Kosár tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem csak foci van a világon :)

Sziasztok.
Régóta fogadok már europai kosárra, de idáig nem készítettem róla naplót még otthon magamnak se. Igyekszek heti rendszerességgel leírni tippjeimet és várom a kosár szerető emberek észrevételeit is. Vágjunk hát bele.

#2 október 24, 2017, 04:02:38, Konkurencia
    Naplómat egy dublázózal indítom.

    Lkl ligában a mai nap az eddig nyeretlen Juventus gárdája fogadja a Pieno Zvaigzdes együttesét akik pedig inkább otthon szerepelnek jól. Idegenbeli mérlegük 0-2 bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Zalgiris és a Rytas-tól kaptak ki akitől azért nem szégyen.
    Meglátásom szerint ma a Juvenus elkezdi a kapaszkodást és megszerzi az első győzelmét
    1. Tippem:
Juventus Utena - Pieno Zvaigzdes Pasvalys A mérkőzés győztese
Kimenetel: Juventus Utena

Odds: 1.45


Másik tippem pedig az olasz ligából érkezik ahol az eddig veretlen Brescia fogadja a Varese csapatát. A hazaiak igen jó formában vannak és otthon bárkit képesek lehetnek legyőzni. Dario Hunt a Nancy-ból érkezett és gyorsan beilleszkedett a csapatba mecsenként 14 pontot átlagolva. Mellete a tavalyi év MVP- je pattogtat Landry személyében. Valamint a Vitali testvéreket se szabad leírni. Hazai győzelmet várok.

2. Tippem:
Brescia - Varese A mérkőzés győztese
Kimenetel: Brescia
Odds: 1.40


Odds.:2.03
[/list]

#3 október 28, 2017, 14:17:02, Konkurencia
Sziasztok mára ezeket láttam fogadásra érdemesnek.

Fenerbahce Ülker - Anadolu Efes, Hazai csapat - Pontszám 80,5
Kimenetel: Több, mint 80,5
Odds: 1.55

A Fenert nem kell bemutatni senkinek. Első hazai mecsük az Euroligában. Ráadásul az Efes ellen aki ellen épp nem rég kaptak ki idegenben a török bajnokságban. Tehát meg van az extra motiváció is. Nem hiszem, hogy vissza fogják magukat a srácok és ha ez így lesz akkor könnyen összejöhet a 81 pont

Oldenburg - Karsiyaka, Hendikep -9,5
Kimenetel: Karsiyaka +9,5
Odds: 1.40

A Pinar teljesen átalakult idén. Azt hittem, hogy gyengék lesznek de Jones és Kennedy vezetésével egész jó kis csapat jött létre. Ugyan ez nem mondanám el az Oldenburgról. Eléggé hullámzó a teljesítményük és Qvale nélkül kicsit periméteres lett a csapat. Lehet, hogy nyernek de a Pinart nem fogják agyon verni.

Szombathely - Szolnok, Hendikep -3,5
Kimenetel: Szolnok +3,5
Odds: 1.60

A Szolnok jobb formában van. Erősebb a keret. Hazai pálya miatt kicsit megtámogatom őket. De szerintem nyerni fognak.

Baskonia Vitoria - Valencia, Hendikep -7,5
Kimenetel: Valencia +7,5
Odds: 1.30

A Baskonia idén szenved. Se védekezésben se támadásban nincs együtt a csapat. Közel se mondható
ez el a Valenciáról. Szoros mecsen szerintem nyerni fog a Valencia de azért óvatosabbra veszem es adok pár pont előnyt nekik.

Sok sikert mindenkinek!

#4 október 29, 2017, 06:31:02, Konkurencia
Sziasztok.

Mai napra 3 mecset tippelnék meg. Reméljük ezuttal szerencsével járunk.

Juventus Utena - Vytautas Prienai, 1X2
Kimenetel: Juventus Utena
Odds: 1.40


Ismét bizalmat szavaznék a Juventusnak. Hétköznap végre megtört a jég és hazai pályán legyőzték a Hapoel Holont. Ideje lenne a bajnokságban is összekapniuk magukat és erre a szintén nyeretlen Vytautas megfelelő ellenfélnek tűnik. Remélem most nem viccelnek meg.

Adecco ASVEL - Reims, Hazai csapat - Pontszám 87,5
Kimenetel: Kevesebb, mint 87,5
Odds: 1.55


Az Asvel otthon a bajnokságban még veretlen szerintem ez nem ma fog megváltozni. De a csapat maga nem egy run and gun csapat és továbbra is be kell osztani az erőt ugyanis az europai porondon is helyt kell állniuk. Úgy gondolom 88 pontot nem fognak dobni.

Monaco - Boulazac, Hazai csapat - Pontszám 81,5
Kimenetel: Több, mint 81,5
Odds: 1.60

A Lyonnal ellentétben a Monaco pörgösebb gyors támadásokat kedveli. Eddigi 5 hazai mecsükön egyetlen egyszer nem sikerült elérni a 82 pontot de abból vereség is lett a Le Mans ellen. A Boulazac a 2. osztályból jutott fel és egyelőre kicsit nagy nekik ez a kabát. A tavalyi alapszakasz győztes ellen nem hiszem, hogy sok esélyük lenne.  A hazaiak nyernek és legalább 82 pontot dobnak majd. Véleményem szerint

Sok sikert mindenkinek!

