Várda64-vegyes 2018-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Megvan a történelmi győzelem!


Természetesen a helyszínen szurkoltam végig a történelmi eseményt.  :beerchug: Nagyon nehezen indult ez a több mint 13 órás kirándulás, de a győzelemmel a tarsolyban azt mondom megérte. Utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy tudunk-e egyáltalán buszt rendezni. Sajnos mindez csak jókora felárral sikerült, így páran lemondták az indulást.... stb. stb.. Végül egy 20 fős mag indult meg a csapáson, hogy győzelemhez segítse a csapatot. A stadionba érkezve már bő 100 fősre duzzadt a szektorban lévő kisvárdai szimpatizánsok száma, de egyenlőre ebből 80% még mindig csak turista. Annyit azért már elértünk a meccs végére, hogyha mással nem is, de legalább a tapsolásukkal segítették lelkes kis csapatunkat. Hiába no, kevesen vannak akik felvállalják hangszálaik épségét. (Tapasztalatból mondom, edződnek azok a kiabálás hatására. A VIDI elleni meccs után 3 napig olyan rekedt voltam, hogy az unokáim visítva szaladtak el tőlem ha megszólaltam.  ;D Mára már max. egy kicsit mélyebb orgánummal beszélek, ami akár jópofinak is tünhet.  ;))
A meccsről csak annyit, hogy szerintem megérdemelten nyertünk egy jó csapat otthonában. Szakmázni nem akarok mert ahhoz nem értek, meg az egyébként is a Bozsik Péter dolga. A Peti fiú még pénteken az m4-en a Játékoskijáróban megmondta a frankót, hogy több gólos hazai győzelmet vár, más eredményt el sem tud képzelni erre a mérkőzésre. Neki legyen mondva közel járt az igazsághoz.  ;D ;D ;D
A győzelem mámora a hazautat is meghosszabbította, de hajnali háromra, 3 ponttal a zsebben szerencsésen hazaértünk!  :ok:

Ma újabb nemes feladat vár rám. Ezúttal kézilabdás leányainkat kell a sikeres szezonkezdethez segíteni a Mosonmagyaróvár ellen. Rajtunk nem múlik majd a siker, ebben biztos vagyok! Senkit nem szeretnék félrevezetni, de a csapat játékerejét nézve és az edzőnk habitusát ismerve nagyon ajándékszagú a -5.5-ös győzelmünkre adott 1.85.

HAJRÁ KISVÁRDA!   :beerchug:

Várda 16:30-kor hideg sörrel várlak a büfé előtt  ;) :beerchug:

Pénteken a FANATIC-ok között,



Szombaton a VÁRKERTI VITÉZEK-kel,




Szívet, lelket melengető győzelmek mind a két eseményen.  ;)

Ez KISVÁRDA!  :great: :great: :beerchug: :beerchug:

#33 szeptember 22, 2018, 06:20:13, Várda64
Ha péntek, akkor női kézilabda. Ha női kézilabda, akkor irány Debrecen. Ha Debrecen, akkor veressük Őket.

Kisvárda - nők vagy döntetlen

DSVC - nők v Kisvárda - nők(Dupla esély)    2,10


Így, dupla esélyben ebben az oddsban komoly érték van.

HAJRÁ KISVÁRDA!

#34 október 11, 2018, 06:53:02, Várda64
A mai tippem a női kézilabda bajnokira:

Vác-Kisvárda (0:1) H odds: 2.04
Iroda: 888Sport


A lányok délelőtt 11-kor még itthon flangáltak.... Innentől lehet számolgatni. Autóbusszal az út cirka 4 óra, meccs előtt 2 órával már illik az öltözőben lenni (gyúrás, masszázs stb.), fél óra bemelegítés. Jól nekimegyünk ennek a TV-s meccsnek szó se róla.

Már a flop leosztásakor éreztem a "bajt".  ;)

#36 október 28, 2018, 21:31:30, Várda64
Női kézilabda NB I:

Szerintem itt valamit csúnyán benéztek a bukik. Az addig rendben van, hogy a Siófok elvileg nagyobb játékerőt képvisel, mint Kisvárda, de....
Van itt egyszer egy hazai pálya + mi sem vagyunk azért nyeretlen kétévesek.

