Női kézilabda vb 2017

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri a 2017-es női kézilabda vb-t?

Norvégia
28 (58.3%)
Oroszország
1 (2.1%)
Franciaország
3 (6.3%)
Hollandia
6 (12.5%)
Dánia
2 (4.2%)
Németország
1 (2.1%)
Magyarország
5 (10.4%)
Más
2 (4.2%)

Összes szavazó: 47

Szavazás lezárva: december 05, 2017, 10:47:35

Idézetet írta: SPF Admin Dátum november 28, 2017, 12:37:32
Nem igazán kedveljük a menstruáló játékosokat, mert kiszámíthatatlanok. Előzetesek helyett játékok lesznek.  ;D

Nagyon fognak hiányozni a kézivb előzetesek, nem igazán értem miért kerültek ki.

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 29, 2017, 20:38:57
Azért páran csak kedveljük őket, még ha gyakran szidjuk is a csajokat: Nekem nov. 15-én van a szülinapom (ahogy öregszem, egyre jobban utálom), én onnantól már számolom a napokat, mikor jön a csajok Eb-je vagy vb-je. Tény, hogy kiszámíthatatlanok, de attól még nagyon sokan kedveljük őket.
Épp ma kerestem az archívumban valamit, aztán néztem, a női kézi tornák ilyen 20-50 oldalt szoktak betölteni a fórumon, nagyjából mondjuk két-három hét alatt, mert írunk bele előtte egy héttel, meg a torna után 1-2 nap, aztán paff...
Csak összehasonlításképp, a 2016-2017-es fociszezon 5 top bajnoksága meg az NBI összesen nem élt annyi oldalt, mint egy-egy női kézi eb vagy vb topicja, miközben a foci megy vagy 10 hónapig...
Ezek alapján kár lenne tagadni, hogy mi mozgat meg jobban minket  ;)

Szerintem megfelelően foglalkozunk mi is vele: tippjáték, nyereményjáték, aktív fórum. Már csak a magyar siker hiányzik.  :cya:

#32 november 29, 2017, 22:25:46, SPF Admin
Idézetet írta: Laca87 Dátum november 29, 2017, 21:38:42
Nagyon fognak hiányozni a kézivb előzetesek, nem igazán értem miért kerültek ki.

Abszolút sehol nem írtuk, hogy nem lehet írni előzeteseket. Ez a fórumtéma pl. ennek is biztosít helyett. Hajrá!  :topbet_125:

ui. A mi stábunk nem a női kézilabdára szakosodott. Csak azért írjunk, hogy "legyen valami", az meg szerintünk nem helyes út (bár manapság sokan ezt teszik). Számos jó tipp születik a tippjátékban, fórumon stb., csak ki kell szűrni a legjobbakat.  :ok:

most olvasom, hogy: "Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebben a csoportban, és mi hogyan állunk helyt benne, ugyanis most tessék megkapaszkodni: Argentínát leszámítva, a legutóbbi meccseinken az összes csapattól kikaptunk!"

Idézetet írta: hubika88 Dátum november 29, 2017, 22:46:46
most olvasom, hogy: "Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebben a csoportban, és mi hogyan állunk helyt benne, ugyanis most tessék megkapaszkodni: Argentínát leszámítva, a legutóbbi meccseinken az összes csapattól kikaptunk!"

Ezt hol? :D

Idézetet írta: drogos Dátum november 29, 2017, 23:25:51
Ezt hol? :D
Gondolom a hatosfalon. Katasztrófa, amit a női szekciójuk művel. 2 vakegér írkálja a baromságait, viszont a férfi részlegen tényleg vannak jó írások (azt mások írják).

nincs meglepetés:

A tornára a rajtra benevezhető 16 játékos utazik ki, míg Gávai Szonja, Mazák-Németh Csilla, valamint – felépülése esetén – Tomori Zsuzsanna és Szucsánszki Zita tartalékként kaphat szerepet a tornán, amely során három cserére nyílik lehetőség a 28 fős kereten belül.

A magyar női válogatott világbajnoki kerete:

Kapusok: Bíró Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), Janurik Kinga (ÉRD)
Jobbszélsők: Bódi Bernadett (Győri Audi ETO KC), Lukács Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövők: Háfra Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), Kovács Anna (Dunaújvárosi Kohász KA)
Irányítók: Görbicz Anita (Győri Audi ETO KC), Kovacsics Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), Tóth Gabriella (ÉRD)
Beállók: Kisfalufy Anett (ÉRD), Mayer Szabina (Alba Fehérvár KC), Mészáros Rea (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balátlövők: Klivinyi Kinga (ÉRD), Szekeres Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), Szöllősi-Zácsik Szandra (Budaörs Handball)
Balszélső: Schatzl Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)

handball.hu

Unibeten vannak szorzók, melyik csaj dobja a legtöbbet a csapatból, íme a magyar csapat játékosaira vonatkozó szorzók:
Görbe: 1.90
Kovács: 3.50
Zácsik: 4.75
Klivinyi: 10.00
Kovacsics: 11.00
Schatzl: 12.00
Bódi: 14.00
Any other: 51.00