#5 október 29, 2017, 19:25:49, Konkurencia
Capo D'Orlando - Torino, 1X2
Kimenetel: Torino
Odds: 1.72


A torino idén nagyon megerősödött ennek következtében az elvárások is erősödtek. A Capo nem rossz csapat de még nagyon fiatalok és kicsit érniük kell de a jövőben jók lehetnek majd. Ha az élmezőnyben akar maradni a Torino akkor az Orlando ellen idegenben nyerniük kell. Szerintem ez nem lehet probléma.

Sakaryaspor - Tofas Bursa, A mérkőzés győztese
Kimenetel: Tofas Bursa
Odds: 1.55

A Tofast idén nagyon komolyan kell venni szerintem top 5 legjobb török csapatban benne van. Ahogy néztem komolyan veszik a bajnokságot és az Europai porondot is. Ha pedig komolyan veszik akkor nem lehet kérdéses a győzelem

Arisz - Olympiakosz, Hendikep 4,5
Kimenetel: Olympiakosz -4,5
Odds: 1.30

Ide csak annyit, hogy azaz Aris sokkal gyengébb mint tavaly az Olympiakosz pedig 5 ponttal legalább hanem többel erősebb.

Dijon - Paris Levallois, Hendikep -8,5
Kimenetel: Paris Levallois +8,5
Odds: 1.30


Diaw Prepelic Pietrus trioval nem hiszem, hogy nagy verést kapnak ha egyáltalán kapnak a Párizsiak. Dijon pedig otthon erős de nem verhetetlen.

#6 november 01, 2017, 06:29:40, Konkurencia
Ma inkább csak apróval játszok egyik mecsen se látok olyan nagy erteket vegeredmenyre ezért inkabb pontot tippelnék

Sassari - Monaco, Pontszám 158,5
Kimenetel: Több, mint 158,5
Odds: 1.90


A Sassari a hetvégén elkapta a Milant otthon. Ami nagy önbizalmat adhat a csapatnak. A franciák pedig nem azok a spórolós csapat. Minden mecset megakarnak nyerni nem igazán tartalékoskodnak. Pörgős sok kosaras szoros mecset várok

MoraBanc Andorra - Paris Levallois, Pontszám 156,5
Kimenetel: Kevesebb, mint 156,5
Odds: 1.80

Az Andora egy kemény 58-48 as győzelemmel hangolt a Tenerife ellen. Remélem folytatódik ez a remek védekezés gyenge támadás és akkor 156 alatt marad a mecs

Karsiyaka - Hapoel Holon, Pontszám 161,5
Kimenetel: Több, mint 161,5
Odds: 1.75

Két jól támadó de pocsékul védekező csapat találkozik ennek tükrében szerintem az nyer aki túl dobja a másikat. Sok 3 pontost és kosarat várok
Sok sikert mindenkinek.

#7 november 10, 2017, 17:07:09, Konkurencia
Mai tipjeim.

Nevezis Kedainiai - Bakken Aarhus, A mérkőzés
győztese

Kimenetel: Nevezis Kedainiai
Odds: 1.40
Bár az Aarhus nem rossz csapat de azért a Dán kosárlabda még mi dig nincs egy szinten a litvánnal.
A csapatot inkább a légiósok határozzák meg sem mint a hazai Dán játékosok. A Nevezis igazi csapatjátékot játszik ellentétben a vendégekkel ahol az egyéni megoldások vannak előtérben. Hazai csarnokban meglepő lenne ha a dánok nyernének.

Buducnost Podgorica - Bayern München, Pontszám 157,5
Kimenetel: Több, mint 157,5
Odds: 1.90

A Bayern idén szárnyal. Nagyon egyben van a csapat és igazi overesnek számít. A Buducnost otthon nem fog megijedni. Sok kosarat várok

Antwerpen - Donar Groningen, Pontszám 152,5
Kimenetel: Több, mint 152,5
Odds: 1.75


Két gyors kosárlabdát játszó csapat. Ráadásul a hollandoknak a védelme nem épp az erősek közé tartozik. Plusz a zrt. Elég alacsonyan húzta meg a határt. Meglátjuk mi sűl ki. Remélem nem cáfolnak rám ;)

Sok sikert mindenkinek.

Kisebb kihagyás után megint megpróbálkozok megint két tippel.

Olympiakosz - Panathinaikosz, Pontszám 144,5
Kimenetel: Kevesebb, mint 144,5
Odds: 2.00
Mindkét csapat jól ismeri egymást. Az Olypiakosz híresen jól védekező csapat és hosszas támadásokat vezet. Ha a játékát tudja érvényesíteni akkor itt nem fognak a pontok repkedni és a hazai pályán azért nem hiszem hogy a Pana fog irányítani.

Unicaja Malaga - Crvena zvezda, Vendégcsapat - Pontszám 72,5
Kimenetel: Több, mint 72,5
Odds: 1.55

A szerbek eddig igen csak felűl múlják a várakozásokat. Otthon mindenkire veszélyesek. Kimondottan ötletesek támadásokban. Igazi csapat benyomását keltik. Nem egy emberre épül a játékuk. Ami azt is jelenti, hogy nem lehet kiszámítani épp kifogja befejezni a támadásokat. Épp ezért bízok benne, hogy idegenben a spanyoloknak sikerül legalább 73 pontot dobniuk.

Sok sikert