Foci vb 2018 tippek, fogadások, vodka

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


* Franciaországban a helyi hírtv élőben követi a csapatbuszt a szállásról a stadionig.
* Kolumbiában végig adják a bemelegítést is a TV-ben. Két órával meccs előtt kezdődik a közvetítés.

Idézetet írta: laudrup Dátum június 19, 2018, 21:20:52
komoly csapattal azért még nem akadtak össze..
Nyolcaddontos vegallomast tippelek nekik a portugalok vagy spanyolok ellen...

#302 június 19, 2018, 22:29:52, oakland23
A tizik mellett az öngólok is szaporodnak, ebből a szempontból ez a meccs (nap) kánaán volt. Tizis szelómon 2 jött most csak a tizikből, de még a portugálok meccséről beeshet egy tizi. Az öngólos szelókból az egyik a képen, a másik is, de ott még jöhetne egy-két öngól  :D

most amúgy 35 ezret ajánl fel a bet356 cash out-ra, lehet el kéne fogadni. alszok még rá egyet, de a cash out lenne a jó döntés, de csak arra gondolok, hogy van még a szelón 9 meccs, az egyiken hátha lesz még öngól, de ha nem, már akkor is minimum duplázom a tétet, ha egy sem esik ezeken a meccseken.

De bakker, ez a VAR azért igazi aranybánya, most is csak szabadrúgást adott volna, így meg püff, ott a tizi megint. Ami fura, hogy milyen kevés lest kell visszanézni, én igazából egyre sem emlékszem, bár két meccset nem láttam.

Nincs két meccs egymás után, hogy ne legyen büntető vagy öngól, így ha egymás után kötünk pár meccset, szinte garantált a nyertes szeló. Én már a csoportmeccseken így tolom, már az sem nagyon érdekel, hogy ki nyer, csak azt várom, hogy kerüljön be a laszti a 16-oson belülre, aztán történjen valami  ;D

Ezt a büntetős piaci részt neked találták ki Oak. Gratula, akármi is lesz a vége ez nagy királyság! :beerchug:

Idézetet írta: oakland23 Dátum június 19, 2018, 22:23:40

Korábbi sikereiden felbuzdulva én is megfogtam az öngólt és a büntetőt az orosz egyiptomi meccsen. :D  :D


Carlos Valderrama valderramásította a feleségét.



Ázsiai vert dél-amerikait, még soha nem volt ilyen!

Előzőleg 15 vereség és 3 döntetlen volt az ázsiai mérleg. Aztán jöttek a Kék Szamurájok! Tovább


Sajnos a Marokkó-Iránt nem láttam, faterom nézte, de azt mondta, nem sok mindenről maradtam le. Igazából nekem már Marokkó összeállítása sem tetszett, nálam Fajr kezdett volna például. De mindegy, sikerült kikapni Irán ellen, innentől kezdve nem igazán van mire várni, meg kell csapni Portugáliát. Ezért gondoltam egy olyat, hogy:
Marokkó kaput eltaláló lövések 2.5 felett @ 1.80 bet365

Uruguay meccsén a szaúdiak ellen sok megérzés van, de vagy mindent teszem, vagy egyiket sem. Szerintem a szaúdiak annyira nem szarok, mint azt az első meccsen láttuk. De még az is lehet, hogy igen.
Godin pl. nagyon pörgött az első meccsen, ha lenne vagy 10.00-12.00-es odds a góljára tennék rá, de így 6.00-án nem éri meg.
Godin lesz a meccs embere 34.00-es odds, ehhez mondjuk szintén kell a gól, meg hátul egy két szerelés, egy-két előretörés, és akkor meglehet a man of the match, ha Suarez vagy Cavani nem vág mondjuk kettőt-hármat.
Tetszik, hogy a szaúdi csapat min. kettőt lő kapura (ami el is találja). Ez félidőnként egy, és ha papírforma szerint alakul a meccs, akkor előbb-utóbb Uruguay betalál, akkor már a 1-0-ás hátrányon nincs mit őrizgetni. Félidőnként egy-egy lövés csak kaput talál, ezek felk. meccsen gólokat is lőttek igazi sztrácsapatoknak. Uruk most középpályán szerintem annyira nem erősek, mint a korábbi években, elöl és hátul vannak a nagy nevek, középpályát azért át lehet játszani, ha van rá szándék, de hát miért ne lenne. SZerintem a 0-5 után a szaúdiak azért csipkedik majd magukat, nálam ez a kaput eltaláló lövések száma szaúd arábia 1.5 over 1.80-ért value

Tetszik még a büntetőlapok felett 3 Ah, Turpin vezeti, ő olyan spori, hogy simán tankönyv alapján vezet. Ha mezrántás van, sok spori egy csúnya nézéssel elintézi, Turpin nem mérlegel. Ilyen szempontból ő kiszámítható, nem nagyon láttam még más stílusban vezetni, igaz, francia bajnokikat nem nézek, ahol ő vezet, de BL-meccseken én rendre húzom a lapot, ha kedvező a line. Uruguaynál vannak tuskók még így Arevaló nélkül is, szaúdiak meg többször lépnek majd át egy határt, hisz erősebb csapat ellen játszanak, ezeket az ászokat nem mindig lehet szabályosan tartani, meg hát Suarez és Cavani is igazi provokátor. Ráadásul az uruknál is gurulhat a gyógyszer, ha netán sokáig iksz, az meg csak kedvez a lapoknak, ha a szaúdiakak vezetnének, mert ott játszana az időhúzás is. Lapok száma 3 felett ah jónak tűnik

ESti meccsre viszont semmit sem érzek, szerintem egy kontroll-game lesz a spanyolok részéről, kevésbé látványos találkozón spanyol siker, ilyen 1-0 vagy 2-0 formában képzelem el.

Azt meg mot sem írom, hogy az öngólokat meg a tiziket biztos játszom valamilyen formában, de azt tényleg mindig játszom a csoportmeccsek alatt.

Én lapokat játszottam a Portugália - Marokkó meccsre.
2.5 over-re vállalható szerintem az 1.40 is.
3.5-re pedig már 1.95 van.

Egyik csapat sem cicózhat.. és azt sem mondhatjuk, hogy a legnyugodtabb habitusú játékosok játszanak a két csapatban.
Valamint aki olyan oldalon fogad, ahol a faultok számára is lehet fogadni, ott is az over-t ajánlom.

CR szokasos modon megerkezett :D

Nem tudjatok veletlen, hogy valahol meg lehet azt nezni hivatalosan, hogy hany meterrol szuletett a gol? Fogadasilag az szamitana, hogy az 5-oson kivulrol vagy sem, nekem ugy tunt meg a fejes pillanataban kint volt CR, de jo lenne valami hivatalos forras is..

Szerk: youtuberol 0,25-os lassitas mellett visszanezve kivulrol ugrott el a fejes pillanataban. De ha barkinek van meg vmi info azt megkoszonnem :D

Méghogy az oroszok a bundások. Bundás az amerikai játékvezető, aki benyal Rinyáldóéknak.

Mehet a bányába, Kassaival.

Ez mondjuk sima tizi lett volna, nem is ertem miert nem neztek vissza...