Várda64-vegyes 2018-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#45 január 06, 2020, 07:06:26, Várda64
A múltkor elfelejtettem, de az idei esztendőtől a naplómban is megosztom majd az általam jónak ítélt tippeket.

Íme az első:

https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/309891

Ezt a magyar TippMixen 1.25-ös hendivel játszottam és hozzátettem az over4,5 büntetőlapot valamint a siófoki kézis csajok legalább 6 gólos győzelmét.
A Granada győzelem és az over5,5 büntetőlap ha nehezen is de jött.

#46 január 11, 2020, 15:53:24, Várda64
Kezdődik a hétvége, alapozzunk egy hármas kötéssel:

-Rennes-Olympique de Marseille, lapok száma 4,5 felett (ázsiai hendi), odds: 1.775
-Turku PS-Kärpät Oulu, Kärpät Oulu -1,5 , odds: 1.95
-Al-Ain-Al Nasr, gólok száma több mint 2,5, odds: 1.60

Eredő odds: 5.538


Az első tippem B. Millot ihlette. Tétmeccset ritkán vezet 5 lap alatt, ez pedig rangadó a javából.
A Turku a negyedik meccsét tolja az idén, míg a Kärpät csak a másodikat. 1 hónapja 1:4 lett a végeredmény.
Al-Ain-Al Nasr párosítás résztvevői évekre visszamenőleg sok gólos meccseket tolnak, sorozattól függetlenül.

Mai tipp:

https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/313205

Ehhez nagyon jónak tűnik a Pool meccs lapja. Alacsony határon (3,5) magas odds (2.10) egy bőkezű sporival (Atkinson M.).

Magyar Mixen 4,5 határon ment a Pool meccs (3.15) kombinálva a Lyon meccsének lapjaival (4,5 határ--- 2.55 odds). Ott is jó a spori (Turpin), szereti a piros lapot is osztogatni.  ;)

Mai napra ezt a tippet erősnek érzem:

https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/320032

Annyira, hogy a beten megjátszottam, hogy a hazai csapat éri el először a 4 gólt, kombinálva a Frydek-Mistek (cseh alsóház) első harmados hendi győzelmével.


Mai tipp:

https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/322783

TippMixen 4,5 felé teszem és ehhez kombinálom még a finn jégkorongligából a HIFK "több mint 5,5 gól felett hazai győzelem" tippet. Jelen pillanatban ez 5,63-as oddsot ad ki.

Ki korán kel, az keveset alszik:

https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/324941

Ezen az oddson már senki ne keresse ezt a lehetőséget.

Én maradéktalanul betartottam az oldal ajánlását és igénybe vettem a szerencsejáték-oldalak széles kínálatából a nekem valót.
A helyszín nem más, mint a bet365 pókerterme. A verseny egy alacsony beülős MTT. Tulajdonképpen az add-on szünetben csatlakoztam a versenyhez, így 4 €-ba fájt a mutatvány. Az első duplázás nehezen akart összejönni (ez ilyenkor nagyon fontos), de onnantól egy tükörsima verseny lett belőle. Se túl jól, se túl rosszul nem álltam egy pillanatra sem, így értem a negyedik helyen a főtáblára. Ott még sikerült egy pozíciót javítanom, ezért összességében nem lehetek elégedetlen.
A kiesésem azért megér egy misét. Nagy vakból az egyszínű Q9-em nem bírt a kisvak kétszínű AQ-val úgy, hogy a flopra lejött két Q.  ;D ;D ;D
Na sebaj, a klasszikust idézve:

"Sose legyen rosszabb!!!"  :beerchug:

Megboldogult Nagyfaterom szavait idézve, "lassan jutunk előre, de legalább jó felé haladunk", majd 79 évesen fellépett a Sport falatozó lépcsőjére és belépett a krimóba, hogy elfogyassza a napi cserkó + Borsodi kombiját.
Én is lassan haladok a pókerben, de legalább jó irányba megyek. Még mindig nem győzelem a végeredmény, de a legutóbbi versenyemtől jobb, ráadásul ez kifejezetten a melós versenyek sorába tartozik. Az össz befektetésem 6 €, tehát a nyeremény sem rossz.
Sehogyan sem indult számomra ez a verseny, így éppen kihúztam az add-on szünetig. Akkor úgy gondoltam lesz egy kis fordulat, de a lapsivatag tovább tartott. Helyzetemről mindent elárul, hogy amikor 50-en voltunk még versenyben én a 48. helyen kullogtam. De a klasszikus azt mondja, amíg zseton van előtted bármi megtörténhet. 10-15 leosztáson belül 3 duplázás és már a helyemen voltam. A döntő asztalig taktikáznom is kellett, de ez ennek a sportnak a velejárója. Végül hetedik pozícióban értem oda, ezért a második helyezéssel maximálisan elégedett vagyok.

Sose legyen rosszabb!!  :beerchug:


Üdv. Harcostársak!

A Szülinapi freeroll után elmentem tanulni ezt a játékot. Mint "mondottam volt" szoknom kell a termet, mert valamikor az őskorban játszottam ebben a teremben utoljára. Erre remek alkalom kínálkozott, mert az Unibet küldött pár tikettet, így beneveztem a 3000€ összdíjazású free-re.
Mikor megláttam az össz létszámot mondtam is magamban, itt nem sok esélyem van a kamikáze, harcedzett freerollosok ellen, de szerencsére tévedtem. Ettől függetlenül melós verseny volt, mert soha nem álltam olyan jól, hogy kicsit lazíthassak. A döntő asztalra magasan a legkevesebb zsetonnal érkeztem, ezért nem is nagyon vettek komolyan a többiek, de négyen erre rábasztak. Igaz nem én ütöttem ki őket (erre esélyem sem volt), de itt már csak erős kezekkel játszottam és azok általában kiszolgáltak. A sors fintora, hogy egy egyszínű AK-val estem ki egy K7 ellenében. Ettől függetlenül nem vagyok elégedetlen, tehát

Sose legyen rosszabb!!   :beerchug:

Minden győzelmet meg kell becsülni!  :ok:
Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek!   :beerchug:

Sziasztok!

Legutóbbi jelentkezésem óta nem túl sokat pókereztem. Egy-egy verseny mellett leginkább SnG játékokra futotta az időmből. Tegnap, főleg a küldetés teljesítése céljából beneveztem a csatolmányba látható versenyre. Az elért eredmény ellenére sem leszek Bounty hunter fan, de ez a győzelem azért jól esett. Melyik nem?  ;D Levadászni a nagyágyukat jó érzés, ráadásul pénzt is hoz a konyhára. Tokostól-vonóstól egy olyan 90-100 € közötti összeget nyertem.  ;)

Sose legyen rosszabb!!   :beerchug:

Idézetet írta: Várda64 Dátum június 19, 2020, 10:07:00
Sziasztok!

Legutóbbi jelentkezésem óta nem túl sokat pókereztem. Egy-egy verseny mellett leginkább SnG játékokra futotta az időmből. Tegnap, főleg a küldetés teljesítése céljából beneveztem a csatolmányba látható versenyre. Az elért eredmény ellenére sem leszek Bounty hunter fan, de ez a győzelem azért jól esett. Melyik nem?  ;D Levadászni a nagyágyukat jó érzés, ráadásul pénzt is hoz a konyhára. Tokostól-vonóstól egy olyan 90-100 € közötti összeget nyertem.  ;)

Sose legyen rosszabb!!   :beerchug:

Minden elismerésem a győzelmedhez pedig Gratulálok! További hasonlókat kívánok! :)

Idézetet írta: grof19 Dátum június 19, 2020, 11:12:55
Minden elismerésem a győzelmedhez pedig Gratulálok! További hasonlókat kívánok! :)
Köszönöm!  :beerchug: