Női kézilabda vb 2017

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri a 2017-es női kézilabda vb-t?

Norvégia
28 (58.3%)
Oroszország
1 (2.1%)
Franciaország
3 (6.3%)
Hollandia
6 (12.5%)
Dánia
2 (4.2%)
Németország
1 (2.1%)
Magyarország
5 (10.4%)
Más
2 (4.2%)

Összes szavazó: 47

Szavazás lezárva: december 05, 2017, 10:47:35

november 17, 2017, 11:07:29, SPF Admin
Női kézilabda vb 2017


Hivatalos weboldal: http://germanyhandball2017.com
Időpont: 2017 december 1-17.
Helyszín: Németország
Program: http://germanyhandball2017.com/schedule/

A. csoport:
Franciaország - 1.85
Románia - 3.50
Spanyolország - 3.00
Szlovénia - 41.00
Angola - 41.00
Paraguay - 501.00

B. csoport:
Norvégia - 1.22
Svédország - 5.50
Csehország - 31.00
Magyarország - 8.50
Argentína - 150.00
Lengyelország - 31.00

C. csoport:
Dánia - 3.50
Oroszország - 1.57
Brazília - 4.50
Montenegró - 17.00
Japán - 51.00
Tunézia - 101.00

D. csoport:
Hollandia - 1.85
Németország - 2.60
Szerbia - 7.50
Dél-Korea - 6.00
Kína - 101.00
Kamerun - 101.00

(zárójelben a csoportgyőzelemre vonatkozó szorzó)

Lebonyolítás:
A csoportokban mindenki játszik mindenkivel, majd minden csoport legjobb 4 helyezettje továbbjut a kiesési szakaszba, amely tartalmazza a nyolcaddöntő, negyeddöntő, elődöntő, bronz, illetve döntő mérkőzéseit.
A csoportkör 5., illetve 6. helyezettjei a President's Cup-ban szerepelnek, mely során kialakul a vb végső sorrendje.

Oddsok a győztesre/Top3:

Norvégia - 2.10/1.10
Oroszország - 6.50/2.60
Franciaország - 8.00/3.15
Hollandia - 9.00/3.30
Dánia - 15.00/4.30
Brazília - 18.00/4.30
Németország - 18.00/4.30
Spanyolország - 18.00/4.30
Románia - 21.00/4.50
Svédország - 21.00/4.50
Magyarország - 31.00/5.50
Dél-Korea - 36.00/10.00
Szerbia - 61.00/15.00
Montenegró - 76.00/21.00

Vélemények? Tippek?

Az idei női kézilabda vb alatt számos játékban vehettek részt weboldalunkon, ahol rengeteg bónusz, illetve ingyen fogadás vár rátok az Unibet jóvoltából.

Tartsatok velünk és "Hajrá magyarok!"

Női kézilabda-vb - A magyar szövetség továbbra is bízik Tomori játékában

A Magyar Kézilabda Szövetségnél (MKSZ) továbbra is bíznak abban, hogy a sérült Tomori Zsuzsanna pályára léphet a válogatottban a decemberi németországi világbajnokságon.

"Ő nagyon ott akar lenni, a válogatottnak nagy szüksége van rá, meglátjuk. Én nagyon bízom benne, hogy kint lesz" - nyilatkozta Novák András, az MKSZ főtitkára a Sport TV csütörtöki, Mai helyzet című műsorában.
A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC átlövőjének térde október elején, a Fehéroroszországban játszott Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg, azóta nem léphetett pályára, ennek ellenére szerepel Kim Rasmussen szövetségi kapitány 19 fős keretében.
"Szinte naprakészek vagyunk, minden nap egyeztetünk az orvosokkal" - fogalmazott Novák. Hozzátette, ha a dán edző számít Tomorira a németországi tornán, akkor a szövetség készen áll, hogy egy orvosi csapatot biztosítson a játékos számára.
"Bármilyen döntést hoz szakmailag, készen vagyunk rá" - nyilatkozta az MKSZ főtitkára, aki szerint Tomori a csoportkör második felében csatlakozhat a csapathoz, de akár a világbajnokság elejétől a társaival lehet.
A győri klub szerdai szurkolói ankétján az hangzott el, hogy Tomori teljes gyógyulása csak januárra várható.
Az MKSZ elnöksége november végén ülésezik, akkor fogalmazzák meg a hivatalos elvárást a válogatottal szemben. Novák András elmondta, a magyarok csoportja és a keresztág is erős, az elvárás minden bizonnyal a nyolc közé kerülés lesz, "de lehetnek merészebb álmaink, ha mindenki egészséges".
A december 1-jén kezdődő világbajnokságon a magyar együttes a címvédő Norvégiával, valamint Svédországgal, Csehországgal, Argentínával és Lengyelországgal szerepel azonos csoportban. Ezeket a mérkőzéseket Bietigheim-Bissingenben, a nyolcad- és negyeddöntőt Lipcsében rendezik.
Kim Rasmussen csapata a jövő héten Norvégiában részt vesz a Möbelringen Kupán, ahol a házigazdákon kívül Oroszország és a Koreai Köztársaság együttesével találkozik. (MTI)