Kisvárda - Siófok
Kisvárda +4,5 (Hendikep 4,5) 1,80


Ez kihagyhatatlan a mai TippMix szelvényemből.

Kicsit lutrinak tűnhet, de szerintem ülni fog a következő Kisvárdára vonatkozó tippem (NB I labdarúgás férfi):

Kisvárda - Vidi
2. félidőben (Melyik félidőben lesz több gól?) 1,95


Az eddig lejátszott 4 hazai meccsünkből 3 találkozón is jött volna ez a tipp.
Úgy gondolom az első félidőben még kikíméljük Őket a kupatalálkozóval együtt járó fáradtságuk miatt, azután a második félidőben nekik esünk.  ;D ;D ;D
Na jó, lehet, hogy fordítva lesz.  :)

Ami viszont biztos, csak sajnos nem adnak rá oddsot, hogy a hangszálaknak ma rotty lesz.

HAJRÁ KISVÁRDA! :beerchug:


Szerintetek ki marad elsőosztályú?



A Várda sorsolása a legkedvezőbb; hétvégén a DVTK legyőzése azt gondolom 'aranyat' azaz bennmaradást érhetne. A Puskásé iszonyat kemény; igaz nem sajnálom őket ;D
A Hali későn gyújtotta be a rakétákat; a Puskás DVTK csatát pedig lehet fentről döntik el, így a tippem:

9. Kisvárda
10. Puskás
11. DVTK
12. Haladás

Ahogy én látom:
Paksnak 5-9 pont ->  36-40 pont
Felcsútnak 4-6 pont ->  34-36 pont
Kisvárdának 4-7 pont ->  32-35 pont
DVTK-nak 3-6 pont ->  30-33 pont
Haladásnak 2-6 pont ->  24-28 pont

A sokak által agyonszeretett Paksot is idevettem, de nekik nem lesz meleg a vége. Ahogy látom a Diósgyőrnek kell a legjobban tepernie, ha benn akar maradni. Kicsit hullámzó a teljesítményük, és kérdés milyen szériát fognak ki az utolsó meccsekre.

#41 április 21, 2019, 00:37:42, Várda64
Női kézilabda NB I:

Békéscsaba - nők +7.5   
Kisvárda - nők v Békéscsaba - nők(Hendikep)        
1,95


Jelen viszonyok és körülmények között kizártnak tartom a 8 gólos győzelmünket.

Mi lesz még itt emberek!



Nem adjuk könnyen a bőrünket.  ;)

Távozó kapusunk búcsú sorai:



Ma még egyszer összefog a város, ma még egyszer összeáll a Várkerti Vitézek és megmutatjuk országnak világnak, hogy mi az a szabolcsi vírtus. A bajnokság elején lesajnált Kisvárda, ma kivívhatja a bennmaradást az első osztályba.

De nem ezért írtam ezt a pár sort, mert ez alapból természetes. Ha már egész évben kiálltunk a csapatunk mellett, akkor alap, hogy a legnagyobb sikerünk kapujában is ott leszünk mellettük.

Viszont Magyarországon vagyunk és két legértékesebb játékosunkat már megkörnyékezte egy csapat, hogy ne tegyenek meg mindent a bennmaradásért! Akciójuk célja: kiesésünk esetén nem lép életbe a bennmaradásunkra vonatkozó opció, ami a szerződésben le van fektetve.  >:(

Várda papa, ha csak rövid időre, de visszatért!

Komolyabban nem foglalkoztam manapság a pókerrel. Ráadásul káromkodás miatt visszaesőként több mint fél évre le is voltam tiltva a beszélgetésektől, így kedvem sem nagyon volt a játékhoz. Ma is csak véletlenül és az időjárás miatt kerültem asztalhoz. Mint a melléklet mutatja, megérte.
Nem volt egy "semmit nem teszek a győzelemért" verseny, mert kulcspillanatokban igencsak jól kellett időzítenem az all injeimet. A pénzbe érve pedig én voltam a legtürelmesebb. Bizonyítja ezt, hogy a HU-t négyszeres hátrányból sikerült a magam javára fordítani.  :ok:

A klasszikust idézve: "Sose legyen rosszabb!"  :beerchug: