fog tudni nyerni akkor pedig már kis szerencsével jöhet a pluszos.
A Kozle sem játszik eddig igazán jól, de ma már jobb volt mint első nap, a Lubét kis híján megverte naghyon kemény, szoros meccsen és nagyot küzdött, ebben mármint hogy harcolnak gondolom holnap sem lesz hiba. Ráadásul a torna Lengyelországban van tehát a Kozlénak kvázi hazai pálya, a lengyelek nagyon szeretik a röplabdát szóval nagy hangulat lesz biztosan.
Inkább kemény, szoros meccsre számítok mint sima 3-0-ra.

+34.7  ROI  15%

#26 december 20, 2017, 21:54:59, firgabácsi
24. tipp

vízilabda BL
Brescia - Jug Dubrovnik under 16.5 1.80 tpro 9-8

Röviden csak azért gondolom mert ez a Brescia nagyon underes, igaz a Dubrovnik meg több nagy overt játszott, de a Bresciának sorsdöntő meccs ( és tulajdonképpen a horvátoknak is az, legalábbis a csoportban a top4-be kerülést erősen befolyásoló meccs lesz ez ), így otthon szerintem esélyesebb egy védekezős, kemény, kevés gólos meccs mivel a Bresciának inkább csak ilyen meccsen van esélye mivel a Dubrovnik amúgy egy erősebb csapat náluk.

+24.7   ROI 10.3 %

#27 december 30, 2017, 00:43:46, firgabácsi
25. tipp

darts vb
Taylor - Gary Anderson Taylor 1.85 betfair 5-3

Eddigi formák alapján gondolom, bár ezen a vb-n óriási formaingadozások vannak és az ászok sem éppen élesek, így persze akármi is lehet, főleg meg aztán az ő kettejük meccsén.
Én inkább úgy látom, hogy Taylor, bár messze van persze évekkel ezelőtti önmagától, de hoz egy korrekt átlagot ezen a tornán és inkább lassan felfelé ívelő formát mutat. Anderson az ellenkezője, jól indult, de inkább lefelé megy. Tegnap kifejezetten rossz játékkal jutott tovább, többször nem tudott ilyen szintű versenyző számára egyébként egyszerű kiszállókat sem megdobni 3-4-5-6 nyilakból sem, szerencséjére olyan ellenfele volt aki ellen ez is belefért + fájt a háta ami láthatóan erőteljesen zavarta és nem tudom egy nap alatt mennyire jött rendbe. Taylor többet tudott pihenni ami kicsit szintén számíthat.

+33.2   ROI 13.28 %

#28 január 01, 2018, 23:14:08, firgabácsi
26. tipp

darts vb döntő
Phil Taylor nyílátlag under 101.5  1.85 betclic 102.26

5 meccset játszott eddig a vb-n a Power, egyszer ment e fölé a határ fölé, Gary Anderson ellen. Persze valahol lutri, mert utolsó vb-je, simán lehet fényt kap és dob egy 103-104-es átlagot, de mostanában azért ez nem nagyon jellemző már rá.
Egy 7-8 évvel ezelőtti Taylorra még sokkal inkább az overt tettem volna, most azt gondolom azért bármennyire is visszavonul, utolsó vb, jutalomjáték stb., de csak fogja őt is nyomaszatni a tét, hogy vb címmel vonulhat vissza ha nyer. A másik, hogy csak 57 éves már, ez várhatóan egy hosszú meccs lesz, esélyesebb, hogy nem tud egész meccsen ilyen jó átlagteljesítményt hozni, én inkább 100 és 101 közé várom valahova.
Magáról a meccsről meg azt gondolom, hogy Cross nyer ha a Gerwen meccshez hasonlóan áll hozzá és nem ijed meg.
Ha viszont az történik vele mint Jamie Lewisszal az elődöntőben akkor Taylor simán le fogja hozni rutinból.

+23.2  ROI 8.9 %


#29 január 07, 2018, 19:30:40, firgabácsi
27. tipp

női kézilabda NBI

Vasas - Békéscsaba -1.5 HC 1.80 unibet 28-24

Jobbnak érzem a Békéscsabát játékosállományra, akkor is ha eddig pocsékul szerepelt és még nem nyert meccset. Óriási kiesési rangadó lesz, remélem a Csaba azt az arcát mutaja amit eddig mióta új edzője van. Azóta téli felkészülési meccseken több lényegesen erősebbel is szorosat játszott, nemrég meg bajnokin a Debrecentől is csak hárommal kapott ki. Reméljük nem 1 góllal nyernek pont és úgy bukik :D De érdemes lehet inkább a line-t tenni kombiba, az 1.50 körül van.

+13.2  ROI 4.9 %