A csoport A. Pineau ott van a keretbe a Franciáknál így talán rakható a csoport győzelem
B csoportot nyerik Norvégok, nagyon minimális esély van arra hogy Svédek elkapják őket
C csoport Dánok ennyivel nem szarabbak az Oroszoknál, hogy ekkora különbség legyen de nyilván megnyert olimpia után érthető
D csoport Hollandok annyival jobbak, hogy sima az ods is egy vicc, ha nem jön a hazai Német bunda és döntetlen Koreától sima

top3ra meg esélytelen bármi is mondani Norvég, Holland, Orosz, Dán Francia többi csapat meg említésre se méltó :D

Groot ott lesz a vb-n? azert szules utan Polman se lesz 100as sztem meg ha Groot se az akkor lehetnrk bajban, de nekem akkoris ok a legszimpibb csapat az eselyesek kozul

Húú, megnézve a 19-es keretet, azért van itt baj bőven  ;D
Hol van Triscsuk? Kb. egyedül többet ér, mint Zácsik és Klivinyi együtt. Persze ez csak az én véleményem.
Az már nem újdonság, hogy a szélsőink milyen szintet képviselnek. Azért nem egy nem két Fradi meccset láttam mostanában, de az nekem talány, hogy a Schaltz hogy fér be a válogatottba? Aranyos csaj, de azért na. Gávait olyan sűrűn nem láttam, de a Puhalák szerintem mindkettejüknél jobb formában van. Másik oldalon Lukácsnak még vannak is jó meccsei, talán Bódi is tud még mutatni ezt-azt, bár szerintem saját legjobbjához képest ő sincs azon a szinten, ahol kéne lennie a vb előtt. Arra a szélre és az Érd-re gondolva azért kár, hogy a Krpez nem magyar  :D
Azt fel sem tudom fogni, hogy a Tomori hogy került elő még csak gondolati szinten is. Gondolom az utolsó szűkítésnél kiesik, de akkor is... Valószínűleg a Schatzl-Gávai duó egyik tagja is kiesik, mert ott van Görbe is, aki ha nem is szívesen, de azért minőségi perceket tölthet lenn szélen, mert bár irányítóként is remek, azért most Kovacsics Anikó a top azon a poszton.
Sajna Dunaújváros meccset jó rég láttam, de bízom benne, hogy Kovács ezúttal nem csak agresszív lesz, de hatékony is, legutóbbi tornáján kb. minden 2. ziccerét elkúrta. De ott nála az akarattal nem volt probléma, bár minden csajban annyi tűz és energia lett volna. Illetve mivel nem láttam Dunaújváros meccseket, így sajna azt sem tudom, mi van a Klujberrel, pedig én őt is szívesebben néztem volna, mint mondjuk Bódit, ha már Rasmussen a jövőt emlegette...

De hát bízzunk a legjobbakban, jó lenne a norvégok mögött a 2 helyet megcsípni, és elkerülni mondjuk a franciákat meg a románokat, mert vélhetően ez a két csapat lesz a top2-ben az A csoportban. Szlovénoknál több sérült is van, spanyolok meg rendre sötét lovak, de legutóbbi tornán ahogy emlékszem, nagyon maguk alatt voltak...

Ami a végső győztest illeti, nem hiszem, hogy Norvégiának lehet ellenfele, de az is biztos, hogy ilyen oddson azért nem nagyon éri meg fogadni rá.

Egyébként kiindulva abból, hogy pl. BL-meccseken (női elsősorban) ha egy magyar és a német csapat játszik, (lásd legutóbbi Thuringer-FTC) ott a sporik 4-5 gól előnyt tuti jelentenek, és szerintem válogatott szinten is. Szóval a német együttes minden meccsen hendivel indul majd, fogadni mernék. Valamiért úgy érzem, a németek dobogósak lesznek, de azért a végleges keretet még megvárom, bár nem hiszem, hogy utána okosabb lennék  ;D

Idézetet írta: hubika88 Dátum november 17, 2017, 12:15:34
Groot ott lesz a vb-n? azert szules utan Polman se lesz 100as sztem meg ha Groot se az akkor lehetnrk bajban, de nekem akkoris ok a legszimpibb csapat az eselyesek kozul
Groot biztos lesz, Várda ellen már játszott, szerintem hétvégén is fog, és bőven lesz ideje formába lendülni, ráadásul a vb-n is inkább a 2. fázisban lesz rá szükség. De nincs van Olphen és Wisser sem, szóval azért a hollandoknál is lesz kérdőjel, ráadásul a védekezés sosem volt erényük, és akkor még itt van, hogy a van der Heijden sincs csúcsformában, ha a Fradi meccseiből indulok ki.

#8 december 10, 2017, 22:06:30, csak1tomi
 németek dobogósak lesznek



;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hát lefosom a bokám ha ez bejön én bármibe fogadok nem jutnak legjobb 4be se

wikin találtam egy 28as tág keretet
https://en.wikipedia.org/wiki/Germany_women%27s_national_handball_team hát meg lehet nézni a csapatokat, meg az életkorokat
Xenia Smits aki értelmes játékos Metzben bár ő játéka is beteg, ha úgyvan minden támadását befújják belemenésbe
Németek még power rankingban sincsennek top8ban de hát kitudja milesz  :D

nah csak leégtek a németek  :laugh:

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 17, 2017, 12:17:44
Azt fel sem tudom fogni, hogy a Tomori hogy került elő még csak gondolati szinten is.
én sem

Nem lesznek rosszak a németek, legalábbis hozzánk képest  :P

Görbe ha szélső, akkor ott bal oldalon jobbak vagyunk, de Schatzl hasonlóan vakegér, mint a Geschke. Másik szélen Huber nálunk simán kezdő lenne Naidzinavicius bár ott a wikin irányító, inkább átlövő játéka alapján, vagy ilyen átmenet féle, és ő nincs rossz formában, ami meccsenként 5-6 garantált gól átlövésből csak tőle, mi ennyit csapat szinten sem tudunk. Minevskaja is jó egy-két skúlóra 9-ről, meg az általad említett Smits is elég frankó játékra képes.
Kapusok közül nem tudom, kik maradnak, de azért ott sem rosszabbak, mint mi. Bölk szintén nagyon jó kis játékos, semmivel sem rosszabbak ők, mint mi. Beállós poszton nagyjából egykuyta a két csapat, irányítóban azért Kovacsicsot ők is elfogadnák.

A D csoportban egy kis bírói segítséggel simán top2-es a német csapat, aztán az egyenes kieséses szakaszban egy Montenegrót, vagy egy Brazíliát otthon bármikor megcsaphatnak.

Mondjuk a top3-at azért én is erősnek tartom, de ha őszinték vagyunk, Norvégia mögött azért van 7-8 csapat, aki ha mondjuk döntős, azért az nem olyan nagy meglepi. Nekem a németek kapcsán a top 8 szinte biztos, ott meg már ellenfél és szerencse függő a dolog. Ha jó napot és ellenfelet fognak ki, akkor pedig top4, ahol ugye már két meccset játszanak az éremért, vagy a bronzért, vagy az aranyért

Teresa Almeida, az egyik angolai kapus  :D


Milyen lehet ütközni vele, amikor kijön labdát halászni???  ;D

Nekem az lenne a kérdésem, hogy Hubika hogy tudná maga alá gyűrni ezt a behemótot kisasszonyt az ágyban? :)

Nehogy valami hekker feltörje a telefonját, és előkerüljön egy-két 'olyan' fotó, mint a Mörknél  ;D

Amúgy ha már Afrika, mi a tököm van Tunéziával? Sajna nem találok statot a tegnapi angola-tunézia 31-14-ről, de azért 14 gólt dobni egy meccsen, az elég gáz... Franciák ellen is volt egy hat gólos első félidő, amikor Edwige-ék komolyan vették, szóval nem tudom, mi lehet Tunéziával, pedig úgy tudom, Angolánál Bernardo nem játszott, és Kialáék sincsenek már... Ennek a malackának össze-vissz 14 gólt dobni, hát nem tudom... Amúgy már két éve is leszopatott Tunézia, sokkal többet képzeltem róluk, aztán már akkor sem ment nekik...