Görbe 2.35-ös szorzón nyitott, aztán most 1.90-en áll. Nagyjából minden mellette szól, hisz irányítóban kezd, aztán ha Schatzl pihen, valószínűleg ő húzódik le szélre, és még heteseket is lő. Ellene szól, ami nagyjából mindenki ellen, bármikor lesérülhet. De ki nem...
Én személy szerint pont ilyen 2.00 körüli szorzóra számítottam, és egészen a Möbelringen Kupa 3. meccséig biztos voltam benne, hogy én majd nem Görbicz-re fogadok, de Dél-Korea ellen egyedül nyert meccset 11 (!) dobott góllal. Viszont a norvégok ellen egyet sem dobott, Oroszország ellen pedig 1 találatot jegyzett. Mi ez, ha nem kiegyensúlyozatlanság?

Kovács a sorban második oddsokat tekintve. Mellette szól, hogy kellően agresszív, ellene szól, hogy a ziccereit nem feltétlenül dobja be. Ellen szól, hogy Hárfa meg Tóth is játszik azon a poszton Rasmussennél. Norvégia ellen a Möbelringen kopán 5 gólt jegyzett, Oroszország ellen egyet dobott, dél-korea ellen nem talált be.

Zácsik 4.75-ös oddsa gondolkodásra serkent. Mellette szól, hogy szerintem ő kezd bal oldali lövőben, és az, hogy ha elkapja a fonalat, akkor képes sorozatban gólokat dobálni. Ellene szól, hogy ha nem jön az első, meg mondjuk a második sem, akkor arra a meccsre annyi volt. Ellene szól, hogy hosszú időre képes eltűnni, aztán a semmiből dob egy olyan gólt, hogy csak nézünk, miközben nem értjük, miért nem kanyarodik fel többet. Szerintem azért, mert nincs olyan erőben. Nekem vele kapcsolatban olyan érzésem van, hogy tölt, tölt, tölt, aztán mikor tele az aksi, elszánja magát, felkanyarodik, aztán buuuuuuuuummmmmmmmmmmmm. Ha gól, akkor még 2-3 jöhet 5-6 percen belül.
Zácsik amúgy egyike a három játékosuknak, akik mindhárom Möbelringen meccsen szerzett legalább egy gólt. Másik kettő Klivinyi és Bódi.

Klivinyi Kinga nekem rendre a csőröm böki. 8.00-as szorzón nyitott, most 10.00-án áll, hogy ő dobja a legtöbbet. Nem ismerem őt, de fejben tartom őt gyengének. Ha svéd vagy norvég lenne, esetleg német, akkor külön foglalkoznának vele, és olyan mentális felkészítést kapna, amitől a teljesítménye 100-200%-al ugrana meg. Szeritem.  Én minden torna előtt várom tőle a kiugrást, aztán rendre csalódom benne. De talán majd most?! A Möbelringen Kupán csak ő és Bódi volt aki min. 2 gólt lőtt minden meccsen, összesen 9 gólt jegyzett. Ellen szól, hogy Zácsik mögött második számú lövő, ellene szól, hogy neki is könnyen elmegy a kedve, aztán bevágja a durcát a padon. Mellette szól, hogy azért benne is van agresszivitás, csak rá is jellemző, ami a Kovácsra, hogy sok ziccert kúr el, és döntő pillanatban rossz döntést hoz. Góllövés szempontjából sajnos az sem mellette szól, hogy elég sűrűn erőlteti a passzt a beállónak, vagy utolsó pillanatban lövés helyet kidobja oldalt a labdát.
Ja, és hetest sem sűrűn lő, márpedig hetesek nélkül nehéz házi gólkirálynak lenni. Nem lehetetlen, csak nehéz.

Schatzl 12.00-es odds. Mellette szól, hogy papíron egyedül van ott a szélen, de azért Görbe vagy Kovacsics is tudja pótolni. Ellene szól, hogy tétmeccsen a szélsőket nagyon ritkán hozzuk helyzetbe. Ellen szól, hogy nem fogunk rohanni, így a szélsőkre jellemző könnyű indításból dobott gólok is elmaradnak majd. Mellette szól, hogy nincs rossz formában, de a Möbelringen tornán 7-2-0 gólokat dobott zsinórban, és az oroszok elleni hét gól is olyasmi, ami azért nem biztos, hogy megismétlődik akármelyik tétmeccsen.

Bódi 14-es odds, Möbelringen 2-2-4 gólt dobott. Szerintem egy jó átlagot, 2-3 gólt minden meccsen várhatunk tőle, de nincs benne extra.

Kovacsics Anikó: Az oroszok ellen a Möbelringenen 8 góllal nyitott, én pedig csettintettem, hogy tuti megteszem majd őt, mert visszaigazolni láttam azt, amit elképzeltem. Nekem kicsit ő a női Lékai, sőt nem kicsit, hanem nagyon. Lékai is szépen lassan az ország legjobb irányítója lett, és így vagyok Anikóval is. Szerintem ha Görbét kivesszük, játékintelligenciát tekintve a legjobb játékosunk. Benne is megvan az agresszivitás, törött orral is nekimegy a falnak, meg ha Görbe ront, akkor ő jön hetest lőni, márpedig Görbe mostanában elég sűrűn ront.
A Dél-Korea elleni meccsen viszont kurva gyengén játszott, mondjuk ott Görbén kívül mindenki. Bízom benne, hogy mondjuk Görbét pihenteti Argentína ellen Kim, így ott Kovacsics játszik majd, és hátha megszórja magát.

És van még a valaki más opció, ami 51.00-es odds. Itt szerintem két spíler jöhet szóba, mert beállóból üzemi termelés nem várható, Lukács meg Bódi cseréje,Szeki meg Mészi nem támad. Szóval Tóth Gabi vagy Háfra jöhet szóba. Háfra jobb lövőben Tóth meg Kovács mögött harmadik a sorban, ez ellene szól. De ki tudja, Möbelringenen a norvégok ellen volt a legeredményesebb 4 góllal, és nincs az kőbe vésve, hogy nem jöhet előrébb a rotációban
Mellette szólhat, hogy tele van a keret fradistával, Lukács és Kovacsics játszhat közvetlenül mellette, most ő lehet az, aki az előző tornán Kovács volt, a lány a semmiből, akire érdemes figyelni. Ellene szól, hogy fiatal játékos azért leginkább egy-egy kiugró meccset hoz, és lesz sok meccs, ahol egyet sem dob. Legalábbis szerintem

A másik lány a Tóth, akinek -ahogy írtam is- nem értettem a jelenlétét, de Dél Korea ellen 5 gólt lőtt, Görbe mellett ő volt képes valami értelmesre. Szerintem ő tuti akar majd bizonyítani önmagának és a szurkolóknak is. Fejben szerintem erős, csak kérdés, mennyit fog játszani, mert ezt Rasmussennél kideríteni nem lehet, vagy kiokoskodni. De volt már torna, ahol beugróként nagyon jól teljesített, én azért benne is bízom. Hogy Tóth lenne a csapat legtöbbet dobó játékosa, azt így hirtelen nem tudom magam elé képzelni, de 51.00-es odds az 51.00-es odds.

Ha nem láttam volna a Dél-Korea elleni meccset, akkor nyugodt szívvel tennék Kovacsics Anikóra, de láttam, ott meg Görbe kitűnő volt, Anikó meg nulla. Viszont nulla volt Dél-Korea védekezése is, azért tétmeccsen lesznek majd pofonok, Görbe meg nem szívesen megy majd házhoz értük.
Amikor még nem jöttek ki a szorzók, akkor is úgy gondoltam, hogy Kovacsics Anikóra teszek, ha 5-6 körüli szorzót adnak rá, de így, hogy 11.00-es az odds, nekem ő a favoritom.

Nem mondom, hogy ez olyan kurva jó tipp, de egy-két ezrest megér. Meg egy-két százast az any other opció is, ha másért nem az 51.00-es odds miatt mindenképp.

Unibet: Szerezz napi 1500 Forint ingyen fogadást a női kézilabda vb idején

December 1-től 24 ország küzd meg Németországban a világbajnoki címért. Szurkolj a magyar lányoknak és szerezz naponta ingyen fogadásokat.

Fogadj legalább 9000 Forint értékben élőben a VB-re és gyűjtsd be az 1500 Forint ingyenes élő fogadást minden nap!


Hogyan vehetsz részt?

1. Iratkozz fel az ajánlatra (ha még nincs számlád, akkor előbb regisztrálj)
2. Fogadj élőben a női kézilabda-világbajnokság mérkőzéseire.
3. Csak az egyszeres (single) fogadások számítanak, min. odds.: 1.40
4. A fogadást követő munkanapon 1500 Forint ingyenes élő fogadást írnak jóvá számládon

Mivel az Unibet az esemény büszke szponzora, így természetes az összes mérkőzést élőben nézheted az Unibet TV-n!

Sportfogadas.org Ajánlat

Amennyiben általunk regisztrálsz és befizetsz az Unibethez (IDE kattintván), akkor az első befizetésed követő héten egy 5.000 Forint értékű ingyen fogadásban is részesülsz. Az ingyen fogadásból szerzett tiszta profit bármikor igényelhető (forgatások nélkül)! További részletek


Részvételi feltételek

A részvételhez fel kell iratkoznod.
Az ajánlat december 1-je és december 17-e között érvényes.
Az 1500Ft értékű ingyenes élő fogadást a következő munkanapon 19:00 óráig írjuk jóvá.
Egy játékos egy nap csak egy 1500Ft értékű ingyenes élő fogadást szerezhet.
Csak a női kézilabda-világbajnokságra megtett élő fogadások számítanak.
Csak az egyszeres (single) fogadások számítanak, a kötésben megtett tétek nem.
A Cash-outra váltott fogadások nem számítanak.
Minimum tét: 9 000Ft, minimum odds.: 1.40
Az ingyenes fogadással vagy a nyereménynövelővel megtett tétek nem számítanak.
Az 1500Ft értékű ingyenes élő fogadás 7 nap után lejár.
Az Unibet fenntartja az ajánlat bármely időpontban történő megváltoztatásának vagy visszavonásának a jogát.
Az ajánlatra az Unibet általános Részvételi feltételei érvényesek.

Szintén házi gólkirályos tipp:
Spanyolok legeredményesebb játékosa: Pena @ 4.75

bet365-ös odds, unibeten csak 4.00-es Pena. Mangué már nincs, így nagyjából Carmen Martin, Pena és Cabral Barbosa jöhet szóba nálam, mint top scorer. Martin a legesélyesebb szorzók alapján, aztán jön Barbosa.
Viszont Martinban én már nem érzem azt a tüzet, mint a korábbi években, Barbosát meg -ahogy a teniszes topikban szoktam olvasni- agyhalottnak tartom  ;D Azért Penát elég jól ismerjük, remek ember, remek játékos, kellően agresszív, de ugyanakkor fineszes, ritkán hoz rossz döntést, és dobál heteseket is. tud irányítani, átlőni, betörni, talpról lőni, felugrásból, nagyjából mindenhez ért, jó egy-egyben, szóval nálam a spanyloknál a topscorer, a házi gólkirály: Pena @ 4.75 bet365

Lehet szavazni, hogy ki nyeri a vb-t!  :beerchug:

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 30, 2017, 10:22:16
...
Amikor még nem jöttek ki a szorzók, akkor is úgy gondoltam, hogy Kovacsics Anikóra teszek, ha 5-6 körüli szorzót adnak rá, de így, hogy 11.00-es az odds, nekem ő a favoritom.

Nem mondom, hogy ez olyan kurva jó tipp, de egy-két ezrest megér.

Osztom, számomra is egyértelműen ebben van komoly érték. Én is őt raktam. :beerchug:

Ami engem illet, most nem nagyon fogok long termeket rakni, mert tapasztalataim alapján igen sok a változó :)

Ettől függetlenül ha nincs meglepi, akkor szerintem Oroszország, Hollandia, Franciaország és Norvégia lesz a négyben.

Idézetet írta: drogos Dátum november 30, 2017, 11:10:35
Ettől függetlenül ha nincs meglepi, akkor szerintem Oroszország, Hollandia, Franciaország és Norvégia lesz a négyben.
Szerintem a házigazdával is érdemes lehet számolni.

szerintem kurva gyengék a németek, a 4be nálam csak akkor juthatnak be ha látványosan betolják őket. Ahogy nézem a sorsolást, D csoportban ha 2-ik vagy 3-ik lesz, akkor elődöntőért már a vagy A1 vagy B1-gyel játszanak, az meg Norvégia vagy Franciaország lesz.. és sok esélyt meg nem látok h megnyerik a csoportot a hollandok előtt

Idézetet írta: hubika88 Dátum november 30, 2017, 11:33:35
szerintem kurva gyengék a németek, a 4be nálam csak akkor juthatnak be ha látványosan betolják őket. Ahogy nézem a sorsolást, D csoportban ha 2-ik vagy 3-ik lesz, akkor elődöntőért már a vagy A1 vagy B1-gyel játszanak, az meg Norvégia vagy Franciaország lesz.. és sok esélyt meg nem látok h megnyerik a csoportot a hollandok előtt

Én úgy számolok, hogy másodikak lesznek, aztán a brazilokkal a 16 között, akiken túljutnak, majd jön Franciaország és vége.
Persze egy harmadik hely esetén a legjobb 8 sem biztos, de ha igen, akkor meg jönnek a norgék, ahogy írtad :)

Szal egyetértek, én sem hiszem, h csopelsők lesznek, ennek következtében a négybe jutásuk csodával érne fel.